Arxon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 καλημέρα απανταχού αντιολυμπιακοί.ελπίζω να σας βρήκε καλά το νέο πρωινό και ειδικά εσείς οι αεκτζήδες να παρατήσατε τις παπαρολογίες περι διαιτησίας,παράγκας,καλύβας,και μικρό σπίτι στο λιβάδι!λοιπόν...δε θα σχολιάσω το νέο κοντράτο λεμονή,άλλωστε σε λίγο καιρό το πρωτάθλημα τελειώνει-αν όχι ήδη-και θα κάνουμε ταμείο με την ησυχία μας...ο επιλοχίας δομάζος στην κοπή της βαζελόπιτας άρχισε πάλι τα περί διαιτησίας κτλ αλλά δε μας είπε τα καλά της δικιάς του εποχής-βαλιτσάκια,ανθοδέσμες,μούντζες σε διαιτητές κτλ-δυστυχώς ο αείμνηστος γιώργος ανδριανόπουλος δε σας έριξε στη β΄εθνική το 76 να σας κυνηγάει μια ζωή η ντροπή,αλλά δεν πειράζει,προτιμώ να σας πηδάμε στην α' και κάθε χρόνο να αναρωτιέστε τι έφταιξε και φέτος...επί τη ευκαιρία σας προσφέρω και δωρεάν μάθημα ιστορίας...ξεκινάμε??????μάιος 1968,τελικός κυπέλλου όπου θα αναμετρηθούν οσφπ-παο.οι λαγοί χέστες από τότε,κινούν γη και ουρανό να γίνει το ματς στη λεωφόρο-γιατί άραγε?-.ο θρύλος με κόουτς τον αείμνηστο σέντερ-μπακ της ομάδας μοντέλο του 50. θανάση σούλη αποδέχεται με χαρά το αίτημα του αιώνιου δεύτερου!!!!!έτσι λοιπόν ο οσφπ παρατάσσεται με ολοκόκκινες φανέλες,έτοιμος για μάχη.στο 76 λοιπόν του αγώνα ο κύπριος μπόμπερ του θρύλου παύλος βασιλείου με έναν κεραυνό ανοιγει το σκορ,βάζοντας ταφόπλακα στα πράσινα όνειρα...έτσι το τελικό σφύριγμα βρίσκει το θρύλο κυπελλούχο με τον αείμνηστο σούλη να δηλώνει μακάρι κάθε χρόνο να μας λένε να παίζουμε στη λεωφόρο για να μην έχουν παράπονο κιόλας...αυτά για σήμερα αγαπητά μου παιδιά.καλημέρα στο φίλο μου τον αρχον,κράτα γερά μαν.... χωρις πλακα τωρα ο Τσουκαλας δεν θα τα ελεγε καλυτερα. περιμενω να ερθει ο φιλος μου ο The Edge να σχολιασει αυτα που θυμηθηκες πρωι πρωι :evil: :evil: ιστορικη αναδρομη???χεχε
The_Edge Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 champ7, είσαι πολύ νέο μέλος στο forum και ίσως δεν έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Σε 10 ημέρες που θα μας ξανάρθεις πίσω, κοίταξε να περιορίσεις τις βρσιές προς τους "αλλόθρησκούς" σου. Arxon, συμφωνείς και εσύ με τους χαρακτηρισμούς του φίλου σου? Edit: Ξαναδιάβασα το post του champ7 και αποφάσισα να το κάνω μόνιμο το ban.
The_Edge Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Και γενικότερα, επειδή το thread τώρα τελευταία θυμίζει arena, για όποιον προσβάλλει οπαδούς άλλων ομάδων, θα υπάρχει ταρίφα 10 ημερών ban. Τη δεύτερη φορά θα είναι μόνιμο. Και φυσικά, αν πέσει στην αντίληψη σας κάποιος που μένει ατιμώρητος, θα πρέπει να πατήσετε το μαγικό κουμπί "report". Edit: Arxon, αν έχεις να κάνεις σχόλιο για το ban επί της ουσίας, κάντο. Το "Άααααααιιιντε" δεν είναι απάντηση ούτε σχόλιο.
Arxon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Και γενικότερα, επειδή το thread τώρα τελευταία θυμίζει arena, για όποιον προσβάλλει οπαδούς άλλων ομάδων, θα υπάρχει ταρίφα 10 ημερών ban. Τη δεύτερη φορά θα είναι μόνιμο. Και φυσικά, αν πέσει στην αντίληψη σας κάποιος που μένει ατιμώρητος, θα πρέπει να πατήσετε το μαγικό κουμπί "report". Edit: Arxon, αν έχεις να κάνεις σχόλιο για το ban επί της ουσίας, κάντο. Το "Άααααααιιιντε" δεν είναι απάντηση ούτε σχόλιο. αν κατσεις και κανεις delete ολες τις εξυπναδες που εχουν πει ολοι εδω μεσα στο μπλα μπλα τοτε θα σου απαντησω σοβαρα. Απο την στιγμη που το παιζεις μαγκας πισω απο pc και σβηνεις επιλεκτικα post δεν εχω να σου πω κατι...Αιντεεεεεεεεε ειναι απαντηση και σχολιο βγαλμενο απο τις επικες συζητησεις μαζι σου!
zahos7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 καλημέρα φίλτατοι.δηλώνω γαύρος και έτοιμος για εποικοδομητική κουβέντα.καλή δουλειά σε όλους.ερώτηση προς δι ετζ.το μοντερειτορ τι σημαινει καθότι είμαι άσχετος σε ιτ θέματα
The_Edge Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Arxon, zahos7 και champ7, πως διάολο έχετε όλοι την ίδια IP?
Arxon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Arxon, zahos7 και champ7, πως διάολο έχετε όλοι την ίδια IP? εσυ δεν εχει ban που βριζεις? αφου το παιζεις αστυνομος Σαινης δεν βαζεις το μυαλουδακι σου να σκεφτει πως ειναι δυνατον 3 ατομα να εχουνε την ιδια IP???Eκτος και αν νομιζεις οτι εγω εχω φτιαξει 15 λογαριασμους για να μιλαω εδω μεσα....ΕΛΕΟΣ
The_Edge Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Arxon, κάνε ένα report σε post μου στο οποίο έβρισα. Καλά αγοράκι μου? Για να τελειώνουμε με την όλη ιστορία: 1. Αν οι champ7 zahos7 κτλ είναι φιλαράκια σου και κάθεστε σε διπλανά pc, κάνε μου μια χάρη: Πες τους να μην ξαναδοκιμάσουν να φτιάξουν καινούργιο λογαριασμό. 2. Αν πάλι είσαι τρι-χασμένη προσωπικότητα μεταξυ ζάχου, τσαμπ και άρχοντα, στείλε το παραπάνω μήνυμα στο αριστερό μισό του εγκεφάλου σου, ή οπουδήποτε τελος πάντων είναι εγκατεστημένες οι πολλαπλές αυτές προσωπικότητες.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέγιστη ξεφτύλα να φτιάχνεις δεύτερο και τρίτο account για να βρίσεις...
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα άγρια διψήφια χαράματα. Καλά που ο ετζ είναι γαύρος και τους μυρίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.