littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 @ littlelouievegos 1. Δηλαδή αδικήθηκαν και οι δύο ομάδες ισοβαρώς; Αν η απάντηση είναι ναι, σταματάω την συζήτηση. Είναι αδιέξοδη. 2. Αν δεν κάνω λάθος ο προέδρος σας μίλησε για τελικούς στα τσαμπιοναλίγκια. Αν δεν κάνω λάθος εσείς κλαιγόσασταν και γιουχάρατε στο Καραϊσκάκη μετά τον αποκλεισμό σας. Αν δεν κάνω λάθος εσείς είχατε θέσει ως προτεραιότητα φέτος την Ευρώπη. 3. Ρε φίλε αφού παραδέχομαι ότι είσαι άξιος πρωταθλητής, τι μου τσαμπουνάς; Α, και δεν είμαι αεκτζής...Πανάθα είμαι. Απλώς έχω βγάλει από καιρό τα χρωματιστά γυαλιά... 1. Τωρα βλεπεις ποιος εθελοτυφλει; Κατσε να τα βαλω στην ζυγαρια να δω.. Και σε ξαναρωτω.. Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κερδιζε η ΑΕΚ αν της δινανε ενα πεναλτυ και δεν μου εβγαζε εμενα το Zεβλακωφ; Και θα ηταν τετοια η διακυμανση του σκορ που θα ευνοουσε την ΑΕΚ; Η μηπως πρεπει να ακολουθησω την μπακαλιστικη λογικη 3-3 +1 πεναλτυ αρα κερδισε η ΑΕΚ; 2. Το να αποδοκιμαζεις την ομαδα γιατι δεν καταφερνει να κερδισει τους βαθμους που πρεπει στην εδρα της και τα χαλια που παρουσιαζει σαν συνολο στην Ευρωπη εσυ το εξισωνεις δλδ με το οτι τρωμε τις παπαριες του προεδρου ετσι; Πασο.. 3. Ενα παραδειγμα εφερα αν το καταλαβες εχει καλως..Και ασε τα χρωματιστα γυαλια κατανταει αστειο να το λετε μονο για τους ολυμπιακους αυτο.. Αλλος εθελοτυφλει οταν το κανει..
Σκύμνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 O Λυμπεροπουλος δεν επρεπε να παρει κοκκινη στη φαση με το Νικοπολιδη??(αλλα θα μου πεις στο οακα γινοταν το παιχνδι,πως να δωσει κοκκινη στο γηπεδουχο?) Ο Τσιριλο πατησε τον Καστιγιο,εχωσε κλοτσια στο καλαμι στον ριμπο,εκανε τακλιν απο πισω επισης στον καστιγιο.Δεν επρεπε να εχει αποβληθει απο το 20'??Ο ζεβλακοφ ουτε την πρωτη κιτρινη επρεπε να παρει γιατι δεν εκανε τιποτα ουτε τη δευτερη για το καθαροτατο τακλιν του.Ο Παπασταθοπουλος κλαδεψε 2-3 φορες τον καστιγιο κ εκανε σκαμνακι στον στολτιδη(αν θυμαμαι καλα)Ολα αυτα τι ειναι??Για πες μου εσυ ποιος αδικηθηκε που μας ειχατε ταραξει στα κλοτσιδια σε ολη τη διαρκεια του ματς κ η πρωτη κιτρινη βγηκε στο 90'???Συνεχιστε τα κλαψουρισματα...Θα πρεπει να εχετε συνηθισει πια... Αυτές δεν είναι 150...Είναι 6. Σου είναι πολύ δύσκολο να παραδεχθείς ότι ευνοήθηκες από την διαιτησία. Πρόσεξε δεν εξετάζω ποιος ήταν καλύτερος και ποιος όχι. Δεν είναι κακό να μιλήσεις αντικειμενικά, μη φοβάσαι... Α, ξέχασα να σου πω, δεν είμαι ΑΕΚ...
slim_shady Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αυτές δεν είναι 150...Είναι 6. Σου είναι πολύ δύσκολο να παραδεχθείς ότι ευνοήθηκες από την διαιτησία. Πρόσεξε δεν εξετάζω ποιος ήταν καλύτερος και ποιος όχι. Δεν είναι κακό να μιλήσεις αντικειμενικά, μη φοβάσαι... Α, ξέχασα να σου πω, δεν είμαι ΑΕΚ... Ενταξει ρε φιλε μη μας φας που δεν ειναι 150.Και γιατι εγω πρεπει να αναγκαστω να παραδεχτω οτι με ευνοει η διατησια??Επειδη το λες εσυ??Εσεις πρεπει να παραδεχτειτε οτι οταν εχετε 1 στα 10 πρωταθληματα και οταν τρωτε τις 3αρες κ 4αρες δεν φταιει καμμια διαιτησια...Αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες..Δηλαδη εμεις οταν μας κερδισατε στο οακα επρεπε με το ζορι να βγουμε κ να πουμε οτι μας αδικησε ο διαιτητης τη στιγμη που κατι τετοιο δεν ισχυε??Ετσι και χθες λοιπον ειναι γελοιο να υποστηριζουν οι αεκτσηδες οτι αδικηθηκαν.Δηλαδη τα δικα μας δεν τα βλεπουν??Ποσο θα ηταν το σκορ αν δεν υπηρχε ΚΑΜΜΙΑ αδικια κ για τις δυο ομαδες??θα κερδιζε η αεκ?Δεν νομιζω...Εμενα το ιδιο μου κανει ειτε αεκ εισαι ειτε παο.Τα ιδια μυαλα κουβαλατε
