slim_shady Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Φαινεται οτι η ελλειψη τιτλων προκαλει χρονιες διαιτησιοκομπλεξικες παθησεις που σαν αποτελεσμα εχουν την εμφανιση υποθερμιας(πχ -8 )
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Εσύ όμως πριν μερικές εβδομάδες πίστευες ότι ακόμα και αν είχατε μείνει με 10 στον Άρη, πάλι θα είχατε κάνει την ανατροπή. Κάπου δεν ταιριάζουν αυτές οι δυο γνώμες μαζί φίλε μου. Πριν πεταχτείς πάλι λέω ότι αυτή είναι απλά η γνώμη μου. για αλλη μια φορα φιλε μου, δεν λες την γνωμη σου,σχολιαζεις δηλωσεις μου,και ψαχνεσαι... Anyway, συγκρινεις την ΑΕΚ με τον ΑΡΗ?Γιατι αν το κανεις, πριν πεταχτεις και γραψεις την φοβερη ατακα σου (που ειμαι σιγουρος θα ειναι εκτος θεματος για αλλη μια φορα) οι 2 ομαδες (AEK,AΡΗΣ)οπως και τα 2 γηπεδα(ΟΑΚΑ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ) δεν εχουν καμια σχεση...Αλλο να παιζεις με 10 σε ενα γηπεδακι οπως το Κλεανθης και αλλο σε ενα γηπεδο οπως το ΟΑΚΑ. ΕΙδικα ο Ολυμπιακος που εχει και "γερους" οπως λετε εσεις. 11 με 11 αλλαζει.Πριν πεταχτεις παλι λεω οτι αυτη ειναι απλα η γνωμη μου!
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Φαινεται οτι η ελλειψη τιτλων προκαλει χρονιες διαιτησιοκομπλεξικες παθησεις που σαν αποτελεσμα εχουν την εμφανιση υποθερμιας(πχ -8 ) και δεν εφτανε αυτο. Βγηκε και ποιος?Ο Δομαζος και μας εκανε μαθημα για το πως παιρνει τους τιτλους ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια. Τι αλλο θα βρουνε?Φετος δεν εχει DVD?????Μηπως θα βγαλει η ΑΕΚ?Ελεος!
KWSN_Men Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ακούς εκεί ο ανύπαρκτος, να έχει και γνώμη...
littlelouievegos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ΥΓ:littlelouievegos @ από τη στιγμή που δε βλέπουμε ίδια το ποδόσφαιρο,ναι,τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε το διάλογο. Από τη στιγμή που δε βλέπεις σφαγή (κ μάλιστα μεγαλύτερη από του παπουτσέλη,που ήταν απλά ένα πέναλτυ κ μια κόκκινη) στον ευθυμιάδη (που δε χρειάστηκε ως καλός...επιστημονας να δώσει κατι κραυγαλέο),ή δεν βλέπεις αλλοίωση αποτελέσματος στη ριζούπολη,τότε ειλικρινά δε μπορούμε να συνεχίσουμε... Αντρεα απο την στιγμη που ομολογουμενως και εγω και εσυ βλεπουμε επιλεκτικα μονο οτι μας συμφερει, ουτως ή αλλως δεν μπορει να γινει διαλογος.. Γιατι οπως προειπα ολοι εχουν να θυμηθουν πολλα και διαφορα..Οπως και να εχει τονισα οτι σε αυτο το γαιτανακι δυστυχως εγω δεν θα μπω.Αυτη η συζητηση δεν προκειται να οδηγησει πουθενα και το ξερεις, εξυπνος εισαι απλα μια εντεχνη δημιουργια εντυπωσεων ειναι.. Η αληθεια ειναι οτι πρωτος χτυπιεται παντα ετσι ειναι στην ζωη και προσπαθουμε να τον ριξουμε με καθε μεσο. Ας κοιταξει λοιπον ο καθεις τα του οικου του και ας αφησουμε τις απεραντες Ολυμπιακοφροσυνες και Βαζελοφροσυνες γιατι δεν οδηγουν πουθενα.. Στο μονο που οδηγουν ειναι στην καταντια αυτου του αμοιρου του Ελληνικου ποδοσφαιρου που τρικλυζει.. Ελπιζω να μην θεωρεις οτι δεν εχω την διαθεση να συζητησω μαζι σου, και να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω..
