izerman76 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 και ολυμπιακος-αεκ (συνολικα) 120-79αρα? Άρα δεν είναι σίγουρο ότι στο κάθε παιχνίδι κερδίζει ο καλύτερος. Εγώ να δεχτώ ότι χθες ήσασταν καλύτεροι και εμείς δεν κάναμε ευκαιρία από οργανωμένη προσπάθεια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έπρεπε να δώσει τα πέναλτυ ο μπριάκος. Στο παιχνίδι του α' γύρου ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε. Γιατί να μην αφήσουν να γίνει το αντίστροφο και χθές με τον ολυμπιακό;
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 1. Έτσι μπράβο, συνεχίστε...Όσο οι οπαδοί αρνούνται να δουν πέρα από τη μύτη τους, τα ίδια θα βλέπουμε και θα διαβάζουμε... Είναι εντυπωσιακό. Δεν μπορούν οι γαύροι να παραδεχθούν ότι η διαιτησία αδίκησε χθες την ΑΕΚ. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει ρε μάγκες για να πείτε ότι αδικήθηκε ο αντίπαλος. Εεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;; Εγω θα σου πω οτι τουλαχιστον ενα πεναλτυ επρεπε να το ειχες παρει.. Εσυ θα μου πεις εαν επρεπε να ειχες φαει τουλαχιστον μια κοκκινη (απο 2 κιτρινες καποιος παιχτης σου) τουλαχιστον για θεατρο περα απο τα σκληρα μαρκαρισματα; Ηταν δευτερη κιτρινη του Ζεβλακωφ;Επαιξα 2 ματς με εσενα με παικτη λιγοτερο για ενα ημιχρονο; Σκοραρες 2 φορες με δικα μας αυτογκολ. Ποια ηταν η αναπτυξη σου; Που ηταν εχθες οι ευκαιριες σου; Κατηγορησες τον Ferrer για το στησιμο της ομαδας σου; Οχι. Μονο τον Μπριακο βρηκες να κατηγορησεις γιατι ετσι σε βολευει.. Πιος λοιπον δεν βλεπει περα απο την μυτη του; Ποιος εθελοτυφλει; Δεν καταλαβαινεις οτι οταν συνεχως κλαις προκαλεις το γελιο μας; Ειδικα οταν τα τελευταια χρονια εισαι της καρπαζιας συνεχεια με 3-4-6αρες; Αξιζεις τι νικη ρε φιλε; Με το ΕΑΝ εδινε πεναλτυ ΕΑΝ ειχα προηγηθει ΕΑΝ ΕΑΝ δεν κανουμε κουβεντα.. ΕΑΝ και εγω δεν ειχα μεινει με 10 ισως να σε κερδιζα.. Δεν βγαινει ακρη ετσι.. 2. Είδατε φίλοι ολυμπιακοί, τι ωραία που ήρθαν τα πράγματα;Πάνε οι Ευρώπες, πάνε οι πορείες, πάνε και οι ανανεώσεις ( ;;;; ) Όπου θέλει ο Σόκρατες σας πηγαίνει και σας δίνει να μασάτε την καραμέλα του πρωταθλητή. Οχι κανεις λαθος.. Τις γελοιοτητες του Σωκρατη μονο οι αστειοι τις ακουνε.. Αλλα κατα την προσφιλη σας συνηθεια τους βαζετε ολους σε ενα καζανι.. Κανεις δεν ειπε οτι ο ΟΣΦΠ ειναι σε καλη κατασταση.. Αλλα σιγουρα σε αρκετα καλυτερη για να το περνει στην Ελλαδα.. Εχει παικτες γαλουχημενους νικητες με προσωπικοτητα που περνουν τα ματς οταν τα χρειαζονται.. Μιληστε ομως παλι για την Ευρωπη.. Λες και εσεις περασατε απο τον γελοιο πραγματικα ομιλο σας.. Αλλα ξεχασα εσεις βγηκατε ουεφα.. Οκ λοιπον εχεις δικιο.. 3. Πάντως για μένα είστε άξιοι πρωταθλητές διότι οι άλλες ομάδες έχουν χάλια αδιόρθωτα. Αλλά μην ξεγελιέστε. Ισχύει το ρητό: "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος".Μα ειπε κανεις το αντιθετο; Αυτο ακριβως γινεται.. Μονο που εσεις δεν το παραδεχεστε και δεν κοιτατε τα χαλια σας παντα η διαιτησια σας φταει..Σαν να λεω εγω οτι για τα χαλια της Ευρωπης τοσα χρονια μου φταιει η διαιτησια (που ομολογουμενως με σφαζει στην Ευρωπη καθε χρονο).. Πoιος λοιπον εθελοτυφλει;
