Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 στο 4ο δεκαλεπτο ο παο ειχε 7 κερδισμενα φαουλ και ο οσφπ 6 μην κολλας εκει.. το θεμα ειναι οτι ο Θρυλος ειχε 26/51 διποντα ενω ο παο 13/26.. το χαΟς.. που το καλυπτατε ουσιαστικα με τις βολες
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Σε ποιο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός 5 φάουλ; Ξαναλέω, όταν παίζεις με μικρές ομάδες, πρέπει να νικάς και τη διαιτησία, οπότε δεν είναι δικαιολογία. Αλλά όχι να λέτε ότι αδικηθήκατε κιόλας. Εδώ κάποτε έγκριτος (!!!) δημοσιογράφος μας είχε πει ότι ο Σχορτσιανίτης κάνει πολλά φάουλ επειδή οι διαιτητές δεν είχαν μάθει το παιχνίδι του. Εχτές έκανε πάλι 1-2 σε κάθε φάση.
Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω σε πιο λεπτο εγιναν τα φαουν , δεν ημουν στην γραματεια να τα σημειωνω... εγω ξερω οτι ολη η ομαδα ειχε φορτωθει με φαουλ..ειχαμε στον παγκο για κομποση ωρα τους φορμαρισμενους παιχτες μας.. ευτυχως αντιδρασαμε καλα, μας βγηκαν και αρκετα σουτ.. οι παγκιτες μας εδωσαν ανασες.. και ο παο μας πλησιαζε μονο οταν ηταν στον παγκο.. Σοφο,Ακερ και Βασιλοπουλος..οταν μπαιναν μεσα παλι φτου και απο την αρχη ο παο.. με το να μιλας για διαιτησιες δε μλεει τπτ. αν ειχες ομαδα θα με κερδιζες οπως εκανες στα δυο πρωτα ματς τα οποια τα πηρες με την ψυχη στο στομα,δωρο απο εμας.. αν πιστευεις οτι ο θρυλος εστησε το παιχνιδι και ειχε διαιτητες με το μερος του μεσα στο ΟΑΚΑ ε τοτε δεν υπαρχει λογος να μιλησουμε αλλο..
revil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 κατσε ρε συ κwsn καλη η πλακιτσα αλλα δε πιανω το συλλογισμο σου. Για να τα κανουμε λιγο νιανια τα πραγματα. Εγω πιστευω οτι εχετε πολυ πολυ καλυτερη ομαδα,αλλα σε αυτο τον αγωνα παιξαμε πολυ καλυτερα και κερδισαμε.Χωρις διαιτησιες και λοιπες παπαριες.εσυ??
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 κατσε ρε συ κwsn καλη η πλακιτσα αλλα δε πιανω το συλλογισμο σου.Για να τα κανουμε λιγο νιανια τα πραγματα. Εγω πιστευω οτι εχετε πολυ πολυ καλυτερη ομαδα,αλλα σε αυτο τον αγωνα παιξαμε πολυ καλυτερα και κερδισαμε.Χωρις διαιτησιες και λοιπες παπαριες.εσυ?? revil οσοι ηταν μεσα στο οακα ετσι το εζησαν οτι η διαιτησια μας περασε χειρουργειο και εγω ετσι ενοιωθα. αλλα μετα διαβασα μια εφημεριδα το εξωφυλο που εγραφε ο ολυμπιακος εκανε πραξικοπημα και κερδισε τον παο μεσα στο οακα και καταλαβα γιατι νοιωθω ετσι. απλα δεν το πιστευα οτι χαναμε απο τον γαβρο και εβλεπα αορατους δαιμονες μαλλον. μιλησα και με εναν φιλο μου γαβρο και που ειναι απολυτα αντικειμενικος και μου ειπε οτι εκανε δυο τρια σφυριγματα υπερ του γαβρου και του ειπα για ενα σφυριγμα οταν μειωσαμε στους τρεις και μου ειπε οτι οντως ηταν. αλλα και να μην το σφυραγε παλι θα χαναμε πιστευω. απλα παιξατε καλα δεν παιξαμε τιποτα και χασαμε. απλα εγω προσωπικα δεν το περιμενα με τιποτα και παλαβωσα.
thodoras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ελα μωρεεεεε,αυτη η καραμελα πια με την διαιτησια...ελεος πια...Πρεπει να ετσουξε πολυ παντως χτες,αν αναλογιστει κανεις οτι το μοναδικο αθλημα που ο βαζελος παιρνει πρωταθλημα παει να χαθει κι αυτο....Το καλυτερο της υποθεσης...σχολιο στην εφημεριδα DERBY...."Το μεγαλειο του αθλητισμου ανεδειξε χτες ο παναθηναικος....Συσσωμη η οικογενεια των πρασινων εδειξε οτι ειναι πολλα βηματα μπροστα προστατευοντας τους αντιπαλους απο περιορισμενο αριθμο αντικειμενων που επεσαν στο παρκε..." Πραγματι,μεγαλειο!!! Βροχη τα κερματα και οι αναπτηρες,τοσο μα τοσο ηλιθιοι που πετυχαν και τον προπονητη τους!!!!!
