Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Π.χ. φετος...φωναζει για διαιτησιες ο παο και αεκ..πιστευετε οτι απο την αρχη παιζουν καλυτερα??? γιατι ρε παιδια επειδη βλεπω ολες τις ομαδες, εμενα δυο φορες χειροτερα χαλια μου φαινονται..

Οχι αλλα εμεις οτι ειναι να χασουμε το χανουμε.Και μερικα που δεν ειναι (πχ Ξανθη) παλι τα χανουμε.Εσας δεν σας αφηνουν.

Οσο για το συγκριτικο βαθμο του χειροτερα,αποψη σου ως Ολυμπιακος(σε παρακαλω,μην μας περνας για ανοητους και πεις οτι εισαι μονο Εργοτελης,αν οχι οπαδος τοτε ΕΣΤΩ φιλικα προσκειμενος στον Ολυμπιακο).Αποψη μου οποτε σας βλεπω ειναι οτι παιζετε χειροτερα.

Κανωντας ενα βημα πισω και κοιταζοντας τα πραγματα οσο αντικειμενικα μπορω θεωρω οτι τοσο εμεις οσο και η ΑΕΚ παιζουμε καλυτερα σε διαρκεια μεσα στο 90λεπτο,τουλαχιστον αυτη την στιγμη, εσεις εχετε λογω ψυχολογιας κυριως των αλλων ("Πωπω τι παμε να κανουμε,να κερδισουμε τον Ολυμπιακο")καποια φοβερα πιεστικα ξεσπασματα.Απλα εμεις περασαμε καποια πολυ ασχημη φαση με κακες εμφανισεις, εσεις δεν το εχετε περασει ομως φετος εκτος απο κατι Καλαμαριες κτλ(δηλαδη οκ,ξερεις ελπιζω για τι μιλαμε ετσι? ) δεν σας εχω δει να κανετε εφανισεις οπως εμεις με Ξανθη η ΠΑΟΚ(ημουν γηπεδο και παροτι δεν τρελαθηκα με το παιχνιδι συνεχως ειχα την αισθηση οτι μπορουσαμε να βαλουμε 3 και 4 ενω δεν ενιωσα να απειλουμε,οποιος βλεπει αντικειμενικα καταλαβαινει αν το ματς ηταν για παραταση ή για 3-0) Ακομα και με Αιγαλεω που παιξατε καλα μπροστα,το 2-0,αν ηταν αλλη ομαδα ΑΝΕΤΑ το εκανε πισω 3 και 4-0

ΥΓ. Αααααα και για να το ξεκαθαρισουμε

Οπως ειναι τωρα τα πραγματα ΔΕΝ θα φωναξω φετος για διατησια.Να μην εχανα με Ιωνικο και Κερκυρα να ημουν τωρα στο -2. ΟΜΩΣ δεν θεωρω με ΤΙΠΟΤΑ το -8 αντικειμενικη διαφορα με βαση την εικονα των ομαδων.Και μιλαω συνολικα την σεζον.ΚΑΙ ξαναλεω,επειδη μιλαμε για βαθμους και οχι για εμφανισεις,δεν θεωρω οτι επρεπε να προηγουμαι.Να φροντιζα να ειχα Μουνιοθ απο την αρχη για να μην κηνυγαω ωρα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσο για το συγκριτικο βαθμο του χειροτερα,αποψη σου ως Ολυμπιακος(σε παρακαλω,μην μας περνας για ανοητους και πεις οτι εισαι μονο Εργοτελης,αν οχι οπαδος τοτε ΕΣΤΩ φιλικα προσκειμενος στον Ολυμπιακο)..

σιγουρα ειμαι φιλικα προσκειμενος στον Ολυμπιακο, με πατερα και αδερφο αρρωστους τι να κανεις..

παντως αν καθησεις και βαλεις εμφανισεις των τριων ομαδων πιστευω οτι θα την βγαλεις την διαφορα..γιατι αν νομιζεις οτι αξιζες την νικη μαζι μας π.χ., με αυτο το γκολ του μποβιο τοτε μαλλον εισαι λαθος...

Δημοσ.

