Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για να μην καταληγουμε στα ιδια και τα ιδια και για να μη φτασουμε 1000 σελιδες με επαναλβανομενες βλακειες, μπορουμε να παραμενουμε στην κριτικη του καθε αγωνα καθαρα αγωνιστικα χωρις διαιτησιες παραγκες χουντες παραρτηματα γουεμπλει τροχαναδες κοσκοταδες γιουβεντους ............?

Δημοσ.
δεν ήξερα την ηλικία σου,γιατί δεν κρίνω τον συνομιλητή μου με την ηλικία του,αλλά με τα λεγόμενά του...κ εκεί,συγγνώμη,αλλά να ξαναέρθεις το σεπτέμβρη,μένεις μεταξεταστέος.

(όσο για τον πάτο που λες, ο πάτος δεν κρίνεται από τη 2η θέση που τα τελευταία χρόνια κατέχουμε, κ πριν είχατε εσείς,ούτε από το μπάσκετ που έχετε αναγορευτεί σε επίσημους πελάτες,αλλά από το ΕΠΙΠΕΔΟ του κάθε ανθρώπου).

κοίτα,το να χαλάω το ...μανικιούρ μου για να σου απαντάω, είναι ΗΔΗ too much για σένα...

Υπάρχουν κ κάποιοι γάβροι εδώ μέσα,(λίγοι ευτυχώς),που έχουν νοημοσύνη ανώτερη του τσουκαλά (διψήφιο νούμερο το πολύ),κ άσχετα αν διαφωνούμε, τουλάχιστον έχουν το επίπεδο για να διαφωνήσουν...

littlelouievegos ,μόνο κάτι...Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι... Αλλά αν έχεις προλάβει τις περίφημες χρονιές βαρδινογιάννη για τις οποίες όλοι μιλάνε ξαφνικά τώρα, θα θυμάσαι ότι ο Παο Π-Ο-Τ-Ε δεν έστησε σε ντέρμπυ τον οσφπ, καθώς κ ότι ποτέ η διαιτησία,δεν αδίκησε τον οσφπ σε άσχετα παιχνίδια, ώστε να ευνοηθούμε εμείς, σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν τώρα.

ΥΓ: ειλικρινά πάντως, αν κάποια στιγμή έχεις να διαθέσεις 90 λεπτά από τη ζωή σου για...πέταμα, κάτσε δες προσεκτικά το παιχνίδι ευθυμιάδη... Κ έτσι για πλάκα ρε παιδί μου,σημείωσε πόσα λάθη κάνει υπερ οσφπ. Κ πρόσεξε πως ξεκινάει η φάση του πέναλτυ...κ πόσες φορές έχει δώσει ανάποδο σφύριγμα... κ μετά,αν θέλεις,στείλε μου σε πμ τη γνώμη σου ξανά....

ΥΓ2:άρχον έχεις άδικο! η γνώμη του δομάζου δεν είναι ίδια με του αμανατίδη. Ειδικά του δομάζου μάλιστα,που μόνιμα τα χώνει στη διοίκηση,κ στους παίχτες του Παο,θεωρώντας προφανώς ότι θα πρέπει όλοι να ξέρουν τη μπάλα που ήξερε εκείνος,σε αντίθεση με τον αμανατίδη,που μόλις κάποιος πει ότι ο μπαρμπα γιώργος κοντρολάρει με τις 4, εκεινός τον παρουσιάζει μπαρέζι.

ΥΓ3:αρκετά γάμησα το τοπικ σας,εγώ , κ κάποιοι τσουκαλάδες . Κ πάλι σόρρυ,απλά έκανα λάθος προσπαθώντας να δώσω επιχειρήματα αντί για μπανάνες. I apologize,and i rest my case.

Αυτα τα λιγα χρονια ομως που ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο(απο τα 10 δηλαδη)εχω βαρεθει αυτη την κατασταση.Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να διαφωνει με οπαδους αλλων ομαδων παντα αυτο μου κοπανουσαν(σας εχει ευνοησει η διαιτησια,τα πρωταθληματα ειναι καλπικα,πληρωνετε τους διαιτητες...)Το ιδιο παραμυθι.Ετσι λοιπον θεωρω οτι δεν πρεπει πια να σας παιρνω στα σοβαρα...

Δημοσ.
Κλειστό διετές συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών υπέγραψε σήμερα με τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής, μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη. Η ξαφνική αυτή κίνηση αποδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον 46χρονο προπονητή, ο οποίος κατά δήλωση του προέδρου του συλλόγου, Σωκράτη Κόκκαλη, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του, είχε συμφωνήσει αρχικά για έξι μήνες με οψιόν επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια το προσεχές καλοκαίρι.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπέγραψε σήμερα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής».