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ρε Αντρεα ειλικρινα δλδ.. Επειδη βλεπω τα ποστς σου και θεωρω οτι εισαι σκεπτομενο ατομο.. thanks! Θεωρεις οτι στην συζητηση που κανουμε τοση ωρα μονο εμεις εθελοτυφλουμε; κατα κύριο λόγο ναι,αλλά όπως προείπα,όταν ακούω τόσες παπαριές τόση ωρά,εγώ κ όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί άλλων ομάδων,απλά κ μόνο ως αντίδραση,δεν δεχόμαστε (ΑΔΙΚΑ επαναλαμβάνω) ότι ήταν δίκαιος έστω ένας από τους 10 τιτλους! Δλδ οταν σε 10 χρονια εχεις παρει ενα πρωταθλημα οι διαιτητες φταινε; Σε κάποια ναι,σε κάποια όχι! όμως,έχω χάσει ένα πρωτάθλημα(χρονιά κυράστα) ενώ ήμουν μια κλάση καλύτερος, έχω χάσει ένα πρωτάθλημα από τον ευθυμιάδη,κ ένα στη ριζούπολη. Δεν είναι πολλά?το ίδιο είναι 1/11, το ίδιο 4/11?Κ πως ξέρουμε πως θα εξελισσόταν η ιστορία μετά? Λες οτι οταν ειναι να στραβοπατησει ο ΟΣΦΠ δεν τον αφηνουν.. Και ενταξει να σου πω εχεις δικιο σε αυτο εγινε καποιες χρονιες.. Δεν είναι κάποιες χρονιές. Συμβαίνει συνέχεια! Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά,κ ειλικρινά,αν κάτσεις κ προσέξεις πχ,τη διαιτησία στο εργοτελης-παο πέρυσι,στο χαιδάρι-αεκ φέτος,κ στο πας-οσφπ φέτος,θα δεις ΤΟΣΕΣ διαφορές,που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Να είναι τυχαίες! [/Σε εσας αυτο δεν γινεται? Αλλα και παλι θα μου πεις πολυ λιγοτερες φορες απο εμας.. Γίνεται,ναι και σε εμάς,κ ειδικά φέτος! Αλλά όταν η ομάδα μου αρχίζει κ ανεβαίνει αγωνιστικά κ ψυχολογικά, κ πάει στην τούμπα κ τρώει 2 άκυρα γκολ,με διαλύει . Επίσης,μια βασική διαφορά,είναι ότι ο παο έχει ευνοηθεί,αλλά σε ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (πχ ένα πέναλτυ),κ όχι κατ'εξακολούθηση! είναι εντελώς διαφορετική η νοοτροπία που θα μαρκάρει ο μπαρμπα γιώργος όταν ξέρει ότι στο 4ο τάκλιν θα δει την κίτρινη,ή που θα απλώσει το χέρι του ο γεωργάτος,που βλέπει κίτρινη κάθε 5 χέρια (μπερδεύονται οι διαιτητές με το μπάσκετ μάλλον στον καραφλό)! Κ να σου πω κάτι? ΑΝ είχα το δικαίωμα,να διαλέξω στο παο-λανς για παράδειγμα,τι σπρώξιμο θέλω,δε θα διάλεγα το πέναλτυ,αλλά το σπρώξιμο του κοντογιαννίδη κ του ευθυμιάδη. Φετος ειδικα ρε φιλε πες μου ειλικρινα εχει ευνοηθει ο ΟΣΦΠ περισσοτερο απο τον ΠΑΟ; Εσυ φετος δεν εχεις παρει αποτελεσματα με μικρους με λιγο σπρωξιμο; Φέτος στην αρχή της χρονιάς πήρα κ εγώ σφυρίγματα,ναι. Βέβαια, πέρασα πάλι κ δυσκολίες με τουε ρέφερι! Να σου πω όμως κάτι που δεν έχω δει ΠΟΤΕ σε αγώνα του παο(κ οποιασδήποτε άλλης ομάδας δηλαδή),κ έχω δει μόνο σε αγώνα του οσφπ,κ μάλιστα 2 φορές?Να δίνει ο επόπτης οφσάιντ επιτιθέμενο ΠΙΣΩ από το κέντρο! Έλεος, ούτε λίμπερο να ήταν ο επόπτης! (εντελώς σοβαρά μιλώντας, θεωρώ τους επόπτες ως καρκίνωμα για την αμυντικη λειτουργία του οσφπ στην ευρώπη,γιατί έχουν συνηθήσει σε άλλα δεδομένα σχετικά με τον κανονισμό του οφσάιντ στην ελλάδα)! Η διαφορα μας ειναι 9 βαθμοι σωστα; Πας παιζεις με την Ξανθη σπας τα δοκαρια χανεις βαθμους. Πας Τουμπα χανεις 2-1 .. Ετσι προχειρα (γιατι στην λογικη αυτη δεν μπορω ουτε μπορεσα ποτε να μπω και να καθομαι να δυιλιζω τον κονωψ) ειναι 5 βαθμοι ή οχι; ναι,ειναι 5 βαθμοί. ήμουν μαλάκας,ανίκανος,ότι θέλεις,κ τους έχασα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γκρινιάξω όταν ο βασικός μου αντίπαλος ευνοείται? Μεχρι και την χρονια του Κυραστα ειχες κανει γκελες τελειως μαλακισμενες.. κάτσε,γιατί εκείνη τη χρονιά, τη θυμάμαι ακόμα! που ήταν μαλακισμένες?