omnislash Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Omni, μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις μία απορία; Τι εστί για σένα αντικειμενικός οπαδός άλλης ομάδας; Να αποδέχεται πως η ομάδα του είναι υποδεεστερη σε θέματα τιλων και προσωπικών αναμετρήσεων από τον Ολυμπιακό.Αν είναι βάζελος να αναγνωρίζει τις ασχήμιες της ομαδας του στην κατοχή που παιζαν μπάλα με τους Ναζί, ότι στο Γουέμπλει πήγαν με τη βοήθεια της Χούντας ότι είανι κρατική ομάδα και φιλοκυβερνητική ότι φτιάχνουν γήπεδο με τα λεφτά του κράτους και να μην παραπονιέται για τη διαιτησία.Και να ξέρει πως αν γουστάραμε το ρίχναμε στη β έτσι για πλάκα. Αν είναι αεκτζής να ξέρει πως πήρε ένα πρωτάθλημα στη ρόδο τότε που σβήσανε τα φώτα ότι το βοήθησε το κράτος με το 44 α και να μην πουλάει οπαδιλίκι. Να πω και για τους άλλους; σου εχουνε κανει κατι αυτοι οι δυο ανθρωποι που προσπαθεις να γελοιοποιησεις Κάνουν πόλεμο στην ομάδα μου .Εξήγησα το γιατί Επίσης μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου forum και να φτιάξεις δικούς σου κανόνες. Μέχρι τότε, θα μας ανέχεσαι. Ναι αλλα η συζήτηση θα διεξάγεται ως εξής.Δε θα σου δίνω σημασία
KWSN_Men Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Να αποδέχεται πως η ομάδα του είναι υποδεεστερη σε θέματα τιλων και προσωπικών αναμετρήσεων από τον Ολυμπιακό.Αν είναι βάζελος να αναγνωρίζει τις ασχήμιες της ομαδας του στην κατοχή που παιζαν μπάλα με τους Ναζί, ότι στο Γουέμπλει πήγαν με τη βοήθεια της Χούντας ότι είανι κρατική ομάδα και φιλοκυβερνητική ότι φτιάχνουν γήπεδο με τα λεφτά του κράτους και να μην παραπονιέται για τη διαιτησία.Και να ξέρει πως αν γουστάραμε το ρίχναμε στη β έτσι για πλάκα. Αν είναι αεκτζής να ξέρει πως πήρε ένα πρωτάθλημα στη ρόδο τότε που σβήσανε τα φώτα ότι το βοήθησε το κράτος με το 44 α και να μην πουλάει οπαδιλίκι. Να πω και για τους άλλους; Κάνουν πόλεμο στην ομάδα μου .Εξήγησα το γιατί Ναι αλλα η συζήτηση θα διεξάγεται ως εξής.Δε θα σου δίνω σημασία Ευτυχώς που ο Ολυμπιακός πληρωσε για να αγοράσει έκταση και να χτίσει το γήπεδό του. Τα περί χούντας και ναζί κτλ, μόνο την αρρώστια σου δείχνουν. Κατά τα άλλα, θα μας ανέχεσαι για πολύ καιρό. Αν δεν το έχεις καταλάβει, σε ΟΛΑ τα θέματα που έχεις συμμετάσχει, γελοιοποιείσαι εντός 2 posts.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Να αποδέχεται πως η ομάδα του είναι υποδεεστερη σε θέματα τιλων και προσωπικών αναμετρήσεων από τον Ολυμπιακό.Αν είναι βάζελος να αναγνωρίζει τις ασχήμιες της ομαδας του στην κατοχή που παιζαν μπάλα με τους Ναζί, ότι στο Γουέμπλει πήγαν με τη βοήθεια της Χούντας ότι είανι κρατική ομάδα και φιλοκυβερνητική ότι φτιάχνουν γήπεδο με τα λεφτά του κράτους και να μην παραπονιέται για τη διαιτησία.Και να ξέρει πως αν γουστάραμε το ρίχναμε στη β έτσι για πλάκα. Αν είναι αεκτζής να ξέρει πως πήρε ένα πρωτάθλημα στη ρόδο τότε που σβήσανε τα φώτα ότι το βοήθησε το κράτος με το 44 α και να μην πουλάει οπαδιλίκι. Να πω και για τους άλλους; Ξερεις γιατι σε παω ρε μπαγασα?Γιατι εισαι αγνος καφρος. Εισαι ο τυπος που φοραει κοκκινα γυαλια, το ξερει οτι ειναι κοκκινα και το χαιρεται...