Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ Critter , θυμάσαι ότι σε παρόμοια φάση (προσπαθώ να κρατήσω το χώρο μου δηλαδή), έφαγε κόκκινη ο κώτσιος,πέρυσι,στο μεταξύ μας?

η μόνιμη γκρίνια μου, είναι αυτή, ότι υπάρχουν 2 μέτρα κ 2 σταθμά.

Τι σημασία έχει αν δεν το ήθελε?σημασία έχει ότι τον πέτυχε (Αυτό ακούσαμε στην περίπτωση κώτσιου).Εδώ όμως,δεν ισχύει το ίδιο!

(άσε που επειδή ο καστίγιο είνια μεγάλος αλήτης,αμφιβάλω αν το έκανε κατα λάθος,αλλά το δέχομαι για να προχωρήσει η συζήτηση).

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Καστιγιο δεν καταλαβα γιατι επρεπει να παρει κοκκινη. Διεκδηκηση εγινε. Ο παιχτης της ΑΕΚ εβαλε το χερι του και το ιδιο πηγε να κανει και ο καστιγιο ο οποιος προφανως εβαλε το χερι του πανω απο αυτο του παιχτη της ΑΕΚ. Μπες στη θεση του καστιγιο οταν παιζεις μπαλα: Τρεχεις και βαζει καποιος το χερι του. Κλασσικα στο ποδοσφαιρο το βαζεις και συ. Η συνηθης κινηση ειναι ο ενας παικτης να βαζει το χερι του και ο αλλος για να εξισορροπησει τα πραγματα βαζει και αυτος το δικο του, συνηθως πάνω απο το χερι του αντιπαλου του.

Πανω ομως απο το χερι το παικτη της ΑΕΚ, ηταν το κεφαλι του (μιας και το ειχε βαλει ψηλα το χερι). Τώρα οταν ενας ανθρωπος τρεχει, κουναει τα χερια μπρος πισω. Οταν ο καστιγιο εβαλε το χερι του, ηταν στιγμη που το χερι του πηγαινε προς τα πισω, ασε δε που η κινηση για να τον κρατησει ειναι προφανως προς τα πισω. Αυτο λοιπον αποτυπωθηκε ως επιτηδες αγκωνια.

Πεσμε γραφικο, πεσμε οτι θελεις αλλα εγω ετσι ειδα τη φαση και καθε τετοια παρομοια φαση στο παρελθον ετσι την εχω δει. Και ξερεις γιατι? Γιατι εχω παιξει ποδοσφαιρο, εχω κανει φαουλ σε αντιπαλο που εχει ματωσει και δεν εχω καταλαβει καν πως το εκανα μιας και εγινε μεσα στη φαση. Και ομως με κατηγορουσανε οτι το εκανα επιτηδες. Εσυ νομιζεις οτι οι παικτες που τους βλεπεις να διαμαρτυρονται για κατι σκληρα φαουλ που κανουν οτι το κανουν επιτηδες? Οχι βεβαια, απλα μεσα στο παιχνιδι δεν το καταλαβαινουν αυτο που εκαναν.

Ωραία όλα αυτά.

Αλλά να σχολιάσω 2 πραγματάκια.

1. Ο παίκτης στον οποίο αναφερόμαστε είναι ο Καστίγιο. Ξέρω, καλό παιδί, παρεξηγημένο, δεν το εννοούσε, έχουν πρόβλημα οι γονείς του, όταν δεν παίζει αγχώνεται, κτλ. Όλα αυτά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για αυτόν για επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις. Ξέρω, έτυχε, ή αν θες, τα λένε οι Αντι-ολυμπιακοί - αντι-καστιγικοί.

2. Παίκτης του Παναθηναϊκού, με γυρισμένη την πλάτη, χωρίς να βλέπει τον αντίπαλο, πάει να προστατέψει τη μπάλα και χτυπάει παίκτη του Ολυμπιακού στο πρόσωπο. Πέρνει την καρτούλα του και πάει σπίτι του. Παίκτη του Ολυμπιακού, με τη μούρη του ΑΕΚτζη 10 πόντους από τη δικιά του, πάνω στη φάση, τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Ποιος έπρεπε να πάρει κάρτα και ποιος όχι;

Edit: Το έγραψε και ο Αντρέας ενώ το έγραφα εγώ.

