Critter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 adi32, αυτο ακριβως πηγα να κανω αλλα εδω δεν εχω photoshop. Με καλυψες πληρως αν και αν βρω το video σε μεγαλυτερη αναλυση, θα κανω το ποστ γιατι στην τηλεοραση φανηκε πεντακαθαρα οτι τον κραταει κατω. Βεβαια και εδω φαινεται πεντακαθαρα. Στο γκολ του ribo με τον οφη δεν υπαρχει καν απλωμενο χερι. Για τα πεναλτι τα ειπαμε. Εγω ενα ειδα, οι εφημεριδες 2 και οι της ΑΕΚ 4. Βγαλε συμπερασμα. Επισης να πω κατι που ειναι σημαντικο. Η πρωτη φαση απο ολες αυτες που λεμε περι αδικιων ηταν κατα του ολυμπιακου (το φαουλ στον κωνσταντινου), η δευτερη ηταν επισης εις βαρος του ολυμπιακου (κοκκινη καρτα) και μετα ερχεστε και μου λετε για το τι εγινε στη συνεχεια οπου αδίκως ειμασταν ισοπαλια και παιζαμε και με 10 παιχτες? Και ποιος μου λεει οτι αν ειμασταν με 11 παιχτες θα γινοντουσαν οι φασεις για τις οποιες ζητησε πεναλτι η ΑΕΚ? Κανεις. Επομενως απο κοινου μπορουμε να λεμε οτι η διαιτησια ηταν για τα μπαζα και οχι τις παπαριες που ακουμε εκατερωθεν. Επισης δεν ειναι δυνατον 10 χρονια ΣΕ ΚΑΘΕ ματς με την ΑΕΚ να τους αδικει η διαιτησια.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε παιδια, πως να το κανουμε? Με τετοιον τραμπουκο προεδρο ομως όλα γινονται...
Critter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ο Βαρουχας τι ειπε? Ακουσε κανεις? Παντως ακομα και για το offside, καποιοι γραφουν οτι δεν ηταν (goal ας πουμε) και καποιοι οτι ηταν. Δλδ οταν οι μισοι λενε το ενα και οι μισοι λενε το αλλο (ενω εχουνε δει 100 φορες το replay)περιμενετε απο τον διαιτητη-εποπτη να δει και να σφυριξει αυτη τη φαση?
adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μην ασχολεισαι μωρε με κλαψες σε ολα τα παιχνιδια γινονται μαλακιες απο τους ανικανους διαιτητες και πρεπει εμεις να απολογουμαστε? και του χρονου
vlachaquito Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ο Βαρουχας τι ειπε? Ακουσε κανεις?? Για την κοκκινη ειπε οτι δεν ηταν, τα πεναλτυ ναι (αλλα την αγκωνια του καμπανταη στο τζατζαρισμα μουγκα) το οφσαιτ κανονικο γκολ..το ξυλο στον καστιγιο τπτ, την φαση που μπηκε ο φερερ στο γηπεδο τπτ.. Τουλαχιστον εδωσε δικιο σε ολες τισ αμφισβητουμενες φασεις της εργοτελαρας..
cmelegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 το ξύλο στον Καστίγιο αναφέρεσε στην αγκωνιά; Καλά μας έπεισες Εργοτελάρα @adi τα καρέ δεν δείχνουν κανένα φάουλ!Πριν μπαίνεις σε τέτοιο κόπο διάβασε το κανονισμό!Διεκδίκηση στον αέρα είναι!ήμαρτον τα βασικά δεν ξέρεις.
