godslayerxp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Υγιώς σκεπτόμενε φίλαθλε κράτα τις ευχές για την πάρτη σου και για την ομαδούλα που υποστηρίζεις (όποια και να είναι), λίγο ξυδάκι και θα περάσει...λες και δεν θα κοιμηθούμε εξαιτίας την αναθεώρησής σου
Greg7vas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Οι βαζελινες βεβαια δεν εχουν δικαιωμα δια να ομιλουν καν. Μακραν η πιο ευνοημενη ομαδα φετος(αλλο ενα πεναλντυ καραμουφα στη τουμπα) και τελικα βγαινουν......τριτοι.
Mika Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ετσι ετσι... καραμουφα το πεναλντυ στην τουμπα. μαλλον η πολλη ζεστη στις Μπραχαμες σε εχει βαρεσει κατακεφαλα
cmelegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μου αρέσει που εσείς οι Ολυμπιακοί βρίσκετε πέναλτι και φάσεις που ούτε οι ποδοσφαιριστές σας δεν ζητάνε, ενώ εμείς ζητάμε δικαιοσύνη. Άκου ο άλλος βρήκε μούφα το πέναλτι του Παο!Ρε συ μήπως και του Κωνσταντίνου με τα Γιάννενα ήταν μούφα!Αφού και ο Κωνστανιτου με την παλάμη την πήρε!!!!! Έτσι σας θέλει ο πρόεδρος σας, έτσι είστε! <<το Πειθαρχικό Όργανο παραπέμπεται από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο Θανάσης Μπριάκος του συνδέσμου Ηπείρου. Ο «άρχοντας» του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, παραπέμπεται επειδή βαθμολογήθηκε από τον παρατηρητή, Μπίκα Γ., του συνδέσμου Χαλκιδικής, με 5 στην εφαρμογή του κανονισμού. Από τον ίδιο αγώνα, τίθεται στη διάθεση της ΚΕΔ ο αναπληρωτής διαιτητής, Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης του συνδέσμου Αθηνών, γιατί βαθμολογήθηκε με 6 από τον παρατηρητή του στην εκτέλεση των καθηκόντων του.>> Έτσι εφαρμόζετε rotation διατητών από εδώ και πέρα!!!
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Υγιώς σκεπτόμενε φίλαθλε κράτα τις ευχές για την πάρτη σου και για την ομαδούλα που υποστηρίζεις (όποια και να είναι), λίγο ξυδάκι και θα περάσει...λες και δεν θα κοιμηθούμε εξαιτίας την αναθεώρησής σου Πες το ψεμματα.. Εγω παντως καταφερα και κοιμηθηκα ενα διωρακι τωρα.. Και το χειροτερο; Ξυπνωντας μου ρθε να ρευτω κιολας!! Μαλλον ειμαι ποταπος και χωρις τυψεις ε;
cmelegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Πες το ψεμματα.. Εγω παντως καταφερα και κοιμηθηκα ενα διωρακι τωρα.. Και το χειροτερο; Ξυπνωντας μου ρθε να ρευτω κιολας!! Μαλλον ειμαι ποταπος και χωρις τυψεις ε; Δεν θυμάμαι ποιος αλλά κάποιος μίλησε για φοβερά επιχειρήματα που έχετε εσείς οι Ολυμπιακοί εδω μέσα. Πόσο δίκιο είχε!!!! Κοίταξε και το από πάνω ποστ έτσι για να κοιμηθείς καλύτερα τον ύπνο του δικαίου....
adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 για γελια ειναι η κατασταση βαλτε στις 10 magic θα δειξει ΟΛΕΣ τις φασεις
littlelouievegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θυμάμαι ποιος αλλά κάποιος μίλησε για φοβερά επιχειρήματα που έχετε εσείς οι Ολυμπιακοί εδω μέσα. Πόσο δίκιο είχε!!!!Κοίταξε και το από πάνω ποστ έτσι για να κοιμηθείς καλύτερα τον ύπνο του δικαίου.... Να στο πω και χυμα ρε φιλαρακι να τελειωνουμε γιατι περνιεσαι για εξυπνος αλλα δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα;.. Ποιος σου πε οτι σε περνω ΕΓΩ αρκετα σοβαρα για να σου μιλησω και με επειχηρηματα;Το καταλαβες τωρα ή να στο συλλαβισω;
subdee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=RxDr4H5w1Gs Πότε θα σταματήσει αυτό το καρναβάλι να δούμε ενα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;
cmelegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Να στο πω και χυμα ρε φιλαρακι να τελειωνουμε γιατι περνιεσαι για εξυπνος αλλα δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα;.. Ποιος σου πε οτι σε περνω ΕΓΩ αρκετα σοβαρα για να σου μιλησω και με επειχηρηματα;Το καταλαβες τωρα ή να στο συλλαβισω; Αφού ειδες το από πάνω κοίτα το βίντεο από κάτω και πέσε 5 ωρίτσες ακόμα για ύπνο :mrgreen:
Alsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αφού ειδες το από πάνω κοίτα το βίντεο από κάτω και πέσε 5 ωρίτσες ακόμα για ύπνο :mrgreen: πεσε πρωτος εσυ που για να δεις κουπα θα περιμενεις να περασει το 2777...
cmelegos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ναι εγώ κούπα μπορεί να μην δω, αλλά για ύπνο δεν πάω....
revil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 το κλασικο μλκισμενο spamming, σταματηστε ρε μαγκες
Greg7vas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ετσι ετσι... καραμουφα το πεναλντυ στην τουμπα. μαλλον η πολλη ζεστη στις Μπραχαμες σε εχει βαρεσει κατακεφαλα Και ενας 16ος μαθητης λυκειου κατανοει οτι το χερι του αμυντικου του παοκ ηταν ακουσιο. Αν συμφωνα με τους δικους σου κανονες δεν ηταν,τοτε ηταν ξεκαθαρο πεναλντυ και του παο στο δευτερο.Αποφασισε ποιους κανονες θα διαλεξεις αυτη τη φορα. Βεβαια το προχτεσινο καραμουσαντενιο πεναλντυ συμπληρωνει τα υπολοιπα πεναλντυ-3 βαθμοι- του παο στη φετινη χρονια. Οποτε το να μιλανε οι βαζελινες για διαιτησια φετος ειναι τσαμπα επιθεωρηση του τσακωνα. Υ.Γ. 9 στους 10 φιλοι μου παναθηναικοι ειπαν οτι ειναι ακουσιο-κοιταζε αλλου-ηταν στα πλαγια-αυτο που ηθελε να κανει ηταν να μαρκαρει το παικτη του παο ακουμπωντας τον στη πλατη,αλλα βρηκε το χερι στη μπαλα.Οποτε αφηστε τις λαλακιες σουργελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.