Δημοσ.

δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με διαιτησιες

οταν η ομαδα μου εχει προβληματα προσπαθω να τα βλεπω και οχι να κανω το χατηρι του καθε κοκαλη τζιγκερ ντεμη κουκουλωνοντας τα με φτηνες δικαιολογιες

οταν οι παναθηναικοι εχουν ξεπουλησει οτι ειχαν και δεν ειχαν και τους καταριουνται ολοι οσοι εφυγαν και παιρνουν καθε χρονο 3 προπονητες και 40 παικτες

οταν οι αεκτζηδες εχουν μαζεψει καθε παγκοσμιως αγνωστο και οποιον τελειωμενο πετανε στα σκουπιδια οι αλλες ομαδες

και δεν παιρνουν τους κορνεδες ακομα και καθονται και τρωνε τα παραμυθακια τι να πω

Δημοσ.
Critter , Για τον βαρούχα στα είπε ο "εργοτέλης" (μόνο άδικο στις φάσεις του εργοτέλη, όπου στο πέναλτυ κ κόκκινη έπρεπε πρώτα να δώσει επιθ.φάουλ,κ άρα όχι πέναλτυ)!

ναι πραγματι αν και ο βαρουχας ειπε οτι σωστα εδωσε το πεναλτυ!!!και τον ειχα και σε εκτιμηση..

Τουλαχιστον ειπε και το σωστα ακυρομενο γκολ και τα απιστευτα οφσαιτ που σφυριξε ο απαραδεκτος εποπτης (οφσαιτ πισο απο την γραμμη του κεντρου αν ειναι δυνατον!!!)

Οσο για τον βαρουχα χθες γενικα τα ειχε λιγο πεγμενα..γιατι δεν αναφερθηκε καθολου στο χερι του καμπανταη που εμφανως δινει αγκωνια στον σεζαρ..παντως μιλαμε για μια φαση που τετοιες (προστασια της μπαλλας οταν βγαινει αουτ)γινονται συνεχεια..

Ασχετο την αγκωνια του καστιγιο δεν την ειδα καθολου..ποτε εγινε?? σε ποιον?? μου φαινετε ο βαρουχας δεν ειπε τπτ

Δημοσ.

φίλε μου, δε μπορώ να μην ειρωνευτώ όταν βλέπω το μαύρο,να προσπαθούν να το κάνουν όχι απλά άσπρο,αλλά ΓΑΛΑ!

στο παιχνίδι με την ξάνθη,βγήκα κ σου είπα,ναι, ευνοήθηκα. Θεωρώ ότι ήταν ανθρώπινο λάθος,αλλά αυτό δεν το μειώνει ,γιατί έκρινε αποτέλεσμα.

αυτό είναι για μένα ο πραγματικός οπαδός.

εδώ κ 10 χρόνια, ο οσφπ έχει αδικηθεί σε 10 παιχνίδια στο σύνολο (πολλά έβαλα), έχει ευνοηθεί τουλάχιστον σε 7πλάσια, ενώ υπάρχουν κ οι ...περιφερειακές σφαγές (πχ, ο παο σε παναχαική,με νίκου διαιτητή,σε τούμπα,με νικου διαιτητή,σε καλαμάτα με μποροθρύλο διαιτητή,με παοκ εντός κλπ),που τον βοηθούν ακόμα περισσότερο.

Σε 11 χρόνια,έχει σφάξει ΠΟΛΛΑΚΙΣ τον μεγάλο του αντίπαλο(Παο),καθώς κ αεκ κ παοκ.

Έχει εφευρεθεί οποιοσδήποτε δυνατός τρόπος αλλοίωσης αποτελέσματος (από πέναλτυ ,οφσάιντ, κίτρινες, τιμωρίες παιχτών-ζε ελίας-, τα πάντα).

