Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα γιαννενα καλα κανουν και ζουν στιγμες euro

το κακο ειναι με τους δημοσιογραφους και καποιους αλλους που τις ζουν

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατι αν νομιζεις οτι αξιζες την νικη μαζι μας π.χ., με αυτο το γκολ του μποβιο τοτε μαλλον εισαι λαθος...

Ωπα μισο...

1. Νικησα αδικα?Δλαδη με παρανομα μεσα?ΟΧΙ

2. Με την λογικη σου,στην Ξανθη ημουν για Χ ή για διπλο?

3. Στον ΟΦΗ επρεπε ή οχι να παρω το διπλο με το γκολ του Ρομερο που δεν μετρησε?(και μιλαμε για αδικια,οχι για ατυχια και πορνη μπαλα,ετσι? )

Δημοσ.
τα γιαννενα καλα κανουν και ζουν στιγμες euro

το κακο ειναι με τους δημοσιογραφους και καποιους αλλους που τις ζουν

έχεις δίκιο! να σκεφτείς ότι υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεων, δημοσιογράφων κ απλού κόσμου, που έζησαν μαγικές στίγμες μεγαλείου, μεγαλύτερες κ από το euro ίσως, κλείνοντας τα μάτια σε ριζούπολη,σε ευθυμιάδη,σε κουκούλα κ παπουτσέλη,σε παπαδάκο κ νίκου,κλπ κλπ...

(τελευταία φορά που προσπάθησε κάποιος να ανοίξει κουβέντα για την προπαγάνδα,ήταν γάβρος,κ οπισθοχώρησε κακήν κακώς....Θα σε συμβουλευα κ εδώ να ποιήσεις την νήσαν λοιπόν)!

Δημοσ.
Ωπα μισο...

1. Νικησα αδικα?Δλαδη με παρανομα μεσα?ΟΧΙ

2. Με την λογικη σου,στην Ξανθη ημουν για Χ ή για διπλο?

3. Στον ΟΦΗ επρεπε ή οχι να παρω το διπλο με το γκολ του Ρομερο που δεν μετρησε?(και μιλαμε για αδικια,οχι για ατυχια και πορνη μπαλα,ετσι? )

οταν λεω αδικα εννοω αναλογα με την αποδοση..γιατι μιλουσαμε πριν για την διαφορα βαθμολογιας αναλογα με την μπαλλα που παιζει η καθε ομαδα.

τα αλλα παιχνιδια δεν τα θυμαμαι ειλικρινα οπως δεν θυμαμαι ουτε του γαβρου αλλα μονο της ομαδας μου..

απλα λεω για μια γενικη εικονα που παρουσιαζουν οι ομαδες βλεποντας τους απο την αρχη της χρονιας..

εχω και την αγωνια μου για το ντερμπυ την κυριακη με τα φιδια και δεν εχω ορεξη

Δημοσ.
μονοι σας τα λεγατε

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1439758&postcount=3549

καλα κανετε που χαιρεστε που συνεχίζετε στο κύπελλο

αλλα δε νομιζω οτι χαιρεστε πιο πολυ γιαυτο

αλλωστε οι 2 περιπτωσεις καπου διαφερουν

κανατε 2 τραγικες εμφανισεις και γλιτωσατε απο του χαρου τα δοντια

εμεις στο 2ο παιχνιδι καναμε καλο παιχνιδι και υπερπροσπαθεια να ανατρεψουμε ενα σκορ που εφερε μια αλλοπροσαλη εντεκαδα

Σα να ακούω το γαύρο τον πατέρα μου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπαλάρα (αλλά τα Γιάννενα είχαν τόσα τετ α τετ και τον πέταξαν και έξω, με το διαιτητή να αβαντάρει τον Ολυμπιακό και γκολ δεν έβαζε με τίποτα), πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό, που με νορμάλ διαιτησία πέταξε έξω τον ΠΑΟΚ.

Δημοσ.
οταν λεω αδικα εννοω αναλογα με την αποδοση..γιατι μιλουσαμε πριν για την διαφορα βαθμολογιας αναλογα με την μπαλλα που παιζει η καθε ομαδα.

τα αλλα παιχνιδια δεν τα θυμαμαι ειλικρινα οπως δεν θυμαμαι ουτε του γαβρου αλλα μονο της ομαδας μου..

