littlelouievegos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Θεατρο και θεατρινοι υπαρχουν παντου και στα παντα στην ζωη.. Τι να σταματησει ρε παιδια αυτο δεν εχω καταλαβει; Να μην κανουμε μνημοσυνο; Ρε τι ειναι αυτα που λετε θα μας τρελλανετε τελειως; Και να πω λεει ο αλλος οτι θυσιαστηκαν για κανα υψηλο ιδανικο .. Δλδ ρε αγορι μου οταν πεσει ενα αεροπλανο και σκοτωθουν 200 ατομα επειδη δεν σκοτωθηκαν για κανα "υψηλο"ιδανικο δεν πρεπει να τους τιμουμε καθε χρονο; Και πρεπει να παψουμε να κανουμε μνημοσυνα και να αναφερομαστε στους νεκρους μας με λατρεια γιατι καποιοι απο εσας το βρισκεται υποκρισια και αστειο; Τι ειναι αυτα που λετε ρε, εχετε ξεφυγει τελειως; Γαμω την τρελλα μου γαμω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα ρε πουστη μου..
geovard Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Θεατρο και θεατρινοι υπαρχουν παντου και στα παντα στην ζωη.. Τι να σταματησει ρε παιδια αυτο δεν εχω καταλαβει; Να μην κανουμε μνημοσυνο; Ρε τι ειναι αυτα που λετε θα μας τρελλανετε τελειως; Και να πω λεει ο αλλος οτι θυσιαστηκαν για κανα υψηλο ιδανικο .. Δλδ ρε αγορι μου οταν πεσει ενα αεροπλανο και σκοτωθουν 200 ατομα επειδη δεν σκοτωθηκαν για κανα "υψηλο"ιδανικο δεν πρεπει να τους τιμουμε καθε χρονο; Και πρεπει να παψουμε να κανουμε μνημοσυνα και να αναφερομαστε στους νεκρους μας με λατρεια γιατι καποιοι απο εσας το βρισκεται υποκρισια και αστειο; Τι ειναι αυτα που λετε ρε, εχετε ξεφυγει τελειως; Γαμω την τρελλα μου γαμω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα ρε πουστη μου.. Πήγαινε εσύ κα κλαίς, κράτα καί ένα μαντηλάκι να σκουπίζεις τα δάκρυα καί ο Κόκαλης θα μετράει κεφάλια-μέλη. Μνημόσυνα καί βέβαια να γίνονται.Αλλά από αυτούς πού πραγματικά πόνεσαν καί πονούν.Τούς δικούς τους.
revil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 lol dude chill με τοσα νευρα χανεις το οποιο δικιο σου
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 lol dude chill με τοσα νευρα χανεις το οποιο δικιο σου Για τα αλλα ας λενε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.. Αλλα να κανουν θεμα και τους νεκρους παει πολυ δλδ.. Πήγαινε εσύ κα κλαίς, κράτα καί ένα μαντηλάκι να σκουπίζεις τα δάκρυα καί ο Κόκαλης θα μετράει κεφάλια-μέλη. Λυπαμαι ειλικρινα για τον τροπο που σκεφτεσαι.. Μονο και μονο που αναφερεσαι στο μνημοσυνο για να βγαλεις τα κυνικα συμπερασματα σου λεει πολλα.. Τα "θυματα" ειναι και θα παραμεινουν "θυματα" .. Το μνημοσυνο για τους νεκρους θα φερει περισσοτερα μελη ε; Α ρε τι αλλο θα ακουσω..
geovard Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Για τα αλλα ας λενε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.. Αλλα να κανουν θεμα και τους νεκρους παει πολυ δλδ.. Λυπαμαι ειλικρινα για τον τροπο που σκεφτεσαι.. Μονο και μονο που αναφερεσαι στο μνημοσυνο για να βγαλεις τα κυνικα συμπερασματα σου λεει πολλα.. Τα "θυματα" ειναι και θα παραμεινουν "θυματα" .. Το μνημοσυνο για τους νεκρους θα φερει περισσοτερα μελη ε; Α ρε τι αλλο θα ακουσω.. Βρε πάρτε το χαμπάρι.Όλα είναι μέρος της επικοινωνιακής πολιτικής των ομάδων.Αμφιβάλλει κανείς ότι όλα είναι μεσα στο παιχνίδι σήμερα?