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 οτι καταμετρησεις θες κανεαν ειναι να κατσουμε να βγαλουμε τα παντα στον αερα απο εποχης 1900 ως σημερα τι να σου πω αυτο που μπορω και καταμετρω ειναι τα πρωταθληματα και οι 4αρες πενταρες εξαρες που τρωτε τα τελευταια χρονια και γι αυτα δε φταιει καμια διαιτησια όχι όχι,καμία διαιτησία δε φταίει για το "θρυλικό" σε ανατροπή παιχνίδι 2-4,σωστά, η 4άρα ήρθε με την αξία σου! (για να δεις πόσο οφσάιντ είσαι,στο 1-4, κανείς δε μίλησε,κάτσαμε όλοι μόκο κ τον ήπιαμε,το ίδιο κ στο 2-0 στο κύπελλο,ή το 2-2 στο πρωτάθλημα που χάσαμε,γιατί πολύ απλά,τα χάσαμε δίκαια ). είδες που κανεις λοιπόν επιλεκτική καταμέτρηση???? δε θα είχε πλάκα να καταμετρήσεις πχ,τις κόκκινες παιχτών του παο στα παιχνίδια με οσφπ?κ εκεί,πάνω στην κουβέντα βρε παιδάκι μου,να προσπαθήσεις να θυμηθείς ,όχι πολλά,καμιά 7αριά ονόματα διαιτητών που σε έχουν σπρώξει σαν παλαβό? Ή μήπως δε μπορείτε να καταλάβετε την αξία ενός σπρωξίματος με τον πανιώνιο (τυχαίο παράδειγμα) κ την ξάνθη,στον οσφπ που σέρνεται,ώστε να τα πάρει αυτά τα 2 παιχνίδια,να διατηρήσει τη διαφορά των Χ βαθμών από τους διώκτες του,κ να πάει στα ντέρμπυ με καλύτερη ψυχολογία, κυνηγώντας 2 αποτελέσματα???Μη γίνεστε scider k omniτεετοιοι,δνε κάνει....
adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 οπως νομιζεις παρεμεινε με την καραμελα αυτη η αλλη της ευρωπης ελειωσε αλλωστε
Σκύμνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 @ littlelouievegos 1. Δηλαδή αδικήθηκαν και οι δύο ομάδες ισοβαρώς; Αν η απάντηση είναι ναι, σταματάω την συζήτηση. Είναι αδιέξοδη. 2. Αν δεν κάνω λάθος ο προέδρος σας μίλησε για τελικούς στα τσαμπιοναλίγκια. Αν δεν κάνω λάθος εσείς κλαιγόσασταν και γιουχάρατε στο Καραϊσκάκη μετά τον αποκλεισμό σας. Αν δεν κάνω λάθος εσείς είχατε θέσει ως προτεραιότητα φέτος την Ευρώπη. 3. Ρε φίλε αφού παραδέχομαι ότι είσαι άξιος πρωταθλητής, τι μου τσαμπουνάς; Α, και δεν είμαι αεκτζής...Πανάθα είμαι. Απλώς έχω βγάλει από καιρό τα χρωματιστά γυαλιά...
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 adi,ειλικρινά τρελαίνομαι με τα επιχειρημάτα σου. ρητορική ερώτηση: γιατί δεν έχει κανείς τα άντερα να πει: "ναι ρε,ευνοούμαι",κ Ολοι σας,περιμένετε να ξεχαστεί ο θόρυβος,να τελειώσει το πρώταθλημα με 10 βαθμούς διαφορά,κ να πείτε τοτε: τι μιλάτε ρε,10 βαθμούς πίσω μείνατε"... Γιατί είστε τόσο "εύκολοι" στην πρόβλεψη? Γιατί κάνετε την πάπια? (της ευρώπης η καραμέλα δεν έλιωσε,μια που εγώ συνεχίζω να παίζω,κ εσύ συνεχίζεις να χάνεις)! (επίσης,οι καραμέλες λιώνουν,όταν συμβαίνει κάτι...πχ, νίκη του οσφπ εκτός έδρας,ή διαιτησία 50-50 στον οσφπ... πράγματα ακατόρθωτα)! (σου έδωσα ένα παράδειγμα,κ σε ρώτησα αν δικαιούμαι το πέναλτυ... το ότι δεν απάντησες,δείχνει τουλάχιστον αναγνώστη του πρωταθλητή)!
