Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδατε?? Όταν μιλάει ο Steven....o γκουρού των derby....δεν ακούτε...:P:p (ti λέω ο πούστης εεε?)

Είναι για γέλια και οι 2... Στα αυτογκολ είναι match στο 1-2. Θα πρέπει η ΑΕΚ να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να ισοφαρίσει....

Επειδή δεν δύναμαι να δω τον αγώνα..(οχι πως κόπτομαι ιδιαίτερα) μπορεί κάποιος να μου πει αν επιτέλους η κολοομάδα παίζει καμιά σοβαρή μπάλλα που να ανταποκρίνεται στο σκορ? Η απλά μπαίνουν κατα τύχη?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εσύ είσαι ΑΕΚ νομίζω εε??

Πράγματι και εμένα η ζωή μου εξαρτάται από το αν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός...:P

Άτιμη καρδιά τι παιχνίδια μας παίζεις.... Γαμώτο μόνο 8 λεπτά έχει ακόμα... Και έχει πλάκα το matchaki. Πάντως πρέπει να μπει άλλο ένα... Θα έχει πλάκα...:D

Δημοσ.

χαλαρα θα ειχαμε κερδισει αν παιζαμε με 11...

βαλαμε 5 γκολ εμεις και 1 η ΑΕΚ.

Μαλλον για πλακα στον βαζελο το καναμε...

Δημοσ.

για απάντα λίγο σε αυτό ρε arxon..

Επειδή δεν δύναμαι να δω τον αγώνα..(οχι πως κόπτομαι ιδιαίτερα) μπορεί κάποιος να μου πει αν επιτέλους η κολοομάδα παίζει καμιά σοβαρή μπάλλα που να ανταποκρίνεται στο σκορ? Η απλά μπαίνουν κατα τύχη?
Δημοσ.

η Αεκ αξιζε τη νικη. καταφανεστατο πεναλντυ δεν της δωθηκε και το τριτο γκολ του ολυμπιακου ηταν καθαρο οφσαιντ.

Δημοσ.

στο ραδιόφωνο είπε στην αρχή ότι είναι οριακό και μετά είπε ότι ειναι καθαρό....

Όπως και για το πεναλτυ είπε ότι ήταν...

Από εκεί και πέρα ο καθένας λέει ότι θέλει βέβαια... Ας μην αρχίσουμε πάλι τα ήταν δεν ήταν, παράγκες, ευνοούν τον Ολυμπιακό κλπ....

Δημοσ.

μα δεν το ειπα για να αρχισω παραγκολογια. Ουτε που με ενοιαξε ποιος κερδισε. απλα νομιζω οτι ειναι δυο λαθη της διατησιας που βγαζουν ματι και που συνιστουν αλλοίωση αποτελεσματος. αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ο διατητης ηθελε να σπρωξει τον ολυμπιακο. μπορει να ειναι απλα ασχετος

Δημοσ.
αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ο διατητης ηθελε να σπρωξει τον ολυμπιακο. μπορει να ειναι απλα ασχετος

αυτό ακριβώς λεω και εγώ:D:D

προσωπική άποψη είναι ότι η φάση είναι τόσο οριακή (του οφσαιντ) που κανείς δεν μπορεί να πει με 100% σιγουριά αν ήταν ή όχι, Οπότε αν θεωρήσουμε ότι αυτές οι φάσεις πάνε πάντα βάση υπερ του επιτιθέμενου θεωρώ το 3ο γκολ καθαρό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...