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ακούς εκεί ο ανύπαρκτος, να έχει και γνώμη... αναφερεσαι για τον Δομαζο? Γιατι η γνωμη του εχει αξια για εμας οπως του Γιωργαρου για εσας!
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 αναφερεσαι για τον Δομαζο? Γιατι η γνωμη του εχει αξια για εμας οπως του Γιωργαρου για εσας! Mε το Γιωργαρος ελπιζω να αναφερεσαι στον Δεληκαρη(ΝΟΜΙΖΩ τον λενε Γιωργο,μην βαρατε) του οποιου τα σχολια εχουν αξια για ολο τον κοσμο,εκτος απο το γλυψιμο στον Κοκκαλη κατι που ΔΕΝ κανει ο Δομαζος με το Βαρδινογιαννεικο. Και οι 2 δεν κρυβουν τι ομαδα ειναι αλλα για το ΚΑΘΑΡΑ αθλητικο κομματι αν δεν εχει αξια το σχολιο του Δομαζου και εχει αξια το δικο σου ξερω γω(υποθετω εχεις κανει τεραστια καριερα αν οχι στην Πριμερα Ντιβιζιον τουλαχιστον στο Περιφερειακο Αθηνων) οκ,πασο Λαγιος (αυτος δεν εισαι...? )
antreaslam Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι ε?Νομιζεις οτι ενας 15χρονος τρωει οτι μπανανες του σερβιρουν...τοσα ξερεις,τοσα λες φιλε.Ακομα κ μεις οι μικροι εχουμε μαθει τι ρολο βαρατε.Σας αξιζουν συγχαρητηρια.Μια ζωη κομπλεξικοι θα ειστε.Εκει στον πατο δεν ήξερα την ηλικία σου,γιατί δεν κρίνω τον συνομιλητή μου με την ηλικία του,αλλά με τα λεγόμενά του...κ εκεί,συγγνώμη,αλλά να ξαναέρθεις το σεπτέμβρη,μένεις μεταξεταστέος. (όσο για τον πάτο που λες, ο πάτος δεν κρίνεται από τη 2η θέση που τα τελευταία χρόνια κατέχουμε, κ πριν είχατε εσείς,ούτε από το μπάσκετ που έχετε αναγορευτεί σε επίσημους πελάτες,αλλά από το ΕΠΙΠΕΔΟ του κάθε ανθρώπου). στον πατο με τη μουρμουρα - οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα να μην ακουγονται κοίτα,το να χαλάω το ...μανικιούρ μου για να σου απαντάω, είναι ΗΔΗ too much για σένα... Υπάρχουν κ κάποιοι γάβροι εδώ μέσα,(λίγοι ευτυχώς),που έχουν νοημοσύνη ανώτερη του τσουκαλά (διψήφιο νούμερο το πολύ),κ άσχετα αν διαφωνούμε, τουλάχιστον έχουν το επίπεδο για να διαφωνήσουν... littlelouievegos ,μόνο κάτι...Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι... Αλλά αν έχεις προλάβει τις περίφημες χρονιές βαρδινογιάννη για τις οποίες όλοι μιλάνε ξαφνικά τώρα, θα θυμάσαι ότι ο Παο Π-Ο-Τ-Ε δεν έστησε σε ντέρμπυ τον οσφπ, καθώς κ ότι ποτέ η διαιτησία,δεν αδίκησε τον οσφπ σε άσχετα παιχνίδια, ώστε να ευνοηθούμε εμείς, σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν τώρα. ΥΓ: ειλικρινά πάντως, αν κάποια στιγμή έχεις να διαθέσεις 90 λεπτά από τη ζωή σου για...πέταμα, κάτσε δες προσεκτικά το παιχνίδι ευθυμιάδη... Κ έτσι για πλάκα ρε παιδί μου,σημείωσε πόσα λάθη κάνει υπερ οσφπ. Κ πρόσεξε πως ξεκινάει η φάση του πέναλτυ...