Greg7vas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 αν οι φίλοι σου ξέρουν το ίδιο ποδόσφαιρο με εσένα,δεν αμφιβάλω ότι έτσι θα είδαν τη φάση!Μήπως οι φίλοι σου είδαν κ την καθαρή αδικία που υπέστη ο οσφπ με την αεκ? επίσης, όταν το χέρι είναι ακούσιο,εσύ θεωρείς ότι δεν είναι πενάλτυ? αν η φάση του ριβάλντο,που υψώνει τα χέρια του να προστατευτεί κ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ακούσιο,γινόταν πάνω στη γραμμή του τέρματος,πάλι δε θα ήτανπέναλτυ? tubeki_psilokomeno Δεν ξέρω αν το πρόσεξες,αλλά δε διαμαρτυρήθηκε ούτε ο βλάκας που το έκανε! Mονο σαν τρελος εκανε ο μεγκαχεντ Ένας νοήμων 16χρόνος μαθητής λυκείουλοιπόν, κατανοεί ότι όταν γυρίζει μούσκεμα σπίτι του,ή βρέχει,ή τον έφτυναν...Κ όταν φτάνουμε στο ύστατο σημείο παρακμής, πιθηκοειδή τσουκαλάκια σαν τον τσόχο κ τον παπαδημητριου,να αναγκάζονται να παραδεχθούν ότι η αεκ σφαγιάστηκε, κ κάποιοι συνεχίζουν να το αρνούνται, τότε σόρρυ,i rest my case...Ως γνωστόν,υπάρχουν κ πράγματα ΑΝΙΚΗΤΑ στον κόσμο,κ όπως λέει κ ο φίλος μου ο snoob...με κάποιες κατηγορίες ανθρώπων,δεν πρέπει να λογομαχούμαι.... Παλι tubeki_psilokomeno.Oλοι οι υπολοιποι εξυπνακισμοι ειναι βεβαια παρασινες αρλουμπες που παντοτε ειναι χρησιμες σε ενα ποστ που πασχιζει να φτασει τις 100 λεξεις χωρις να λεει απολυτως τιποτα. Ερωτησεις που χρηζουν ακομα απαντησης 1) Ηταν ακουσιο του μεγκαχεντ? Αν ναι γιατι το εδωσε? Αν οχι γιατι δεν εδωσε στο δευτερο ημιχρονο αυτο του παπαδοπουλου? [Αεκ-Οσφπ] 2)Ηταν δευτερη του ζεβλακοφ? 3)Το αυτογκολ του κωνσταντινου ηταν επιθετικο φαουλ 4)Επρεπε να εχουν αποβληθει Τσιριλο-Καπανταης Δες το βιντεο εδω και πες μου http://www.metacafe.com/watch/417884/aek_osfp/ Οριστε δειξε μου τι μπαλα ξερεις ομορφα και απλα. Υ.Γ. Για τα υπολοιπα πεναλντυ-3βαθμους- συμπεριλαμβανομενου και αυτου που δεν έδωσαν στην Καλαμαριά στον επαναληπτικό αγώνα για το κύπελο δεν πηρα απαντηση,αλλα ουτως η αλλως δεν πηρα απαντηση για οτιδηποτε περα απο τα γνωστα ποιηματα εξυπναδας.
Mika Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Στην αρχη λεω δεν μπορει, αν κρατησει το Λεμονη 3 χρονια θα ξεσηκωθουν οι γαυροι.... μετα μπαινω εδω βλεπω τι γραφουν οι περισσοτεροι(οχι ολοι) και καταλαβαινω γιατι ο κοκαλης σας εχει ακομα στο δουλεμα
Σκύμνος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ Σκύμνος έλεος ρε.....κοίτα την δική σου καμπούρα και αναρωτήσου τι στόχους βάζει ο δικός σου πρόεδρος όταν φέρνει κάποιον προπονητή και τι παίρνει στο τέλος, τι ζόρι τραβάτε δεν μπορώ να καταλάβω. Σε σας ήρθε ο Λεμονής?(δεν ξέρω και τι ομάδα είσαι) Αν ήσουν πιο "μελετηρός" θα έβλεπες ότι στο θέμα του παναθηναϊκού δεν κάνω τίποτα άλλο από το να "στολίζω" τον ραλάκια και τις συνεχόμενες παπαρίες του. Επειδή λοιπόν μου τη δίνει το δούλεμα από τις προεδράρες μας, γι' αυτό αναφέρθηκα στο Λεμουνάκο. Αλλά μάλλον βλέπεις παντού φαντάσματα...
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Στην αρχη λεω δεν μπορει, αν κρατησει το Λεμονη 3 χρονια θα ξεσηκωθουν οι γαυροι.... μετα μπαινω εδω βλεπω τι γραφουν οι περισσοτεροι(οχι ολοι) και καταλαβαινω γιατι ο κοκαλης σας εχει ακομα στο δουλεμα τι ομαδα εισαι εσυ?
godslayerxp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ρε mika, εγώ τα είχα πάρει με τον Κόκκαλη τότε που έχασε τον Μουνιόθ...το απόλυτο δούλεμα
Greg7vas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μη μας το λες καλε Mika,τετοιο δουλεμα να παιρνω καθε χρονο πρωταθλημα πρωτη φορα. Ευτυχως που εχουμε και εσενα το φωστηρα να μας ανοιγεις τα ματια. Αν ο κοκκαλης μας εχει στο δουλεμα, τοτε ο τζιγκερ μονο στο κλαρι δεν σας εχει βγαλει.
godslayerxp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Σκύμνος δεν βλέπω φαντάσματα...απλά δεν μπαίνω στο thread σας
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 αμεση επιβεβαιωση ακομα δεν απαντησες τι ομαδα εισαι....εκτος αν ντρεπεσαι!
