Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω κ κατι αλλο ?

Εχετε συνειδητοποιησει οτι αυτο το συνθημα ειναι ουσιαστικα υβρις για τα θυματα αυτης της τραγωδιας μιας κ τους αναγαγει στο επιπεδο του ηρωα κ αναποφευκτα δινει πατημα σε ολους αυτους που θελουν να ωφεληθουν απο το γεγονος κ το καπηλευονται ασυστολα ?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

manuel

1) υπαρχουν ατομα μετρημενα στο χερι που ο κοσμος ισως τους κραζει και μετα θανατον επειδη ισως προκαλεσαν μεγαλο κακο στην ανθρωποτητα. οπως ο κοσμος θα εκραζε ή κραζει εναν serial killer κτλ. μην πιανομαστε απο αυτες τις εξαιρεσεις.

2)ναι,δε θεωρω και πολυ σημαντικα(εντελως αδιαφορο μαφηνουν,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) τα τραγουδια των τελευταιων δεκαετιων,ειδικα τα ελληνικα.

3)στη ζωη μου και ξαναλεω καλως ή κακως εχω πολυ ψηλα τον ολυμπιακο,γιαυτο και λεγομαι οπαδος του ολυμπιακου.το οτι δε μιλαω με επιχειρηματα γιαυτο οφειλεται στο οτι ειναι αλλο το θεμα μας,πρεπει νανοιξουμε νεο topic για να μιλησουμε για κατι τετοιο,γιαυτο χρησιμοποιω τις λεξεις πασπαρτου.

geovard δε θυμαμαι να ειπα οτι καποιος προσβαλε τη μνημη των παιδιων(κιαν εγινε εγινε απο καποιον σιγουρα εγινε κατα λαθος).κανεις δεν προσπαθησε να δωσει ιδιαιτερο νοημα οπως αναφερεις,ουτε να ηρωποιησει. να τιμησουμε ναι,εμεις σαν ολυμπιακοι με τον τροπο μας τιμαμε τη μνημη των αδικοχαμενων παιδιων,δεν προσπαθουμε να τους αναγαγουμε σε ηρωες ή σε θεους. και εγω αυτα τα παιδια δεν τα θυμαμαι μονο τοτε..και κανεις αλλος,καθε αγωνιστικη τα θυμομαστε αυτα τα παιδια,μετα απο καθε αγωνα βλεπεις καποιους να κρεμανε εστω και ενα κασκολ στο μνημειο που στηθηκε γιαυτους.

ll_neo επειδη το να βριζεις τη μανα καποιου ,σαν ελληνες το χρησιμοποιουμε αβερτα,ακουγονται (πολυ κακως) τετοια συνθηματα στα γηπεδα.εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι στο γηπεδο εχουμε βαλει χερι σε καποιους που λενε κατι τετοιο πχ στο διαιτητη και η μανα του εχει πεθανει. αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν ακουγεται αυτο,δε γνωριζουν οτι εχει πεθανει η μανα του. οπως και ναχει παντως πρεπει να κοποει αυτο...

paschalia ξαναπα οτι δεν το κανουμε για να ηροποιησουμε τα παιδια. τωρα αν επειδη εμεις μαυτον τον τροπο θελουμε να τιμαμε-να θυμομαστε αυτα τα παιδια αυτο δινει σε καποιους αλλους πατημα να καπηλευονται το γεγονος οι φταιχτες δεν ειμαστε εμεις,αλλα οι αλλοι. δλδ πρεπει να ξεχασουμε αυτα τα παιδια εμεις,υπο το φοβο οτι αλλοι θα εκμεταλλευτουν με καποιο τροπο αυτο το γεγονος?

sinclair εξαντληθηκε ή οχι το θεμα,εσυ παληκάρι μου που καταλαβες τα περι νεκρολαγνειας?ξερεις τι σημαινει αυτο που λες?αστο αγορινα μου σε παρακαλω.

Δημοσ.

Αντε να δουμε τι θα γινει φετος το καλοκαιρι...εγω πιστευω θα γινουν καλες κινησεις..θα παιχτουν καλα σκηνικα στον τομεα της ανανεωσης της θρυλαρας..

Ηδη αερκετοι εχουν φυγει και ακομα περισσοτεροι θα φυγουν.. ο Τοροσιδης πολυ καλη επιλογη και πολυ καλο παιχτακι βγηκε.. κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να χαθουν ο Αβρααμ Παπαδοπουλος και ο Σπυροπουλος του πανιωνιου.. πολυ καλα παιχτακια

Aντε ναρθουν και κανα δυο ξενοι να κανουν την διαφορα..