revil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ρε συ geovard να σου πω κατι? Δεν ειμαι μελος δεν εχω διαρκειας εχω να παω στο γηπεδο 5-6 χρονια. Αλλα αυτο θελω να το βλεπω οσο πιο "ρομαντικα" γινεται. Δε με νοιαζει πως το βλεπει ο Κωκκαλης ο Φασουλας και οι παιχτες. Εγω ξερω οτι πεθαναν καποια παιδια επειδη θελαν να δουνε την ομαδα τους και εμενα αυτο με αγγιζει.
LL_NEO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Για να ακριβολογούμε πέθαναν για μια μαλακία και εξαιτίας μιας μαλακίας. Και όπως δε θα φώναζα για το θάνατο φίλου η σύγγενη "Γιώργο*, Μήτσο, Τάκη, Κούλα, Μαρία κτλ ζεις εσύ μας οδηγείς" έτσι δε θα το φώναζα και για τους συγκεκριμένους νεκρούς. Guyz μερικές φορές μου φαίνεται ξεχνάτε ότι τα θύματα αυτά δεν έδωσαν τη ζωή τους για τπτ. Αν κάποιος τους έλεγε το ίδιο απόγευμα πριν πάνε γήπεδο, "μεγάλε ξέρεις αν πας σήμερα γήπεδο παίζει και να παστωθείς σα σαρδέλα επειδή κάποιοι παίζουν το πετσάκι τους και να πεθάνεις, αλλά θα δεις την ομάδα να νικάει τα χανούμια" φαντάζομαι ότι 20 στους 21 θα του έλεγαν "παρτα @@ μου θα πάω να το δω στο Πασαλιμάνι". Έγιναν θύματα σε ένα μοιραίο συμβάν, όσο μοιραίο ήταν και το συμβάν στα Τέμπη. Αλήθεια γιατί για εκείνα τα παιδιά δεν έχει ακουστεί ποτέ το σύνθημα ότι ζουν και οδηγούν και μπλα μπλα μπλα. Ναι είναι νεκροί, ναι πρέπει να τιμάται η μνήμη τους ως νεκρών αλλά μέχρι εκεί μάγκες. Τα υπόλοιπα είναι γαρνιτούρες... *Εξαιρείται ο αείμνηστος....
KWSN_Men Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Πρέπει να πω ότι συμφωνώ και ότι το ίδιο θα έλεγα και αν υπήρχαν και πράσινοι νεκροί από κάτι αντίστοιχο.
LL_NEO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ναι δε νομίζω ότι χρειάζεται να διευκρινίσω ότι με τον όρο "μαλακία" δεν λέω κάτι για το γαύρο αλλά για οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ένα παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο. Geez...
adi32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 για τον καστιγιο το ξερετε οτι υπαρχουν ειδικοι κανονες διατησιας? επιτρεπεται να τον κλωτσαμε να τον σακατευουμε χωρις να δινεται φαουλ αν αντιμιλησει αμεσως κοκκινη πεναλτυ δεν κερδιζει με τιποτα επισις αν κανει κοντρολ με το στηθος ειναι χερι και γιατι ολα αυτα ? μα αφου ειναι αλητης
cmelegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 adi σορυ ρε συ που σε εκθέτω αλλά ο καστίγιο δεν έχει πάρει κόκκινη.
andrip Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 και είναι και καθαρός παίχτης άλλωστε γι αυτό δεν έχει πάρει
Critter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Καθαρος ειναι ρε συ. Σκεψου λογω προπονησης κανει καθε μερα μπανιο.