στην παναχαικη,με 10 κίτρινες ,κ με κίτρινη στο 80 στον νικοπολίδη για καθυστέρηση,ενώ είναι 0-0? στην καλαμάτα,με -8 παίχτες,που έχουν φάει κίτρινες ένας προς ένας στην τούμπα,+3-4 τραυματίες? Ή στην τουμπα,που ακυρώνει κανονικό γκολ του βόκολου,κ στο 93,φεύγουν 3 παίχτες του παο με 1 του παοκ,κ σφυρίζει τη ληξη? Μην το κανετε αυτο ρε φιλε.. Ειστε μεγαλη ομαδα.. Περα απο την πλακα που κανουμε καταντα αστειο να βλεπεις Παναθηναικους να μιλανε για διαιτησια δεν το καταλαβαινεις; δεν είναι έτσι ρε φίλε. Όταν έχω δει έξω από το γήπεδο το μπασινά να κλαίει,μετά το 2-4,κ να μιλάει για τρομερή σφαγή, όταν ο νικοπολίδης (ο τότε ,όχι ο τώρα),έλεγε ότι τη χρονιά κυράστα ΗΞΕΡΕ ότι είχαν στηθεί σε 5 γήπεδα,όταν οι 2 παραπάνω, έλεγαν ότι στη ριζούπολη κινδύνευσε η ζωή τους, τότε, πως να παραγνωρίσω αυτά τα δεδομένα? Περισσότερο μιλάω για τη διαιτησία,γιατί το 98% των γάβρων,ΔΕ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ! Αν έρθει ο άλλος,κ μου πει στα ίσα,ότι πχ,ο ευθυμιάδης μας έστησε, τότε ρε φίλε,θα σταματήσω να προσπαθώ να σου αποδείξω ότι ο μπριάκος το έστησε χθες...Γιατί πολύ απλά θα το έχεις δει μόνος σου, οπότε θα πάω να σχολιάσω μετά τον μαλάκα τον μάντζιο .... Γιατι λοιπον οι λεπτομερειες εχουν να κανουν μοναχα με την διαιτησια (ειδικα φετος) και οχι με την ανικανοτητα σας να κρατησετε ενα αποτελεσμα ή να το γυρισετε; Ειλικρινα βλεπω ατομα εξυπνα να προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα συνεχως και καπου τσαντιζομαστε και εμεις.. Κοίτα ρε γμτ μου,ΠΟΤΕ συμβαίνουν 2 απιστευτα κραυγαλέες διαιτησίες....τη στιγμή που ο οσφπ σέρνεται,ο παο ανεβαίνει,κ το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία.Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα,κ το έχω ξαναπεί ότι φέτος δίκαια θα το πάρεις,γιατί εγώ έχασα τους 3 πρώτους μήνες. Απλά θεωρώ πλαστή κ άρα πλασματική τη διαφορά των πόντων... Βγηκε κανεις σας να τους κραξει που στην κρισιμη στιγμη χασανε απο τον ΠΑΟΚ στην τουμπα; Μην γινεστε κωλοτουμπες ρε πουστη μου ΠΑΟ ειστε οχι Παναχαικη.. Ξέρεις κάτι? Δυστυχώς, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καμια περίπτωση το πρωτάθλημα να γυρίσει. Κ σε αυτό,βάζει το χεράκι της κ η διαιτησία. Γιατί όταν το γύρισε ο παο το πρωτάθλημα, τον έστειλαν σε λιγότερο από 48 ώρες,να παίξει στα γιάννενα (κάτι που απαγορευεται),γκέλαρε,κ μετά έγινε η ριζούπολη. Γιατί όταν ο ζε ελίας κουτούλισε αντίπαλο,έφαγε 5 αγωνιστικές,ζήτησε ο δικηγόρος του οσφπ στην έφεση να γίνει 3,κ έγιναν ΜΙΑ! Μιλάμε για αποφάσεις πάνω από τη διαιτησία,που νιώθω ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μου,κ που με ενοχλούν. Δεν έχει σχέση που χάνω εγώ βαθμούς,αλλά το τους έχασα δίκαια( Ορίσμός , "δίκαια= δεν έβαλε το χέρι του κανένας τρίτος,παρα μόνο ο αντίπαλος μου,ή εγώ ). Για το ότι έχασα βαθμούς στην τούμπα,άσε με να βρίζω τον μάντζιο... για το ότι ο βασικός μου αντίπαλος όμως,δεν έχει γίνει μπουρδέλο ψυχολογικά,με Χ εντός έδρας με τα γιάννενα,κ με ήττα απο την αεκ στα καπάκια, επέτρεψε μου να βρίζω τη διαιτησία κ το όλο αυτό κύκλωμα... ΥΓ: Μακάρι όλοι οι γάβροι να ήταν τόσο καλοί συζητητές,όσο εσύ,o kandisky(που χαθηκε αυτή η ψυχή) k o blueviper!
