Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ-καιζερ πως σου φανηκε ο οσει τερμα??

μαμαμε και δερνουμε φιλαρακι

Ασε και σημερα ειμαι φορτισμενος, ειναι η επετειος απο το ατυχημα (ναι το παραδεχομαι,οταν πηγα στο Θεατρο και ειδα το ρολοι σταματημενο την ωρα της συντριβης ταμπηξα κανονικοτατα...)

Ενιγουει, φιλε μπροστα φετος υπαρχει ο Νομος του Κριστιανο "Δεν θα ξανακλαψω Ποτε" Ροναλντο.Εκει ρισπεκ'

Εμενα μαρεσει το 0 πισω.Ετσι,Νεμανια Βιντιτς ρε-α ρε πουστη μου οσο σκεφτομαι πως ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ δεν πηραμε το διπλο στο Χαιμπουρι...

Τζον Ο'Σει τερμα ρε και Νεμανια Βιντιτς σκορερ..ρισπεκ..Ο Εντβιν τι επαθε ρε?Ειναι σοβαρο?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως μου αρέσει που λέτε ότι όποιος μιλάει για διαιτησία είναι loser και λοιπά τέτοια χαριτωμένα, αλλά ο Θεοδωρίδης αυτός ο gentleman των γηπέδων τι έγινε και αποκαλεί το πρωτάθλημα που πήρε ο Παναθηναικός, "πρωτάθλημα Δούρου"????

Και κάτι άλλο. Επειδή βλέπω εκφράσεις του τύπου σούργελα κτλ κτλ, ανοίχτε τα στραβά σας μερικοί, κοιτάχτε μέχρι τώρα πως μιλάμε στα σχετικά τόπικ και ανασυνταχτείτε. Όχι τπτ άλλο μη χαλάσουμε τις καρδίες μας (που στάνταρ θα τις χαλάσουμε αν συνεχιστεί το βιολί) για μαλακίες. Έτσι μάγκες (του Keyboard)?

Δημοσ.

Εσπασε τη μυτη του στον αγωνα με την τοτεναμ.

α να σου πω διαβασε αυτο το αφιερωμα.

http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/ManchesterUnited/141713.html

ρε φιλε ειλικρινα σου μιλαω οσο με πορωνει η γιουναιτεντ και ολη αυτη η ιστορια δε με εχει πορωσει ποτε ο ολυμπιακος.δλδ ειχα ξυπνησει ενα πρωι για να παω στη δουλεια και ειχε ντοκυμαντερ για το δυστηχημα.περιττο να σου πω οτι εκατσα και το ειδα και δε πηγα στη δουλεια

Δημοσ.

Και κάτι άλλο. Επειδή βλέπω εκφράσεις του τύπου σούργελα κτλ κτλ, ανοίχτε τα στραβά σας μερικοί, κοιτάχτε μέχρι τώρα πως μιλάμε στα σχετικά τόπικ και ανασυνταχτείτε. Όχι τπτ άλλο μη χαλάσουμε τις καρδίες μας (που στάνταρ θα τις χαλάσουμε αν συνεχιστεί το βιολί) για μαλακίες. Έτσι μάγκες (του Keyboard)?

Eπειδη την λεξη αυτη τη χρησιμοποιησα εγω,δεν εχει να κανει με χαρακτηρισμο σε κανενα.Ειναι εκφραση που χρησιμοποιω γενικοτερα για πλακα και δεν ειναι καν βρισια.

Ασε με να εκφραζομαι οπως νομιζω εγω.Αν βρισω θα φαω ban.Απλα και ομορφα.

Δημοσ.

ιστορικη μερα για τον ολυμπιακο, υπεγραψε συμβολαιο με τη μετριοτητα και εστειλε μυνημα στους οπαδους του οτι ουτε του χρονου θα εχουμε κανα σοβαρο σχεδιο. Σιρ τακις για 2,5 χρονια διοτι προλαβε και εδειξε σημαδια τεραστιας προπονητικης αξιας στον αποκλεισμο απο τα γιαννενα και τις υπολοιπες ματσαρες που εχουμε κανει. Ευγε! ωρες ωρες μου ρχεται να αλλαξο ομαδα διοτι βλεπο οτι η βλακεια βασιλευει στη διοικηση του ολυμπιακου και ποτε δεν προκειται να γινει σοβαρη δουλεια, γιατι να καθομαι να σκαο εγω δηλαδη που και του χρονου θα τρωμε 3ρες στην ευρωπη και θα ψυχοπαλυεουμε για το πρωταθλημα με τους 35ριδες και τον yes man sir takis να εκπληρωνει το ονειρο του να γινει νεος αλεφαντος??

