Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικα μπορεις να λες οτι εισαι και μαλακας, εχει μια ταση χλευασμου η λεξη αλλα αυτο μας μαρανε...

Το θεμα ειναι οτι οταν μπαινεις σε τοπικ για ομαδες, να εισαι ετοιμος και συ και ολοι να μιλησετε για ομαδες,Ελληνικες, με το μικρολεπτομεριες περιεχει μια τετοια συζητηση. Αν αρχισουμε "Σιγα ρε, για μπαλα λεμε, και δεν εχουμε καμια Ρεαλ και καμια Μπαρτσα" τοτε καλυτερα να μην μπαινουμε, να παμε να μιλησουμε για σινεμα.Τεσπα, αρκετα σε αυτο το τοπικ, δεν θα προσθετω εγω ποστ στο γαυροτοπικ

γιατι δεν εχεις πει ποτε σου τι μαλακας ειμαι ρε γαμωτο τι πηγα και εκανα ξερω εγω. και ελπιζω να μην το ειπες με ασχημο τροπο αυτο. ελπιζω δηλαδη γιατι ολα τα εχω δει εδω.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι μόνο που όταν αποκαλείσαι μαλάκας παίρνει μόνο εσένα η μπάλα (εκτός και αν σου την πουν οι μαλάκες ότι και καλά δε γουστάρουν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι με σένα). Τη λέξη βάζελος θα την ανεχτώ απο ελάχιστους "αλλόθρησκους" διότι ξέρω με τι διάθεση τη λένε, αλλά σίγουρα απο κανέναν οπαδό της ίδιας ομάδας απο εμένα. Απο Παναθηναικούς δε θέλω να την ακούω ΟΥΤΕ για αστείο.

Δημοσ.
ναι μόνο που όταν αποκαλείσαι μαλάκας παίρνει μόνο εσένα η μπάλα (εκτός και αν σου την πουν οι μαλάκες ότι και καλά δε γουστάρουν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι με σένα). Τη λέξη βάζελος θα την ανεχτώ απο ελάχιστους "αλλόθρησκους" διότι ξέρω με τι διάθεση τη λένε, αλλά σίγουρα απο κανέναν οπαδό της ίδιας ομάδας απο εμένα. Απο Παναθηναικούς δε θέλω να την ακούω ΟΥΤΕ για αστείο.

ενταξει καταλαβαινω την λογικη σου αλλα δεν μπαινω σε αυτο το τριπακι γιατι

δεν νοιωθω οτι με αγκιζει η λεξη βαζελος , δεν ειναι κατι που προσβαλει την

προσωπικοτητα μου οποτε δεν με χαλαει. και καλα με προσβαλει σαν οπαδο . ε

πρωτα ειμαι ανθρωπος και μετα οπαδος οποτε για μενα δεν τρεχει και τιποτα.

Δημοσ.

αφού καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου, ελπίζω παράλληλα να σέβεσαι το γεγονός ότι όταν αυτοαποκαλείσαι έτσι προσβάλεις τουλάχιστον εμένα και άρα εδώ όσο μπορείς να το αποφεύγεις.

omni υπάρχει άνθρωπος που δε συμφωνεί με σένα αγόρι μου;

Δημοσ.
αφού καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου, ελπίζω παράλληλα να σέβεσαι το γεγονός ότι όταν αυτοαποκαλείσαι έτσι προσβάλεις τουλάχιστον εμένα και άρα εδώ όσο μπορείς να το αποφεύγεις.

omni υπάρχει άνθρωπος που δε συμφωνεί με σένα αγόρι μου;

καλα δεν θα μου υποβαλεις και τι θα πω αλλα εφοσον σε προσβαλει τοσο οκ να

μην χαλασουμε και τις καρδιες μας.

Δημοσ.

ο χειροτερος εργοτελης της χρονιας...σαν κλασμενοι μπηκαν την γαντεμια μου..

στο τελος κατι πηγε να γινει & αν δεν ηταν το δοκαρι θα ειχαμε ανατροπη.. :(

Δημοσ.
καλα δεν θα μου υποβαλεις και τι θα πω αλλα εφοσον σε προσβαλει τοσο οκ να

μην χαλασουμε και τις καρδιες μας.