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 οι απόψεις 4 γάβρων, έτσι ενδεικτικά,για τη χθεσινή διαιτησία που αδίκησε τον οσφπ. Χελάκης:Σπορντέι: Ο Μπριάκος αδίκησε την ΑΕΚ. Σε δύο φάσεις η μπάλα έπρεπε να στηθεί στην άσπρη βούλα για να τιμωρηθούν ο Ολυμπιακός, ο Λεμονής και ο... εγκληματικός Ζούλιο Σέζαρ. Χρίστογλου Μπάμπης: Πέναλτι -ηλίθιο μεν αλλά πέναλτι- του Σέζαρ στον Καμπάνταη στο πρώτο ημίχρονο. Πέναλτι -ηλίθιο αλλά καθαρό του Σέζαρ πάλι στον Καμπάνταη- στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπριάκος δεν σφύριξε κανένα. Η ΑΕΚ αδικήθηκε και μέχρις ενός σημείου δικαιούται να φωνάζει. Καρπετόπουλος: Οπως κάτι άλλο είναι και η διαιτησία. Αυτή του Μπριάκου είναι διπλωματική πράξη, αγχώδης προσπάθεια να συμβιβαστούν τα ασυμβίβαστα. Οτι θα το παίξει για «Χ» το ήξεραν όλοι, ότι θα το έφερνε με τόσο κόπο καταντάει σχεδόν κωμικό. Τσόχος: Ο Μπριάκος κάνει δύο εμφανέστατα λάθη και ίσως κι ένα τρίτο ή ένα τέταρτο. Τα δύο μεγάλα σφάλματά του είναι οι δύο ανατροπές του Σέζαρ στον Καμπάνταη, στις οποίες και στις δύο λέει «παίζεται». Λάθος του. Και τα δύο ήταν πέναλτι, το δεύτερο μάλιστα ίσως και λίγο περίεργο λάθος, διότι ο Μπριάκος ήταν πολύ κοντά στη φάση. κ οι υπόλοιποι... Κοσμάς:Σπορντέι: Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Βασσάρας κόβει τον Ντελίμπασιτς με ανύπαρκτο χέρι σε τετ α τετ και ακυρώνει το κανονικό γκολ του Λαγού. Στο χθεσινό ντέρμπι ο Μπριάκος δεν δίνει τέσσερα πέναλτι, δύο κραυγαλέα στον Καμπάνταη, ένα στον Λυμπερόπουλο και «κλείνει» τα μάτια στο χέρι του Ριβάλντο. Την ίδια ώρα, ο βοηθός κατακυρώνει το γκολ που προέρχεται από οφσάιντ του Τοροσίδη. Είναι όλα αυτά τυχαία; Είναι όλα ανθρώπινα λάθη; Σαμπράκος: Μπορεί οι παίκτες της ΑΕΚ να δικαιολογήσουν λάθος, αν υπάρχει, του βοηθού διαιτητή στο γκολ του Τοροσίδη, δεν μπορούν όμως να δικαιολογήσουν τον διαιτητή για τα δύο πέναλτι που δεν έδωσε στον Καμπάνταη, τα οποία θα έδιναν στην «Ενωση» αυξημένες πιθανότητες να νικήσει. Στο τέλος της ημέρας η ΑΕΚ μπορεί να αισθάνεται αδικημένη.
Σκύμνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 1. Τωρα βλεπεις ποιος εθελοτυφλει; Κατσε να τα βαλω στην ζυγαρια να δω.. Και σε ξαναρωτω.. Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κερδιζε η ΑΕΚ αν της δινανε ενα πεναλτυ και δεν μου εβγαζε εμενα το Zεβλακωφ; Και θα ηταν τετοια η διακυμανση του σκορ που θα ευνοουσε την ΑΕΚ; Η μηπως πρεπει να ακολουθησω την μπακαλιστικη λογικη 3-3 +1 πεναλτυ αρα κερδισε η ΑΕΚ; Ρε φιλαράκο τι το παιδεύεις; Η πραγματικότητα είναι ότι αδικήθηκε η ΑΕΚ. Τώρα αν θα κέρδιζες ή αν θα έχανες είναι άλλο θέμα. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω; 2. Το να αποδοκιμαζεις την ομαδα γιατι δεν καταφερνει να κερδισει τους βαθμους που πρεπει στην εδρα της και τα χαλια που παρουσιαζει σαν συνολο στην Ευρωπη εσυ το εξισωνεις δλδ με το οτι τρωμε τις παπαριες του προεδρου ετσι; Πασο.. Δεν εξισώνω τίποτα. Ήμουν αρκετά σαφής, νομίζω. Αν δεν το κατάλαβες, ξαναδιάβασε το προηγούμενο ποστ 3. Ενα παραδειγμα εφερα αν το καταλαβες εχει καλως..Και ασε τα χρωματιστα γυαλια κατανταει αστειο να το λετε μονο για τους ολυμπιακους αυτο.. Αλλος εθελοτυφλει οταν το κανει.. Δεν θα σου απαντήσω. Θα σου παραθέσω το εξής και τα συμπεράσματα δικά σου για το ποιος εθελοτυφλεί. Πάντως για μένα είστε άξιοι πρωταθλητές διότι οι άλλες ομάδες έχουν χάλια αδιόρθωτα. Αλλά μην ξεγελιέστε. Ισχύει το ρητό: "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος".
Σκύμνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ενταξει ρε φιλε μη μας φας που δεν ειναι 150. Συ είπας... Και εχω την εντυπωση οτι δεν αδικηθηκε μονο η αεκ στο χθεσινο παιχνιδι...ετσι δεν ειναι??γιατι αν θες σου βρισκω κ γω 150 φασεις στις οποιες αδικηθηκε ο ολυμπιακος Και γιατι εγω πρεπει να αναγκαστω να παραδεχτω οτι με ευνοει η διατησια??Επειδη το λες εσυ?? Ε μην το παραδέχεσαι ρε φίλε. Κάτσε εκεί και βαυκαλίσου... Εσεις πρεπει να παραδεχτειτε οτι οταν εχετε 1 στα 10 πρωταθληματα και οταν τρωτε τις 3αρες κ 4αρες δεν φταιει καμμια διαιτησια...Αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες.. Γιατί μου το λες αυτό; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο... Δηλαδη εμεις οταν μας κερδισατε στο οακα επρεπε με το ζορι να βγουμε κ να πουμε οτι μας αδικησε ο διαιτητης τη στιγμη που κατι τετοιο δεν ισχυε?? Τι συγκρίνεις τώρα; Άλλο το χθεσινό παιχνίδι και άλλο αυτό... Ετσι και χθες λοιπον ειναι γελοιο να υποστηριζουν οι αεκτσηδες οτι αδικηθηκαν.Δηλαδη τα δικα μας δεν τα βλεπουν?? αχα, μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να νιώθουν Ποσο θα ηταν το σκορ αν δεν υπηρχε ΚΑΜΜΙΑ αδικια κ για τις δυο ομαδες??θα κερδιζε η αεκ?Δεν νομιζω... Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κέρδιζε. Με ενδιαφέρει όμως να μην γίνεται διαιτητική σφαγή μιας ομάδας. Εμενα το ιδιο μου κανει ειτε αεκ εισαι ειτε παο.Τα ιδια μυαλα κουβαλατε Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο, δεν ήταν ανάγκη!
