KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Καλά μιλάμε ο διαιτητής ήτανε σε διατεταγμένη αποστολή.1.Ανέχτηκε το σκληρό μαρκαρισμα των πιαχτών του Ατρόμητου σε σημείο να βγάλει την πρώτη κάρτα στο 55, ηο ποία ήταν κόκκινη γιατί ο ποδοσφαιριστής παέι με τις σχάρες πάνω στον μπόρχα. 2.Αν έβγαζε κάρτες το καλόπαιδο ο Ραγκουελ θα παιζε πιο ήρεμα και δε θα αναγκαζόταν να πα΄ρει κόκκινη (τραβηγμένη από τα μαλλία ο Καστίγιο) 3.Ανακάλυψε πέναλντι στην προσπάθεια του σέζαρ (έπεσε ο Λούτσι πάνω του) 4.Δεν έδωσε πέναλντι σε ένα τράβηγμα στην περιοχή σε ένα κορνερ που ούτε καν έδειξε η ΝΕΤ. συνεπώς επειδή αυριο ο βατραχοειδής νάνος με το γλομποειδή φάρο θα εξυμνούν τη χτεσινή διαιτησία του απρείγραπτου αυτού κυρίου εφιστώ την προσοχή στους οπαδούς μας (οι φίλαθλοι μας ας πάνε να κουρευτούν σάμπως δεν πατάνε και γήπεδο) για να μην περάσει το παραμυθάκι τους. ΥΓ.λιγος αλτρουισμός δεν έβλαψε κανέναν Τζόλε και Νερι Είσαι άρρωστος. 1) Δεν έχω άποψη. 2) Το ότι την ίδια κίνηση ο Καστίγιο την κάνει κάθε εβδομάδα, δε σημαίνει ότι δεν είναι κόκκινη. 3) Του πατάει καθαρά το πόδι. 4) Δεν έχω άποψη. Οφθαλμίατρο έχεις πάει τελευταία; Ή απλά καθάρισε τα γυαλιά σου, έχουν κόκκινες μουτζούρες πάνω.
omnislash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 kwsn ασχολήσου με την ομάδα σου.Εδώ είναι το τοπικ των Ολυμπιακών.Δε με νοιάζει η άποψη μου.Εγώ ποστάρω σε σας η στους 44; Αν θες να πεις τη γνώμη σου για τον ολυμπιακό πες την στο θρεντ σας.
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 kwsn ασχολήσου με την ομάδα σου.Εδώ είναι το τοπικ των Ολυμπιακών.Δε με νοιάζει η άποψη μου.Εγώ ποστάρω σε σας η στους 44;Αν θες να πεις τη γνώμη σου για τον ολυμπιακό πες την στο θρεντ σας. τα φιλαρακια σου ποσταρουν ομως στο θρεντ του παο. και το εχεις κανει και εσυ αν θυμαμαι καλα. για κανε ενα φορματ να στανιαρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 τι θα γίνει βρε omnislash; Τα ίδια και τα ίδια θα λέμε; Ξανακοίτα εδώ (σε περίπτωση που δεν το είδες την πρώτη φορά, δες το τώρα) : http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1456897&postcount=2774
omnislash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 τα φιλαρακια σου ποσταρουν ομως στο θρεντ του παο. και το εχεις κανει και εσυ η φορά που πόσταρα ήταν θέμα περί εθνικής ταυτοτητας νινη. Μάλιστα κύριε moderator!!! Ευτυχώς που το κατάλβες.Η φτιάξτε καινούργιο θρεντ αντιολυμπιακός να γράφετε όλοι οι πικραμένοι εκεί.Περισσότερο εκεί θα γράφετε παρά στις ομα΄δες σας.Μέχρι και ένας Εργοτέλης μπήκε μέσα για να πει πως θα μας νικήσει.Ελεος!!! Λαρισιαε δεν είμαι υποχρεωμένος και να τους απαντάω
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Τοτε λοιπόν να προτείνω μια λύση: ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ! Γιατί ούτε οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να σε ανέχονται να τους κάνεις παρατηρήσεις για το που γράφουν.