απλα λεω για μια γενικη εικονα που παρουσιαζουν οι ομαδες βλεποντας τους απο την αρχη της χρονιας..

εχω και την αγωνια μου για το ντερμπυ την κυριακη με τα φιδια και δεν εχω ορεξη

Η χρήση της λέξεως άδικα λοιπόν,είναι...άδικη!

Οι λέξεις γενική εικόνα,είναι επίσης άδικες, γιατί δεν έχει παίξει σε καμία περίπτωση ο οσφπ καλύτερο ποδόσφαιρο από τους άλλους 2,απλά έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία,έχει μια εύνοια που απλά φέτος δε διαπιστώνεται σε πέναλτυ,αλλά σε οφσάιντ,σε φάουλ κ κίτρινες(σχολή Ευθυμιάδη), κ ταυτόχρονα το φόβο του μικρού,πως εξαιτίας όλων αυτών,ότι κ να γίνει θα χάσω!

Φυσικά κ στην αρχή της χρονιάς είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια,κ δε μπορούσαμε να σταυρώσουμε όχι νίκη,αλλά πάσα!

αλλά όταν βλέπεις τον οσφπ να χάνει από τον παο χωρίς να κάνει καμία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι,να διασύρεται στην ευρώπη , να γελοιοποιείται απο τα γιάννενα, να προσλαμβάνει το λεμονή,να τρομάζει με το αιγάλεω,με τον πανιώνιο,με τον οφη (ναι,ακόμα κ εκεί έχασε τα άντερά του ο οφη) ,εεε, τότε, μη μου λες ότι η διαφορά δικαιολογειται,ή ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη!

άλλο φιλο-γαβρος,άλλο ....scider-tzoni! Έχει διαφορά!

(όσο για την κυριακή,δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει με το αεκ,ειλικρινά. Αν η ομάδα μου συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς την ανοδική της πορεία, τότε σκασίλα μου τι θα κάνει ο γάβρος-εκτός του πλαισίου της καζούρας φυσικά-)!

τα ιδια παντελακη μου

αυτά ακριβώς είναι τα επιχειρήματα που διέκρινα ολιγον τι σαθρά....

Δημοσ.

Μα εγω σε καταλαβα πολυ καλα...Και σου λεω,εστω οτι το περνουμε με την αποδοση.Στον ΟΦΗ επρεπε να παρω διπλο και ο γαυρος το πολυ Χ? Στην Ξανθη επρεπε να παρω διπλο? Με την ΑΕΚ ειχαμε απο 1 ημιχρονο αρα επρεπε θεωρητικα Χ?Ο Ολυμπιακος αξιζε την νικη με Αιγαλεω ή με Πανιωνιο?

ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν λεω οτι την πηρε ΑΔΙΚΑ,δηλαδη παρανομα.Λεω αν αξιζε...Επειδη ομως επρεπε να βρεθει ενας τροπος να μην στηριζομαστε σε υποκειμενικες κρισεις,εχουμε τους βαθμους,με παιζεις 99-1,αλλα βαζω εγω το γκολ.Εγω περνω 3 βαθμους και εσυ τιποτα

Παρατηρηση, παντως να σου πω την αληθεια για ανθρωπο που λεει οτι δεν παρακαλουθει τα παιχνιδια του ΠΟΚ πολυ βεβαιος εισαι στην κριση σου οτι μεσα στην χρονια ο Ολυμπιακος παιζει καλυτερα,δεν νομιζεις?Τελικα τα βλεπεις ή οχι τα ματς?

Δημοσ.
Μα εγω σε καταλαβα πολυ καλα...Και σου λεω,εστω οτι το περνουμε με την αποδοση.Στον ΟΦΗ επρεπε να παρω διπλο και ο γαυρος το πολυ Χ? Στην Ξανθη επρεπε να παρω διπλο? Με την ΑΕΚ ειχαμε απο 1 ημιχρονο αρα επρεπε θεωρητικα Χ?Ο Ολυμπιακος αξιζε την νικη με Αιγαλεω ή με Πανιωνιο?

ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν λεω οτι την πηρε ΑΔΙΚΑ,δηλαδη παρανομα.Λεω αν αξιζε...Επειδη ομως επρεπε να βρεθει ενας τροπος να μην στηριζομαστε σε υποκειμενικες κρισεις,εχουμε τους βαθμους,με παιζεις 99-1,αλλα βαζω εγω το γκολ.Εγω περνω 3 βαθμους και εσυ τιποτα

Παρατηρηση, παντως να σου πω την αληθεια για ανθρωπο που λεει οτι δεν παρακαλουθει τα παιχνιδια του ΠΟΚ πολυ βεβαιος εισαι στην κριση σου οτι μεσα στην χρονια ο Ολυμπιακος παιζει καλυτερα,δεν νομιζεις?Τελικα τα βλεπεις ή οχι τα ματς?

+1000...

ΜΕ υποχρεώνεις να συμφωνήσω άλλη μια φορά μαζί σου....

(η παρατήρηση, είναι αρκετά σωστή πάντως,αν κ προσπάθησε να την καλύψει,με την έννοια της γενικής εικόνας-ξέρεις,εφημερίδες,κανάλια,ότι παίρνει σκόρπια το αυτί μου κλπ)!

Δημοσ.
φυσικα χαιρομαι που ειμαι πρωτος γιατι ειναι πρωταθλημα και παιζουμε και με αλλες ομαδες και οχι εμεις οι 2 μεταξυ μας

Eιδες λοιπον που συμφωνουμε?Τι λες λοιπον "Εσεις γιατι πανηγυριζετε,Γιαννιωτες ειστε"???ΕΙΔΙΚΑ αφου εμεις περασαμε.Αν δεν περναγαμε το λεω οτι ο αποκλεισμος σας θαταν καποιου ειδους παρηγορια αλλα κουβεντα δεν θα σουκανα.

Δημοσ.
μονοι σας τα λεγατε

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1439758&postcount=3549

καλα κανετε που χαιρεστε που συνεχίζετε στο κύπελλο

αλλα δε νομιζω οτι χαιρεστε πιο πολυ γιαυτο

Επειδή στο Link αναφέρεις δικό μου μήνυμα, να σου υπενθυμίσω ότι η άποψη του κάθε φιλάθλου μιας ομάδας δεν σημαίνει ότι είναι κοινή. Αν θυμάμαι καλά είχαμε διαφωνήσει για αυτό το θέμα με τον kaizer και τον antreaslam.

Σημειώνω ότι εξακολουθώ να υποστηρίζω την άποψή μου.

Επίσης, μου ανέφερες άτομο στο λινκ που έδωσες,που αν ο ταρίφας πάρει τον κακά,θα πει "αντε μωρέ τον τσιγκούνη,δεν έφερε τον ροναλντίνιο".

Το ανέκδοτο της ημέρας ήταν αυτό;

Ποιους μωρέ έχει φέρει ο καβούριας;

Από ονόματα όλοι αυτοί που έχουν έρθει είναι ή καμμένοι ή κουτσοί...

Εδώ ένας 16χρονος έχει παραγκωνίσει το παικταρά το Βίκτωρα. Με δουλεύεις;;;;

Δημοσ.

καλα ρε μαγκες τι καψιμο ειναι αυτο,στο μπασκετακι?

Αυτος ο Γκερσον πως γινεται να πηρε τοσες ευρωπαικες κουπες?

εχει δωσει την ελευθερας σε πεν ακερ και ντομπερμαν και κανουν οτι θελουν.

Ελα μου ομως που αλλο να παιζεις το run n gun με γιασικεβισιους,κατας,ουντριχ,παρκερ και αλλους τοσους,και αλλο με τον πεν και τον ντομπερμαν.

Ρε μπας και καναμε μλκια που δε πηραμε το Γιαννακη?

Δημοσ.

Καλά τα παλικάρια δεν παίζονται.. :P Έχουν βάλει ως τώρα 4 goal και είναι 2-2...

Έτσι παίζεται η μπάλα αγαπητοί! Παραγωγική επίθεση στην οποία συμμετέχει ακόμα και ο τερματοφύλακας!! :):):)

Δημοσ.

Πω πω μου κάθετε απίστευτα άσχημα όταν ακούω φράσεις τύπου: ''της ομάδας σου'', ''η Ελλαδάρα μας'' κλπ...:)

Τώρα θα βάλει και στην σωστή εστία...περίμενε να δεις...

Π.Σ. Yooo θα τους κερδίσουμε με 10:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...