theos-7- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ειπα να μη μιλησω γιαυτο το θεμα αλλα παρατραβηξε.θα ποσταρω μια φορα για το θεμα και δεν ξαναποσταρω γιαυτο το θεμα. με το μνημοσυνο να μην ασχολειται κανενας σας. αν το θεωρειτε μλκια(ακου να δεις...) ελατε μια χρονια στο καραισκακη στο μνημοσυνο και θα αλλαξετε γνωμη για πολλα. δε με νοιαζει αν ερχεται ο καθε κοκκαλης και ο καθε φασουλας. ελατε να δειτε τους υπολοιπους 4-5000 που παμε.εγω για παραδειγμα που πηγαινω τοσα χρονια χωρις να ξερω καποιο απτα παιδια που χαθηκανε..να δειτε κοσμο νεο να δακρυζει και ας μην ειχε ζησει εκεινη την τραγικη ημερα απο κοντα.να δειτε ανθρωπους που ειναι αρκετα μεγαλοι σε ηλικια και που τοτε ηταν μεσα,πως κλαινε...ελατε να δειτε οσους συγγενεις των θυματων ζουν, να δειτε πως κλαινε και συγχρονως πως χαιρονται που τα παιδια τους δεν ταχουμε ξεχασει και τα τιμουμε καθε χρονο,καθε μερα,σε καθε αγωνα.ελατε να ανατριχιασετε και να δακρυσετε οταν φωναζουμε παρων για εναν εναν ξεχωριστα.να νιωσετε απεριγραπτα συναισθηματα οταν ξαφνικα καποιος παππους ή γιαγια(πιθανως γονεις) φωναζει αθανατοι.το οτι σκοτωθηκαν σε εναν αγωνα για καποιους ειναι μλκια για αλλους ισως οχι.και για μενα μπορει να ειναι.αλλα και τι δλδ δεν ειναι μλκια για να σκοτωθεις(εκτος οικογενειας)? για την πατριδα μηπως? τα παιδια αυτα σκοτωθηκαν πανω στη χαρα τους απο εγκληματικη ενεργεια-αμελεια αλλων,μια χαρα που τους τη χαρισε ο ολυμπιακος,σκοτωθηκαν και οι τελευταιες λεξεις τους ηταν ολυμπιακος.οσοι εχουν τον ολυμπιακο(αλλα και οσοι δεν ειναι ολυμπιακοι,και γουσταρουν αλλη ομαδα) σαν ενα ιδανικο,οσοι αγαπανε την ομαδα και ειναι διπλα της με χιονια,με κρυα,με βροχες,με καυσωνες,ειτε χανει ειτε κερδιζει,καταλαβαινουν και γιατι κανουμε καθε χρονο το μνημοσυνο και τιμουμε τα παιδια που εφυγαν τοσο αδικα. οι υπολοιποι που δεν το καταλαβαινουν καλο θα ηταν να μην ασχολουνται με το θεμα και τουλαχιστον να κοψουν τις ειρωνειες.το μνημοσυνο οργανωνεται απτον απλο κοσμο του ολυμπιακου.οι διαφοροι προεδροι,παιχτες κτλ ειναι απλα υποχρεωμενοι να ερθουν γιατι εστω και για λιγο ανηκουν στην οικογενεια του ολυμπιακου. το μνημοσυνο το κανουμε εμεις για να τιμησουμε αυτα τα αδικοχαμενα παιδια,γινοταν και πριν παρει ο κοκαλης τον ολυμπιακο και πριν καν ερθει ο φασουλας σαν παιχτης στον ολυμπιακο.και θα γινεται για παντα για οσο υπαρχει ολυμπιακος... αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε... (μας οδηγουν με την αγαπη που ειχαν για τον ολυμπιακο και επειδη αυτη ηταν η τελευταια λεξη τους.και ειναι αδερφια μας γιατι εκεινη η ημερα πραγματικα εφερε πολυ κοντα τους οπαδους του ολυμπιακου) . θρυλε θυμισου πρωταθλητη σε θελουνε ακομα και οι νεκροι σου... αν δεν το καταλαβαινετε στο φιναλε με απλα ελληνικα μπειτε και σε κανα forum της liverpool,να ρωτησετε και αυτους γιατι τιμουνε συνεχεια τους νεκρους τους και γιατι οταν παιξαμε εκει ειχαν ανεβασει πανο: 96 + 21 you 'll never walk alone . ρωτηστε κιαυτους λοιπον,που δεν εχουν κοκκαλη να ψαχνει για μελη.... αυτα και μην πιανετε στο στομα σας κατι τοσο αγνο και ιερο(μνημοσυνο) για να βγαλετε κομπλεξ και κακια για αλλα θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.