Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παραθέτω από contra.gr ( Εσύ το είπες ονομάζεται η στήλη )

Με αφορμή τα διαδραματισθέντα στο χθεσινό ντέρμπυ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα ήθελα να υποβάλω μια απλή ερώτηση σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει: Έχει, αλήθεια, ανάγκη από τόσο απροκάλυπτη στήριξη από τη διαιτησία η 'καλύτερη ελληνική ομάδα' για να στεφθεί πρωταθλήτρια;

Τι είδαμε στο χθεσινό ντέρμπυ; Πρώτον, τέσσερα καθαρά πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ τα οποία ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε. Δεύτερον, γκολ του Ολυμπιακού (το τρίτο) από θέση οφ-σάιντ, το οποίο ούτε ο επόπτης, που ήταν στην ίδια γραμμή, είδε ούτε ο διαιτητής. Τρίτον, αγκωνιά του Καστίγιο στον Παπασταθόπουλο, που επίσης ο διαιτητής δεν είδε και, επομένως, δεν τιμώρησε (δεν θα μιλήσω για φάουλ που δεν δίδονταν και άλλα παρόμοια διότι αυτά, σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα, είναι πταίσματα).

Θα ήθελα κάποιος αρμόδιος να κάνει τον κόπο να μας πει πού ακριβώς βρίσκονται τα όρια μεταξύ 'ανθρώπινου λάθους' και αλλοίωσης αποτελέσματος. Διότι, κατά τη γνώμη μου (και όχι μόνο), αυτό που έγινε χθες ήταν από τις πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις αλλοίωσης αποτελέσματος. Είναι τόσο δύσκολο για τους έλληνες διαιτητές να τηρούν ίσες αποστάσεις μεταξύ των ομάδων όταν κατεβαίνουν στο γήπεδο να σφυρίξουν; (Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννενα με αντιλαμβάνονται πολύ καλά, πιστεύω).

Δεν θα ήθελα ποτέ να δω διαιτητή να ευνοεί την ομάδα μου. Αυτό που θέλω είναι το αυτονόητο, το οποίο στην Ελλάδα έχει καταντήσει πολυτέλεια: μια διαιτησία που σε κάθε αγώνα να σφυρίζει 50:50. Θα ζήσουμε να το δούμε ποτέ;

Επειδή, όπως τα βλέπω τα πράγματα, δεν πρόκειται να βιώσουμε τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον, γιατί οι αρμόδιοι δεν αποφασίζουν να απονέμουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον Ολυμπιακό από την αρχή της χρονιάς και οι υπόλοιπες ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους για τις λοιπές θέσεις, για να γλιτώνουμε τουλάχιστον από την αγωνία;

Συνεχίζω με ένα ερώτημα προς κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο του Ολυμπιακού: Πόσο ικανοποιημένοι είσαστε με τη μαγευτική παρουσία της ομάδας σας στο Champions League τα τελευταία δέκα χρόνια; Τι αντίκρισμα είχαν τα συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήρατε (ορισμένα δίκαια, άλλα πάλι όχι); Μήπως σας άξιζε κάτι καλύτερο από το να είστε οι πρώτοι του χωριού;

Δημοσ.

όπως είπε ο κου βου σου νου πριν, δυστυχώς, ένας τρώει μπαν. . .

2 νέους λογ/σμους φτιάχνει...

Κάτι σαν τους γκέι... Αφού δεν γκαστρώνονται,πως πολ/ζονται?

as i said.... Υπάρχουν πράγματα που είναι ανίκητα στον κόσμο... Εδώ συνάντησα ένα,δυστυχώς σε αρκετούς ανθρώπους(το οποίο ΔΕΝ είναι τα επιχειρήματά τους)...κ έχασα!

i quit...

Δημοσ.

Συνεχίζετε λοιπόν φίλοι ολυμπιακοί να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα. Σας είναι τόσο δύσκολο να δεχθείτε ότι η η ομάδα σας ευνοήθηκε στο ντέρμπι. Αναρωτιέμαι, τι άλλο θα πρέπει να γίνει σ' ένα παιχνίδι για να το παραδεχθείτε.

Δεν εξετάζω ποιος έπαιξε καλύτερα και ποιος όχι. Εκείνο όμως που με ενδιαφέρει είναι να γίνονται τα παιχνίδια επί ίσοις όροις (με το ανθρώπινο λάθος μέσα).