Mika Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ντρεπομαι το βρηκες... σορρυ που αμελησα κιολας. να σε βοηθησω. η ομαδα μου εχει 488 τιτλους edit. επειδη αναφερθηκατε στον Τζιγγερ. Προφανως και αυτος μας δουλευει. η διαφορα μας ειναι οτι εμεις ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ. σηκωνουμε πανια, γιουχαρουμε και δεν γλειφουμε Εταξε ο Κοκκαλης τελικο ch league και ευρωπαιο coach. και εφερε το Λεμονη. αντι να ξυπνησετε λιγο και να τον κραξετε καθεστε και γραφετε στο ινσομνια για τα 10 πρωταθληματα. λογια μεγαλων αντρων: καθε μερα τρως σκατα, μα η ομαδα παει καλα
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ντρεπομαι το βρηκες... σορρυ που αμελησα κιολας.να σε βοηθησω. η ομαδα μου εχει 488 τιτλους Τι ειναι αυτο?Μπαρτσελονα? γιατι αν εισαι αυτο που φανταζομαι...ε τοτε ειναι τα πανηγυρια η δηλωση σου στο οτι τρωμε κουτοχορτο... Θεωρεις οτι εχεις καλυτερο προπονητη απο τον Λεμονη????Γιατι αν ναι τοτε αυτο θα σε πεισει... http://www.insports.gr/index.php?s=1&c=1&p=267&cat=3 ντρεπομαι το βρηκες... σορρυ που αμελησα κιολας.να σε βοηθησω. η ομαδα μου εχει 488 τιτλους edit. επειδη αναφερθηκατε στον Τζιγγερ. Προφανως και αυτος μας δουλευει. η διαφορα μας ειναι οτι εμεις ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ. σηκωνουμε πανια, γιουχαρουμε και δεν γλειφουμε Εταξε ο Κοκκαλης τελικο ch league και ευρωπαιο coach. και εφερε το Λεμονη. αντι να ξυπνησετε λιγο και να τον κραξετε καθεστε και γραφετε στο ινσομνια για τα 10 πρωταθληματα. λογια μεγαλων αντρων: μα καλα πλακα μας κανεις????? εσεις μας εχετε ζαλισει οτι ολοι οι υπολοιποι αδικειστε!τι θες να κανουμε εμεις?να αρχισουμε να βριζουμε τον Κοκκαλη οταν μας ζαλιζετε οτι παιζετε καλυτερη μπαλα ή οτι εχετε καλυτερη ομαδα???Οτι λαχει ειναι ο καθενας σας.
Greg7vas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Προφανως και αυτος μας δουλευει. η διαφορα μας ειναι οτι εμεις ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ. σηκωνουμε πανια, γιουχαρουμε και δεν γλειφουμε Kορνεδες αν αυτο σου λεει κατι,εκτος αν εισαι πολυ μικρος και δεν θυμασαι. Η διαφορα σας ειναι οτι τα ριχνετε ολα στον ολυμπιακο σουργελα.
Mika Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αρχοντα αν και δεν ειπα αυτο που λες για το Λεμονη, δεν νομιζω οτι η τρεχουσα βαθμολογια δειχνει ποιος απο τους Λεμονη - Μουνιοθ ειναι καλυτερος. 4 προπονητες εχουν περασει φετος απο τις ομαδες. εξαλλου αν εσυ εισαι ευτυχισμενος με το Λεμονη ειναι αναφαίρετο δικαιωμα σου. Αλλα οι ευτιχισμενοι με το Λεμονη με κανουν να πιστευω οτι εγραψα πριν Kορνεδες αν αυτο σου λεει κατι,εκτος αν εισαι πολυ μικρος και δεν θυμασαι.Η διαφορα σας ειναι οτι τα ριχνετε ολα στον ολυμπιακο σουργελα. Κορνεδες και μετα συγνωμες απο το tv magic Αν εσυ πιστευεις οτι το οπαδικο κινημα του Παναθηναικου θεωρει τον ολυμπιακο υπευθυνο για την ανομβρια στους τιτλους τοτε εισαι βαθοα νυχτωμενος. και προσεξε δεν μιλαω για τους 9 φιλους σου που ειδαν το χερι του Μεγκαχεντ ακουσιο μιλαω για το οπαδικο κινημα του Παο
Arxon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αρχοντα αν και δεν ειπα αυτο που λες για το Λεμονη, δεν νομιζω οτι η τρεχουσα βαθμολογια δειχνει ποιος απο τους Λεμονη - Μουνιοθ ειναι καλυτερος. 4 προπονητες εχουν περασει φετος απο τις ομαδες. εξαλλου αν εσυ εισαι ευτυχισμενος με το Λεμονη ειναι αναφαίρετο δικαιωμα σου. Αλλα οι ευτιχισμενοι με το Λεμονη με κανουν να πιστευω οτι εγραψα πριν εγω προσωπικα εχω πει οτι οποιον προπονητη θελει ας κρατησει,απλα να τον κρατησει για να κανει δουλεια. Προτιμω τον Λεμονη απο τον Σολιντ αλλα αρκει να μεινει και οχι να φυγει με την πρωτη στραβη. Αυτο αν ψαξεις το εχω πει αρκετα πιο πισω. Πριν κλεισει για αλλα 2 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.