Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ΟΚ μόνο συνεννοηθείτε με τα άλλα τζιμάνια εδώ να ξέρουμε πότε μιλάμε. Όταν κερδίζουμε μεταξύ μας παιχνίδια ή γενικότερα όποτε μας βολεύει; Διότι ας πούμε δεχτήκσμε καταιγισμό υποτιμητικών σχολίων για την καζούρα που σας κάναμε για το κύπελλο (όπου είμαστε εκεί ενώ εσείς όχι) ενώ εσύ προφανώς τώρα μιλάς για το γεγονός ότι είσαι πάνω απο μένα στο πρωτάθλημα (ενώ στο μεταξύ μας παιχνίδι την έφαγες τη χωριάτικη χωρίς ντομάτα κρεμμύδι και φέτα).

Οπότε βρείτε τα μεταξύ σας και έλα να μας ανακοινώσεις πόρισμα. Μέχρι τότε ετοιμάστε καρπούς παλάμες και γόνατα. Έχουμε ακόμα πολλές συναντήσεις σε διάφορα αθλήματα και το ταίσμα καταπονεί τα ως ανω αναφερθέντα σημεία του σωματός σας...

Η αληθεια ειναι οτι περα απο το μπασκετακι που το θεωρω κατεξοχην το μονο αθλημα που αξιζει να ασχοληθω πλην του ποδοσφαιρου ειμαι και θα παραμεινω δευτερος.. Γιατι εγω δεν πιπιλαω καραμελες και λεω @@ ουτε επικαλουμε θεους και δαιμονες ..μιλαω σταρατα.. Ειμαι δευτερος εκει.. Τωρα κατι βολευ κατι πολο αυτα ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ λογω βλεπεις της επιλεκτικης σας μνημης.. Οποτε αστα αυτα.. Αλλου.. Μου θυμηθηκες εσυ το βολλευ που εισουνα της καρπαζιας απο τοτε που γεννηθηκα..

Τωρα για το ποδοσφαιρο και τις δηλωσεις των αλλων πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να ρωτησεις τους αλλους.. Εγω δεν εχω ομαδικη αποψη εχω προσωπικη.. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.. Το τι λεει ο καθεις ποσως με ενδιαφερει.. Εγω λοιπον σου λεω για το ποδοσφαιρο να πλυθεις και να ερθεις σε περιμενω στο Καραισκακη.. Εχει καταντησει πια αστεια η κατασταση στο ποδοσφαιρο ρε δευτερε.. Η μαλλον τριτε; Καθε χρονο τα ιδια.. Κανε κατι ρε δευτερε/τριτε επιτελους και σταματα να ασχολεισαι με διαιτησιες.. Βαρεθηκα να το σηκωνω..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γαματο!!!!

χαχαχαχαχ

...(ενώ στο μεταξύ μας παιχνίδι την έφαγες τη χωριάτικη χωρίς ντομάτα κρεμμύδι και φέτα)....

Δημοσ.

Προφανώς εκτός του ότι δε σε ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, δε σε ενδιαφέρει επίσης και τι σφυράει ο καθένας. Ναι ΟΚ απλό κατανοητό και ΚΥΡΙΩΣ βολικό

Δημοσ.
Προφανώς εκτός του ότι δε σε ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, δε σε ενδιαφέρει επίσης και τι σφυράει ο καθένας. Ναι ΟΚ απλό κατανοητό και ΚΥΡΙΩΣ βολικό

[whine mode on]Ναι ρε LL Neo οτι πεις μωρε.. Ωχου παλι την κλαψα βαρεθηκα ρε.. Ελεος πια.. Εχεις δικιο ok; Οι διαιτητες φταινε για ολα .. Ας το αφησουμε εδω.. [whine mode off]

Δημοσ.

έτσι έχει πλάκα...

[whine mode on] Ναι ρε vego ότι πεις μωρέ.... Απλώς τυχαίνει όλα τα κοράκια να έχουν παρωδικό καταρράκτη μαζί με γλαύκωμα και λίγο στραβισμό σε κάποιες τυχαίες περιπτώσεις μη επαναλαμβανόμενες [whine mode off]

Δημοσ.
για απάντα λίγο σε αυτό ρε arxon..

