Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια λοιπον ζηταω συγνωμη προσωπικα προς ολους εαν κατεφυγα σε χαρακτηρισμους προσωπικους.

Θεωρω οτι το θεμα εχει ληξει, ας πιστευει κανεις οτι θελει. Ας μην το κανει με τετοιο προκλητικο τροπο ομως για ενα τοσο ευαισθητο ζητημα..Τοσα πραγματα μπορει να σχολιασει ενα συνθημα για τους νεκρους βρηκε να τον πειραζει; Μαλλον κατι αλλο κρυβεται απο πισω αλλα τελοσπαντων αμα πιασω τις μαλακιες που λεει ο καθενας στο γηπεδο ουτε ο Νειλος δεν μας ξεπλενει..Καποιοι εχετε κολλησει οτι το συνθημα αυτο ειναι κατ αναγκην ιδεολογικου χαρακτηρα επειδη λεει αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε.. Δεν θα κατσω να ξαναπω πως το εννοουμε δεν θελει πολυ σκεψη καλη θεληση θελει για να το καταλαβεις..

Τελοσπαντων ας το αφησουμε εδω..Ζητω συγνωμη ξανα εαν προσεβαλλα καποιους , κατι το οποιο ειναι ασχετο με το εαν εχω δικιο ή αδικο..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου θα ηθελα να πω το εξης.

Αν αυτα τα παιδια ξερανε τι τους περιμενε στο γηπεδο εκεινη την μερα πιστευει κανεις οτι θα ειχανε παει να δουνε το παιχνιδι?

Δεν θα πηγαινανε να σκοτωθουν και πολυ καλα θα κανανε.

Δεν ηταν ηρωες, απλα ατυχα θυματα ηταν.

Τωρα για το επιμαχο συνθημα ειναι απλα ενα συνθημα οπως τοσα αλλα που δεν πρεπει να το παιρνουμε κυριολεκτικα...Σε αυτο θα συμφωνησω με το post του theos-7-...Πολλες φορες λεμε κατι που δεν εχει νοημα αν το παρεις κυριολεκτικα.

Οσο για το μνημοσυνο και τις μητερες τον παιδιων ειναι στην διακριτικη ευχαιρεια του καθενος να παει και να αισθανθει οτι θελει. Δεν αμφιβαλω οτι οι γονεις των παιδιων χαιρονται που ο κοσμος παρςβρισκεται καθε χρονο εκει, οπως δεν αμφιβαλω οτι αν ειχαν την δυνατοτητα να φερουν πισω τα παιδια τους θα ηταν πολυ πιο χαρουμενοι αν δεν σας γνωριζαν ποτε στη ζωη τους.

Δημοσ.

εγω νομιζω πως θα τους τιμουσατε περισσοτερο αν βρισκατε ποιος φταιει για αυτο το ατυχημα

γιατι και ατυχημα να ηταν , καποιος πρεπει να απολογηθει για εγκληματικη αμελεια

ειτε λεγεται επιστατης ειτε υπευθυνος ειτε σεκιουριτι

Δημοσ.
1)επειδη κατι διαβασα πριν,η παε ολυμπιακος τοτε,το 81,ειχε στηριξει,οχι τοσο ψυχολογικα, οσο κυριως υλικα τις οικογενειες των θυματων.γιαυτο οι συγγενεις δινουν συνεχεια συγχαρητηρια στη λολα νταιφα,που παρεβρισκεται καθε χρονο εκει.

Ναί ναί όλα γίνονται με το χρήμα.Όλα εξαγοράζονται.Το χρήμα κάνει τα στόματα να κλείνουν καί να μην διαμαρτύρονται.Άμα έχει χάσει ο άλλος τον άνθρωπό του νομίζεις πως σημαίνει κάτι για αυτόν η υλική υποστήριξη.Αυτό πού ήθελαν οι οικογένειες ήταν η ψυχολογική στήριξη αλλά με ποιά δικαιολογία να τούς στηρίξει ο Ολυμπιακός ψυχολογικά?Ξέρετε συγγνώμη πού είμαστε κάφροι καί ξεχάσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες.Ήταν πράγματι δύσκολη η θέση των ανθρώπων τού Ολυμπιακού.Πέτα τους λοιπόν υλική υποστήριξη γιά να πάψουν να φωνάζουν!

Δημοσ.
εγω νομιζω πως θα τους τιμουσατε περισσοτερο αν βρισκατε ποιος φταιει για αυτο το ατυχημα

γιατι και ατυχημα να ηταν , καποιος πρεπει να απολογηθει για εγκληματικη αμελεια

ειτε λεγεται επιστατης ειτε υπευθυνος ειτε σεκιουριτι

σε αυτην την περιπτωση, πολυ θα φταιγανε δυστυχως...

μεχρι και η διοικηση που ισως να ειχε δωσει παραπανω εισητηρια,

ή οι σεκιουριταδες (αν υπηρχαν και δεν ηταν αστυνομικοι οι υπευθυνοι φυλαξης) που αφησαν περισσοτερους να μπουν και στο τελος, αυτοι που εκλεισαν τις πορτες.