φυσικα χαιρομαι που ειμαι πρωτος γιατι ειναι πρωταθλημα και παιζουμε και με αλλες ομαδες και οχι εμεις οι 2 μεταξυ μας

και δε νομιζω να καθομαι να γραφω σελιδες επι σελιδων για εξυγιανσεις στο θεμα σας οταν κανετε μια ηττα

Δημοσ.
φυσικα χαιρομαι που ειμαι πρωτος γιατι ειναι πρωταθλημα και παιζουμε και με αλλες ομαδες και οχι εμεις οι 2 μεταξυ μας

και δε νομιζω να καθομαι να γραφω σελιδες επι σελιδων για εξυγιανσεις στο θεμα σας οταν κανετε μια ηττα

Εμείς λοιπόν γιατί απαγορεύεται να χαιρόμαστε που συνεχίζουμε στο κύπελλο (όπου παίζουμε και με άλλες ομάδες και όχι εμείς οι 2 μεταξύ μας) ενώ εσάς σας απέκλεισε ο κοντογουλίδης? Ααα, εδώ είναι κύπελλο, δεν είναι πρωτάθλημα, sorry, το είχα ξεχάσει.

Επίσης, αν περνάγατε (έστω και στα πέναλτυ) θα πανηγυρίζατε? Φαντάζομαι πως όχι, θα βάζατε το κεφάλι κάτω και θα βγαίνατε ήσυχα ήσυχα από το γήπεδο. Γιατί εμάς μας έχει απαγορευτεί να πανηγυρίζουμε όταν περνάμε μικρότερες ομάδες. Αααα, ξέχασα όμως, αποκλειστήκατε!

Δημοσ.

παντως αν καθησεις και βαλεις εμφανισεις των τριων ομαδων πιστευω οτι θα την βγαλεις την διαφορα..γιατι αν νομιζεις οτι αξιζες την νικη μαζι μας π.χ., με αυτο το γκολ του μποβιο τοτε μαλλον εισαι λαθος...

Σε αδίκησε η διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι? Αν ναι, η παραπάνω άποψη ευσταθεί. Αν όχι, βάλτα με την τύχη σου,με την τύχη του μπόβιο που του έπιασε το σουτ,με τον αέρα ή με οτιδήποτε άλλο θέλεις! Αν στο ποδόσφαιρο κέρδιζε πάντα όποιος το αξίζει –ποδοσφαιρικά-, τοτε δε θα είχε κανένα ενδιαφέρον,κ ο Παο δε θα είχε φτάσει να κερδίσει τον άγιαξ εκτός. Αλλά Εφόσον η νίκη ήρθε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια,χωρίς άλλες παρεμβολές,άρα,ναι,την άξιζα!

Ωραια ολα αυτα που γραφονται εδω...Αυτο που μου προκαλει απορια ειναι το εξης

Διαβαζοντας και το παραπανω αρθρο καταλαβα οτι για ολη την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου φταιει ο κοκκαλης..για τισ διαιτησιες το ασχημο ποδοσφαιρο και τον λιγο κοσμο...

Καλα μιλαμε τετοια κυριαρχια ουτε ο μοτζι με τον ανιελι!! και εδω τον κατηγορησαν για σχεδον τα παντα, αλλα οταν καποια ομαδα επαιζε μπαλα την σηκωνε την κουπα..μονο για 1 πρωταθλημα εχουν να λενε οτι ηταν χαλια η γιουβε, αυτο με τον ροναλντο στην ιντερ..αλλα απο εκει και περα οι αλλοι ηταν χαλια..

Με τον γαβρο το μονο αδικο πρωταθλημα που θυμαμαι ηταν με τον συγχωρεμενο τον κυραστα..

Γκούχου Γκούχου,μας βλέπουν. . . Ευθυμιάδης κ ριζούπολη,σου λένε κάτι???

(τα 3 μόνα άδικα πρωταθλήματα που θυμάμαι)!

(δε συνεχίζω,γιατί στα άλλα μπορεί να μου προβάλεις 10αδες δικαιολογίες,το αφήνω στα 3)!

Ναι,γεγονός,τέτοια κυριαρχία ούτε ο μότζι . . .

Κ αυτό ακριβώς είναι που αναφέρουμε οι παναθηναικοί για την εποχή βαρδινογιάννη. Ναι, είχε κυριαρχία,την οποία μετουσίωσε στο καταπληκτικό . . . 7 στα 20 !!!!!!!!!!!!!

Πήρε όλη η ελλάδα πρωτάθλημα ,κ όποιος το άξιζε (ή δεν το άξιζε),κ όποιος είχε ούρα κκλπ κλπ! Επίσης, στα παιχνίδια παο-οσφπ ΤΟΤΕ, δεν παρουσιαστηκαν ΠΟΤΕ φαινομενα κουκουλα-παπουτσέλη-παπαδάκου-ευθυμιάδη-κλπ κλπ κλπ. . .

εσεις βλεπω παρακολουθειτε μετα μεγαλης προσοχης τα παιχνιδια του Ολυμπιακου ωστε να σημειωνετε καθε αναποδο αραουτ φαουλ...........