LOL ωραίος ο Σόκρατες. Πριν δύο χρόνια σας έφερε το Σόλιντ για να διαπρέψετε στην Ευρώπη και τώρα κάνει συμβόλαιο με τον Λεμουνάκο. Το δούλεμα που πέφτει είναι ανεπανάληπτο...:-D

Δημοσ.
για να μην καταληγουμε στα ιδια και τα ιδια και για να μη φτασουμε 1000 σελιδες με επαναλβανομενες βλακειες, μπορουμε να παραμενουμε στην κριτικη του καθε αγωνα καθαρα αγωνιστικα χωρις διαιτησιες παραγκες χουντες παραρτηματα γουεμπλει τροχαναδες κοσκοταδες γιουβεντους ............?

Ωραια λοιπον...Στο προχθεσινο παιχνιδι ο ολυμπιακος επαιξε 3φορες καλυτερη μπαλα απο την αεκ οι παικτες της οποιας ουτε κοντρολ δεν μπορουσαν να κανουν σωστα

Δημοσ.

littlelouievegos ,μόνο κάτι...Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι... Αλλά αν έχεις προλάβει τις περίφημες χρονιές βαρδινογιάννη για τις οποίες όλοι μιλάνε ξαφνικά τώρα, θα θυμάσαι ότι ο Παο Π-Ο-Τ-Ε δεν έστησε σε ντέρμπυ τον οσφπ, καθώς κ ότι ποτέ η διαιτησία,δεν αδίκησε τον οσφπ σε άσχετα παιχνίδια, ώστε να ευνοηθούμε εμείς, σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν τώρα.

ΥΓ: ειλικρινά πάντως, αν κάποια στιγμή έχεις να διαθέσεις 90 λεπτά από τη ζωή σου για...πέταμα, κάτσε δες προσεκτικά το παιχνίδι ευθυμιάδη... Κ έτσι για πλάκα ρε παιδί μου,σημείωσε πόσα λάθη κάνει υπερ οσφπ. Κ πρόσεξε πως ξεκινάει η φάση του πέναλτυ...κ πόσες φορές έχει δώσει ανάποδο σφύριγμα... κ μετά,αν θέλεις,στείλε μου σε πμ τη γνώμη σου ξανά....

31 Μαιων πλεον.. Και ναι πιστεψε με την εχω ζησει και ΠΟΛΥ καλα την εποχη Βαρδινογιαννη..Αστο που σου λεω δεν θελω να τα σκεφτομαι..Και εχω σιχαθει αυτη την κατασταση.. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι καθε φορα που λογομαχω με ενα βαζελο ή ενα αεκτζη, ή πεταω καμια "eξυπναδα" για να πικαρω τους αλλους, νιωθω ενα τεραστιο κενο στο μυαλο μου. Κενο για το ποσο χρονο και φαια ουσια σπαταλω για να προσπαθησω να κανω διαλογο για πραγματα που προσωπικα θεωρω οτι προσβαλλουν την νοημοσυνη μου.. Εχω κατασταλλαξει στις αποψεις μου περι Ελληνικου ποδοσφαιρου, που και πως κινειται ο καθεις και τετοιου ειδους παπαριες.. Βαρεθηκα ειλικρινα να μπαινω σε τετοιες συζητησεις ατελειωτες που καποιοι μικρομυαλοι θεωρουν οτι δεν τις κανεις γιατι δεν εχεις επιχειρηματα.. Χρονια τωρα τις εκανα με φιλους γνωστους, ετρεχα γηπεδα πορειες θεσσαλονικες επαρχιες για τι; Για να βλεπω τα χαλια του ενος και του αλλου. Να ναι καλα το Nova πλεον.. Απο ποδοσφαιρο οτι θες..

Τελοσπαντων επειδη θεωρω οτι γινομαι κουραστικος και κινδυνευω και γραφικος μεσα απο τις κοινοτυπες γενικευσεις μου το σταματαω εδω, και πολλα ειπα..

Δημοσ.