κ πόσες φορές έχει δώσει ανάποδο σφύριγμα... κ μετά,αν θέλεις,στείλε μου σε πμ τη γνώμη σου ξανά.... ΥΓ2:άρχον έχεις άδικο! η γνώμη του δομάζου δεν είναι ίδια με του αμανατίδη. Ειδικά του δομάζου μάλιστα,που μόνιμα τα χώνει στη διοίκηση,κ στους παίχτες του Παο,θεωρώντας προφανώς ότι θα πρέπει όλοι να ξέρουν τη μπάλα που ήξερε εκείνος,σε αντίθεση με τον αμανατίδη,που μόλις κάποιος πει ότι ο μπαρμπα γιώργος κοντρολάρει με τις 4, εκεινός τον παρουσιάζει μπαρέζι. ΥΓ3:αρκετά γάμησα το τοπικ σας,εγώ , κ κάποιοι τσουκαλάδες . Κ πάλι σόρρυ,απλά έκανα λάθος προσπαθώντας να δώσω επιχειρήματα αντί για μπανάνες. I apologize,and i rest my case.
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα,το να χαλάω το ...μανικιούρ μου για να σου απαντάω, είναι ΗΔΗ too much για σένα... με καλυψες - αυτο εξηγει πολλα
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Mε το Γιωργαρος ελπιζω να αναφερεσαι στον Δεληκαρη(ΝΟΜΙΖΩ τον λενε Γιωργο,μην βαρατε) του οποιου τα σχολια εχουν αξια για ολο τον κοσμο,εκτος απο το γλυψιμο στον Κοκκαλη κατι που ΔΕΝ κανει ο Δομαζος με το Βαρδινογιαννεικο. Και οι 2 δεν κρυβουν τι ομαδα ειναι αλλα για το ΚΑΘΑΡΑ αθλητικο κομματι αν δεν εχει αξια το σχολιο του Δομαζου και εχει αξια το δικο σου ξερω γω(υποθετω εχεις κανει τεραστια καριερα αν οχι στην Πριμερα Ντιβιζιον τουλαχιστον στο Περιφερειακο Αθηνων) οκ,πασο Λαγιος (αυτος δεν εισαι...? ) οχι αναφερομουν στον Αμανατιδη!!!!! :mrgreen:
Alsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Κλειστό διετές συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών υπέγραψε σήμερα με τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής, μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη. Η ξαφνική αυτή κίνηση αποδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον 46χρονο προπονητή, ο οποίος κατά δήλωση του προέδρου του συλλόγου, Σωκράτη Κόκκαλη, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του, είχε συμφωνήσει αρχικά για έξι μήνες με οψιόν επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια το προσεχές καλοκαίρι. Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπέγραψε σήμερα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής».
tornado21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια ξερετε να ισχυει κατι τετοιο για Λεμονη>?http://www.sport24.gr/html/ent/953/ent.162953.asp
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ναι αλλα το δικο σου Iq ειναι 0...κουλουρα που λεμε, και αυτο δυστυχως δεν σε τιμα... προσπαθουμε ποσες σελιδες τωρα να αποδειξουμε με επιχειρηματα καποια πραγματα και το μονο που εχετε να αντιπαραθεσετε ειναι τον φανατισμο σας, και το δυστυχως για εσας, χαμηλο Iq σας, με φρασεις εκει στον πατο, στο -8 και στο -9, αντε γεια κτλ κτλ. εμας, λιγο θα μας πειραξει αν συνεχισετε το ιδιο βιολι, τους εαυτους σας μειωνετε, και το επιπεδο μιας συζητησης ριχνετε λογω στενομυαλιας. αλλα δεν πειραζει...καποια στιγμη, σιγουρα θα αντιστραφει το σκηνικο... να δω, τοτε τι θα λετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.