σου απάντησα στο τόπικ του παο,απλά κ μόνο γιατί ξαφνικά σας πείραξε όταν ποστάρουν οπαδοί άλλων ομάδων στο κόκκινο τόπικ.

Παιδιά έχω μια ιδέα.Τι λέτε να μοιράσουμε το ποστ στη μέση;Δλδ στο ένα θα γράφετε εσείς οι αντιολυμπιακοί(ρε παιδά η Ωρα και το score υποστηριζουν Γιάννενα;) για διατησίες για πέναλντι για οφσαιντ για αραουτ για χλέπες για ότι θέλετε.Στο αλλο θα γράφουμε εμείς οι Ολυμπιακοί για τον Ολυμπιακό παλι.Ζητάω πολλά;ασχοληθείτε λίγο με τις ομαδες σας δε κάνει κακό.

Τώρα για το άρθρο του βατραχοειδή νάνου.Και εγώ αν ήθελα να γίνω διευθυντής στο γρφείο τύπου της παπαδοπούλου και δε με κάνανε έ όταν πήγαινα στην Αλλατίνη θα τους έκραζα.

Κοιτα να δεις, πως ένας από τους καλούς προπαγανδιστές έγινε βατραχοειδής νάνος!

Είναι ο ίδιος που έδινε πατήματα στους γάβρους όταν η διατησία έσφαζε τον παο τη χρονιά κυράστα, λέγοντας να μάθει ο κυράστας να μην γκρινιάζει, κ ο ίδιος,που έβγαλε την ορολογία (εποχή ευθυμιάδη) για ανάποδα αραουτ, ο ίδιος που έβγαλε την ορολογία τσουκου τσουκου μπολ την εποχή που ο Παναθηναικός έπαιρνε τα αποτελέσματα στην ευρώπη (ενώ όταν το έκανε αυτό ο οσφπ,με τα συνεχόμενα 1-0, ήταν σοβαρός,μετρημένος κλπ κλπ, πάλι σύμφωνα με τον ίδιο),ενώ για τη ριζούπολη μίλησε για την πειραιώτικη μαγκιά,κλπ κλπ. . . Είσαστε αγνωμονες τελικά οι γάβροι. . . Μετά από τόσα που έχει πει κ έχει κάνει, τα οποία μάλιστα τα περνάει με τον μανδύα του αντικειμενικού κ του χιούμορ που έχει, τον βρίζετε κιόλας. . . Να δεις που το επόμενο βήμα θα είναι να βρεθεί μαχαιρωμένος κ αυτός,όπως κάποιος άλλος που τόλμησε να εναντιωθεί στον «κόκκινο αυτοκράτορα».

Λυπάμαι ειλικρινά που σου χαλάσαμε τη νιρβάνα στην οποία προφανέστατα βρίσκεσαι μετά την ανάγνωση του πρωταθλητή,κ ίσως το γεγονός ότι οι αντι-ολυμπιακοί συνέχεια αυξάνονται,να έπρεπε να σε προβληματίσει! (γιατί όταν ένας μικρός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι,κ εσύ του βάζεις τρικλοποδιά,δεν είναι φυσικό να σε μισήσει? Είτε αυτός λέγται καβάλα,είτε γιάννενα,κλπ κλπ)!????

(Η ώρα κ το σκορ,υποστηρίζουν τους αντιπάλους του οσφπ,όπως κ ο πρωταθλητής γράφει συνέχεια για τις ήττες του παο στο πρωτοσέλιδο,και το φως αφιερώνει μίση 1η σελίδα όταν παίζει ο ιωνικός για παράδειγμα με τον παο)!

Σου εύχομαι,επειδή είσαι πιτσιρικάς ακόμα,να ζήσεις τέτοιες σφαγές,να δω τότε την αντίδρασή σου,ή αν θα κάτσεις να μιλήσεις για μπάλα. . .

Sincerely yours!

Επίσης, αν περνάγατε (έστω και στα πέναλτυ) θα πανηγυρίζατε? Φαντάζομαι πως όχι, θα βάζατε το κεφάλι κάτω και θα βγαίνατε ήσυχα ήσυχα από το γήπεδο. Γιατί εμάς μας έχει απαγορευτεί να πανηγυρίζουμε όταν περνάμε μικρότερες ομάδες. Αααα, ξέχασα όμως, αποκλειστήκατε!

+1000000000000000000000000000000.....