Κ όλα αυτά,για εσάς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???? θα μας τρελλάνεις!

alsos, για πες,τι πονάει ρε φίλε?

Δεν καταλαβαίνετε ότι μόνοι σας αποδυναμώνετε την ομάδα σας,μη παραδεχόμενοι την εύνοια? (έτσι αναγκάζετε όλους τους υπόλοιπους,να φερθούν υπερβολικά κ να χαρακτηρίσουν στημένα όλα σας τα πρωταθλήματα-άδικα-,και να γίνουν πραγματικά ΑΝΤΙολυμπιακοί)!

Δημοσ.

Ο καστιγιο φυσικα δεν ειναι κανα καλο παιδι Critter και ολοι το ξερουμε.. Εχει κανει πολλα στο παρελθον.. Αλλα ειδικα φετος δεν εχει καμια σχεση με τις αλλες χρονιες.. Δεν κανει τπτ περισσοτερο τουλαχιστον απο τους εκαστοτε προκλητικους της καθε ομαδας.. Αλλα βλεπεις στους αντιολυμπιακους ειναι πολυ βολικο να εχουμε παντα ενα αποδιοπομπαιο τραγο και αυτος ειναι ο μικρος.. Θα ζητησει και συγνωμη τωρα που βραζει το αιμα του.. Οταν τον προκαλουν συνεχεια μεσα στο γηπεδο τον βαρανε και τον βριζουν και ολοι του την λενε γιατι ετσι ειναι η πεπατημενη και ετσι πρεπει να κανουμε, ολα ειναι καλα.. Οταν ο Καστιγιο τολμησει να ανταπαντησει σταυρωστε τον.. Αγκωνια λεει η προεκταση χεριου.. Φυσικα ειναι φαουλ για την ΑΕΚ.. Αλλα καμια κιτρινη και φυσικα καμια αγκωνια.. Αντε λαμογια θα μας κανετε το ασπρο μαυρο γιατι ετσι σας βολευει.. Για το ξυλο που τρωγαμε 90 λεπτα υπο την ανοχη της διαιτησιας μιλησε κανεις.. Για τον αληταρα τον Τσιριλο, τις αντιδρασεις Λυμπε, τον Παπασταθοπουλο που σε καθε αμφισβητουμενη φαση ολως περιεργως ηταν μεσα; Ο καστιγιο λεει το κωλοπαιδο.. Ρε απατεωνες να σας θυμησω τον Μανωλα με τον Νινιαδη; Η ολα αυτα που εχετε κανει τοσα χρονια .. Eιστε η προσωποποιηση της λαμογιας και θα μιλησετε εσεις; Σας σιχαθηκα και ντρεπομαι πραγματικα που ειμαι Ολυμπιακος και καποτε σας δωσαμε και πρωταθλημα..

Βαλτε κατω τα πραγματα και πειτε μου αν εχθες αξιζατε να κερδισετε.. Εχετε την μαγκια να πειτε οχι; Σε πιο τομεα εισασταν καλυτεροι απο τον ΟΣΦΠ; Πεφτατε σαν τα κοτοπουλα σε καθε φαση μπας και σφυριξει κανενα.. Ο λυμπε ο παικταρας που ηταν στο παιχνιδι υπηρχε; Ο αρχοντας Τσιριλο; Ο Μωρας; Ο ζηκος; Aν σας αρεσε εσας η εικονα σας τοτε εμενα μου περισσευει.. Αλλα ειναι ευλογο να προσπαθουμε να να τα ριξουμε ολα καπου οταν δεν αποδιδουμε.. Δεν μπορειτε να μας το παρετε ρε παρτε το χαμπαρι.. Και στα απολυτα χαλια μας ειστε κατωτεροι.. Παρτε το χαμπαρι επιτελους και εσεις και οι αλλοι.. Μια ομαδα θελει σταθεροτητα πανω απο ολα.. Κατι που δεν εχετε.. Πηγε ο βαζελος τουμπα εχασε 2-1.. Και εκει ο ΟΣΦΠ φταιει ρε; Eλεος πια.. Αφου δεν μπορειτε βρειτε τι σας φταει σαν ομαδα και αφηστε τα αυτα πια.. Παντα κατι πρεπει να υπαρχει για να δικαιολογηθειτε;