Δημοσ.

tzinos αν θες την αποψη μου πιστευω οτι η λυση ειναι απλη.

Κοβεις τα πολλα πολλα με την ομαδα ασχολεισε με μια η περισοτερες ομαδες που σε γεμιζουν και βλεπεις μπαλιτσα και τελιωσε το παραμυθακι.

πλεον ρε μαγκες εχουμε σταματησει να ευχαριστιομαστε το αθλημα,τωρα ολα τα αλλα που λετε και οι κοντρες σας για το ποιος ειναι καλυτερος ο κλεφτης η ο ψευτης σορρυ αλλα εμενα μου φαινοντε παπαριες.

εντιτ - αληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που σας γεμισε η ομαδα σας???

Ολυμπιακος λεβερκουζεν 6-2 αληθεια πριν ποσα χρονια ηταν?

Δημοσ.

μηηηη πιπερι.... σιρ τακις ηταν τοτε, θα μας πουν οτι εκανε και θαυματα! Αλλα τι να σε γεμισει οταν η συνεχεια ειχε ιστορικες σφαλιαρες(μακαμπι)?

Δημοσ.

Καλο ειναι να το παρουμε χαμπαρι ο Κοκκαλης μας έχει βαλει εδω και χρονια σε ποδοσφαιρική λητώτητα παιρνωντας απο διάφορους οπαδους λέφτα για να πηγαινουν να βλέπουν την προπονητικη του sir takis και τους παιχταραδες Ζεφλακοφ, Μαριτζ, Μπαμπακίντα,Οκκα...

Δημοσ.

Greg Καταρχάς θα έπρεπε να ξέρεις ότι υπάρχει διαφορά δικτυακού λόγου απο τον πραγματικό. Στην έξω κατάσταση ο άλλος σε βλέπει, παρακολουθεί ας πούμε τις εκφράσεις του προσώπου σου και άρα καταλαβαίνει πως λες το καθετί. Αν δλδ στην παρέα σου ο ένας αποκαλούσε τον άλλο πουτάνας γιο θα έπρεπε εγώ να είμαι έτοιμος να ακούσω για την Κυρά Βάσω;

Απο κει και πέρα σε καταστάσεις όπου όπως και να το κάνουμε τα πάθη είναι έτοιμα να ανάψουν (κλασικό παράδειγμα οπαδικό thread) δεν διακινδυνέύεται μόνο το κεφάλι σου αν αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς...

Δημοσ.

Ενιγουει, φιλε μπροστα φετος υπαρχει ο Νομος του Κριστιανο "Δεν θα ξανακλαψω Ποτε" Ροναλντο.Εκει ρισπεκ'

Εμενα μαρεσει το 0 πισω.Ετσι,Νεμανια Βιντιτς ρε-α ρε πουστη μου οσο σκεφτομαι πως ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ δεν πηραμε το διπλο στο Χαιμπουρι...

Τζον Ο'Σει τερμα ρε και Νεμανια Βιντιτς σκορερ..ρισπεκ..Ο Εντβιν τι επαθε ρε?Ειναι σοβαρο?

καλα αυτος ο κριστιανο τι εχει παθει φετος, βρηκε καινουργιο gay lover και παιζει τετοια μπαλλα????

καλα φετος δεν το χανουμε, τους εχουμε για την πλακα..

murinho go home!!!!!

Δημοσ.

Ετσι,ετσι να πληθαινουμε!!!

Οχι που λεγανε καποιοι οτι μονο το '99 ηταν ολοι Γιουναιτεντ.Εγω εχω δει την Γιουναιτεντ με Ιργουιν,ΜακΛερ και Πολ Ινς πιτσιρικα και κατι τσουρουκαδες και αργοτερα με "μεγκα" σταρ τον Καντσελσκις να ειναι στην μεση της βαθμολογιας και δεν λιγισα τοτε,αρα δεν θα λυγισω ποτε.

