Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να παιρνεις πρωταθλημα καθε χρονο αλλα να εισαι μονιμα στασιμος στην Ευρωπη σε καλυπτει σαν οπαδο?

θεωρεις οτι το να κλεισεις το Λεμονη για 2 χρονια μπορει να σε βγαλει απο αυτη την στασιμοτητα?

δεν ειναι ειρωνικες οι ερωτησεις, μην παρεξηγηθουμε

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με καλυπτει δεν με καλυπτει ειναι δικο μου ζητημα οχι δικο σου.

Δεν ειναι αυτο διακαιολογια για τη δικη σου ανυπαρξια σε Ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια και ευρωπη τα τελευταια 4.

Δημοσ.
το να παιρνεις πρωταθλημα καθε χρονο αλλα να εισαι μονιμα στασιμος στην Ευρωπη σε καλυπτει σαν οπαδο?

θεωρεις οτι το να κλεισεις το Λεμονη για 2 χρονια μπορει να σε βγαλει απο αυτη την στασιμοτητα?

οχι δεν με καλυπτει να το παιρνω μονο στην Ελλαδα,αλλα δεν με πειραζει να δοκιμασει και ενας προπονητης οπως ο Λεμονης οχι για 2 παιχνιδια αλλα για λιγο περισσοτερο.Βεβαια καλυτερα 1ος στο χωριο παρα 2ος στην πόλη...

Δημοσ.
τι ομαδα εισαι εσυ?

Eρωτηξις

εγω που ειμαι οσο Παναθηναικος,αλλο τοσο Μαντσεστερ (ΣΟΒΑΡΑ μιλαω, πχ ειμαι σε συνδεσμο της Γιουναιτεντ χωρις να ειμαι ποτε στου Παναθηναικου, περνω καθε 2 μερες ενημερωτικο μεηλ ,εχω 3 οριτζιναλ εμφανισεις Γιουναιτεντ ενω δεν εχω καμια Παναθηναικου κτλ) μπορω να μιλαω?

Δημοσ.

Με καλυπτει δεν με καλυπτει ειναι δικο μου ζητημα οχι δικο σου.

Δεν ειναι αυτο διακαιολογια για τη δικη σου ανυπαρξια σε Ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια και ευρωπη τα τελευταια 4.

Ρε συ Mika, σοβαρά τώρα, θα απαντήσεις;

Έχουν μαζευτεί εδώ μέσα 3-4 άτομα συνολικό IQ διψήφιο και κάθεστε και ασχολείστε;

Δημοσ.
Eρωτηξις

εγω που ειμαι οσο Παναθηναικος,αλλο τοσο Μαντσεστερ (ΣΟΒΑΡΑ μιλαω, πχ ειμαι σε συνδεσμο της Γιουναιτεντ χωρις να ειμαι ποτε στου Παναθηναικου, περνω καθε 2 μερες ενημερωτικο μεηλ ,εχω 3 οριτζιναλ εμφανισεις Γιουναιτεντ ενω δεν εχω καμια Παναθηναικου κτλ) μπορω να μιλαω?

το προηγουμενο αστειο το επιασες?αυτο οχι????

ηξερα τι ομαδα ηταν αλλα επεσε στην παγιδα για να κανω παραπανω πλακα...

υπηρχε δολος πισω απο την ερωτηση τι ομαδα εισαι!χεχε:evil: :evil:

Δημοσ.

Σήμερα συνέβησαν 2 γελοία πράγματα:

1) Τάκαρος.... Αυτό πραγματικά είναι κοροιδεία... Και στην τελική...άμα το πάμε και έτσι δηλαδή...από τι έμεινε ικανοποιημένος ο Κόκκαλης ως τώρα? Από τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ...(hello!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) ή από τις άθλιες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα... Μόνο με την ΑΕΚ έπαιξαν κάπως πιο σοβαρα..

2) ''Αποσύρεται η φανέλα με το "7" προς τιμήν του Θοδωρή Ζαγοράκη.''

ΧΑΡΑΡΩΣΤΕ...τι είναι ποια ο Ζαγοράκης?? Τον έχουνε κάνει θεό... Το τι πραγματικά είναι φαίνεται τώρα στον ΠΑΟΚ που ούτε καν εκεί δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του... Αποσύρεται και η φανέλα... Ουτε ο Jordan να ήταν δλδ... Τι παραπάνω έχει κάνει δλδ από τους υπόλοιπους παίχτες του Euro? Εγώ νομίζω πάντως πως σε σχέση με πολλούς από αυτούς έχει κάνει και πολύ λιγότερα...

Δημοσ.
Τι παραπάνω έχει κάνει δλδ από τους υπόλοιπους παίχτες του Euro?

ειμαι πεποισμενος πια οτι σε αυτο το ευρο κοιμηθηκε ο θεος.

ΥΓ-καιζερ πως σου φανηκε ο οσει τερμα??

μαμαμε και δερνουμε φιλαρακι

Δημοσ.
1ος στο χωριο παρα 2ος στην πόλη...