μην ξεχναμε οτι φετος ληγουν και τα διαρκειας και γινεατι και η ανανεωση των μελων..οποτε ο προεδρος θα φροντισει να γλυκανει απο νωρις τον κοσμο και θα χωσει το χερι λιγο πιο βαθεια στην τσεπη :P

Δημοσ.

Thee-7- αγορινα μου μην αρπαζεσαι μαζι σας ειμαι, απλως θελω να πω πως η τραγωδια της Θ.7 δεν μπορει να αγγιζει το ιδιο (εμας) τους Ολυμπιακους και την πλειοψηφια των οπαδων των αλλων ομαδων. Για τους Ολυμπιακους το ετησιο μνημοσυνο για τα παιδια αυτα μπορει να θεωρειται χρεος τιμης, για τους αλλους μπορει να θεωρειται ενα "πανηγυρι". Αυτα.

Δημοσ.

αρπαχτηκα λογω της λεξης που χρησιμοποιησες και οχι για καποιον αλλο λογο.

alsos θα βαλει ο φρυδιας το χερακι στην τσεπη,αλλα εκει που θα εχει τα ψιλα.τα φραγκα τα χοντρα θα ταχει σε αλλη τσεπη,οπως τα τελευταια χρονια... και στο φιναλε και να σκασει φραγκα,αν ειναι να το κανει επειδη ληγουν τα 3ετη διαρκειας και μετα να να ξανασκασει σε 3 χρονια παλι,δε γουσταρω... μπορει απλα και ομορφα να πουλησει αλλου την ομαδα και να τελειωνει το στορυ.. τωρα καθαρα αγωνιστικα,να δουμε ποιοι θαρθουν να αντικαταστησουν αυτους που εφυγαν-θα φυγουν..παντως δε θαντεξω αλλη χρονια με μπαρμπα-γιωργο αμυνα....

Δημοσ.

What the ...? Γιατί να αγγίζει εσάς περισσότερο η τραγωδία της θύρας 7 από εμάς τους μη Ολυμπιακούς; Είστε με τα καλά σας; Εννοείται ότι το ίδιο άσχημα αισθανόμαστε και εμείς για αυτούς τους ανθρώπους. Λες άμα ήταν οπαδοί της ΑΕΛ να μου φαινόταν πιο σημαντικό; God damn it, μια πλάκα είναι το ποδόσφαιρο ρε παιδιά. Συνέλθετε!

Δημοσ.
μην ξεχναμε οτι φετος ληγουν και τα διαρκειας και γινεατι και η ανανεωση των μελων..οποτε ο προεδρος θα φροντισει να γλυκανει απο νωρις τον κοσμο και θα χωσει το χερι λιγο πιο βαθεια στην τσεπη :P

LOL Σιγά μην το βάλει βαθιά στην τσέπη. Γιατί να το κάνει;

Αφού το πρωτάθλημα το παίρνετε κάθε χρόνο, το κύπελλο συχνά και στην Ευρώπη έριξε λευκή πετσέτα (λέγε με Λεμουνάκο). Θα τσεπώσει τα ωραία λεφτά από τα τσαμπιοναλίγκια, αφού θα πουλήσει ΤΙΣ παραμύθες με τους παίκτες που έρχονται μεν αλλά έρχονται για να κάνουν διακοπές δε...

Δημοσ.

Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Νικοπολίδης

Ανάμεσα στους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης συγκαταλέγεται ο Αντώνης Νικοπολίδης του Ολυμπιακού. Ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με τους τερματοφύλακες που έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ στα 15 καλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μαζί με τον Γκρεγκορί Κουπέ της Λιόν. Ο Έλληνας διεθνής έχει μέσο όρο 0,7 γκολ ανά παιχνίδι αφού σε 21 ματς έχει δεχθεί 14 τέρματα.

Όσον αφορά τον πρώτο της κατηγορίας «Χρυσά Γάντια», είναι ο τερματοφύλακας της Πόρτο, Έλτον, μιας και σε 17

παιχνίδια έχει δεχτεί 10 γκολ (μέσος όρος 0,58). Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ρομπέρτο Αμποντανσιέρι της Χετάφε (14 γκολ σε 22 παιχνίδια, μ.ο.: 0,63). Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος πορτιέρο των Πειραιωτών, μπορεί να βελτιώσει τη θέση του στην συγκεκριμένη λίστα αν δεν δεχτεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΤΑ «ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ»

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ Μ. ΟΡΟΣ

1. Έλτον Πόρτο 0,58

2. Αμποντανσιέρι Χετάφε 0,63

3. Γκόμες Αϊντχόφεν 0,64

4. Φαν ντερ Σαρ Μάντσεστερ Γ. 0,66

5. Νικοπολίδης Ολυμπιακός 0,7

6. Κουπέ Λιόν 0,7

7. Μπόρουτς Σέλτικ 0,74

8. Ζούλιο Σέζαρ Ίντερ 0,77

9. Σάφερ Νυρεμβέργη 0,81

10. Μπέιλι Γκενκ 0 ,95

Δημοσ.