άλλωστε δεν ξέρω αν το παρατηρησες,αλλά ΚΑΝΕΙΣ στο γήπεδο δεν πανηγύρισε τα 2 γκολ που πέτυχαν! Κ ούτε οι παίχτες ούτε οι οπαδοί θα πανηγύριζαν στο τέλος,τι νομίζεις ότι είναι τα γιάννενα,καμιά καλαμαριά?οι γάβροι πανηγυρίζουν από μπάρτσα κ πάνω!

Δημοσ.

μονοι σας τα λεγατε

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1439758&postcount=3549

καλα κανετε που χαιρεστε που συνεχίζετε στο κύπελλο

αλλα δε νομιζω οτι χαιρεστε πιο πολυ γιαυτο

αλλωστε οι 2 περιπτωσεις καπου διαφερουν

κανατε 2 τραγικες εμφανισεις και γλιτωσατε απο του χαρου τα δοντια

εμεις στο 2ο παιχνιδι καναμε καλο παιχνιδι και υπερπροσπαθεια να ανατρεψουμε ενα σκορ που εφερε μια αλλοπροσαλη εντεκαδα

Δημοσ.

lol σαν να λέμε θα έπρεπε να υπερβείτε τους ευατούς σας για να νικήσετε τα Γιάννενα με +2 γκολ διαφορά;

Έλεος ρε adi32 μη μου το κάνεις τόσο εύκολο...

Δημοσ.

Η μόνη ομάδα λοιπόν που τα πάει καλά στο κύπελλο και περνάει τους αντιπάλους της χωρίς πρόβλημα είναι ποια; Ναι, καλά το καταλάβατε, η Λάρισα. Άρα λοιπόν, το κύπελλο στον Πηνειό και γρήγορα. Το δικαιούμαστε άλλωστε. Πρόπερσι αποκλειστήκαμε άδικα στους 8 (από τότε και η έχθρα με Ξάνθη), πέρυσι άδικα στους 4 (οι συνήθεις ύποπτοι), φέτος ας πάμε στον τελικό και ας ελπίζω να μην το χάσουμε πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσ.

πιστευεις οτι θα περναγατε ευκολα τον Πας αν ειχατε χασει 2-0?

ειναι και θεμα τυχης το ποδοσφαιρο

αν ειχαν μπει τα 2 γκολ του νερι στο α ημιχρονο και ειχαμε ενα 4-0 4-1 δε θα ειχαμε τωρα τετοιους αλλαλαγμους για στιγμες νεου euro και αναστασης του ποδοσφαιρου

Δημοσ.
μονοι σας τα λεγατε

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1439758&postcount=3549

καλα κανετε που χαιρεστε που συνεχίζετε στο κύπελλο

αλλα δε νομιζω οτι χαιρεστε πιο πολυ γιαυτο

αλλωστε οι 2 περιπτωσεις καπου διαφερουν

κανατε 2 τραγικες εμφανισεις και γλιτωσατε απο του χαρου τα δοντια

εμεις στο 2ο παιχνιδι καναμε καλο παιχνιδι και υπερπροσπαθεια να ανατρεψουμε ενα σκορ που εφερε μια αλλοπροσαλη εντεκαδα

μερικές φορές τα επιχειρήματα με στέλνουν αδιάβαστο!

όταν στην 11άδα είναι ο μπίσκαν,δεν είναι αλλοπρόσαλη,όταν είναι ο Χ παγκίτης του οσφπ,είναι αλλοπρόσαλη.

Επίσης, μου ανέφερες άτομο στο λινκ που έδωσες,που αν ο ταρίφας πάρει τον κακά,θα πει "αντε μωρέ τον τσιγκούνη,δεν έφερε τον ροναλντίνιο".

Στο 2ο παιχνίδι,κάνατε καλό παιχνίδι λες...

κ εμείς στο 1ο,καλο παιχνίδι κάναμε,με 4-5 τετ α τετ κλπ,απλά είχαμε διαλυμένη ψυχολογία!

Επίσης,πως εννοείς το καλό παιχνίδι?

με τα 3-4 τετ α τετ του πας,με την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ εύνοια του κοντογιαννίδη,πως ακριβώς?

Λες ΑΝ βάζατε γκολ στο 1ο ημίχρονο...

Φυσικά,ΑΝ τη χρονιά κυράστα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, ίσως τώρα να μην κοκορευόσασταν για τα επόμενα πρωταθλήματα εσείς! Μπορείς να βγάλεις άκρη με τα ΑΝ?

Αν έβαζε το 1ο τετ α τετ ο σαιτιώτης, τι θα γινόταν λοιπόν?