Παντως, δεν εχει σημασια τι φωναζουν οσοι πηγαινουν στο μνυμοσυνο, σημασια εχει να πηγαινεις για να τους δωσεις φορο τιμης, επειδη πεθαναν αδικα.

Δημοσ.

Το συμβάν ήταν τραγικό. Μνημόσυνα καλό είναι να γίνονται. Δεν χρειάζεται όμως να στήνεται πανηγύρι είτε από κανάλια, είτε από πολιτικούς, είτε από διοικήσεις, είτε είτε... Νομίζω ότι ούτε οι συγγενείς τους θέλουν κάτι τέτοιο.

Οι παρευρισκόμενοι να συμμετέχουν επειδή το θέλουν οι ίδιοι και όχι επειδή το διοργανώνει π.χ. η θύρα 7 ή η ΠΑΕ.

Αυτά.

Δημοσ.
Ναί ναί όλα γίνονται με το χρήμα.Όλα εξαγοράζονται.Το χρήμα κάνει τα στόματα να κλείνουν καί να μην διαμαρτύρονται.Άμα έχει χάσει ο άλλος τον άνθρωπό του νομίζεις πως σημαίνει κάτι για αυτόν η υλική υποστήριξη.Αυτό πού ήθελαν οι οικογένειες ήταν η ψυχολογική στήριξη αλλά με ποιά δικαιολογία να τούς στηρίξει ο Ολυμπιακός ψυχολογικά?Ξέρετε συγγνώμη πού είμαστε κάφροι καί ξεχάσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες.Ήταν πράγματι δύσκολη η θέση των ανθρώπων τού Ολυμπιακού.Πέτα τους λοιπόν υλική υποστήριξη γιά να πάψουν να φωνάζουν!

κοιτα φιλαρακο,καποιος ειπε αν στηριξε η παε τους συγγενεις.δε βρισκω και πολλους τροπους να στηριξεις σαν παε τους συγγενεις. εσυ σκεφτηκες κατι καλυτερο μηπως?και ψυχολογικα στηριχτηκαν και εκει κυριως οφειλεται το ευχαριστω που λενε παντα στη λολα νταιφα.ενημερωσου σε παρακαλω πριν μιλησεις. εσυ αν ησουν προεδρος της παε δλδ εσυ τι παραπανω θακανες?θα εφερνες πισω τα παιδια τους?

δικες εγιναν και αυτο ηταν το μεγαλο παραπονο ολων,αυτο συνεχιζουν και λενε οι συγγενεις,οτι δεν υπηρξαν ενοχοι γιαυτη την τραγωδια.

Το συμβάν ήταν τραγικό. Μνημόσυνα καλό είναι να γίνονται. Δεν χρειάζεται όμως να στήνεται πανηγύρι είτε από κανάλια, είτε από πολιτικούς, είτε από διοικήσεις, είτε είτε... Νομίζω ότι ούτε οι συγγενείς τους θέλουν κάτι τέτοιο.

Οι παρευρισκόμενοι να συμμετέχουν επειδή το θέλουν οι ίδιοι και όχι επειδή το διοργανώνει π.χ. η θύρα 7 ή η ΠΑΕ.

Αυτά.

ετσι ακριβως. βεβαια δε φταιει ο απλος κοσμος αν πχ οι εφημεριδες μεχρι και απαυτο θελουν να πουλησουν φυλα...

Δημοσ.
Μαλλον κατι αλλο κρυβεται απο πισω

Να και η αιτία της ιερής σου αγανάκτησης. Μισούμε τον Ολυμπιακό γι' αυτό και δε συμφωνούμε. Σωστά;

Δημοσ.
Να και η αιτία της ιερής σου αγανάκτησης. Μισούμε τον Ολυμπιακό γι' αυτό και δε συμφωνούμε. Σωστά;

Άντε ρε βέβυλε...

Δημοσ.

Ακριβως το βρηκες.. Για αυτο και ασχολουμαι καθημερινα οπως βλεπεις με τις μαλακιες και τις εξυπναδες που πετανε ολοι εδω μεσα και κανω ετσι συνεχεια..

Το γεγονος οτι απο ολα οσα ειπα αυτο επιασες μαλλον εμενα επιβεβαιωνει ;)

Δημοσ.
Ακριβως το βρηκες.. Για αυτο και ασχολουμαι καθημερινα οπως βλεπεις με τις μαλακιες και τις εξυπναδες που πετανε ολοι εδω μεσα και κανω ετσι συνεχεια..

Το γεγονος οτι απο ολα οσα ειπα αυτο επιασες μαλλον εμενα επιβεβαιωνει ;)

Έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρχε αντίστοιχο πράσινο περιστατικό, θα ζητούσα 3ήμερη αργία κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα.