Δεν νομίζω ότι και σεις κατά βάθος θέλετε να έχετε τις πλάτες της διαιτησίας, τη στιγμή που, κατά την γνώμη μου, έχετε τη λιγότερο χειρότερη ομάδα από τους τρεις του τέως ΠΟΚ. Όσο συνεχίζετε να σιγοντάρετε το βιολάκι της διοίκησής σας, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρό μας. Δυστυχώς!

Δημοσ.

οπως εχω ξαναπει, κανεις δεν εχει τη μαγκια να πει οτι ευννοηθηκε...

απο ολους τους ολυμπιακους, κοινη τακτικη, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...

αυτη η ολυμπιακη ψυχη με το ονομα ποντικης τι κανει ρε φιλοι γαυροι? που εξαφανιστηκε? πως και δεν σφυριζει πλεον?

Δημοσ.

«Ας λέει ό, τι θέλει ο κ. Νικολαΐδης. Ο Ντέμης είναι το γούρι μας! Σοβαρά μιλάω. Από τότε που πήγε στην ΑΕΚ το 1996, αρχικά ως παίκτης, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να παίρνει τα πρωταθλήματα... Μια χρονιά έφυγε από την ΑΕΚ και πήγε στην Ισπανία και μας το πήρε ο Δούρος!», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: «Και ενώ ως παίκτης δεν είχε πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ως πρόεδρος δεν έχει καν νίκη με τον Ολυμπιακό! Έστω μία νίκη σε εννέα, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, παιχνίδια. Οπότε μπορεί κανείς εύκολα να κατανοήσει και να αντιληφθεί γιατί ο κόσμος λέει ότι έχει συμπλέγματα κατωτερότητας και κόμπλεξ έναντι του Ολυμπιακού που τον οδηγούν σε μάλλον γραφικές δηλώσεις μετά από κάθε μεταξύ μας ντέρμπι».

αυτα ειναι :D

Δημοσ.

στήν πρώτη φωτογραφία καλό θα ήταν να βάλετε στο ίδιο στήσιμο και τους διαιτητές. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορέσεις να τους χωρέσεις όλους.

Δημοσ.

Δεν το λέει για να σε πείσει...αφού ότι και να σου πει δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη. Πέρσυ θυμάμαι όπου και να παίζαμε με την αεκ έτρωγε τρίμπαλο και πάλι για διαιτησία άκουγα...στον αγώνα στο Καραϊσκάκη δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του Ριβάλντο γιατί ήταν πολύ δυνατό θυμάμαι(σφαγή!).

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει σε 2 αγωνιστικές που θα παίξετε μεταξύ σας (οι τριτοδεύτεροι), πως θα διαμαρτύρεται ο ένας για τον άλλο όταν κάποιος από τους 2 θα αδικηθεί(και καλά)...τις κότες και οι 2 κλασσικά σαν να μην έγινε τπτ γιατί μόνο με τον Ολυμπιακό υπάρχει αδικία. Γέλιο θα έχει πάντως...σα να βλέπεις την ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος" θα είναι

Δημοσ.
Δεν το λέει για να σε πείσει...αφού ότι και να σου πει δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη. Πέρσυ θυμάμαι όπου και να παίζαμε με την αεκ έτρωγε τρίμπαλο και πάλι για διαιτησία άκουγα...στον αγώνα στο Καραϊσκάκη δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του Ριβάλντο γιατί ήταν πολύ δυνατό θυμάμαι(σφαγή!).

ΧΑΧΑΧΑ ετσι οπως τα λες! σωστοοος! :mrgreen:

Δημοσ.

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει σε 2 αγωνιστικές που θα παίξετε μεταξύ σας (οι τριτοδεύτεροι), πως θα διαμαρτύρεται ο ένας για τον άλλο όταν κάποιος από τους 2 θα αδικηθεί(και καλά)...τις κότες και οι 2 κλασσικά σαν να μην έγινε τπτ γιατί μόνο με τον Ολυμπιακό υπάρχει αδικία. Γέλιο θα έχει πάντως...σα να βλέπεις την ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος" θα είναι

Σε ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις πόσο καλά επιχειρήματα έχετε:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...