Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nightwolf... με το να λες οτι ξέρεις, δεν πιστεύω να θες και εμείς να σε πιστέψουμε έτσι?

1. Απο που κι ως που το Στάδιο Καραϊσκάκη είναι (ή ήταν) γήπεδο του Εθνικού?

2. Το γήπεδο έχει περάσει στην κυριότητα της Καραϊσκάκη ΑΕ

3. ΣΥΓΝΩΜΗ πραγματικά που δαπανήθηκαν ~60εκ Ευρώ για να κατασκευαστεί το νεο Καραϊσκάκη απο τον Κοκκαλη και δεν άφησε το μισογκρεμισμένο ερείπιο να το τρωνε τα ποντίκια...

4. Όσο για το 0 ενοίκιο, τόσα ξέρεις τόσα λες... Μπορείς σε παρακαλώ να μου το τεκμηριώσεις αυτό? Εγώ θα ψάξω να βρω info για το αντίθετο.

5. Μας συγχωρείς επίσης που ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης ΔΕΝ υπέγραψαν συμβόλαιο με την ΝΕΤΜΕD για 5 χρόνια παίρνοντας σχεδόν όλο το ποσό του συμβολαίου προκαταβολικά λόγο άδειων τσεπών, όπως έκανε ο μέγας Ντεμης που πραγματικά θα ήθελα να μου πείτε τι είναι τελικά? Μέγας Αεκτζής? Προδότης? Ρουφιάνος? Αναμορφωτής? Παραμυθάς?

6. Να στείλεις ενα fax στην διοίκηση της ΕΡΤ και να απαιτήσεις να ζητάνε την γνώμη σου άλλη φορά για τις παρόμοιες προσφορές που θα θελήσουν να κάνουν στο μέλλον !

7. ΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ μιλάνε οι πιτσιρικάδες ή οι άσχετοι... και καλά θα κάνεις να έχεις τα ματια και τα αυτιά σου ανοιχτά! όλα αυτά που σου πουλάνε οι βιτρίνες του Ντέμη και η ιδεολογία(?) του Χατζηχρήστου καλό θα είναι να τα περνάς απο φιλτράρισμα...

1) Κριμα που δεν εχω φωτο να σου δειξω το παλιο Καραισκακη με το συμβολο του Εθνικου...

2) Θρυλος ΑΕ...

3) Αν το πιστευεις, οτι το εχτισε ο Κοκκαλης με δικα του λεφτα, πραγματικα λυπαμαι...

4) Καπου το ειχα διαβασει σε καποια εγκυρη σελιδα, δεν θυμαμαι ομως ποια...θα την ψαξω να στη δειξω...

5) Το θεμα ειναι τα ποσα λεφτα σου εδωσε το κρατος, οχι ο Ντεμης (που παρεπιμπτοντως τουλαχιστον εμεις εχουμε τη μαγκια να του παμε κοντρα, ενω εσεις στον Κοκκαλη κανετε τουμπεκι, τον εχετε θεο...αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα)

6) Ωραια ιδεολογια σου, αλλα τελειως ακυρη

7) Δεν ακουω ουτε Χατζηχρηστο, ουτε Ντεμη, διαβαζω, μαθενω, μιλαω...κατι που μαλλον εσεις οι Ολυμπιακοι, αγνοειτε.

Για να καταλάβω δλδ, εδώ προσπαθούμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο πιο διαπλεκόμενος απο τον άλλο?

ΌΛΟΙ ειναι διαπλεκόμενοι, ακόμα και οι μικρότερες ομάδες... Το θέμα όμως δεν ειναι αυτό...

Είχα πει και παλαιότερα οτι θα ήθελα όλες τις ομάδες δυνατές και προπάντων φιλόδοξες. Θα ήθελα να έχουν όλοι ενα γήπεδο αντάξιο του πολιτισμού μας αλλά και των απλούστατων ανθρωπίνων αναγκών μας. Ειμαι οπαδός και θα ήθελα να πηγαίνω σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μου. ΌΧΙ όμως μέσα στη λασπουριά και στα τσιμέντα περιμένοντας ενα 8ωρο για ενα κατούρημα...

