Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μέγιστη ξεφτύλα να φτιάχνεις δεύτερο και τρίτο account για να βρίσεις...

επειδη τα ξερω τα παιδια καλα,λιγα τα λογια σου...Αν και νομιζω πως ξεφτιλα ειναι αυτο που κανεισ εσυ να υπερασπιζεις τριτους

ο ΑRΧΟΝειναι πολυ σωστος

Δημοσ.
Μέγιστη ξεφτύλα να φτιάχνεις δεύτερο και τρίτο account για να βρίσεις...

συμφωνω.Ποσα εχεις?

επειδη τα ξερω τα παιδια καλα,λιγα τα λογια σου...Αν και νομιζω πως ξεφτιλα ειναι αυτο που κανεισ εσυ να υπερασπιζεις τριτους

ο ΑRΧΟΝειναι πολυ σωστος

αστον αυτος εχει πολυ υψηλο iq ειναι γνωστο.

χαχαχα....πως γινεται να ξέρεις τον εαυτό σου ρε φίλε? έχεις πολύ πλάκα!

απο εσενα αντρεα ομολογω δεν περιμενα να σχολιασεις την συγκεκριμενη βλακεια που ξεκινησε μα ποιος αλλος ο the edge...

Τελικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει πέσει πολύυυυυ χαμηλά...

Απόσπασμα από -την γελοία κατα τα άλλα- ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΟ...(η οποία θα ήταν και αυτή γελοία, δεν την έχω διαβάσει αλλά είμαι 90% σίγουρος..:D)

"Το ότι δεν αναγράφηκε τίποτε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή κύριο Γιώργο Κασναφέρη δεν τους πείραξε γιατί κέρδισαν τον αγώνα και προκρίθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος. Άλλωστε για το συγκεκριμένο σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» οι ίδιοι προνόησαν και έχουν εισηγηθεί στη Λίγκα και την Ε.Π.Ο. να μην αναφέρονται στο φύλλο αγώνα συνθήματα όταν είναι απρόσωπα. Τι σημαίνει αυτό. Πολύ απλά ότι το εμετικό σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» που προσβάλει την εθνική συνείδηση εκατομμυρίων Βορειοελλαδιτών δεν είναι επιλήψιμο και κολάσιμο."

Δεν βλέπω το λόγο να πουν ψέμματα οι ΠΑΟΚτζήδες στο συγκεκριμένο θέμα οπότε μιλάμε για δραματική κατάσταση....

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/141839.html

το ακουγα στο ραδιωφονο το συγκεκριμενο και σχολιαζε οτι κανενας συλλογος δεν εχει βγαλει ανακοινωση που να κατηγορει τους οπαδους του. Ουτε καν οταν ο Παοκ εμεινε 2 χρονια εκτος ΟΥΕΦΑ.

Δημοσ.

oi kidz, ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο, αν κάποιος μπαίνει ή όχι με άλλα usernames είναι οφτόπικ κ δική μου δουλειά. Μην ξεφεύγετε.

Δημοσ.

arxon, ειναι φανερό ότι έχει στηθεί ένα απίστευτο γαιτανάκι,με τους scider,tzoni007,Neri7 κλπ, που είναι ζήτημα αν είναι 3 άτομα,κ έχουν φτιάξει 20 λογ/σμους,μια που τρώνε μπαν συνέχεια!

steven...απλά διαφωνούμε,μια που τη γενικόλογη βρισια "βούλγαροι" ή "αλβάνοι" δε τη θεωρώ ΚΑΝ βρισιά!!!

Δημοσ.
arxon, ειναι φανερό ότι έχει στηθεί ένα απίστευτο γαιτανάκι,με τους scider,tzoni007,Neri7 κλπ, που είναι ζήτημα αν είναι 3 άτομα,κ έχουν φτιάξει 20 λογ/σμους,μια που τρώνε μπαν συνέχεια!

steven...απλά διαφωνούμε,μια που τη γενικόλογη βρισια "βούλγαροι" ή "αλβάνοι" δε τη θεωρώ ΚΑΝ βρισιά!!!

φιλε αντρεα ο Νερι ειναι φιλος μου που παμε μαζι γηπεδο, τους αλλους δεν τους ξερω. Απλα τα παραπανω ποστ αναφεροντουσαν σε μενα οτι εχω φτιαξει 5 λογαριασμους. Ελεος!Οσο για τον Champ7 ειναι συναδελφος και αυτος υπαρκτος που οντως εφτιαξε αλλο λογαριασμο επειδη τον μπαναραωε αμεσως. Τελειωνει εδω απο εμενα αυτη η φαρσοτραγωδια...

Δημοσ.

ελπίζουμε όντως να τελειώσει εδώ από μέρους σου η φαρσοκωμωδία.

επίσης, έχω ανεχτεί πολλούς χαρακτηρισμούς από τη μεριά σου προς το πρόσωπό μου. ενημερωτικά και μόνο, με τον επόμενο παίρνεις πόδι.

Δημοσ.
ελπίζουμε όντως να τελειώσει εδώ από μέρους σου η φαρσοκωμωδία.

επίσης, έχω ανεχτεί πολλούς χαρακτηρισμούς από τη μεριά σου προς το πρόσωπό μου. ενημερωτικά και μόνο, με τον επόμενο παίρνεις πόδι.

λοιπον απο οτι φαινεται δεν τηρεις τον λογο σου. Πριν απο λιγο ειπες οτι δεν ασχολεισαι μαζι μου ξανα αρχηγε, και τωρα βγαινεις και με απειλεις??? Ενημερωτικα και μονο μπορεις να σταματησεις να ασχολεισαι μαζι μου???

χαλαρωσε λιγο

Δημοσ.

Αχ τι καλά, το φιλότιμο δν πιάνει.

Ακούστε τι παίζει τώρα, όποιος ασχοληθεί από 'δω κ κάτω με τις ως άνω ιστορίες και δν μείνει οντόπικ, μονοήμερη εκδρομή στον πραγματικό κόσμο.

Δημοσ.

για να καταλαβω,εδω οταν λεει καποιος κατι και αυτο ενοχλει τον ''αρχηγο''τοτε πρεπει να παιρνει ποδι΄???????????????????????????????????????μπραβο ωραια μαγκια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...