Βλαχα

Τους κανει πλακα ο Σερ, τους αφηνει στους -6 να ελπιζουν για να κανουμε διπλο στο Λονδινο να ξενερωσουν

Ρεβιλ

Το ποσταρα στο http://www.offtopic.gr σημερα...Μια απο τις πιο καθηλωτικες στιγμες της ζωης μου,να κοιταω σαν χαζος το αγαλμα του Μπασμπυ και να βλεπω ξαφνικα το ρολοι.Μαλακα παγωσα...Εγω απορω,απο την κ@βλα οσοι ειναι μεσα στις κερκιδες πως αντεχουν και δεν κανουν κανα ντου να μπουν παιξουν? Εγω θα παθαινα αμοκ.Εψαχνα ενα ολοκληρο γαμημενο χρονο για εισητηριο, μεχρι και 150 λιρες για ματς Λιγκ Καπ εδινα αλλα επερνα τον πουλο.Τα 5,000 που βγαινουν ταμειο,βγαινουν στο γηπεδο,ουτε για ζητω δεν φτανουν

Δημοσ.

αν και στον Ολυμπιακο τα συμβολαια των προπονητων μονο τυπικα ειναι...

http://www.sport24.gr/html/ent/953/ent.162953.asp

Καλο ειναι να το παρουμε χαμπαρι ο Κοκκαλης μας έχει βαλει εδω και χρονια σε ποδοσφαιρική λητώτητα παιρνωντας απο διάφορους οπαδους λέφτα για να πηγαινουν να βλέπουν την προπονητικη του sir takis και τους παιχταραδες Ζεφλακοφ, Μαριτζ, Μπαμπακίντα,Οκκα...

και οχι μονο,βαλε και τον σουπερ γιγαντα τερματοφυλακα Λεμενς που ειχαμε μεχρι πριν λιγες μερες...για τον τροχονομο πρεπει να επεσε τρελη μιζα.

Δημοσ.

καλημέρα απανταχού αντιολυμπιακοί.ελπίζω να σας βρήκε καλά το νέο πρωινό και ειδικά εσείς οι αεκτζήδες να παρατήσατε τις παπαρολογίες περι διαιτησίας,παράγκας,καλύβας,και μικρό σπίτι στο λιβάδι!λοιπόν...δε θα σχολιάσω το νέο κοντράτο λεμονή,άλλωστε σε λίγο καιρό το πρωτάθλημα τελειώνει-αν όχι ήδη-και θα κάνουμε ταμείο με την ησυχία μας...ο επιλοχίας δομάζος στην κοπή της βαζελόπιτας άρχισε πάλι τα περί διαιτησίας κτλ αλλά δε μας είπε τα καλά της δικιάς του εποχής-βαλιτσάκια,ανθοδέσμες,μούντζες σε διαιτητές κτλ-δυστυχώς ο αείμνηστος γιώργος ανδριανόπουλος δε σας έριξε στη β΄εθνική το 76 να σας κυνηγάει μια ζωή η ντροπή,αλλά δεν πειράζει,προτιμώ να σας πηδάμε στην α' και κάθε χρόνο να αναρωτιέστε τι έφταιξε και φέτος...επί τη ευκαιρία σας προσφέρω και δωρεάν μάθημα ιστορίας...ξεκινάμε??????μάιος 1968,τελικός κυπέλλου όπου θα αναμετρηθούν οσφπ-παο.οι λαγοί χέστες από τότε,κινούν γη και ουρανό να γίνει το ματς στη λεωφόρο-γιατί άραγε?-.ο θρύλος με κόουτς τον αείμνηστο σέντερ-μπακ της ομάδας μοντέλο του 50. θανάση σούλη αποδέχεται με χαρά το αίτημα του αιώνιου δεύτερου!!!!!έτσι λοιπόν ο οσφπ παρατάσσεται με ολοκόκκινες φανέλες,έτοιμος για μάχη.στο 76 λοιπόν του αγώνα ο κύπριος μπόμπερ του θρύλου παύλος βασιλείου με έναν κεραυνό ανοιγει το σκορ,βάζοντας ταφόπλακα στα πράσινα όνειρα...έτσι το τελικό σφύριγμα βρίσκει το θρύλο κυπελλούχο με τον αείμνηστο σούλη να δηλώνει μακάρι κάθε χρόνο να μας λένε να παίζουμε στη λεωφόρο για να μην έχουν παράπονο κιόλας...αυτά για σήμερα αγαπητά μου παιδιά.καλημέρα στο φίλο μου τον αρχον,κράτα γερά μαν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...