Το θέμα είναι ότι σου ξέφυγε λιγάκι. Παραδέξου το, δε νομίζεις ότι δε συμφωνούμε επειδή είμαστε αλλόθρησκοι και λέμε ότι λέμε γιατί θέλουμε την την λέμε στους Ολυμπιακούς;

Δημοσ.

KWSN_Men

μου θυμιζει το οποιος εχει τη μυγα........

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρχε αντίστοιχο πράσινο περιστατικό, θα ζητούσα 3ήμερη αργία κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα.

Το θέμα είναι ότι σου ξέφυγε λιγάκι. Παραδέξου το, δε νομίζεις ότι δε συμφωνούμε επειδή είμαστε αλλόθρησκοι και λέμε ότι λέμε γιατί θέλουμε την την λέμε στους Ολυμπιακούς;

Ρε φιλαρακι τα πραγματα ειναι απλα και ασε τις μαλακοειρωνειες σε αυτα ειμαι μανα μην το ξεκινησουμε..

Εαν δεν εχεις δει απο την σταση μου γενικως περα απο τον ψιλοχαβαλε που κανουμε καμια φορα ουτε καν με ενδιαφερει τι ποσταρουν οι Ολυμπιακοι και οι Παναθηναικοι εδω μεσα..

Το συγκεκριμενο ζητημα με τσαντισε τρομερα γιατι οποιος πιανεται και σχολιαζει ενα τετοιο συνθημα προφανως εχει χασει τα ορια της πλακας και εχει μπει στα ορια του τραγελαφικου.. Δεν εχει να κανει με οπαδικο, διαβασε καλα τα ποστς μου και θα το καταλαβεις.. Εχει να κανει με το οτι δεν μπορω να ακουω μαλακιες για ενα τετοιο ζητημα.. Οταν ρωτας γιατι φωναζουν αυτο το συνθημα για τους νεκρους ε εισαι εκτος τοπου και χρονου ρε φιλε δεν το καταλαβαινεις; Τι πρεπει να σκεφτω εγω λοιπον οταν ακουω τον αλλο και μου πεταει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι και ολως τυχαιως για ενα συνθημα της θυρας 7 για τους νεκρους; Μιλα για οτιδηποτε αλλο ρε αγορι μου, το συνθημα για τους νεκρους σε πειραξε; Οπως ειπα και εγω και ο Theos-7 αν αρχισουμε τις κυριολεκτικες κομπλεξικες εξυπναδες δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο.. Τι να σκεφτω εγω λοιπον για το παλλουκαρι οτι στεκει οταν σχολιαζει ετσι;

Δημοσ.
εσυ αν ησουν προεδρος της παε δλδ εσυ τι παραπανω θακανες?θα εφερνες πισω τα παιδια τους?

Δεν θα είχα μούτρα να αντικρύσω τούς ανθρώπους.

Παρεμπιπτόντως πόσο μεγάλες μπορεί να είναι οί διαφορές ανάμεσα στημ υπόθεση Ρικομέξ καί σε αυτό πού συνέβη στο Καραισκάκη?

Καί στη μιά καί στην άλλη περίπτωση το κοινή συνιστώσα είναι η μη εγγύηση, έλλειψη ασφάλειας από τούς υπεύθυνους.Στη μιά περίπτωση γίνονται αλλεπάλληλα δικαστήρια στην δε άλλη περίπτωση υπήρξε ασυλία.

Μπορώ να απαριθμήσω δεκάδες λόγους γιά τούς οποίους ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε σβύσει από το χάρτη γιατί μόνο ζημιά έχει προκαλέσει στη χώρα μέσα στη διαδρομή της ιστορίας του.Καί μη μού πείτε ότι είναι ιδέα καί ότι οί ιδέες δεν πεθαίνουν γιατί ιδέα δεν είναι ούτε ο Παναθηναικός ούτε άλλες ομάδες.Όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας γίναμε οπαδοί μιάς τυχαίας ομάδας γιατί ήταν ο φίλος μας ή γιατί κάποιος κέρασε κάποιον ένα...παγωτό.Θα μπορούσα να δεχτώ ότι μόνο οί προσφυγικές ομάδες μπορούν κάτι να εκφράσουν ιδεολογικά.Κατά τα άλλα το ποδόσφαιρο είναι το..θέαμα.Δεν είναι τυχαίο πού η δικτατορία το ποδόσφαιρο εκμεταλλεύτηκε γιά να απομακρύνει τούς σκεπτόμενους πολίτες από τον καθημερινό προβληματισμό.

Έχω ένα φίλο πού εδώ καί δυό χρόνια είναι φανατικός οπαδός της Τσέλση πού αμφιβάλλω αν την ήξερε πριν μερικά χρόνια.Αναρωτιέμαι αν ο Αμπράμοβιτς φύγει από τα πράγματα της ομάδας καί η ομάδα κατρακυλήσει ο φίλος θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Τσέλση.Προς τι λοιπόν η εκδηλούμενη φανατίλα του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...