Δεν προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι ο πιο διαπλεκομενος, αλλα μου τη σπαει οταν μιλανε, γαυροι με βαζελες και οι μεν αποκαλουν τους δε, κρατικους, γιατι και οι δυο ειναι...απλα τα πραγματα.

Συμφωνω μαζι σου για τα γηπεδα και εγω θα το ηθελα αυτο, αλλα να χτιστουν ΟΛΑ υπο ισες συνθηκες!

ΥΓ. Οπως επισης, καποια στιγμη πρεπει να αναλογιστητε οι Ολυμπιακοι, οτι οπως ο Παναθηναικος περνει σφυριγματα στο μπασκετ, ετσι περνετε και εσεις στο ποδοσφαιρο...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια ελλειπα για τριημερο και δεν ακουσα τα νεα των ομαδων. Τελικα ο Μπατιστ θα ξαναπαιξει μπασκετ ή θα το γυρισει στην αστροφυσικη για να μπορεσει να ανακαλυψει πως ενας κομητης περνώντας την ατμοσφαιρα μετατρεπεται σε τάπα?

Εν τω μεταξυ ακομα περιμενω ενα φιλο μου βαζελο που ειπε οτι θα μου φερει εκλερακια (τοσες φορες με εχει κερδισει, προχθες βρηκε να μου το πει) για να γλυκαθω μετα τον αγωνα (του εχει μεινει απωθυμενο απο τη σαραγοσα που του ειχα παει κουλουρακια για τον ιδιο λογο). Τον ειδε κανεις στο δρομο ή λετε να εχει πάρει τα βουνα? Πάντως το κινητο δεν πιανει...

Δημοσ.

Εχουμε διαρκειας,παμε καθε αγωνιστικη,σχολιαζουμε,συγνωμη τι αλλο πρεπει να κανουμε?

εδιτ : Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ειμαι απο τους ελαχιστους που κανουν τα παραπανω και ακομα δεν εχω κανει ουτε 1 γραμμη καζουρα σε κανεναν.ειναι σα να μου κανει καζουρα βαζελος στο ποδοσφαιρο

Δημοσ.
κατι απο παλια

και κατι πιο προσφατο :)

Εμένα μου αρέσει ο πρόλογος στο πρώτο videάκι με τα αγγλικά επιπέδου καμακιού... :mrgreen:

Άσε που τους μισούς Ολυμπιακούς εδώ μέσα δεν τους άφηνε η μαμά τους να βλέπουν τηλεόραση τότε..

Δημοσ.

Θυμηθηκα τώρα τη δήλωση Γκόμεζ που είχε πει πως όσο έπιαζα στον οΦΗ με πλήρωνε η κρατική ομάδα(ΠΑΟ).Αλήθεια τότε γιατί δεν επενέβη κανείς εισαγγελέας;

Δημοσ.

διότι πολύ απλά και γω αν πω ότι το κάνω με τη μάνα σου και φεύγοντας της αφήνω και ένα 50ευρω στο κομοδίνο, ΜΑΛΛΟΝ δε θα τη σούρει στα δικαστήρια το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή λόγω μη δήλωσης εισοδήματος, αλλά αντιθέτως η μάνα σου αν θελήσει να ασχοληθεί θα σούρει εμένα στα δικαστήρια λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης.

got it? Τράβα τώρα διάβασε ανθρωπολογία και πιο συγκεκριμένα κύηση, σύλληψη, αντισύλληψη

Δημοσ.
Θυμηθηκα τώρα τη δήλωση Γκόμεζ που είχε πει πως όσο έπιαζα στον οΦΗ με πλήρωνε η κρατική ομάδα(ΠΑΟ).Αλήθεια τότε γιατί δεν επενέβη κανείς εισαγγελέας;

Ήταν απασχολημένος εκείνο τον καιρό, έψαχνε να βρει πιο ήταν ο 'θείος' στις κασσέτες που έστεινε τα παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...