Ρισπεκ' διοτι καπου πρεπει να βγαζουμε και την καφριλα μας, δεν γινεται να το παιζουμε ολοι "υπερανω" Οπως για μενα αντικειμενικος γαυρος ειναι αυτος που παραδεχεται οτι σαν συλλογος εχει τους μισους τιτλους, οτι στο μπασκετ ειναι μια κλανια του Αλβερτη, οτι στην μπαλα οσα πετσινα πρωταθληματα και να παρει μια ζωη η Ευρωπη εμας θα ξερει, οτι κανονικα επρεπε να ειχε διαλυθει επι Κοσκωτα και Σαλιαρελη, οτι στην χουντα ο Ολυμπαικος πηρε παραπανω πρωταθληματα απο εμας και αυτο δειχνει,οπως και κατι ομορφες φωτο του γεροΜπαρμπη με τον Πατακο, οτι αυτη ειναι η πραγματικη ομαδα της χουντας, οτι οι χειροτεροι εγκληματιες οπως τοτε με το ματι του παιδιου στην πατρα ειναι οι γαυροι,οτι ο Κροκους τους εχει για στρατο για να μην τον πανε μεσα, οτι το Καραισκακη μπηκε απο το παραθυρα στα Ολυμπιακα Εργα και εγινε με δημοσιο χρημα και "νοικιαζεται" με 0 φραγκα για 49 χρονια στον γαυρο και μετα αφου θαχει φαει 50ετια θα του δωσει το κρατος αλλο, οτι με τοσους καφρους κανονικα επρεπε να παιζετε καθε αγωνα χωρις φιλαθλους, οτι το "παραρτημα" ο ΟΦΗ οποτε μας βρισκει κατω μας ριχνει ενω το Αιγαλεω, ο Ιωνικος, η Κερκυρα, η Προοδευτικη και τα τελευταια 5 χρονια ο μΠΑΟγΚ ανοιγουν τα ποδια αλλα ολοι το παιζουν "ανεξαρτητοι" , οτι "Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδανε και οι αλλοι..." κτλ κτλ
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή για σένα Omni, αντικειμενικός είναι αυτός που υποστηρίζει τις ανακοινώσεις του Τσουκαλά; Σημειωτέον, θα ήθελες πολύ να είχες πάει εσύ στο Γουέμπλεϊ έτσι; Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί 35 χρόνια μετά, ακόμα προσπαθείτε να ψήσετε όσους δεν το έζησαν οτι ήταν όλα της Χούντας. Ρε σείς, σοβαρευτήτε! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ομάδες που είχαν μετοχικό κεφάλαιο μεγαλύτερο απο ότι η χούντα, εκείνη την εποχή. Για να επαναλάβω αυτό που είπα και σε κάποιο άλλο φόρουμ, πριν απο καιρό, είναι σαν ο Κόκκαλης να είχε την υποψία οτι θα έστηνε το παιχνίδι η Μακάμπι και να μην έκανε τίποτα. Έλεος που λέει και ο Γεωργίου!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει, νομίζω πως δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Επαναλαμβάνω απλά το πρώτο ποστ μου. Μην λέμε και ξαναλέμε τα ίδια. Το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες και λογικές. Σε όποιον δεν αρέσουν, δε θα καθόμαστε να του εξηγούμε ότι η εικόνα που έχει ο ίδιος για την πραγματικότητα δεν είναι απαραιτήτως η αντικειμενική λες και είναι 5χρονο παιδάκι. Ας φροντίσουν οι moderators να τον συνετίσουν για να μην ακούμε ανόητες παρατηρήσεις σε στυλ "μη γράφετε στο τόπικ μας" κτλ σαχλαμάρες.
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει, νομίζω πως δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Επαναλαμβάνω απλά το πρώτο ποστ μου. Μην λέμε και ξαναλέμε τα ίδια. Το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες και λογικές. Σε όποιον δεν αρέσουν, δε θα καθόμαστε να του εξηγούμε ότι η εικόνα που έχει ο ίδιος για την πραγματικότητα δεν είναι απαραιτήτως η αντικειμενική λες και είναι 5χρονο παιδάκι. Ας φροντίσουν οι moderators να τον συνετίσουν για να μην ακούμε ανόητες παρατηρήσεις σε στυλ "μη γράφετε στο τόπικ μας" κτλ σαχλαμάρες. Δίκιο έχεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, όσο δεν αντιδράμε, τόσο χειροτερεύουν
Alsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ρε δε πατε καλα ρεεε τιναι αυτα που λετε ρεεε ο καθενας ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ να εκφρασει την αποψη του ρεεε.. ασχετα αν πειραζει μερικους...που κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα τι ειστε ρε η χουντα? αντε ξεκολατε!