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 κατα κύριο λόγο ναι,αλλά όπως προείπα,όταν ακούω τόσες παπαριές τόση ωρά,εγώ κ όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί άλλων ομάδων,απλά κ μόνο ως αντίδραση,δεν δεχόμαστε (ΑΔΙΚΑ επαναλαμβάνω) ότι ήταν δίκαιος έστω ένας από τους 10 τιτλους! Ναι ρε Αντρεα αλλα αυτο προκαλει ενα φαυλο κυκλο αντιπαραθεσεων χωρις νοημα.. Που στο κατω κατω δεν προκειται να οδηγησει πουθενα μιας και ο καθεις εχει παντα το οπαδικο συναισθημα για να φιλτραρει την πραγματικοτητα οση διαθεση και να εχει να ειναι αντικειμενικος.. Σε κάποια ναι,σε κάποια όχι! όμως,έχω χάσει ένα πρωτάθλημα(χρονιά κυράστα) ενώ ήμουν μια κλάση καλύτερος, έχω χάσει ένα πρωτάθλημα από τον ευθυμιάδη,κ ένα στη ριζούπολη. Δεν είναι πολλά?το ίδιο είναι 1/11, το ίδιο 4/11?Κ πως ξέρουμε πως θα εξελισσόταν η ιστορία μετά?Δυστυχως εγω θα συμφωνησω μονο για την χρονια του Κυραστα.. Εκει εχετε το δικαιωμα να μιλατε.. Αλλα και παλι σου ειπα δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι οσο διαθεση και να εχουμε να ειμαστε αντικειμενικοι γιατι πολυ απλα φιλτραρουμε την πραγματικοτητα μεσα απο τα ματια μας και γινομαστε υποκειμενικοι ανεπαισθητα.. Δυιλιζοντας το κουνουπι δεν βγαινει ακρη.. Απλα καταντα εθισμος στις δικαιολογιες και εμμονη στην ευνοια του αλλου. Οταν μια κατασταση θυμιζει ghetto,παραγκα ή οτι αλλο θες πεστο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσπαθεις να τελειοποιεις την δικια σου αγωνιστικη εικονα ετσι ωστε να παρακαμψεις την αδικια.. Θα μπορουσα και εγω να αρχιζω τωρα να βρισκω φασεις της δεκαετιας του Βαρδινογιαννη και δικαιολογιες για το τι εφταιγε και δεν επερνα πρωταθληματα.. Θα βγει ποτε ακρη ετσι; Αφου αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα δυστυχως.. Δεν είναι κάποιες χρονιές. Συμβαίνει συνέχεια! Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά,κ ειλικρινά,αν κάτσεις κ προσέξεις πχ,τη διαιτησία στο εργοτελης-παο πέρυσι,στο χαιδάρι-αεκ φέτος,κ στο πας-οσφπ φέτος,θα δεις ΤΟΣΕΣ διαφορές,που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Να είναι τυχαίες!Ναι δεν σου λεω το αντιθετο δες απο πανω τι λεω.. Γίνεται,ναι και σε εμάς,κ ειδικά φέτος! Αλλά όταν η ομάδα μου αρχίζει κ ανεβαίνει αγωνιστικά κ ψυχολογικά, κ πάει στην τούμπα κ τρώει 2 άκυρα γκολ,με διαλύει . Επίσης,μια βασική διαφορά,είναι ότι ο παο έχει ευνοηθεί,αλλά σε ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (πχ ένα πέναλτυ),κ όχι κατ'εξακολούθηση! είναι εντελώς διαφορετική η νοοτροπία που θα μαρκάρει ο μπαρμπα γιώργος όταν ξέρει ότι στο 4ο τάκλιν θα δει την κίτρινη,ή που θα απλώσει το χέρι του ο γεωργάτος,που βλέπει κίτρινη κάθε 5 χέρια (μπερδεύονται οι διαιτητές με το μπάσκετ μάλλον στον καραφλό)!Κ να σου πω κάτι? ΑΝ είχα το δικαίωμα,να διαλέξω στο παο-λανς για παράδειγμα,τι σπρώξιμο θέλω,δε θα διάλεγα το πέναλτυ,αλλά το σπρώξιμο του κοντογιαννίδη κ του ευθυμιάδη. Βλεπεις τι εννοω; Δυστυχως δεν ειναι ετσι τα πραγματα παντα.. Απλα εχωντας καποια δεδομενα στο μυαλο σας, σχολιαζετε αρνητικα με απιστευτη ευκολια την αγωνιστικη εικονα του ΟΣΦΠ και την συμπεριφορα του απο την διαιτησια και ταυτοχρονα βγαζετε λαδι την δικια σας.. Και δυστυχως φιλε μου αν ψαχνεις για δικαιολογιες παντα βρισκεις... Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πολλα απο αυτα που ισχυριζεσαι αλλα οτι δυστυχως κρεμιεσαι απο αυτα για να δικαιολογησεις την εικονα σου.. Δεν εχει νοημα αν θες την αποψη μου..