Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα μάλλον έχω μπερδέψει τα topics.Στης ΑΕκ θα μπήκα.τεσπα θα τα γράψω εδώ

Λοιπόν αρχίζουμε.Τσιρίλο κλοτσιά στον Καστίγιο κιτρινη κάρτα .Καπάταης με τα δυο πόδια στο Νερι κίτρινη .Θεατρο μετέπειτα κόκκινη μανι μανι με 10.Ε απ τις τόσες κλωτσες που έριξε ο Τσιρίλο δε θα τρωγε αλλη μια.Λυμπερόπουλος τραβολόγαγε έβριζε το Νικοπολίδη που δεν έκανε τπτ κίτρινη και αυτός.Παπασταθόπουλος με Καστίγιο κίτρινη και στους δύο.Ο μπριάκος φαίνεται προσπαθούσε να κάνει συμψηφισμό δλδ δε φταίει μόνο ο θύτης αλά και το θύμα.Συμπερασμα από το πρώτο ημίχρονο με 9 πρέπει να παίζατε.

Το φαουλ από το οπίο προήλθε το αυτογκόλ του Μιχάλη ήταν ανύπαρκτο.Ο Ζεβλάκοφ πάει με το ένα πόδι στον Καπάταη οπότε στον ύπνο του το είδε ο μπριάκος.

Για το οφσαιντ.Ναι ο η τρίχα του Τοροσίδη προεξείχε και ναι ο αλήτης ο Σέζαρ τζατζάρει τον Καπάταη.

Ο εκφωνητής της floriginal ήτανε;

Αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις πρέπει να το κοιτάξεις...

Φιλικά πάντα!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα μάλλον έχω μπερδέψει τα topics.Στης ΑΕκ θα μπήκα.τεσπα θα τα γράψω εδώ

Λοιπόν αρχίζουμε.Τσιρίλο κλοτσιά στον Καστίγιο κιτρινη κάρτα .Καπάταης με τα δυο πόδια στο Νερι κίτρινη .Θεατρο μετέπειτα κόκκινη μανι μανι με 10.Ε απ τις τόσες κλωτσες που έριξε ο Τσιρίλο δε θα τρωγε αλλη μια.Λυμπερόπουλος τραβολόγαγε έβριζε το Νικοπολίδη που δεν έκανε τπτ κίτρινη και αυτός.Παπασταθόπουλος με Καστίγιο κίτρινη και στους δύο.Ο μπριάκος φαίνεται προσπαθούσε να κάνει συμψηφισμό δλδ δε φταίει μόνο ο θύτης αλά και το θύμα.Συμπερασμα από το πρώτο ημίχρονο με 9 πρέπει να παίζατε.

Το φαουλ από το οπίο προήλθε το αυτογκόλ του Μιχάλη ήταν ανύπαρκτο.Ο Ζεβλάκοφ πάει με το ένα πόδι στον Καπάταη οπότε στον ύπνο του το είδε ο μπριάκος.

Για το οφσαιντ.Ναι ο η τρίχα του Τοροσίδη προεξείχε και ναι ο αλήτης ο Σέζαρ τζατζάρει τον Καπάταη.

Ο εκφωνητής της floriginal ήτανε;

Στο έχω ξαναπεί...Βγάλε τα κόκκινα γυαλιά. Πήγαινε κόντρα στον Θεοδωρίδη. Μπορείς...

Δημοσ.
Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο εμένα και του κ. Λεμονή μας ζήτησαν ταυτότητες για να μπούμε στο καμαράκι των διαιτητών".

Ταδε έφη θεοδωρίδης.Ναι γιατί ο Λεμονής είναι άγνωστος.

Δεν πειράζει ,διάβασα και δηλώσεις του άτιτλου κοντοστούπη που παρακαλαγε να ευνοηθεί η ΑΕΚ.Ξεχνάει τότε που πέφταν κάτω σαν τα κοτόπυλα τα δυο πέναλντι με Βασσάρα την αδικαιολόγητη αποβολή του ΖΙΟ (α ρε μαγε) στο κύπελλο το ότι φέτος μένουμε συνέχεια με 10 παίχτες και πιο παλιά το σβήσιμο των φώτων.

Αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις πρέπει να το κοιτάξεις...

Να το κοιτάξω;:confused: :confused:

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδι, πιστευω οτι απλα μια επιβεβαιωση οτι ο γαβρος ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα, ακομα και στην χειροτερη της χρονια..

Αφου καταφερε να φυγει με ισοπαλια με τα γεροντια με 120 λεπτα παραπανω στα ποδια τους,την ψυχολογια στο ναδιρ, 2 αυτογκολ κοκκινη για τα πανηγυρια και παρ-ολα αυτα η αεκ δεν εκανε τπτ το ιδιαιτερο τοτε πιστευω οτι δεν χωραει καμια αμφιβολια..

Παντως σημερα σαν να μπηκα στην θεση του σωκρατη...με τοσα χαλια και καθε χρονο το πρωταθλημα ερχετε και πιο νωρις, σιγα μην παρω παικτες...

Εχω πολλα να πω αλλα σημερα γιορταζω, σαν πραγματικος Ηρακλης επνιξα τα φιδακια και εδειξα ποιος ειναι το αφεντικο στην μεγαλονησο και ποιος Αγρανίτα...

Υ.Γ. Ασχετο αλλα ποιοι ειναι οι τρεις καλυτεροι νεαροι παικτες στην ελλαδα?? Γιατι εμενα μου ερχονται τα ονοματα τοροσιδης/καστιγιο/ηλιαδης, εσας????