Σκύμνος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 18 ολόκληροι πόντοι.Και να είανι πίσω συνέχεια στο σκορ.Σε οποιοδήποτε ισπανό ,Ιταλό Ρώσσο δημοσιογράφο (όχι στους Συρίγους ,Σκουντήδες Παπδογιάννηδες ) κάνεις αυτή τη σύγκριση, δλδ ομάδα που είναι πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να σουτάρει σχεδόν τις διπλασιες βολές ε θα νομίζει ότι τον κοροιδεύεις.Αλλά όλα συμβαίνουν όταν αντιμετωπίζεις την κρατική ομάδα των μπουμπλήδων και των λουλουδιών μετα λεφτά Ηθικό δίδαγμα! μη μαρκαρετε το Διαμαντίδη Για πήγαινε να δεις εδώ... http://www.galanissportsdata.com/basketball/mena1/season2006_07/a1tblgame.asp?game=108 Ηθικό δίδαγμα: μην διαβάζετε τον omnislash. είναι αναξιόπιστος...
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 κατσε ρε συ κwsn καλη η πλακιτσα αλλα δε πιανω το συλλογισμο σου.Για να τα κανουμε λιγο νιανια τα πραγματα. Εγω πιστευω οτι εχετε πολυ πολυ καλυτερη ομαδα,αλλα σε αυτο τον αγωνα παιξαμε πολυ καλυτερα και κερδισαμε.Χωρις διαιτησιες και λοιπες παπαριες.εσυ?? Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και αρκετά, ειδικά αν σκεφτείς ότι έπαιζε μέσα στο ΟΑΚΑ. Αλλά νίκησε γιατί έπαιξε 95% των δυνατοτήτων του και ο Παναθηναϊκός ένα 50%. Αυτό που λέω είναι ότι ακόμα και έτσι χάλια που έπαιζε, αν η διαιτησία ήταν 50-50 πάλι θα το έπερνε το παιχνιδάκι, έστω και δύσκολα. Για το πώς παίζει ο Παναθηναϊκός στα καλά του, ρώτήστε τους Αρειανούς τι έπαθαν σε 2 παιχνίδια. Τους ίδιους που σας νίκησαν στο ΣΕΦ.
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και αρκετά, ειδικά αν σκεφτείς ότι έπαιζε μέσα στο ΟΑΚΑ. Αλλά νίκησε γιατί έπαιξε 95% των δυνατοτήτων του και ο Παναθηναϊκός ένα 50%. Αυτό που λέω είναι ότι ακόμα και έτσι χάλια που έπαιζε, αν η διαιτησία ήταν 50-50 πάλι θα το έπερνε το παιχνιδάκι, έστω και δύσκολα. Για το πώς παίζει ο Παναθηναϊκός στα καλά του, ρώτήστε τους Αρειανούς τι έπαθαν σε 2 παιχνίδια. Τους ίδιους που σας νίκησαν στο ΣΕΦ. καντο 20% των δυνατοτητων του και πολυ ειναι για τον παο τοσο χαλια παιξαμε.
vlachaquito Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ασχετο, εξω και ο ηρακλης, τον καναμε τσοντα.. σειρα σας γαβρακια την κυριακη χιχιχιχιχιχιχιχιιχι (joking)
omnislash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε βάζελοι μια φορά να χάσετε και να μην παραπονεθείτε για τη διατησία γίνεται; :confused:
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μια φορά στην παρουσία σου στο forum να πεις κάτι σοβαρό, γίνεται;
omnislash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Καλά μιλάμε ο διαιτητής ήτανε σε διατεταγμένη αποστολή. 1.Ανέχτηκε το σκληρό μαρκαρισμα των πιαχτών του Ατρόμητου σε σημείο να βγάλει την πρώτη κάρτα στο 55, ηο ποία ήταν κόκκινη γιατί ο ποδοσφαιριστής παέι με τις σχάρες πάνω στον μπόρχα. 2.Αν έβγαζε κάρτες το καλόπαιδο ο Ραγκουελ θα παιζε πιο ήρεμα και δε θα αναγκαζόταν να πα΄ρει κόκκινη (τραβηγμένη από τα μαλλία ο Καστίγιο) 3.Ανακάλυψε πέναλντι στην προσπάθεια του σέζαρ (έπεσε ο Λούτσι πάνω του) 4.Δεν έδωσε πέναλντι σε ένα τράβηγμα στην περιοχή σε ένα κορνερ που ούτε καν έδειξε η ΝΕΤ. συνεπώς επειδή αυριο ο βατραχοειδής νάνος με το γλομποειδή φάρο θα εξυμνούν τη χτεσινή διαιτησία του απρείγραπτου αυτού κυρίου εφιστώ την προσοχή στους οπαδούς μας (οι φίλαθλοι μας ας πάνε να κουρευτούν σάμπως δεν πατάνε και γήπεδο) για να μην περάσει το παραμυθάκι τους. ΥΓ.λιγος αλτρουισμός δεν έβλαψε κανέναν Τζόλε και Νερι
Giourkas1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Με τον Borja τι παιχτηκε?Εμαθε κανείς?
LL_NEO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Θα τα διαβασεις ασφαλως οταν γινουν. Οχι χτες τέτοια έκτροπα δεν είχαμε ποτέ στο ΣΕΦ όπως κατάλαβες φίλτατε revil αυτά που εσύ λες για πλάκα, άλλοι τα εννοούν... όπως κατάλαβες φίλτατε greg7vas αυτά που εσύ λες στα σοβαρά άλλοι τα λένε για πλάκα και τσοντάρουν και κανα wink απο δίπλα για να μην παρεξηγηθούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.