Μην μου ζητησεις σε παρακαλω να ψαξω φασεις δεν το εκανα ΠΟΤΕ ακομα και τοτε που αδικουμασταν μην περιμενεις να το κανω τωρα στα 30 μου.. Δεν μου αρεσει αυτη η νοοτροπια.. Φέτος στην αρχή της χρονιάς πήρα κ εγώ σφυρίγματα,ναι. Βέβαια, πέρασα πάλι κ δυσκολίες με τουε ρέφερι! Να σου πω όμως κάτι που δεν έχω δει ΠΟΤΕ σε αγώνα του παο(κ οποιασδήποτε άλλης ομάδας δηλαδή),κ έχω δει μόνο σε αγώνα του οσφπ,κ μάλιστα 2 φορές?Να δίνει ο επόπτης οφσάιντ επιτιθέμενο ΠΙΣΩ από το κέντρο! Έλεος, ούτε λίμπερο να ήταν ο επόπτης! (εντελώς σοβαρά μιλώντας, θεωρώ τους επόπτες ως καρκίνωμα για την αμυντικη λειτουργία του οσφπ στην ευρώπη,γιατί έχουν συνηθήσει σε άλλα δεδομένα σχετικά με τον κανονισμό του οφσάιντ στην ελλάδα)! Ναι αλλα και παλι δεν προσπαθεις να εξηγησεις τι συμβαινει και ενω ολα πανε καλα και η ψυχολογια και αγωνιστικη εικονα της ομαδας σου ανεβαινει παντα κατι συμβαινει και χανεις τους βαθμους σε κρισιμα σημεια.. Γιατι προσπαθεις παντα να εξηγησεις τις γκελες σου μεσα απο τα ματια της διαιτησιας; Δεν παρατηρεις μια "πατερνα" στον τροπο που ολως περιεργως καθε χρονο χανεις γελοιους βαθμους την πιο κρισιμη στιγμη; ναι,ειναι 5 βαθμοί. ήμουν μαλάκας,ανίκανος,ότι θέλεις,κ τους έχασα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γκρινιάξω όταν ο βασικός μου αντίπαλος ευνοείται?Δεν θα σου πω εγω τι θα κανεις ρε Αντρεα.. Ειναι επιλογη σου.. Εγω σου λεω δεν το εκανα ουτε την δεκαετια του καπετανιου τωρα περιμενεις να το κανω; Ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας.. Για αυτο δεν βλεπω καν πλεον Ελληνικο πρωταθλημα γιατι εχω σιχαθει αυτη την καταντια απο ολους.. Το πρωτο ημιχρονο του ΟΣΦΠ ΑΕΚ το ειδα σε βιντεο μετα γιατι εβλεπα την Manchesterara τι να δω τα καφενεια να τρωγονται μεταξυ τους; κάτσε,γιατί εκείνη τη χρονιά, τη θυμάμαι ακόμα! που ήταν μαλακισμένες?στην παναχαικη,με 10 κίτρινες ,κ με κίτρινη στο 80 στον νικοπολίδη για καθυστέρηση,ενώ είναι 0-0? στην καλαμάτα,με -8 παίχτες,που έχουν φάει κίτρινες ένας προς ένας στην τούμπα,+3-4 τραυματίες? Ή στην τουμπα,που ακυρώνει κανονικό γκολ του βόκολου,κ στο 93,φεύγουν 3 παίχτες του παο με 1 του παοκ,κ σφυρίζει τη ληξη? δεν είναι έτσι ρε φίλε. Όταν έχω δει έξω από το γήπεδο το μπασινά να κλαίει,μετά το 2-4,κ να μιλάει για τρομερή σφαγή, όταν ο νικοπολίδης (ο τότε ,όχι ο τώρα),έλεγε ότι τη χρονιά κυράστα ΗΞΕΡΕ ότι είχαν στηθεί σε 5 γήπεδα,όταν οι 2 παραπάνω, έλεγαν ότι στη ριζούπολη κινδύνευσε η ζωή τους, τότε, πως να παραγνωρίσω αυτά τα δεδομένα? Περισσότερο μιλάω για τη διαιτησία,γιατί το 98% των γάβρων,ΔΕ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ! Αν έρθει ο άλλος,κ μου πει στα ίσα,ότι πχ,ο ευθυμιάδης μας έστησε, τότε ρε φίλε,θα σταματήσω να προσπαθώ να σου αποδείξω ότι ο μπριάκος το έστησε χθες...Γιατί πολύ απλά θα το έχεις δει μόνος σου, οπότε θα πάω να σχολιάσω μετά τον μαλάκα τον μάντζιο .... Γιατι λοιπον οι λεπτομερειες εχουν να κανουν μοναχα με την διαιτησια (ειδικα φετος) και οχι με την ανικανοτητα σας να κρατησετε ενα αποτελεσμα ή να το γυρισετε; Κοίτα ρε γμτ μου,ΠΟΤΕ συμβαίνουν 2 απιστευτα κραυγαλέες διαιτησίες....τη στιγμή που ο οσφπ σέρνεται,ο παο ανεβαίνει,κ το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία.Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα,κ το έχω ξαναπεί ότι φέτος δίκαια θα το πάρεις,γιατί εγώ έχασα τους 3 πρώτους μήνες. Απλά θεωρώ πλαστή κ άρα πλασματική τη διαφορά των πόντων... Ξέρεις κάτι? Δυστυχώς, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καμια περίπτωση το πρωτάθλημα να γυρίσει. Κ σε αυτό,βάζει το χεράκι της κ η διαιτησία. Γιατί όταν το γύρισε ο παο το πρωτάθλημα, τον έστειλαν σε λιγότερο από 48 ώρες,να παίξει στα γιάννενα (κάτι που απαγορευεται),γκέλαρε,κ μετά έγινε η ριζούπολη. Γιατί όταν ο ζε ελίας κουτούλισε αντίπαλο,έφαγε 5 αγωνιστικές,ζήτησε ο δικηγόρος του οσφπ στην έφεση να γίνει 3,κ έγιναν ΜΙΑ! Μιλάμε για αποφάσεις πάνω από τη διαιτησία,που νιώθω ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μου,κ που με ενοχλούν. Δεν έχει σχέση που χάνω εγώ βαθμούς,αλλά το τους έχασα δίκαια( Ορίσμός , "δίκαια= δεν έβαλε το χέρι του κανένας τρίτος,παρα μόνο ο αντίπαλος μου,ή εγώ ). Για το ότι έχασα βαθμούς στην τούμπα,άσε με να βρίζω τον μάντζιο... για το ότι ο βασικός μου αντίπαλος όμως,δεν έχει γίνει μπουρδέλο ψυχολογικά,με Χ εντός έδρας με τα γιάννενα,κ με ήττα απο την αεκ στα καπάκια, επέτρεψε μου να βρίζω τη διαιτησία κ το όλο αυτό κύκλωμα... Plz μην με βαζεις σε αυτη την διαδικασια σου εξηγησα εγω δεν μπορω να κατσω να το κανω αυτο με κουραζει και με κανει να νιωθω οτι χανω την ουσια των πραγματων.. Εαν ψαξω θα τα βρω αλλα δεν θελω να το κανω.. Και νοημα δεν θα βγει.. Αν ειδες ειπα οτι ηταν η χροναι που σε γαμησε η διαιτησια.. Τι αλλο να σου πω; Απλα προσθεσα οτι ακομα και τοτε εκανες μαλακισμενες γκελες..Και αν και εχω ευνοηθει σε κρισιμα σημεια χανεις την ψυχραιμια σου και δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις περιστασεις.. Και αυτο ισχυει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.. Ειναι ψυχολογια και δυσκολα αλλαζει δυστυχως σας εχει επηρρεασει παρα πολυ ομαδικα δεν εξηγειται αλλιως η αλλοπροσαλλη αγωνιστικη σας εικονα τοσα χρονια.. Απο το ζενιθ στο ναδιρ σε χρονο 0.. Δεν σου κινει ελαχιστα την περιεργεια αυτο; Γιατι το εξηγεις σχεδον εξ ολοκληρου διαιτητικα; ΥΓ: Μακάρι όλοι οι γάβροι να ήταν τόσο καλοί συζητητές,όσο εσύ,o kandisky(που χαθηκε αυτή η ψυχή) k o blueviper!Η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων μου ειναι Παναθηναικοι αν κατι σου λεει αυτο και τις περισσοτερες φορες τα παμε μια χαρα.. Εχουν ξεπεραστει οι οποιες λαμογιες μεταξυ μας και ειμαστε πλεον σε ενα επιπεδο που μας αρεσει.. Δεν υπαρχουν λαμογιες μεταξυ μας.. Αν και ποτε δεν μιλαμε πλεον για Ελληνικο πρωταθλημα, οποτε συναντιομαστε για μπαλα μαλλον κανα NOVA θα βλεπουμε να θαυμασουμε την μπαλα στο μεγαλειο της.. Τωρα για το αν ειναι καποιοι καλοι ομιλητες αυτο ειναι σχετικο και εχει να κανει με το επιπεδο του καθενος..Ειναι ουτως ή αλλως ψιλοαστειο να βαζουμε ολους τους γαυρους σε ενα τσουβαλι ή αντιστοιχα ολους τους βαζελους σε ενα αλλο για τα χαρακτηριστικα γνωρισματα της καθε φυλης.. Ο νοων νοειτω.. @ Σκυμνος.. Whatever φιλαρακι εχεις δικιο..
gianni7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ρηξτε μια ματια και εδω παιδες http://rapidshare.com/users/DVB4UW
Greg7vas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια για να τελειωνουμε στα φρυδια μου τι λενε οι μπαμπηδες οι χελακηδες κτλ.Εχω ματια και βλεπω. Οι 2 φασεις για τις οποιες θα επρεπε να μιλαμε ειναι η κοκκινη του ζεβλακοφ και το πεναλντι του σεζαρ στον καπανταη.Και οι δυο ηταν λανθασμενες. Που στο διαολο βλεπετε την ευνεια του ολυμπιακου πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Φανταζομαι,χωρις ειρωνια, οτι οταν καποιος παιρνει πρωταθληματα συνεχομενα ο αλλος τρελαινεται,αλλα εχει παραγινει με τη κομπλα που κουβαλανε μερικοι. Δηλαδη ολα τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου ηταν με τη διαιτησια και το ενα του Παο ηταν δικαιο. Τουλαχιστο φετος δεν εχει παιξει ρολο η διαιτησια. Μη προσπαθειτε στα τελευταια παιχνιδια να γυρισετε την αποτυχια σας παλι εκει,γιατι για μενα γινεστε ρομπα απο μονοι σας.
adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 δε με νοιαζει τι λεει ο καθε δημοσιογραφος εδω φαινονται καθαρα οι φασεις στην πρωτη ο σεζαρ διωχνει καθαρα τη μπαλλα πρωτα το παληκαρακι το αλλο οπως φαινεται στην τριτη φωτο ουτε καν διαμαρτυρεται οπως κανει ο λυμπε στην φωτο 4 ο λεβεντης του 170 εχει βρεθει ενα κεφαλι ψηλοτερα απο τον 190 και απλα μαλλον του παταει τον ωμο του μιχαλακη φιλικα στη φωτο 5 ο σεζαρ που ειχε καλυτερη θεση για να προστατεψει τη μπαλλα ξαφνικα βρισκεται πισω λογω της αγκωνιας που τρωει και μετα τον σπρωχνει και τον ριχνει στη φωτο 6 ο λεβεντης κραταει σαν παλαιστης το νικοπολιδη για να μην προλαβει τη μπαλλα πριν περασει τη γραμμη στο 1ο αυτογκολ αν δειτε προσεκτικα τα βιντεο φαινονται ολα καθαρα http://www.metacafe.com/watch/417557/aek_osfp_3_3/ αρα τα μονα λαθη ειναι η αποβολη του ζεβλακωφ που μας αφησε μισο παιχνιδι με παικτη λιγοτερο το αυτογκολ του μιχαλακη που επρεπε να ακυρωθει και οι 2 κιτρινες που επρεπε να φανε ο καστιγιο με το αλλο παληκαρι παιδια τα πεναλτυ για πλακα και στα 3 πεσιματα 1 πεναλτυ εχουν καταργηθει εδω και χρονια στα ευρωπαικα γηπεδα οσο για κλεμμενα πρωταθληματα να μη θυμηθουμε τα σβησμενα φωτα τις διακοπες αγωνων και τις επαναληψεις στη ροδο ουτε τους δουρους[ATTACH]6249[/ATTACH]
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 (αλλα θα μου πεις στο οακα γινοταν το παιχνδι,πως να δωσει κοκκινη στο γηπεδουχο?) παιχνιδι στο καραισκακη περσι...διαιτητης ο τσικινης, πρωτα λεπτα της αναμετρησης... ο τσιριλο μαρκαρει τον ριβαλντο αντικανονικα, ριχνει μερικες ψιλες κοινως, αντιδραση ριμπο, ριχνει αγκωνια στον τσιριλο, και ο τσιριλο χτυπαει με το προσωπο τον ριβαλντο που πεφτει κατω στο χορταρι σφαδαζοντας σαν να πε8αινε μολις η οικογενεια του μπροστα στα ματια του...το περιεργο κραταει το ποδι του... αντιδραση τσικινη? κιτρινη στον τσιριλο και τιποτα στον ριμπο... κοι οι δυο επρεπε να φανε κοκκινη, γιατι θα επρεπε να τιμανε την φανελα που φορανε, και οχι επειδη φορανε την συγκεκριμενη φανελα να κοροιδευουν εμας τους οπαδους της ομαδας που αγαπαμε... απλα για να θυμομαστε...για αυτο ασε τα σχολια τυπου, πως να δωσει κοκκινη στο γηπεδουχο, γιατι αν θυμασαι στον ιδιο αγωνα, ο λυμπεροπουλος κανει κεφαλια και ο ανατολακης την σταματαει με το χερι με προθεση. (προθεση=κοκκινη καρτα αν δεν μπει γκολ, κιτρινη αν μπει) αντιδραση τσικινη? παιζεται, παμε παμε, οπως και χτες.... να μαθεις να βλεπεις σωστα καποια πραγματα... ΥΓ. Κριμα, adi, νομιζα πως εισαι πιο εξυπνος απο οσο φαινοταν...
godslayerxp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Greg7vas μην ασχολείσαι άλλο...τους έχουμε βαρεθεί. Αντί να κοιτάνε τα στραβά τους ασχολούνται με το πιο εύκολο που είναι να τα ρίχνουν στο διαιτητή. Κανείς βέβαια δεν είδε τον Λυμπερόπουλο που τραβούσε το Νικοπολίδη στο πρώτο αυτογκόλ, κανείς δεν είδε το φάουλ πάνω στον Κωνσταντίνου στο δεύτερο αυτογκόλ, κανείς δεν είδε τις κλοτσιές του Τσιρίλο και του Παπασταθόπουλου στον Καστίγιο(α ξέχασα είναι κωλόπαιδο...επιτρέπετε να τον κλωτσάμε), κανείς δεν είδε την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη του Ζεβλάκωφ(δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με αεκ με παίχτη λιγότερο για ένα ημίχρονο) και κανείς βέβαια δεν είδε το φάουλ του Καπάνταη που προηγείται από το σπρώξιμο του Σέζαρ στο "πέναλτι" που ζητάνε...μην μιλήσω για το στραβοκοίταγμα του Ανατολάκη στον Λυμπερόπουλο στη φισούνα...πεντακάθαρο πέναλντι και κόκκινη! Ο Οκκάς μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός με πέναλντι που δεν είχε δωθεί στον Καστίγιο και 3 ανύπαρκτα οφσάιντ είπε ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα....αυτή είναι η διαφορά μας με όλους τους άκουπους. Και ο βάζελος πήρε μούφα πέναλντυ πέρσυ στο Καραϊσκάκη και άρπαξε τρίμπαλο...καλή χόνεψη στερημμένοι!
Σκύμνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μετά από αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες με μεγάλη μου λύπη αναθεωρώ την προ μηνός τοποθέτησή μου για τους ολυμπιακούς. έκανα λάθος...Εύχομαι μόνο να μην είσαστε πολλοί εσείς οι άρρωστοι... Χαίρομαι πολύ που βλέπω υγιώς σκεπτόμενους φίλους του Ολυμπιακού. Με τα περισσότερα που διάβασα στις τελευταίες σελίδες θα συμφωνήσω. Ειδικά στα θέματα του πρόεδρα...Πάντως, υποπτεύομαι ότι μετά από είκοσι χρόνια θα αναφέρονται οι περισσότεροι στη "χρυσή εποχή του Κόκκσλη" αλά το "χρυσή εποχή του Γουλανδρή".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.