Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Με αφορμή τη δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού κ. Τάκη Λεμονή, σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, μολονότι αρχική μου πρόθεση ήταν να μην πάρει έκταση το θέμα, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, σε μια συνομιλία μου με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ριβάλντο, εκπρόσωποι της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο, καθώς και ο κ. Λεμονής, χωρίς την παραμικρή από μέρους μου αφορμή, μου επιτέθηκαν φραστικά με προσβλητικές για την καταγωγή μου εκφράσεις.

Οι συγκεκριμένες εκφράσεις με θίγουν πρωτίστως ως άνθρωπο και ακολούθως ως ποδοσφαιριστή που τιμά τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας".

Μπράβο ρε παιδιά!Έτσι συνεχίστε....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν πειράζει ρε φίλε το ξέρω ότι δεν έχεις τι να πεις και αισθάνεσαι μειονεκτικά. Κρίμα...

βασικα βαρεθηκα να σε βλεπω να μυξοκλαις..

ακομα να το καταπιεις το οτι χασατε?

Δημοσ.

Αν πάντως το είπε ο προπονητής σας θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτόν. Ωραία παραδείγματα δίνει...Και μετά λέμε για τους κάφρους στα γήπεδα που λένε ρατσιστικά συνθήματα, ενώ τα λένε οι προπονητές.

Δημοσ.

Ναι ρε σεις σας έπιασε ο πόνος γι'αυτά που είπε ο Λεμονής. Ο Τσιρίλο δεν σας πείραξε που πήγε και τον μπινελίκωνε όταν είχε σταματήσει η φάση? Εσείς οι ίδιοι βρίζετε νεκρούς με την πρώτη ευκαιρία...και μιλάτε για το Λεμονή? Και επειδή το είπε ο συγκεκριμένος δλδ σημαίνει πως έτσι έγινε? Ότι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας όταν δεν είναι άλλος μπροστά. Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί ο Λεμονής με τον κάθε τυχάρπαστο στο κάτω κάτω...αξία θα του έδωσε αν έγινε.

Δημοσ.

ΜΑΛΑΚΑ..... Εγώ δεν είχα δει τον αγώνα...Τι αλητεία που είναι αυτή ρε?? Και βγαίνουν και μιλάνε τα χανούμια??? Μιλάτε ακόμα ρε?? Αν είναι δυνατόν δλδ... Οι τυφλοί πρέπει να είστε ή δεν ξέρω τι... Δίκιο είχαν κάποιοι που έλεγαν ότι έπρεπε να είχατε μείνει με 8.... Ντάξει ο Cirillo δεν το συζητάμε... Και μετά είναι ο Castillo αλήτης.... Μαζέψτε πρώτα τα ασυμάζευτα με τα κολώπαιδα εκεί μέσα, βλέπε Cirillo, Λυμπερόπουλος, Καπάνταης...και τα λέμε μετά...

Συνήθως δεν μιλάω έτσι αλλά όταν βλέπεις τέτοια πράγματα δεν έχω τι άλλο να πω... Πέρα από τον γελοίο τίτλο της εκπομπής και το οτι είναι TV Magic...νομίζω πως το video είναι διαφωτιστικότατο....

Ειδικα στην πρώτη φάση έμεινα μλκ..... Πραγματικά... Και δεν έδωσε ΤΙΠΟΤΑ?? Ειδικά του Καπάνταη είναι ακόμα και κόκκινη... Πάει με ΚΑΘΑΡΗ πρόθεση με τα 2 πόδια για κλάδεμα... Και μετά τον απογείωσε τον άνθρωπο ρε σεις και ο ηλίθιος ο διαιτητής δίνει κάρτα στον Ζεβλάκοφ.... Αν είναι δυνατόν δλδ....

Δημοσ.

Πως γινεται τα 3/4 της Ελλαδας να λενε πως η διαιτησια επαιξε Ολυμπιακο

και το αλλο 1/4 που ειναι οι ολυμπιακοι να πιστευουν το αντιθετο...

τελως παντων, στο θεμα μας και παλι, θα μας απασχολησει για κανα 2 μερες ακομα, μεχρι να βαρεθουμε...

Το παιχνιδι γενικα ηταν σκληρο, και απο τις 2 μεριες, σε ενα ντερμπι παιζεις παντα με παθος...θα δεχτω το γεγονος πως και οι παικτες της ΑΕΚ επαιξαν σκληρα, δεν θα δεχτω ομως το γεγονος της αρνησης του αντιθετου απο αντιπαλους οπαδους...

Το οτι παντως τα σχολια αυτα γινονται μονο στο TV Magic δεν μου προκαλουν καποια εντυπωση, ως γνωστον το καναλι λειτουργει προς συμφεροντων Κοκκαλη...

Μερικα σχολια των παρουσιαστων/δημοσιογραφων του καναλιου οφειλω να ομολογησω παντως πως ειναι τελειως ακυρα και αστοχα...

Δημοσ.
Πως γινεται τα 3/4 της Ελλαδας να λενε πως η διαιτησια επαιξε Ολυμπιακο

και το αλλο 1/4 που ειναι οι ολυμπιακοι να πιστευουν το αντιθετο...

Είναι λάθος αυτό που λες. Πρώτα απ' όλα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι παραπάνω από το 1/4 του πλυθυσμού σύμφωνα με τις στατιστικές τουλάχιστον. Επίσης αυτοί που κράζουν δεν είναι όλοι οι άλλοι, αλλά οι καθαρά κολλημένοι αντι-Ολυμπιακοί (όλων των ομάδων). Οι οποίοι βέβαια δεν θα βγάζανε κιχ αν τυχόν η ΑΕΚ κέρδιζε, ακόμα και για χαμένα πέναλτυ και όλα αυτά τα καλούδια.

Βλέποντας το video, φρίκαρα όμως. Πολύ σκληρό παιχνίδι και ο Μπριάκος έλεγχε το γρασίδι, λες και θα το αγόραζε (αγρόν αγόραζε με λίγα λόγια). Καλά του έκανε ο παρατηρητής και τον παρέπεμψε, και ελπίζω να τον κάψουν και εντελώς.

Δεν είναι καλός διαιτητής κατα τα φαινόμενα, μιας και στα δύσκολα έπρεπε να δείξει την αξία του. Τέλος πάντων αυτό που έχει σημασία είναι κάποια στιγμή εμείς ως Έλληνες να αφήσουμε το meta-gaming όσον αφορά τα αθλήματα και να αφήσουμε τα αρμόδια όργανα να κάνουν τη δουλειά τους.

Τίτλοι εφημερίδων όπως αυτοί που διάβαζα σήμερα είναι επιεικώς απαράδεκτοι (Score). για να βγαίνουν από πένα ή χείλη δημοσιογράφων. Και δε βοηθάνε πουθενά αλλού εκτός από το να καταστρέφουν.

Δημοσ.
Είναι λάθος αυτό που λες. Πρώτα απ' όλα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι παραπάνω από το 1/4 του πλυθυσμού .

Μη σου πω ειναι παραπανω απο το 1/2 του παγκοσμιου πλυθησμου.

Δημοσ.
ρώτα απ' όλα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι παραπάνω από το 1/4 του πλυθυσμού σύμφωνα με τις στατιστικές τουλάχιστον.
εχεις πηγες για αυτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...