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Alsos, η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία του άλλου. Για να επαναλάβω κάτι που είχα γράψει και σε άλλο φόρουμ (τελικά πολυ επαναλαμβάνω τελευταία. Μήπως είμαστε οι ίδιοι παντού; ) Το μόνο που εμποδίζει κάποιους να αλληλοσφαχτούν στα φόρουμ, είναι η ανωνυμία ενός nickname και η απόσταση. Αν κάποιος έχει την απαίτηση να είμαι στο καλούπι που θέλει, είναι αυτονόητο πως θα αντιδράσω! Έκανα μία μαιευτική ερώτηση σε κάποιον και η απάντησή του παραλίγο να μας κάνει Χιροσίμα.
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το μόνο που εμποδίζει κάποιους να αλληλοσφαχτούν στα φόρουμ, είναι η ανωνυμία ενός nickname και η απόσταση. χαχαχ καλό το καλαμπουράκι. Ίσα-ίσα που από κοντά γίνονται όλοι αντικειμενικοί και δίκαιοι, βλέπεις η μπουνιά είναι 2 δευτερόλεπτα μακρυά σε αυτή την περίπτωση. ontopic, εννοείται πως δεν είναι vip club τα threads, όποιος θέλει γράφει, όπου θέλει. Αν κάποιος μη αρμόδιος (και μόνο τέτοιοι θα το λένε) υποστηρίζουν το αντίθετο, γειώστε τον. Σαν να μην υπάρχει.
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Να αποδέχεται πως η ομάδα του είναι υποδεεστερη σε θέματα τιλων και προσωπικών αναμετρήσεων από τον Ολυμπιακό.Αν είναι βάζελος να αναγνωρίζει τις ασχήμιες της ομαδας του στην κατοχή που παιζαν μπάλα με τους Ναζί, ότι στο Γουέμπλει πήγαν με τη βοήθεια της Χούντας ότι είανι κρατική ομάδα και φιλοκυβερνητική ότι φτιάχνουν γήπεδο με τα λεφτά του κράτους και να μην παραπονιέται για τη διαιτησία.Και να ξέρει πως αν γουστάραμε το ρίχναμε στη β έτσι για πλάκα. Αν είναι αεκτζής να ξέρει πως πήρε ένα πρωτάθλημα στη ρόδο τότε που σβήσανε τα φώτα ότι το βοήθησε το κράτος με το 44 α και να μην πουλάει οπαδιλίκι. Και εσυ εφτιαξες γηπεδο απο την Ολυμπιακη επιτροπη που περασε το γηπεδο του Εθνικου στα Ολυμπιακα εργα(για να μην ξεχνιομαστε, και εκανα προπονησεις παλιοτερα εκει μεσα και το ξερω), που μετα το τελος των Ολυμπιακων αγωνων, περασε την ιδιοκτησια του γηπεδου μεσα σε μια νυχτα, στην Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου, που μετα το περασε στην ιδιοκτησια Θρυλος ΑΕ συμφεροντων Κοκκαλη με 0 ευρω ενοικιο για 50 χρονια. Και για να μην ξεχνιομαστε, εσυ εισαι αυτος, οπως και ο βαζελος βεβαια, που πηρε επιχορηγηση 26 εκατομμυρια για 3 χρονια...για μεταδοση αγωνων, ενω απο την NETMED επαιρνες γυρω στα 10... Και μην μου πουλησεις το παραμυθι, εχω καλυτερη ομαδα για αυτο...αν ηταν να σου εδιναν 15, οχι 26... Και για να μαθενεις καποια πραγματα φιλαρακο, γιατι ειτε πιτσιρικας εισαι ή ασχετος με το ζητημα. Οταν και εαν, ο Κοκκαλης αποχωρησει απο τον Ολυμπιακο, ειτε θα σου ζηταει ενοικιο για το γηπεδο, ή θα μεινεις χωρις γηπεδο και θα παιζεις τοτε παλι ή στη Ριζουπολη ή στο ΟΑΚΑ. Και μην παιρνεις στα σοβαρα αυτα που σου πουλανε οι Τσουκαλαδες και η θυρα 7...για το δικο σου το καλο, θα πρεπει να διαβαζεις και να μαθενεις καποια πραγματα απο τριτες πηγες.