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Critter , Για τον βαρούχα στα είπε ο "εργοτέλης" (μόνο άδικο στις φάσεις του εργοτέλη, όπου στο πέναλτυ κ κόκκινη έπρεπε πρώτα να δώσει επιθ.φάουλ,κ άρα όχι πέναλτυ)! Υπάρχει πέναλτυ κ στην ανατροπή (νομίζω)του καπάνταη,από τον σέζαρ,στο 0-0, κ ξεχνάς να αναφέρεις κ την κόκκινη στο καλοπαιδο τον καστιγιο (αυτός πρέπει να παίρνει κίτρινη με το που δηλώνεται στο Φύλλο Αγώνα). Σε παρακαλώ,δες τη φάση με τον οφη,με την ανάλυση που κάνετε στο αυτογκολ του "πρωην παλτού",και δηλαδή καρέ καρέ,και έλα πες μου αν απλώνει τα χέρια του ο ριβάλντο στους ώμους του αμυνόμενου.Κ μετά,δες την ανάλυση του 2ου γκολ με τα γιάννενα που βάλατε,να δεις,όχι απλά φάουλ από τον "πρωήν παλτό",αλλά ποντο στην ελληνορωμαική που δνε σφυρίζεται... Επίσης, στην κόκκινη,συμφωνώ ότι είναι αυστηρή,αλλά δεν παύει να είναι ένα τάκλιν από πίσω,που δεν βρίσκει καθόλου μπάλα κ βρίσκει μόνο παίχτη. (οφσάιντ θεωρώ ότι δεν υπήρχε,ή κ να υπήρχε,εμπίπτει στα όρια του ανθρώπινου λάθους). Επίσης,το 2ο πέναλτυ, που το βλέπετε ακόμα κ εσείς,πάλι δεν το είδε ο διαιτητής,και πάλι κατά τύχη ήταν απόφαση υπέρ του οσφπ? Όπως πχ κ στα γιάννενα,στο 2-0? ένα πράγμα που έχει δικιο ο ντέμης,είναι ότι δε μπορεί σε 10 χρόνια να μην έχει υπάρξει μία καταδικαστική απόφαση διαιτητή σε ντέρμπυ (αν κ εγώ,θα συμφωνήσω για χάριν διαλόγου, ότι ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ο οσφπ στο παιχνίδι με το χανούμι με τον βασσάρα,κ με εμάς με τον δούρο... θέλεις μήπως να σου αναφέρω τώρα τις αντίστοιχες σφαγές-ουπς,sorry adi32,ανθρώπινα λάθη,απλά τυχαία υπερ του οσφπ- εννοώ?)?
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 και να αρχισεις να του της λες, θα σου λεει πως εχεις δικιο, και πως η κλαψα δεν οδηγαει πουθενα, και πως μονο εσυ τα βλεπεις.... απο ανθρωπους που εχουν κλειστα τα ματια 10 χρονια και δεν βλεπουν στα 2 μετρα μπροστα απο τη μυτη τους τι περιμενεις?? adi32, οραια φωτο, πραγματικα, γιατι οπως σου ειπανε, διεκδικηση στον αερα ειναι...αα και οι 2 βαζουν χερι....γιατι αν δεις ΚΑΛΑ, θα δεις και τον Κωσταντινου να φερνει τον αγκωνα του στο στηθος του Παπασταθοπουλου... Critter, δεν ηταν offside το γκολ του Ολυμπιακου, ηταν καθαρο...το παραδεχομαι και εγω αυτο, δεν υπηρχε θεμα καν... σε ολα τα παιχνιδια γινονται μαλακιες απο τους ανικανους διαιτητες και πρεπει εμεις να απολογουμαστε?και του χρονου τελευταια παρατηρηση σε αυτο εδω Συμφωνω 100%, σε καθε παιχνιδι γινονται μαλακιες απο ανικανους και ηλιθιους διαιτητες, αλλα δυστυχως θα πρεπει να απολογηθεις, γιατι δυστυχως (για το ποδοσφαιρο, οχι για μενα) αυτα τα φαλτσοσφυριγματα ευνοουν εσενα και οχι εμενα... Φιλικα... ΥΓ. Μετα και την ευστοχη παρατηρηση του adi, συνεχιζω να βγαινω αληθινος για αποψεις Ολυμπιακων χωρις επιχειρηματα...
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 guns n roses- dont cry τζίμης πανούσης: "Έλληνα,Νεοελλήνα"....