επειδη απλα αναφερεσαι σε μενα φιλε μου

δεν παιξαμε καμια ιδιαιτερη μπαλα, αλλα η ΑΕΚ ηταν πολυ μικρη. Βαλαμε 5 γκολ και φαγαμε 1. Η διαιτησια ηταν πολυ κακη και για τις 2 ομαδες. Δεν εδωσε πεναλτυ στην ΑΕΚ και εβγαλε παικτη του Ολυμπιακου με κοκκινη ανυπαρκτη απο την στιγμη που ο Τσιριλο κοπαναγε τον Τζολε και τον Καστιγιο απο την αρχη του αγωνα. Κατα τα αλλα 2 αρκετα παθιασμενες ομαδες για την νικη και ενα ομορφο ματς απο πλευρας γκολ.

Επειδη δεν εχω διαβασει τα αλλα ποστ, θεωρω οτι αν δεν παιζαμε με 10 θα ειχαμε κερδισει ανετα...

ps Ο Τσιριλο πηγε να τσακωθει και με τον Λεμονη???

ps2 Ας κρατησουμε το οτι εγινε ενα ωραιο ματσακι χτες και για μια φορα ας αφησουμε τις αναλυσεις αν ηταν πεναλτυ αν ηταν κοκκινη κτλ...

ps3 Ετσι και αλλιως αν δεν κανω λαθος στα τελευταια ματς με την ΑΕΚ παιζουμε παντα με 10.

Δημοσ.

οι βαζελοι δεν καταλαβαινω γιατι μπαινουν στη κουβεντα και αναλαμβανουν το ρολο του υποστηρικτη και του πανηγυριτζη ειτε παιζουμε με τη γιουβε με τον πας με τον ηρακλη με την αεκ?

οσο για τη διαιτησια απο οτι εδειξαν μετα και ειπαν

ο καπαταης πρωτα κανει φαουλ

οφσαιντ δεν υπηρχε

οι κιτρινες του ζεβλακοφ ειναι πολυ τραβηγμενες σε σχεση με τα μαρκαρισματα που εστειλαν στο νοσοκομειο τον καστιγιο

στο αυτογκολ του μιχαλακη φαινεται να τον εχει καβαλησει το παληκαρι

Δημοσ.

Συγχαρήτηρια για την κούπα σας .

Δεν υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να καλυφθεί τέτοια διαφορά.

Το σηκώσατε λοιπόν 10 αγωνιστικές πριν το τέλος. Τώρα, αν νιώθετε κ ικανοποιημένοι από τον τρόπο,δικό σας θέμα! (κ σε αυτούς που προβάλον συνέχεια το 1 πέναλτυ που έχει κερδίσει ο οσφπ,στη στατιστική : πέναλτυ που δεν έχουν δώσει στον αντίπαλο, δεν θα είχαν εντυπωσιακό νούμερο?)?

(είναι τυχαίο ότι στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς,εκεί που κρίνονται όλα, εμφανίστηκαν ο κοντογιαννίδης κ ο μπριάκος?)?

ΥΓ: Την απίστευτη ατάκα – κάρφωμα του γκέρσον στον παιδοβούβαλο,την διαβάσατε? Τον έδωσε στεγνά!

ΥΓ2: Ο τοροσίδης είναι πολύ καλός παίχτης,μην καεί!

ΥΓ3: Ο αμανατίδης, όταν καταφέρνει να σχηματίσει προτάσεις, μου θυμίζει τον τσουκαλά,κ τον scider! Κ αυτό δεν είναι καλό για αυτόν!!!!

ΥΓ4: γιατί μπαίνουμε στη συζήτηση adi? Συγγνώμη,αλλά συμμετέχουμε κ εμείς στο ίδιο πρώταθλημα,κ κάθε πιθανή εύνοια του αντιπάλου μας,μας επηρεάζει κ εμάς.

