Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν θελουν οι υπολοιπες ομαδες να διεκδικησουν ποτε πρωταθλημα ας παρουν κανα παικτη που να τον ξερουν οι γειτονες του

Σ αυτο συμφωνω. Ο παιχτης με αξια μπορει τπτ να μη παιζει αλλα μια φαση να κανει και να καθαρισει ματς. Με χετεμαιδες και τοζερ-μοζερ και σια τι να περιμενεις? Οταν φερνεις τον Καφε με free transfer και κανεις αμαν και πως να παιξει με τη μια στο ντερμπυ ενω εχεις τα ταλεντα απο πισω, καταλαβαινεις....

Οσο για το ροτεισον, ο Φερερ κινειται με οτι εχει. Δε φταιει αυτος...Αλλος αποφασιζει για μεταγραφες.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θυμησου στον πρωτο γυρο, που κρυβατε τις μπαλες για να μη βαραμε τα πλαγια και τα κορνερ...:lol::lol:

θυμαμε πολυ καλα και ηταν μια κακη εμφανιση αλλα ουτε κατα διανοια κοντα στην συντριβη και την αποδειξη οτι αλλη ομαδα αξιζει το πρωταθλημα. Θυμησου εσυ τωρα και τις 3ρες και θυμησου οτι εισαι αιωνια δευτεροτριτος. Και κανε μια προσευχη στον θεουλη που βαλαμε 2 αυτογκολ σημερα και ηρθε και η αποβολη απο νωρις και δεν ειχαμε τσοντα

Δημοσ.

Ρε παιδια πεστε τπτ αλλο. Δεν εχετε βαρεθει? Τι νεα? Η οικογενεια? Τα παιδια?

Απο φετος καθιερωνεται η ενασχοληση μας με τα εικαστικα εν Ελλαδι. Δλδ επειδη ειναι δεδομενο οτι καθε χρονο θα ειμαστε πρωταθλητες, πρεπει να αρχισουμε να ασχολουμαστε με το ποσο ωραια θα ειναι η καινουργια εμφανιση, αν η διαφημιστικη καμπανια του ολυμπιακου ειναι ομορφη κτλ. Επισης καλο θα ειναι να μιλαμε με πλανα 10ετιας...

Δημοσ.

κοιτατε, αεκ ειμαι και δε θα μιλησω πολυ, θα παω να ξεσπασω στο δικο μας thread

το offside ειναι απελπιστικα οριακο, ακομα και στο προ, δισκολα θα δινοταν

αλλα ο διαιτητης ηταν για τα μπαζα

το κακο ειναι πως δε μου φταιει ο διαιτητης εμενα

και ας μην εδωσε κοκκινη στον Καστιγιο, και ας μην εδωσε πεναλντι, και ας εδωσε κιτρινη στον τσιριλο επειδη αγριοκοιταξε τον ταδε (δε θυμαμαι ποιος ηταν)

απο την αλλη ΠΟΛΥ αυστηρη η 2η κιτρινη σε σας

τον δε Ριμπο, τον ειχαμε σακατεψει

αυτο που με ποναει ειναι πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ακουσει για πασα στον κενο χωρο

τους εβλεπα και ηταν (τους δικους μας) σαν το ποδοσφαιρακι παλια με τους παικτες που ειχαν ελατηρια στα ποδια

επρεπε να παρουν την μπαλα ΜΟΝΟ στα ποδια τους και αφου σταματησουν να κινουνται

ετσι αμυνες ΔΕΝ σπας

για αυτο και νομιζω ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε ευκολα παιχνιδι με μικροτερη ομαδα που ξερει να κλειστει

αυτα τα ολιγα, παω να ξεσπαθησω στο thread μας τωρα

(ναι, ειστε καλυτερη ομαδα, και φανηκε σημερα)

Δημοσ.
θυμαμε πολυ καλα και ηταν μια κακη εμφανιση αλλα ουτε κατα διανοια κοντα στην συντριβη και την αποδειξη οτι αλλη ομαδα αξιζει το πρωταθλημα. Θυμησου εσυ τωρα και τις 3ρες και θυμησου οτι εισαι αιωνια δευτεροτριτος. Και κανε μια προσευχη στον θεουλη που βαλαμε 2 αυτογκολ σημερα και ηρθε και η αποβολη απο νωρις και δεν ειχαμε τσοντα

Αναθεμα τα ταλαρα...:lol::lol: O νοων νοειτω. Ντεμη μη πας αλλο με το σταυρό στο χερι. Και κατι τελευταιο. ΝΤΕΜΗ ΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΕΤΕΜΑΙΔΕΣ.