vlachaquito Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 .Μέχρι και ένας Εργοτέλης μπήκε μέσα για να πει πως θα μας νικήσει.Ελεος!!! Λαρισιαε δεν είμαι υποχρεωμένος και να τους απαντάω πω ρε φιλαρακι εισαι απιστευτος...εγω μπαινω εδω και καιρο εδω, εχω δηλωσει την συμπαθεια μου στον γαβρο λογω αδερφου και πατερα και το ποστ που εγραψα ηταν καθαρα για αστειακι...εκτος και αν τα αγγλικα σου δεν ειναι τοσο καλα που την λεξη joking δεν την καταλαβαινεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ότι ήθελες μπορούσες να γράψεις vlachaquito. Και να σοβαρολογούσες και τα πάντα. Σιγά μην βγάλουμε και λογοκρισία επειδή υπάρχει ένας που θέλει να μιλάει με τον εαυτό του.
mavros4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Η τελευταια δημοσκοπηση-ερευνα που ανακοινοθηκε απο ΑΕΙ της χωρας μας(νομιζω των πατρων) εχει σαν 1 ομαδα τον ΟΣΦΠ 2 τον ΠΑΟ μαζι με τον ΠΑΟΚ 4 την ΑΕΚ και 5 ΑΡΗ.Τα δεδωμενα αλλαζουν οταν στην ερευνα συμπεριλιφθησαν οι ομογενεις απο το εξωτερικο(γερμανια,αμερικη,αυστραλια). με πρωτο 1 σωματειο ειναι αυτο του ΠΑΟΚ με 2 τον ΟΣΦΠ με διαφορα 3% και 3 ο ΠΑΟ με 4 την ΑΕΚ . ΑΕΛ ΜΙΑ ΖΩΗ
1980 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Καλά μιλάμε ο διαιτητής ήτανε σε διατεταγμένη αποστολή. συνεπώς επειδή αυριο ο βατραχοειδής νάνος με το γλομποειδή φάρο θα εξυμνούν τη χτεσινή διαιτησία του απρείγραπτου αυτού κυρίου εφιστώ την προσοχή στους οπαδούς μας (οι φίλαθλοι μας ας πάνε να κουρευτούν σάμπως δεν πατάνε και γήπεδο) για να μην περάσει το παραμυθάκι τους. σου εχουνε κανει κατι αυτοι οι δυο ανθρωποι που προσπαθεις να γελοιοποιησεις. εισαι οντως αρρωστος οπως ειπε και το παιδι.
blueviper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Η τελευταια δημοσκοπηση-ερευνα που ανακοινοθηκε απο ΑΕΙ της χωρας μας(νομιζω των πατρων) εχει σαν 1 ομαδα τον ΟΣΦΠ 2 τον ΠΑΟ μαζι με τον ΠΑΟΚ 4 την ΑΕΚ και 5 ΑΡΗ.Τα δεδωμενα αλλαζουν οταν στην ερευνα συμπεριλιφθησαν οι ομογενεις απο το εξωτερικο(γερμανια,αμερικη,αυστραλια). με πρωτο 1 σωματειο ειναι αυτο του ΠΑΟΚ με 2 τον ΟΣΦΠ με διαφορα 3% και 3 ο ΠΑΟ με 4 την ΑΕΚ . Που ακριβώς ανακοινώθηκε αυτή η έρευνα, να τη δούμε κι οι υπόλοιποι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά κι εγώ μπορεί να μιλάω για ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις που βγάζουν πρώτη τη Μηχανιώνα. ΥΓ Οι ομοεθνείς στο Σείριο και στο Άλφα Κενταύρου τι οπαδικής απόχρωσης είναι;
omnislash Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Σιγά μην βγάλουμε και λογοκρισία επειδή υπάρχει ένας που θέλει να μιλάει με τον εαυτό του. Με σωστούς Ολυμπιακούς πανω απόλα και αντικειμενικούς οπαδούς αλλων ομαδων
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Omni, μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις μία απορία; Τι εστί για σένα αντικειμενικός οπαδός άλλης ομάδας;
KWSN_Men Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ευτυχώς που το κατάλβες.Η φτιάξτε καινούργιο θρεντ αντιολυμπιακός να γράφετε όλοι οι πικραμένοι εκεί.Περισσότερο εκεί θα γράφετε παρά στις ομα΄δες σας.Μέχρι και ένας Εργοτέλης μπήκε μέσα για να πει πως θα μας νικήσει.Ελεος!!! Λαρισιαε δεν είμαι υποχρεωμένος και να τους απαντάω Επίσης μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου forum και να φτιάξεις δικούς σου κανόνες. Μέχρι τότε, θα μας ανέχεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.