Αν τη στιγμη που το παιχνίδι δείχνει ότι δε θα βάλετε γκολ ούτε με αίτηση του νόμου 105, δε σας έδινε το πέναλτυ ο τραγελαφικός ρέφερι, τι θα γίνοταν?θα μας έλεγες πάλι για το πόσο καλά παίξατε?

Αν στο 2ο γκολ έδινε το επιθετικό φάουλ του "ήταν παλτό,τώρα είναι σεφτσένκο"?θα μας έλεγες πάλι για το πόσο καλά παίξατε?

Αν στο 1ο παιχνίδι,είχε δώσει το ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ,κ είχε γίνει το 3-0? τότε,τι θα γινόταν?

Υπερ-προσπάθεια λοιπόν,για να περάσετε ομάδα Β κατηγορίας...

κ πως τα φέρνει η φουστάνα η ζωή...

Πανηγυρίσαν κάποιοι παίχτες του Παο,επειδή πέρασαν ομάδα Α κατηγορίας,χωρίς καμία διαιτητική εύνοια,κ παραδέχεσαι έμμεσα,ότι όλοι σας θα πανηγυρίζατε αν περνούσατε ομάδα Β κατηγορίας με τόση διαιτητική εύνοια...

ειλικρινά,κάπου σε...χάνω!

Δημοσ.

μην τα παρουμε παλι απο την αρχη

κυραστας γουεμπλει παραρτηματα παραγκες ροκο ρινγκο................

απλα δε μου αρεσουν οι γενικευσεις και η εξαγωγη συμπερασματων απο ενα αποτελεσμα μια φαση .............

εχουμε καταντησει 2 μερες τωρα να ζουμε στιγμες euro για τα γιαννενα

αυτο μου την εχει δωσει και οχι η οποια καζουρα που ειναι καλοδεχουμενη

Δημοσ.
μην τα παρουμε παλι απο την αρχη

κυραστας γουεμπλει παραρτηματα παραγκες ροκο ρινγκο................

απλα δε μου αρεσουν οι γενικευσεις και η εξαγωγη συμπερασματων απο ενα αποτελεσμα μια φαση .............

εχουμε καταντησει 2 μερες τωρα να ζουμε στιγμες euro για τα γιαννενα

αυτο μου την εχει δωσει και οχι η οποια καζουρα που ειναι καλοδεχουμενη

μα ακριβως αυτό έκανες εσύ με τα ΑΝ.

Κ σου έδωσα κάποια ΑΝ κ εγω ως τροφή για σκέψη!

Το ότι τα γιάννενα ζουν στιγμές euro,που σου φαίνεται περιεργο?

αν ο οσφπ, φτάσει στους 8 της ευρώπης,κ αποκλείσει τη γιουβέντους, δε θα νιώθεις κ εσύ στιγμές euro για την ομάδα σου?

Αυτές είναι οι διαφορές!

Τελικά,είναι ή δεν είναι ντροπή να πανηγυρίζεις την πρόκριση επί κατώτερου-θεωρητικά- σε δυναμικότητα αντιπάλου?

Τελικά μένεις ικανοποιημένος από την υπερπροσπάθεια του κοντογιαννίδη κ των παιχτών του οσφπ?

ΥΓ:το απίστευτο ρε γμτ, είναι ότι του έβαλαν 8(!!!!) του συγκεκριμένου!

ΥΓ2:αντιγράφω,και προσυπογράφω,από τη σημερινή σπορτάιμ.

Η κρατική τηλεόραση διαφημίζει τις μεταδόσεις του αγώνα, αλλά προφανώς στο Καραϊσκάκη υπήρχε πρόβλημα. Μάλλον στο γήπεδο πρέπει να υπήρχαν μία, άντε το πολύ δύο κάμερες για να πιάσουν όσα έγιναν. Γιατί ποτέ δεν είδαμε πως χτύπησε ο Αντάντο, παρά μόνο τον είδαμε να πέφτει κάτω, ούτε παρακολουθήσαμε τον Ριβάλντο να πετάει τη μπάλα στον Τόλιο, παράβαση για την οποία τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Να υποθέσουμε ότι κάποιοι δεν ήθελαν να τα δείξουν; Όχι, δεν θα το κάνουμε αυτό. Ντροπή να σκεφτόμαστε έτσι. Μάλλον θα είχαν καεί οι… κάμερες! Κάτι σαν το βίντεο, που λέμε.

ΥΓ3:Γενικά στα τελευταία επιχειρήματα σου υπάρχουν κάποια κενά νομίζω πάντως,ίσως γιαυτό κ σταμάτησες να τα υποστηρίζεις τόσο πολύ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...