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Αντρεα ειλικρινα δλδ.. Επειδη βλεπω τα ποστς σου και θεωρω οτι εισαι σκεπτομενο ατομο.. Θεωρεις οτι στην συζητηση που κανουμε τοση ωρα μονο εμεις εθελοτυφλουμε; Δλδ οταν σε 10 χρονια εχεις παρει ενα πρωταθλημα οι διαιτητες φταινε; Λες οτι οταν ειναι να στραβοπατησει ο ΟΣΦΠ δεν τον αφηνουν.. Και ενταξει να σου πω εχεις δικιο σε αυτο εγινε καποιες χρονιες.. Σε εσας αυτο δεν γινεται; Αλλα και παλι θα μου πεις πολυ λιγοτερες φορες απο εμας.. Φετος ειδικα ρε φιλε πες μου ειλικρινα εχει ευνοηθει ο ΟΣΦΠ περισσοτερο απο τον ΠΑΟ; Εσυ φετος δεν εχεις παρει αποτελεσματα με μικρους με λιγο σπρωξιμο; Η διαφορα μας ειναι 9 βαθμοι σωστα; Πας παιζεις με την Ξανθη σπας τα δοκαρια χανεις βαθμους. Πας Τουμπα χανεις 2-1 .. Ετσι προχειρα (γιατι στην λογικη αυτη δεν μπορω ουτε μπορεσα ποτε να μπω και να καθομαι να δυιλιζω τον κονωψ) ειναι 5 βαθμοι ή οχι; Πιος σου φταει λοιπον ρε φιλε; Εκανες μια χρονια τραινο τα τελευταια 10 χρονια και να χασεις το πρωταθλημα απο τον ΟΣΦΠ να σου πω ναι ρε φιλε εχεις δικιο και ας ειμαι ΟΣΦΠ.. Μεχρι και την χρονια του Κυραστα ειχες κανει γκελες τελειως μαλακισμενες.. Μην το κανετε αυτο ρε φιλε.. Ειστε μεγαλη ομαδα.. Περα απο την πλακα που κανουμε καταντα αστειο να βλεπεις Παναθηναικους να μιλανε για διαιτησια δεν το καταλαβαινεις; Και εγω δεν μπορω να εξηγησω τι σας συμβαινει καποιες φορες.. Ενω δεν υστερειται σε υλικο τις περισσοτερες των περιπτωσεων βαζετε τα χερια σας και βγαζετε τα ματια σας.. Πιος φταιει για αυτο; Εγω πηγα Τουμπα εμεινα πισω στο σκορ το γυρισα.. Προηγηθηκε η ΑΕΚ ισοφαρισα και προηγηθηκα.. Και σε αλλα ματς φετος φαινομενικ χαμενα ειχα το σθενςο ή αν θες την τυχη και τα γυρισα.. Γιατι λοιπον οι λεπτομερειες εχουν να κανουν μοναχα με την διαιτησια (ειδικα φετος) και οχι με την ανικανοτητα σας να κρατησετε ενα αποτελεσμα ή να το γυρισετε; Ειλικρινα βλεπω ατομα εξυπνα να προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα συνεχως και καπου τσαντιζομαστε και εμεις.. Βγηκε κανεις σας να τους κραξει που στην κρισιμη στιγμη χασανε απο τον ΠΑΟΚ στην τουμπα; Μην γινεστε κωλοτουμπες ρε πουστη μου ΠΑΟ ειστε οχι Παναχαικη..
slim_shady Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δέχομαι την πρόσκληση. Βρες μου 150 φάσεις. Περιμένω... O Λυμπεροπουλος δεν επρεπε να παρει κοκκινη στη φαση με το Νικοπολιδη??(αλλα θα μου πεις στο οακα γινοταν το παιχνδι,πως να δωσει κοκκινη στο γηπεδουχο?) Ο Τσιριλο πατησε τον Καστιγιο,εχωσε κλοτσια στο καλαμι στον ριμπο,εκανε τακλιν απο πισω επισης στον καστιγιο.Δεν επρεπε να εχει αποβληθει απο το 20'??Ο ζεβλακοφ ουτε την πρωτη κιτρινη επρεπε να παρει γιατι δεν εκανε τιποτα ουτε τη δευτερη για το καθαροτατο τακλιν του.Ο Παπασταθοπουλος κλαδεψε 2-3 φορες τον καστιγιο κ εκανε σκαμνακι στον στολτιδη(αν θυμαμαι καλα)Ολα αυτα τι ειναι??Για πες μου εσυ ποιος αδικηθηκε που μας ειχατε ταραξει στα κλοτσιδια σε ολη τη διαρκεια του ματς κ η πρωτη κιτρινη βγηκε στο 90'???Συνεχιστε τα κλαψουρισματα...Θα πρεπει να εχετε συνηθισει πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.