Υ.Γ. Μολις ακουσα δηλωσεις Αεκ.. Αληθεια τι διαιτησια πρεπει να παιξει τον γαβρο για να μην διαμαρτυριθουνε οι αντιπαλοι?? 3 κοκκινες και τουφεκισμο του Νικοπολιδη???

Δημοσ.

όχι δεν χρειάζεται αρκεί να δώσει τα πέναλτι που έγιναν, να μετρήσει τα σωστά γκολ, να σφυράει αντικειμενικά, και να δώσει κόκκινες σε παιχτές που ρίχνουν αγκωνιές.

Αυτά θέλουμε!Η κόκκινη ήταν τάκλιν από πίσω.Διάβασε τους κανονισμούς πρώτα. Να μιλάς για κάτι που ξέρεις.

Δημοσ.

οχι φιλε, μιλαμε για την αγκωνια του καστιγιο...

μιλαμε για την ανατροπη εις διπλουν του Καμπανταη απο τον Σεζαρ, και την ανατροπη του Λυμπεροπουλου απο τον Στολτιδη...

ααα, ταδε εφη, Χελακης στον Supersport fm...

Δημοσ.

Πάντως Omni μας απογοήτευσες. Σε περιμέναμε πιο αγωνιστικό στις τοποθετήσεις σου. Πάλι σας το χαρίσανε... :mrgreen:

Edit: Άκυρο Ολυμπιακοί, ο Omniflasher μας τελείωσε, πάμε γι' άλλα.

Δημοσ.

Α ναι ξέχασα, ο Χελάκης είναι ο Πάπας της μπάλας και έχει το αλάθητο, το τι βλέπουν τα μάτια μας είναι άλλο...

Βγείτε όλοι να παραδεχτείτε ότι σας πονάει που μια ακόμη χρονιά ΔΕΝ μπορείτε να πάρετε την κούπα από τα πόδια των ΓΕΡΩΝ και αφήστε την πιπίλα της διαιτησίας! Νισάφι πια! Δε βαρεθήκατε;;; Φέτος για να μας δώσουν πέναλτι πέρασαν 19 αγωνιστικές, δε σας παίρνει να μιλάτε άλλο γι'αυτό! Καταλάβετε το κι εσείς και ο κοντός! Έλιωσε η καραμελίτσα...

Δημοσ.
@vegos Θα θελα ένα με γεύση βατραχοπόδαρο αν σας έχει μείνει καθόλου απο την Τετάρτη :P

burb... LLVegos plz.. Οχι δυστυχως εχω κατι σε φυστικι (Δωδωνη ομως δεν νομιζω να σε χαλαει μιας και δεν ειναι ευρωπεικο trademark).Αν σε ενδιαφερει αυτο μου εμεινε μοναχα.. Ειναι μια ωραια εναλλαγη αν βαρεθηκες την καραμελα και φανταζομαι θα το γευτει και η αρμαδα συντομα.. burb

Δημοσ.

είτε ελπίζεις είτε φαντάζεσαι φυστίκι απο τις αρμάδες σας έχουμε γευτεί φέτος ΜΟΝΟ στο πόλο και στο υποβρύχιο τάβλι στο πρωτάθλημα φεύγα ( © αν θυμάμαι καλά antreaslam).

Όπου αλλού σας έχουμε συναντήσει μας έχετε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι δε θέλετε παγωτό για να δροσιστείτε αλλά κάτι άλλο (απο αυτό που καμιά φορά ζορίζει...)

Δημοσ.
είτε ελπίζεις είτε φαντάζεσαι φυστίκι απο τις αρμάδες σας έχουμε γευτεί φέτος ΜΟΝΟ στο πόλο και στο υποβρύχιο τάβλι στο πρωτάθλημα φεύγα ( © αν θυμάμαι καλά antreaslam).

Όπου αλλού σας έχουμε συναντήσει μας έχετε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι δε θέλετε παγωτό για να δροσιστείτε αλλά κάτι άλλο (απο αυτό που καμιά φορά ζορίζει...)

Το ξερεις καλα και το γευεσαι αυτο τα τελευταια χρονια στο ποδοσφαιρακι.. ;) και που και που κανεις και κανα break ετσι για να χαρεις και εσυ.. Σε καταλαβαινω βρε δεν ειναι τπτ.. Τα χω περασει και εγω καποτε.. Δεν ειναι τπτ μην μου παθεις και κατι κριμα ειναι απλα παρτο αποφαση θα εισαι δευτερος μια ζωη..Aντε και του χρονου .. :-D

Δημοσ.

Ναι ΟΚ μόνο συνεννοηθείτε με τα άλλα τζιμάνια εδώ να ξέρουμε πότε μιλάμε. Όταν κερδίζουμε μεταξύ μας παιχνίδια ή γενικότερα όποτε μας βολεύει; Διότι ας πούμε δεχτήκσμε καταιγισμό υποτιμητικών σχολίων για την καζούρα που σας κάναμε για το κύπελλο (όπου είμαστε εκεί ενώ εσείς όχι) ενώ εσύ προφανώς τώρα μιλάς για το γεγονός ότι είσαι πάνω απο μένα στο πρωτάθλημα (ενώ στο μεταξύ μας παιχνίδι την έφαγες τη χωριάτικη χωρίς ντομάτα κρεμμύδι και φέτα).

Οπότε βρείτε τα μεταξύ σας και έλα να μας ανακοινώσεις πόρισμα. Μέχρι τότε ετοιμάστε καρπούς παλάμες και γόνατα. Έχουμε ακόμα πολλές συναντήσεις σε διάφορα αθλήματα και το ταίσμα καταπονεί τα ως ανω αναφερθέντα σημεία του σωματός σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...