καλα ολα,αλλα αυτα τα στατιστικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βγαζουν... γνωμη μου,οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο για το ποσο καλος ειναι ενας τερματοφυλακας το ποσα γκολ εχει φαει η ομαδα του σε καθε πρωταθλημα...

Δημοσ.

επίσης δεν είναι αντιπροσωπευτικό για το πόσο καλός είναι ένας striker το πόσα γκολ έχει βάλει, αλλά έχουμε και χρυσό παπούτσι κτλ κτλ

ΥΓ. Χεχε, μήπως σου πάω κόντρα σε ότι γράφεις; :)

Δημοσ.
Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Νικοπολίδης

Ανάμεσα στους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης συγκαταλέγεται ο Αντώνης Νικοπολίδης του Ολυμπιακού. Ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με τους τερματοφύλακες που έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ στα 15 καλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μαζί με τον Γκρεγκορί Κουπέ της Λιόν. Ο Έλληνας διεθνής έχει μέσο όρο 0,7 γκολ ανά παιχνίδι αφού σε 21 ματς έχει δεχθεί 14 τέρματα.

Όσον αφορά τον πρώτο της κατηγορίας «Χρυσά Γάντια», είναι ο τερματοφύλακας της Πόρτο, Έλτον, μιας και σε 17

παιχνίδια έχει δεχτεί 10 γκολ (μέσος όρος 0,58). Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ρομπέρτο Αμποντανσιέρι της Χετάφε (14 γκολ σε 22 παιχνίδια, μ.ο.: 0,63). Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος πορτιέρο των Πειραιωτών, μπορεί να βελτιώσει τη θέση του στην συγκεκριμένη λίστα αν δεν δεχτεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΤΑ «ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ»

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ Μ. ΟΡΟΣ

1. Έλτον Πόρτο 0,58

2. Αμποντανσιέρι Χετάφε 0,63

3. Γκόμες Αϊντχόφεν 0,64

4. Φαν ντερ Σαρ Μάντσεστερ Γ. 0,66

5. Νικοπολίδης Ολυμπιακός 0,7

6. Κουπέ Λιόν 0,7

7. Μπόρουτς Σέλτικ 0,74

8. Ζούλιο Σέζαρ Ίντερ 0,77

9. Σάφερ Νυρεμβέργη 0,81

10. Μπέιλι Γκενκ 0 ,95

Είδες τι τερματοφύλακες φτειάχνει ο Παναθηναικός?

Δημοσ.

στον παναθηναικο γυαλιζε τον παγκο ο Νικοπολιδης.. ας μην πουμε και τον τροπο που εφυγε κιολας ε.. κατα ταλλα φτιαχνετε παιχτες ναι ευχαριστουμε

Δημοσ.
επίσης δεν είναι αντιπροσωπευτικό για το πόσο καλός είναι ένας striker το πόσα γκολ έχει βάλει, αλλά έχουμε και χρυσό παπούτσι κτλ κτλ

ΥΓ. Χεχε, μήπως σου πάω κόντρα σε ότι γράφεις; :)

οχι ρε φιλε κυριλε,δεν παιζει problem,αν συμφωνουσαμε ολοι για τα παντα,δε θαχε και νοημα.....

anyway,ναι δεν πιστευω οτι ειναι αντιπροσωπευτικα αυτα,πιο πολυ ειδος διαφημισης μου μοιαζουν.. πχ,και ο Λεμενς που λεει ο λογος ναπαιζε βασικος στον ολυμπιακο,αντε ναχε φαει 2-3 γκολ παραπανω,αρα θαταν κιαυτος στους κορυφαιους της ευρωπης....

το ιδιο ισχυει και για τους επιθετικους πανω κατω,οσο παιχτουρα και νασαι αν η ομαδα σου κανει 1 ευκαιρεια καθε 5 αγωνες δε θα βαζεις και πολλα.... και απτην αλλη ο μπορχα μπορει να βγει 1ος γκολτζης επειδη σκοραρει σε καθε αγωνα ασχετα αν χανει 34526334 ευκαιρειες και δεν ξερει να κανει κοντρολ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...