Ρε συ Σκύμνος έλεος ρε.....κοίτα την δική σου καμπούρα και αναρωτήσου τι στόχους βάζει ο δικός σου πρόεδρος όταν φέρνει κάποιον προπονητή και τι παίρνει στο τέλος, τι ζόρι τραβάτε δεν μπορώ να καταλάβω. Σε σας ήρθε ο Λεμονής?(δεν ξέρω και τι ομάδα είσαι)

Δημοσ.
δ

ΥΓ2:άρχον έχεις άδικο! η γνώμη του δομάζου δεν είναι ίδια με του αμανατίδη. Ειδικά του δομάζου μάλιστα,που μόνιμα τα χώνει στη διοίκηση,κ στους παίχτες του Παο,θεωρώντας προφανώς ότι θα πρέπει όλοι να ξέρουν τη μπάλα που ήξερε εκείνος,σε αντίθεση με τον αμανατίδη,που μόλις κάποιος πει ότι ο μπαρμπα γιώργος κοντρολάρει με τις 4, εκεινός τον παρουσιάζει μπαρέζι.

ρε Αντρεα ξερεις οτι εισαι απο τους λιγους Παναθηναικους που σεβομαι εδω μέσα. Αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι δεν εχει φερεγγυοτητα να πει καποιος που υποστηριζει αντιπαλη ομαδα κατι για εμας.

Αν βγει ο Αναστοπουλος και πει οτι ο Παναθηναικος κακως βγαινει 2ος και 3ος γιατι η ομαδα που εχει επρεπε να ειναι στην Β Εθνικη εδω και 10 χρονια πως θα σου ακουγοτανε?

Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος με το παραπανω παραδειγμα...

Δημοσ.

αντρεα να δεις, η επομενη απαντηση του θα ειναι τυπου,

αντρας ειμαι, στο αποδεικνυω τοσα χρονια που παιρνω το πρωταθλημα...

:lol: :mrgreen:

Δημοσ.

Κάποιο σχόλιο για την ανανέωση του Takis?

Σωστή η κίνηση του πρόεδρου?

Edit: Επίσης, ΑΝ θυμάμαι καλά, όταν γινόταν ο έρανος για τα μέλη, δεν υπήρχε στον αέρα η αίσθηση ότι "εσύ αποφασίζεις για τις εξελίξεις στην ομάδα σου, εσύ αποφασίζεις για τους προπονητες κτλ"? Τελικά τι έγινε, στο βόλλευ γραφτήκατε μέλη?

Δημοσ.
Κάποιο σχόλιο για την ανανέωση του Takis?

Σωστή η κίνηση του πρόεδρου?

Edit: Επίσης, ΑΝ θυμάμαι καλά, όταν γινόταν ο έρανος για τα μέλη, δεν υπήρχε στον αέρα η αίσθηση ότι "εσύ αποφασίζεις για τις εξελίξεις στην ομάδα σου, εσύ αποφασίζεις για τους προπονητες κτλ"? Τελικά τι έγινε, στο βόλλευ γραφτήκατε μέλη?

γουσταρεις να σπερνεις διχονοια ετσι??χεχε

Τον Sir Takis τον κραταμε για εσας. Για την Ευρωπη θα παρουμε αλλο προπονητη!;) B)

Δημοσ.

Ασχολήσου με την ομάδα σου βαζελάκο και αρχίστε επιτέλους να γράφετε στο thread σας ...είδαμε και σε σας πόσο ωραία είναι τα πράγματα στη διοίκησή σας.Αλήθεια σας είχε ρωτήσει κανένας όταν βγάλατε το dvd και γίνατε ρόμπες? προσωπικά τον γουστάρω τον Λεμονή γιατί είναι ο μόνος που ξέρει την ομάδα όσο κανένας άλλος και είναι και οπαδός του Ολυμπιακού. Και στο κάτω κάτω άμα είναι να έχεις δευτεροκλασάτο προπονητή ας έχεις το Λεμονή και όχι Σόλιντ που κοιμάται όρθιος.

Δημοσ.
Ασχολήσου με την ομάδα σου βαζελάκο και αρχίστε επιτέλους να γράφετε στο thread σας ...είδαμε και σε σας πόσο ωραία είναι τα πράγματα στη διοίκησή σας.Αλήθεια σας είχε ρωτήσει κανένας όταν βγάλατε το dvd και γίνατε ρόμπες? προσωπικά τον γουστάρω τον Λεμονή γιατί είναι ο μόνος που ξέρει την ομάδα όσο κανένας άλλος και είναι και οπαδός του Ολυμπιακού. Και στο κάτω κάτω άμα είναι να έχεις δευτεροκλασάτο προπονητή ας έχεις το Λεμονή και όχι Σόλιντ που κοιμάται όρθιος.

εσείς δεν λέγατε για μεγάλο ευρωπαίο προπονητή;Πάντως εάν μείνει και μετά το καλοκαίρι το συμβόλαιο πρέπει να είχε οψιόν αγοράς την παρέλαση:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...