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια τωρα θα τους μαθουμε???Μια ζωη στην διαιτησια τα ριχνουν οταν δεν κερδιζουν...Αλλα τι να κανουμε...η αληθεια ποναει...και η αληθεια ειναι οτι ειμαστε 8 βαθμους μπροστα...μονο αυτο εχει νοημα

Δημοσ.
δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με διαιτησιες

Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ,τις χρονιές που η διαιτήσια έδινε ρεσιτάλ!

οταν η ομαδα μου εχει προβληματα προσπαθω να τα βλεπω και οχι να κανω το χατηρι του καθε κοκαλη τζιγκερ ντεμη κουκουλωνοντας τα με φτηνες δικαιολογιες

τι στο διάολο,κινέζικα μιλάω?

πάμε πάλι από την αρχή!

παιχνίδι οσφπ-παο.

ο οσφπ,παίζοντας διαστημικό ποδόσφαιρο,έχει 3 δοκάρια,και 8 χαμένα τετ α τετ.ο παο σέρνεται σε όλο το παιχνίδι.

στο 90, ο σαλπιγγίδης περνάει τον τερμα-μέλος,ο οποίος του παίρνει τα πόδια.

Πρέπει να μην δοθεί το πέναλτυ,γιατί ο παο σερνόταν για 90 λεπτά?ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ορίζει κάτι τέτοιο?

οταν οι παναθηναικοι εχουν ξεπουλησει οτι ειχαν και δεν ειχαν

συγγνώμη,δε βλέπεις ότι ακόμα κ οι πολέμιοι του ταρίφα,αυτό το επιχείρημα δεν το χρησιμοποιούν?μόνο ο χελάκης κ ο χρίστογλου έχουν μείνει να το υποστηρίζουν...(κ που ακριβώς πήγαν όλοι αυτοί?μόνο ο γιούρκας κ ο αγγελος κάνουν κάτι).

και τους καταριουνται ολοι οσοι εφυγαν και παιρνουν καθε χρονο 3 προπονητες και 40 παικτες

Σε αυτό έχεις δίκιο,αλλά δε βλέπω τι σχέση έχει με τις σφαγές από τις διαιτησίες!

και δεν παιρνουν τους κορνεδες ακομα και καθονται και τρωνε τα παραμυθακια τι να πω

ευτυχώς που υπάρχουν κ έξυπνοι οπαδοί,που γίνονται μέλη,γιατί...χρειάζονται τη σφραγίδα του πρόεδρα για πιστοποίηση οπαδικών συναισθημάτων, κ που τον ακούν ως χάνοι να μιλά για τελικό τσου λου,άσχετα αν δε μπορούν να σταυρώσουν νίκη, που δεν τον κράζουν όταν όλες του οι μεταγραφές μαζί το καλοκαίρι κόστισαν όσο το συμβόλαιο του βίκτορ, και που είναι ικανοποιημενοι μέσα τους ακόμα κ τώρα,που η διαιτησία τους πηδάει τους άλλους,γιατί... "θυμάσαι κάποτε(πότε δε μας λέει κάποιος),τι περνούσαμε?"

ΥΓ:Τελικά θέλεις να γίνει η καταμέτρηση σφαγείων?

Δημοσ.

οτι καταμετρησεις θες κανε

αν ειναι να κατσουμε να βγαλουμε τα παντα στον αερα απο εποχης 1900 ως σημερα τι να σου πω

αυτο που μπορω και καταμετρω ειναι τα πρωταθληματα και οι 4αρες πενταρες εξαρες που τρωτε τα τελευταια χρονια

και γι αυτα δε φταιει καμια διαιτησια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...