Founes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Nightwolf... με το να λες οτι ξέρεις, δεν πιστεύω να θες και εμείς να σε πιστέψουμε έτσι? 1. Απο που κι ως που το Στάδιο Καραϊσκάκη είναι (ή ήταν) γήπεδο του Εθνικού? 2. Το γήπεδο έχει περάσει στην κυριότητα της Καραϊσκάκη ΑΕ 3. ΣΥΓΝΩΜΗ πραγματικά που δαπανήθηκαν ~60εκ Ευρώ για να κατασκευαστεί το νεο Καραϊσκάκη απο τον Κοκκαλη και δεν άφησε το μισογκρεμισμένο ερείπιο να το τρωνε τα ποντίκια... 4. Όσο για το 0 ενοίκιο, τόσα ξέρεις τόσα λες... Μπορείς σε παρακαλώ να μου το τεκμηριώσεις αυτό? Εγώ θα ψάξω να βρω info για το αντίθετο. 5. Μας συγχωρείς επίσης που ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης ΔΕΝ υπέγραψαν συμβόλαιο με την ΝΕΤΜΕD για 5 χρόνια παίρνοντας σχεδόν όλο το ποσό του συμβολαίου προκαταβολικά λόγο άδειων τσεπών, όπως έκανε ο μέγας Ντεμης που πραγματικά θα ήθελα να μου πείτε τι είναι τελικά? Μέγας Αεκτζής? Προδότης? Ρουφιάνος? Αναμορφωτής? Παραμυθάς? 6. Να στείλεις ενα fax στην διοίκηση της ΕΡΤ και να απαιτήσεις να ζητάνε την γνώμη σου άλλη φορά για τις παρόμοιες προσφορές που θα θελήσουν να κάνουν στο μέλλον ! 7. ΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ μιλάνε οι πιτσιρικάδες ή οι άσχετοι... και καλά θα κάνεις να έχεις τα ματια και τα αυτιά σου ανοιχτά! όλα αυτά που σου πουλάνε οι βιτρίνες του Ντέμη και η ιδεολογία(?) του Χατζηχρήστου καλό θα είναι να τα περνάς απο φιλτράρισμα... ----------- Για να καταλάβω δλδ, εδώ προσπαθούμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο πιο διαπλεκόμενος απο τον άλλο? ΌΛΟΙ ειναι διαπλεκόμενοι, ακόμα και οι μικρότερες ομάδες... Το θέμα όμως δεν ειναι αυτό... Είχα πει και παλαιότερα οτι θα ήθελα όλες τις ομάδες δυνατές και προπάντων φιλόδοξες. Θα ήθελα να έχουν όλοι ενα γήπεδο αντάξιο του πολιτισμού μας αλλά και των απλούστατων ανθρωπίνων αναγκών μας. Ειμαι οπαδός και θα ήθελα να πηγαίνω σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μου. ΌΧΙ όμως μέσα στη λασπουριά και στα τσιμέντα περιμένοντας ενα 8ωρο για ενα κατούρημα...
omnislash Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 στην Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου, που μετα το περασε στην ιδιοκτησια Θρυλος ΑΕ συμφεροντων Κοκκαλη με 0 ευρω ενοικιο για 50 χρονια. Καταρχήν ένα ποσοστό από τα έσοδα παέι στο κράτος .Το γήπεδο δυστυχώς για σας το έφτιαξε ο Κόκκαλης με δικά του λεφτά (ότι και αν λέει ο συρίγος και οι άλλοι θεοί σας). Εγώ τουλάχιστον δεν έσβησα τα φώτα.Γιατί ρε συ να πέσουν τα Γιάννινα η Παναχαική και όχι εσείς;Που πουλατε και προσφυγιλίκι;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μ' αρέσει πάντως που τα επιχείρηματα όλων είναι "σας δουλεύουν κάποιοι ρεεεε και εσείς τους πιστεύετε!" Κανένας δεν έχει δική του άποψη έτσι; Προσωπικά πιστεύω ότι έχει μεγάλο νόημα να ψάχνουμε τον "μεγαλύτερο διαπλεκόμενο" γιατί με τα "έλα μωρέ, όλοι διαπλεκόμενοι είναι" οδηγούμαστε σε παγίδες. Δεν είναι το ίδιο να κλέβεις γλυφιτζούρια από το ζαχαροπλαστείο και το ίδιο να διαρρηγνύεις σπίτια.
dimitris74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί ρε συ να πέσουν τα Γιάννινα η Παναχαική και όχι εσείς;Που πουλατε και προσφυγιλίκι; και γιατι να μην είχε πέσει ο ολυμπιακός, η αεκ, ο παοκ, ο οφη, ο αρης, ο πανιωνιος παλιος και νεος κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.