Δημοσ.

Τις κουπες θελουμε να μετραμε τωρα και οχι ποιος εχει τα περισσοτερα πρωταθληματα και κυπελλλα στο ενεργητικο του?

Δημοσ.

οσο για τη διαιτησια απο οτι εδειξαν μετα και ειπαν

ο καπαnταης πρωτα κανει φαουλ

Αν ακουσες χθες βραδυ στη ΝΕΤ, ο Βαρουχας αναλυοντας τις φασεις, ειπε πως υπαρχει ανατροπη, καλα ειδικα στο 2ο που τον σπρωχνει ο Σεζαρ του ολυμπιακου, ειναι οφθαλμοφανες, εκει παιζουν με τη νοημοσυνη μας....τελως παντων

οφσαιντ δεν υπηρχε

εχεις δικιο, δεν υπαρχει οφσαιντ, η φαση ειναι καθαρη, συμφωνω και εγω!

οι κιτρινες του ζεβλακοφ ειναι πολυ τραβηγμενες σε σχεση με τα μαρκαρισματα που εστειλαν στο νοσοκομειο τον καστιγιο

Αχου το το καημενο το παλικαρακι, το λυπαμαι, ας μην εδινε αγκωνιες...συνηθως στο 80% των περιπτωσεων, οταν σε παιζουν βρωμικα, θα παιξεις και εσυ αναλογα. ΚΑΙ εσυ αν επαιζες μπαλα και ο αντιπαλος σου σου εχωνε αγκωνιες, θα τον αρχιζες στις κλωτσιες, that is football...

Αλλωστε o Καστιγιο ειναι γνωστος για το βρωμικο παιχνιδι του, απο μικρος ηταν τσαμπουκαλης

στο αυτογκολ του μιχαλακη φαινεται να τον εχει καβαλησει το παληκαρι

Καλα εδω, αυτο πως το συμπερανες, με τη λογικη δηλαδη, ακομα το ψαχνω, πως ο Παπασταθοπουλος που ειναι 1.75, καβαλησε τον 1.90 ...

Ναι adi μας έπεισες.Εχει πολύ γέλιο όταν πάτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα....

καλα πραγματικα καθε φορα που βλεπω γαυρο που προσπαθει να δικαιολογηθει, με πιανουν τα γελια...

Δημοσ.

O adi μου θυμήζει το Μπάμπη του sportfm ο οποίος έλεγε μην ασχολούμαστε με τη διατησία γιατί και στο πρώτο γκολ ο Λύμπε τραβάει τη φανέλα του Αντώνη!

Ο τύπος μόνος του πρέπει να το είδε....

Αν γινόταν αυτό στη Ευρώπη ο διασκεδαστής θα έλεγε ότι συνετέλεσε σηματνικά και η διαιτησία στην ήττα του Ολυμπιακού. Δύο πέναλτι δεν κρίνουν αποτέλεσμα;

Μία κόκκινη του Καστίγιο δεν κρίνει;Οφσαιντ ήταν δεν ήταν δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν βλέπω δόλο, μιλάμε για πόντους, όμως για τα πέναλτι βλέπω δόλο τι να κάνω...

Δημοσ.

Καλα εδω, αυτο πως το συμπερανες, με τη λογικη δηλαδη, ακομα το ψαχνω, πως ο Παπασταθοπουλος που ειναι 1.75, καβαλησε τον 1.90 ...

.

αυτο λεω κι εγω

Δημοσ.

εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτή η φάση είναι φάουλ,αν μπορέσεις να κάνεις μια ίδια ανάλυση για το γκολ του ριβάλντο με τον οφη...

κ για ΟΛΕΣ τισ κεφαλιές που πηδάει ο "ήμουν παλτό,τώρα είμαι τανκ" στην επίθεση!

Κ αφού μας παρουσιάσεις κ καρέ-καρέ ειδικά τα 2 πέναλτυ...

κλπ κλπ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...