theos-7- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 και κλαμα οι αλλοθρησκοι......... 1ον) προς βαζελια:αφού παρακαλάγατε να κερδισει ο ολυμπιακος για να βγειτε 2οι τι ψαχνετε τωρα...κιαπο ποτε γινατε κολληταρια με τα χανουμια και θελετε να τα υποστηριξετε? απλα αντιολυμπιακοι ειστε... και μην πειτε υποστηριζετε αυτον που και καλα αδικηθηκε... αντε υποστηριξτε τον ιωνικο που αδικηθηκε με τη λαρισα(πχ το ανεφερα δεν ξερω αν εγινε κατι) κτλ αν θελετε να το παιζετε δικαιοι εξυγιαντες κτλ. 2ον)ποτε δεν ασχολουμαι με διατησια(οπως ποτε δεν εχω πει οτι χασαμε πρωταθλημα απτο δουρο,λαθη γινονται και ας ειχαν κερδισει οι δικοι μας την ξανθη και τον ιωνικο κτλ και δε θα τους ενοιαζε ο δουρος) αλλα με φερατε στο αμην μερικοι.... λετε πεναλτυ του cesar στο καπανταη.. πριν σπρωξει ο cesar , το χερακι του καπανταη τι κανει στο στηθος του cesar? α)ηθελε να τον χαιδεψει, β)ηθελε να δει μηπως εχει ιδρωσει, γ)κανει επιθετικο φαουλ απαντηση : μαλλον το γ ... ε??? ακουσα για πεναλτυ στο λυμπεροπουλο(τον συμπαθουσα καπως γιατι ξερει και μπαλιτσα,αλλα αποταν πηγε να τσαμπουκαλευτει στο νικοπολιδη εχασα πασα ιδεα..) πραγματι στιγμιαια φενεται σα να του κρατησε το χερι νομιζω ο στολτιδης(κατι που γινεται συνεχεια και οσοι παιζουν μπαλα το ξερουν).. τωρα πως γινεται αν σε τραβηξει καποιος προς τα πισω να πεσεις μπροστα με βουτια κιολας???? α)θεατρο , β) θεατρο , γ)ολα τα παραπανω απαντηση : ολα σωστα ειναι για αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι το τακλιν του cesar στον καπανταη,μου φανηκε κοψιμο καθαρο απο καποια replay,αλλα δεν ειδα ενα replay απο πισω που εδειξαν και καποιος μουπε οτι απτην πισω καμερα φενεται για πεναλτυ. εγω το μετραω για πεναλτυ για να μην παραπονιεστε... κοκκινη στο zevlakow?????? 1ον δεν ειναι απο πισω μαρκαρισμα,2ον στο τακλιν επειδη το ενα ποδι τοχεις μαζεμενο αυτο το ποδι ειναι που βρηκε τον κιτρινο πηθικο(λεω ετσι το συγκεκριμενο παιχτη γιατι ενω χτυπιοταν απτον πονο,μολις βγηκε η καρτα αναστηθηκε,εγινε αμεσως καλα..) και αυτο ποτε μα ποτε δεν τιμωρειται με καρτα. μουπαν οτι το ιδιο ειπε και ο βαζελουχας εε ο βαρουχας.επισης οταν πηρε την 1η καρτα,γιατι την πηρε?επειδη φωναζε στον πιθηκο?κανεις απτους 2 δεν επρεπε εκει να παρει καρτα,παρα μονο ο cesar(της αεκ) που εσπρωξε το zevlakow. για οffside στο 3ο γκολ του ολυμπιακου,οποιος το πιστευει να παει στο diaitisia.gr να διαβασει λιγο τους κανονισμους,να αλλαξει γυαλια κτλ... για τον καστιγιο..ηταν σε διεκδικηση μπαλας τρεχοντας ,και οσοι παιζουν μπαλα το ξερουν βαζουμε τα χερια μπροστα στον αντιπαλο για καλυτερη θεση κτλ,σαυτην την κινηση του ο neri βρηκε τον αντιπαλο στο προσωπο.αυτο ειναι φαουλ υπερ του αντιπαλου και ενας πολυ αυστηρος διαιτητης βγαζει και κιτρινη. σχολιασα αυτα που κυριως σχολιασατε,δεν αναφερομαι σε αλλες φασεις δεν εχει και νοημα. απλα προς ολους τους οπαδους,μη σας κοροιδευουν ρε σεις οι διοικησεις των παε και οι ρουφιανοδημοσιογραφοι.... αν δεν ελεγε ο βλακαμας ο κοντος ο ντεμης για διαιτησια,τι θα γινοταν??? θα τον εκραζε ο κοσμος που δεν εβαλε λεφτα,οπως τον κραζανε και μεσα στον αγωνα και βγαλανε και πανο που τον εκραζε.ποια ειναι η λύση?στειλε τον κοσμο να ασχολειται με διαιτητες και τη σκαπουλαρε ο κοντος... ακουτε τον καθε ρουφιανοδημοσιογρφο και σας επηρεαζει..αν δεν ελεγαν οι φυλλαδες για διαιτησια ρε σεις, πως θα πουλαγαν σημερα φυλλα?μονο ολυμπιακοι θα ψωνιζαν 1-2 κωλοφυλλαδες..ενω τωρα μπριζωθηκαν ολοι να ψωνισουν,η καλυτερη τους δλδ... ;-) αφου οι ρουφιανοι μας εχουν καταλαβει...τι πουλαει? γαμιεται ο τζιγκερ,πουλαει στους βαζελους, τι γαματος κοσμος και τι αδικια απτα κατεστημενα και τους διαιτητες,πουλαει σε παοκ και αεκ , τι μεταγραφαρες θα κανει ο σωκρατες πουλαει σε ολυμπιακους... γιαυτο σας λεω μην ψαρωνετε απαυτους αργα η γρηγορα θα το καταλαβετε αυτο που λεω... αυτα ....
cmelegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εντάξει αυτά που λες!γιατί δεν μας έδωσε 3 καθαρά πέναλτι; άλλα τι να περιμένω....όταν ακούω φράσεις όπως ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν όλοι οι άλλοι να πάνε να @@! Ετσι γράφετε την ιστορία σας! Προσπαθείστε να παραποιήσετε ότι θέλετε, την ιστορία που λέει για τις βρωμιές σας επί μια δεκαετία δεν μπορείτε να την αλλάξετε. Περαστικά κύριοι!
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 σόρρυ,τελικά μάλλον αδικήθηκε χθες ο οσφπ. Αποσύρομαι στη γωνία μου να διαλογιστώ , γιατί έκανα τόσο λάθος στις απόψεις μου... (τουλάχιστον εσύ προσπάθησες να κουκουλώσεις τα ακουκούλωτα,ο adi ούτε αυτό δεν κάνει)!(ακόμα περιμένω adi,να μετρήσουμε σφαγές βρε?)?
Critter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ο Καστιγιο δεν καταλαβα γιατι επρεπει να παρει κοκκινη. Διεκδηκηση εγινε. Ο παιχτης της ΑΕΚ εβαλε το χερι του και το ιδιο πηγε να κανει και ο καστιγιο ο οποιος προφανως εβαλε το χερι του πανω απο αυτο του παιχτη της ΑΕΚ. Μπες στη θεση του καστιγιο οταν παιζεις μπαλα: Τρεχεις και βαζει καποιος το χερι του. Κλασσικα στο ποδοσφαιρο το βαζεις και συ. Η συνηθης κινηση ειναι ο ενας παικτης να βαζει το χερι του και ο αλλος για να εξισορροπησει τα πραγματα βαζει και αυτος το δικο του, συνηθως πάνω απο το χερι του αντιπαλου του. Πανω ομως απο το χερι το παικτη της ΑΕΚ, ηταν το κεφαλι του (μιας και το ειχε βαλει ψηλα το χερι). Τώρα οταν ενας ανθρωπος τρεχει, κουναει τα χερια μπρος πισω. Οταν ο καστιγιο εβαλε το χερι του, ηταν στιγμη που το χερι του πηγαινε προς τα πισω, ασε δε που η κινηση για να τον κρατησει ειναι προφανως προς τα πισω. Αυτο λοιπον αποτυπωθηκε ως επιτηδες αγκωνια. Πεσμε γραφικο, πεσμε οτι θελεις αλλα εγω ετσι ειδα τη φαση και καθε τετοια παρομοια φαση στο παρελθον ετσι την εχω δει. Και ξερεις γιατι? Γιατι εχω παιξει ποδοσφαιρο, εχω κανει φαουλ σε αντιπαλο που εχει ματωσει και δεν εχω καταλαβει καν πως το εκανα μιας και εγινε μεσα στη φαση. Και ομως με κατηγορουσανε οτι το εκανα επιτηδες. Εσυ νομιζεις οτι οι παικτες που τους βλεπεις να διαμαρτυρονται για κατι σκληρα φαουλ που κανουν οτι το κανουν επιτηδες? Οχι βεβαια, απλα μεσα στο παιχνιδι δεν το καταλαβαινουν αυτο που εκαναν.
theos-7- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ποια 3 καθαρα πεναλτυ?σχολιασα τις φασεις αν θες σολιασε τις κιεσυ. για καποιους αλλους,οταν κρατατε μια λεξη απο ολοκληρο κειμενο,δεν μπορω να συζηταω μαζι σου μαλλον παθαινεις overflow... επισης με ειρωνειες κτλ ακρη δε βγαινει φιλαρακια... με ειρωνειες απλα γραφεις χωρις να χουν νοημα τα λεγομενα σου... τεσπα,αυτα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.