Σε αυτο συμφωνω κι εγω.

Ο Λεμονης παντως αν δεν απατωμαι ειχε κατσει 2 χρονια στον παγκο και δεν εκανε κατι ιδιαιτερο. ενδιαμεσα δουλεψε σε ΑΠΟΕΛ , Λεβαδειακο και Ξανθη, δουλειες που δεν νομιζω να βοηθουν στην εξελιξη ενος προπονητη.

μπααααα. δε βλεπω φως

Δημοσ.

Έχουν μαζευτεί εδώ μέσα 3-4 άτομα συνολικό IQ διψήφιο και κάθεστε και ασχολείστε;

να σε ρωτησω κατι?γιατι καθε φορα απλα θες να γραψεις κατι προσπαθωντας να δημιουργησεις φασαρια?αφου σε ενοχλει το iq καποιων εδω μεσα πολυ απλα μην ασχολεισαι εσυ. 1/4 post σου αναφερεσαι σε iq,μπας και σε λενε οι γνωστοι σου χαζουλη και σου εχουνε δημιουργησει προβλημα?Η εκανες κανα iq τεστ και ειδες οτι εισαι ο super wow εξυπνος και δεν κανει να μιλανε οι υπολοιποι επειδη προσβαλουν την φοβερη νοημοσυνη σου?ΕΛΕΟΣ πια με τις offtopic κλανιες.

Δημοσ.
Σε αυτο συμφωνω κι εγω.

Ο Λεμονης παντως αν δεν απατωμαι ειχε κατσει 2 χρονια στον παγκο και δεν εκανε κατι ιδιαιτερο. ενδιαμεσα δουλεψε σε ΑΠΟΕΛ , Λεβαδειακο και Ξανθη, δουλειες που δεν νομιζω να βοηθουν στην εξελιξη ενος προπονητη.

μπααααα. δε βλεπω φως

Πήγε να εξελίξει την καριέρα του ο άνθρωπος, αλλά πάλι εκεί που ξεκίνησε κατέληξε... :mrgreen:

Δημοσ.
Σε αυτο συμφωνω κι εγω.

σωστα τα λες. Εγω δεν ειπα οτι ειναι η τελεια λυση αλλα σαφως ειναι καλυτερη λυση απο τον πρων!λες και με τον πρωην προπονηταρα που ηρθε πηραμε το ΟΥΕΦΑ. Εγω το ξαναλεω. Ας μεινει 10 χρονια δεν με πειραζει. Αν και με τα δεδομενα του κοσμου του Ολυμπιακου ειναι πολυ δυσκολο...

Δημοσ.
να σε ρωτησω κατι?γιατι καθε φορα απλα θες να γραψεις κατι προσπαθωντας να δημιουργησεις φασαρια?αφου σε ενοχλει το iq καποιων εδω μεσα πολυ απλα μην ασχολεισαι εσυ. 1/4 post σου αναφερεσαι σε iq,μπας και σε λενε οι γνωστοι σου χαζουλη και σου εχουνε δημιουργησει προβλημα?Η εκανες κανα iq τεστ και ειδες οτι εισαι ο super wow εξυπνος και δεν κανει να μιλανε οι υπολοιποι επειδη προσβαλουν την φοβερη νοημοσυνη σου?ΕΛΕΟΣ πια με τις offtopic κλανιες.

α) Έχω πραγματικά τρομερό κόμπλεξ με τους χαζούς ανθρώπους, μου σπάνε τα νεύρα.

β) Από τη μια μεριά γουστάρω και γελάω τρελλά, από την άλλη μου την σπάει που πέφτει το επίπεδο και δε μπορούμε να συζητήσουμε όπως έχουμε κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

γ) Είμαι εκ φύσης ταραχοποιό στοιχείο, μου αρέσει να σπέρνω τον όλεθρο. :mrgreen:

δ) Χαίρομαι που παρακολουθείς τι γράφω και κρατάς στατιστικά. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που νοιάζεται.

ε) Αν πήρες προσωπικά το σχόλιό μου για IQ, δικό σου πρόβλημα.

Δημοσ.
α) Έχω πραγματικά τρομερό κόμπλεξ με τους χαζούς ανθρώπους, μου σπάνε τα νεύρα.

β) Από τη μια μεριά γουστάρω και γελάω τρελλά, από την άλλη μου την σπάει που πέφτει το επίπεδο και δε μπορούμε να συζητήσουμε όπως έχουμε κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

γ) Είμαι εκ φύσης ταραχοποιό στοιχείο, μου αρέσει να σπέρνω τον όλεθρο. :mrgreen:

δ) Χαίρομαι που παρακολουθείς τι γράφω και κρατάς στατιστικά. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που νοιάζεται.

ε) Αν πήρες προσωπικά το σχόλιό μου για IQ, δικό σου πρόβλημα.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εισαι αστειος τελικα!!!!

γραψε μας και αλλα για την φοβερη προσωπικοτητα σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...