KWSN_Men Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 σα να βλέπεις την ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος" θα είναι Είδα το trailer εδώ και δε μου άρεσε.
cmelegos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Είδα το trailer εδώ και δε μου άρεσε. Πανέξυπνο!
Wasted_Talent Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχω να πω κάτι περισσότερο για τη διαιτησία στο προσφατο παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακος.Πιστεύω οτί το θέμα εξαντλήθηκε.Όλοι είδαμε τι έγινε,ποιος αδικήθηκε και ποιος όχι. Εγώ απλά θα σας θυμίσω ποιος είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια:
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 σε 2 αγωνιστικες στο ΟΑΚΑ θα το δεις και live
slim_shady Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Φιλοι τριφυλλοφοροι/αρθρο 44 μαλλον σας εχει πειραξει το κρυο εκει στους -8 βαθμους κ δεν ξερετε τι λετε...
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 τοχουν ριξει στο ποτο να ξεχασουν..μαλλον αυτο μιλαει
cmelegos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μπαράζ επιχειρημάτων από τους κοκκαλιάρηδες.... ξέρετε τώρα πάλι κοκοκοκο
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 βλεπεις δε σου δινουμε σημασια σεχουν παρει στο ψιλο..τι το συνεχιζεις καραγκιοζης γινεσαι...
slim_shady Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 δε με νοιαζει τι λεει ο καθε δημοσιογραφος εδω φαινονται καθαρα οι φασεις στην πρωτη ο σεζαρ διωχνει καθαρα τη μπαλλα πρωτα το παληκαρακι το αλλο οπως φαινεται στην τριτη φωτο ουτε καν διαμαρτυρεται οπως κανει ο λυμπε στην φωτο 4 ο λεβεντης του 170 εχει βρεθει ενα κεφαλι ψηλοτερα απο τον 190 και απλα μαλλον του παταει τον ωμο του μιχαλακη φιλικα στη φωτο 5 ο σεζαρ που ειχε καλυτερη θεση για να προστατεψει τη μπαλλα ξαφνικα βρισκεται πισω λογω της αγκωνιας που τρωει και μετα τον σπρωχνει και τον ριχνει στη φωτο 6 ο λεβεντης κραταει σαν παλαιστης το νικοπολιδη για να μην προλαβει τη μπαλλα πριν περασει τη γραμμη στο 1ο αυτογκολ αν δειτε προσεκτικα τα βιντεο φαινονται ολα καθαρα http://www.metacafe.com/watch/417557/aek_osfp_3_3/ αρα τα μονα λαθη ειναι η αποβολη του ζεβλακωφ που μας αφησε μισο παιχνιδι με παικτη λιγοτερο το αυτογκολ του μιχαλακη που επρεπε να ακυρωθει και οι 2 κιτρινες που επρεπε να φανε ο καστιγιο με το αλλο παληκαρι παιδια τα πεναλτυ για πλακα και στα 3 πεσιματα 1 πεναλτυ εχουν καταργηθει εδω και χρονια στα ευρωπαικα γηπεδα οσο για κλεμμενα πρωταθληματα να μη θυμηθουμε τα σβησμενα φωτα τις διακοπες αγωνων και τις επαναληψεις στη ροδο ουτε τους δουρους[ATTACH]6249[/ATTACH] Ρε παιδια???Το συζηταμε ακομα??οριστε η αληθεια.Να δω τι θα πειτε τωρα
cmelegos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 @alsos τόσο πολύ δεν ασχολείσαι ρε συ που με έστειλες pm!!!!! :D:D
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 εστειλα pm για να μην γραφουμε μπαρουφες στο thread.. αλλα που να καταλαβεις εσυ
antreaslam Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια???Το συζηταμε ακομα??οριστε η αληθεια.Να δω τι θα πειτε τωρα ω ναι, απεδείχθη η σφαφή των ερυθρόλευκων αμνών ! Το απέδειξαν,με τη γνωστή μέθοδο (κρύβω τα επιχειρήματά μου μην τα δουν κ μου τα ματιάσουν)! Επάξια πια, κερδίζουν δωρεάν συνδρομή μέλους ενός χρόνου, ενώ αναγορεύονται σε υπάλληλοι του μήνα! Ικανοποιημένοι αποσύρονται στο κλάδι τους να τα πουν με τους υπόλοιπους τάκηδες,κ να φάνε τις μπανάνες που τους σερβίρουν... αφιερωμένο λοιπόν,το τραγούφι από μάλαμα κ active member... ΥΓ: 1η φορά στη ζωή μου έγινα τόσο εριστικός, κ αυτό χάρη σε κάποιους ανίδεους-άσχετους-θρασύτατους και προπάντων, ηλίθιους, που προκαλούν χωρίς κανένα επιχείρημα! Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους,κ πάω να μιλήσω με κάποιους που δεν θα κλείνουν τις προτάσεις τους με "αγκαούκα" είτε με "άντε γεια" ή κάτι παρόμοιο!
slim_shady Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ω ναι, απεδείχθη η σφαφή των ερυθρόλευκων αμνών ! Το απέδειξαν,με τη γνωστή μέθοδο (κρύβω τα επιχειρήματά μου μην τα δουν κ μου τα ματιάσουν)! Επάξια πια, κερδίζουν δωρεάν συνδρομή μέλους ενός χρόνου, ενώ αναγορεύονται σε υπάλληλοι του μήνα! Ικανοποιημένοι αποσύρονται στο κλάδι τους να τα πουν με τους υπόλοιπους τάκηδες,κ να φάνε τις μπανάνες που τους σερβίρουν... αφιερωμένο λοιπόν,το τραγούφι από μάλαμα κ active member... ΥΓ: 1η φορά στη ζωή μου έγινα τόσο εριστικός, κ αυτό χάρη σε κάποιους ανίδεους-άσχετους-θρασύτατους και προπάντων, ηλίθιους, που προκαλούν χωρίς κανένα επιχείρημα! Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους,κ πάω να μιλήσω με κάποιους που δεν θα κλείνουν τις προτάσεις τους με "αγκαούκα" είτε με "άντε γεια" ή κάτι παρόμοιο! Ετσι ε?Νομιζεις οτι ενας 15χρονος τρωει οτι μπανανες του σερβιρουν...τοσα ξερεις,τοσα λες φιλε.Ακομα κ μεις οι μικροι εχουμε μαθει τι ρολο βαρατε.Σας αξιζουν συγχαρητηρια.Μια ζωη κομπλεξικοι θα ειστε.Εκει στον πατο
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 στον πατο με τη μουρμουρα - οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα να μην ακουγονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.