Δημοσ.
Α!οσο για το offside, οι 2 παιχτες αλληλοκρατιουνται και ειναι στην ιδια ευθεια. Ο εποπτης απο την πλευρα που ειναι προφανως και βλεπει ενας παικτη της ΑΕΚ και κανεναν να προεξεχει. Επομενως τι offide να δωσει?
μεσα απο τα ματια του εποπτη εβλεπες;
Δημοσ.
κοιτατε, αεκ ειμαι και δε θα μιλησω πολυ, θα παω να ξεσπασω στο δικο μας thread..........

ευγε τεκνο μου, το σωστο να λεγετε

οπως και εγω βλεπο οτι η αμυνα του ολυμπιακου ειναι ΓιαΤονΠου..., οτι ο μπορχα δεν κανει ουτε για περιφεριακο, οτι ο λεμονης ειναι για κανα λεβαδειακο.....οτι δεν εχουμε ουτε μισο αριστερο μπακ....κτλπ και αλλα αρνητικα, ετσι πρεπει να βλεπουμε και τα θετικα και της αληθειες. Η κυκλοφορια της μπαλας του ολυμπιακου με της αεκ ηταν σαν απο αλλο αθλημα. Καλος ο τοζερ και ο καθε τοζερ αλλα θες και ενα ριμπο/τζολε διπλα του. Βεβαια εμεις εχουμε ριμπο και δεν εχουμε τοζερ να τον συμπληρονει και να τον ξεκουραζει. Ουτε εμεις ειμαστε πληρης (τι πληρης, ησα με 10 αλλαγες στο ροστερ χρειαζομαστε) και εχουμε χτυπητες αδυναμιες. Αλλα η ποιοτητα 3-4 παιχτων καλυπτει στα ντερμπι της αδυναμιες

Δημοσ.

εγω ανυπομονω καποτε να δω ενα ντερμπι, εναν αγωνα της προκοπης, χωρις να αρχησω μετα το τελος του, να κρινω τους διαιτητες...δεν μπορω αλλο, κουραστηκα και βαρεθηκα...

παντα ημουν της αποψης, οτι τα λαθη γινονται και ειναι ανθρωπινα και οτι οι διαιτητες ανθρωποι ειναι, αλλα αποψε φωτια να με καψει ρε γαμωτο...ελεος, οχι αλλη κοροιδια...

Δημοσ.

πρεπει να ειναι απο αυτους (τους γαυρους ντε) που ονειρευονταν απο μικρος να παιξει στο γαυρο και να ελεγε συνεχεια:

"τι μλκς, εγω θα εκανα αυτο στη θεση του, δεν επαιξε σωστα, ετσι επρεπε να παιξει " κτλ

και να ειχε ΗΔΗ στο μυαλο του πως θα επαιζε αν ποτε ερχοταν σε σας!!!!!

για αυτο ηρθε και εδεσε τοσο καλα...

λολ ομως!!!!

Δημοσ.
μεσα απο τα ματια του εποπτη εβλεπες;

Απο την τηλεοραση, απο τη κοινη λογικη και τους νομους της φυσικης επιστημης.

Παντως εγω πιστευω οτι δεν εδωσε 4 καθαρα πεναλτι στην ΑΕΚ. Αληθεια λεω..Μα την καρεκλα του πρωθυπουργου!

Δημοσ.

καλα μάλλον έχω μπερδέψει τα topics.Στης ΑΕκ θα μπήκα.τεσπα θα τα γράψω εδώ

Λοιπόν αρχίζουμε.Τσιρίλο κλοτσιά στον Καστίγιο κιτρινη κάρτα .Καπάταης με τα δυο πόδια στο Νερι κίτρινη .Θεατρο μετέπειτα κόκκινη μανι μανι με 10.Ε απ τις τόσες κλωτσες που έριξε ο Τσιρίλο δε θα τρωγε αλλη μια.Λυμπερόπουλος τραβολόγαγε έβριζε το Νικοπολίδη που δεν έκανε τπτ κίτρινη και αυτός.Παπασταθόπουλος με Καστίγιο κίτρινη και στους δύο.Ο μπριάκος φαίνεται προσπαθούσε να κάνει συμψηφισμό δλδ δε φταίει μόνο ο θύτης αλά και το θύμα.Συμπερασμα από το πρώτο ημίχρονο με 9 πρέπει να παίζατε.

Το φαουλ από το οπίο προήλθε το αυτογκόλ του Μιχάλη ήταν ανύπαρκτο.Ο Ζεβλάκοφ πάει με το ένα πόδι στον Καπάταη οπότε στον ύπνο του το είδε ο μπριάκος.

Για το οφσαιντ.Ναι ο η τρίχα του Τοροσίδη προεξείχε και ναι ο αλήτης ο Σέζαρ τζατζάρει τον Καπάταη.

Ο εκφωνητής της floriginal ήτανε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...