Ναι αν είδες στο ζήτησα, δε στο επέβαλα και ευχαριστώ για την καταννοήση

Δημοσ.

Ο επόπτης στο τ΄λεος και ο διαιτητής σπρώχνανε τον Εργοτέλη ή μου φαίνεται;

προτείνω ο Οκκάς να μετακινηθεί δεξί μπακ καλύτερα τα παέι εκεί.:mrgreen: Πολύ καλός ο Παππάς και ο Ιερο ο Τόρο δε μου πολυάρεσε καθώς και ο ανεκδιηγητος μπόρχα.

για τους πελατες.Καλό είναι να σπάσουμε μια και καλή το ηθικό του νίνη με ότι αυτό συνεπάγεται στο Ναό. Να τον κάνουμε να κλάψει και να φύγει από το γήπεδο να ακούει θρύλος και να τρέχει:twisted: Ο κοσμος ( μέσα και εγώ) πρέπει να παέι προετοιμασμένος στο γήπεδο.Ηδη η κρατική ομάδα κατ΄φερε να βγάλει έξω το Καστίγιο Τζόλε δεν παίζει το ίδιο και ο Μιχάλης τα πρε΄πει να είμαστε σοβαροί :neutral:

Δημοσ.
για τους πελατες.Καλό είναι να σπάσουμε μια και καλή το ηθικό του νίνη με ότι αυτό συνεπάγεται στο Ναό. Να τον κάνουμε να κλάψει και να φύγει από το γήπεδο να ακούει θρύλος και να τρέχει:twisted: Ο κοσμος ( μέσα και εγώ) πρέπει να παέι προετοιμασμένος στο γήπεδο.Ηδη η κρατική ομάδα κατ΄φερε να βγάλει έξω το Καστίγιο Τζόλε δεν παίζει το ίδιο και ο Μιχάλης τα πρε΄πει να είμαστε σοβαροί :neutral:

Άντε σπάσε τη μούρη σου σε κανένα κάθισμα, άρρωστε.

Δημοσ.
Ο επόπτης στο τ΄λεος και ο διαιτητής σπρώχνανε τον Εργοτέλη ή μου φαίνεται;

προτείνω ο Οκκάς να μετακινηθεί δεξί μπακ καλύτερα τα παέι εκεί.:mrgreen: Πολύ καλός ο Παππάς και ο Ιερο ο Τόρο δε μου πολυάρεσε καθώς και ο ανεκδιηγητος μπόρχα.

σορυ που στο λεω αλλα εχεις προβλημα.

Δημοσ.
Άντε σπάσε τη μούρη σου σε κανένα κάθισμα, άρρωστε.

Χι χι τον τσάτισα:mrgreen:

σορυ που στο λεω αλλα εχεις προβλημα.

Εγώ φιλαράκο δεν έχω στο αβαταρ μου πρωτοσέλιδα τις ήττες σου με Μπαρτσα Μαντσεστερ γιατί σε έχω φιλέψει ουκ ολίγες φορές.Ούτε παρακολουθώ μπάσκετ επειδή παώ καλά (τι καλά ένα ευρωπαικό κλεμμένο , το άλλο παίζατε μόνοι σας) αλλά όταν εγώ πρωτοστατούσα ασχολείτο όλη η Ελλάδα.Επίσης δεν έχω αβαταρ καμια μούρη κανενός προέδρου της ομάδας μου:twisted:

Δημοσ.

Εγώ φιλαράκο δεν έχω στο αβαταρ μου πρωτοσέλιδα τις ήττες σου με Μπαρτσα Μαντσεστερ γιατί σε έχω φιλέψει ουκ ολίγες φορές.Ούτε παρακολουθώ μπάσκετ επειδή παώ καλά (τι καλά ένα ευρωπαικό κλεμμένο , το άλλο παίζατε μόνοι σας) αλλά όταν εγώ πρωτοστατούσα ασχολείτο όλη η Ελλάδα.Επίσης δεν έχω αβαταρ καμια μούρη κανενός προέδρου της ομάδας μου:twisted:

εγω το κανω για χαβαλε εσυ εισαι πρεπει να εισαι ψυχικα διαταραγμενος για να πηγαινεις με

τετοια προδιαθεση στο γηπεδο και να γραφεις αυτα που γραφεις. και δεν στο γραφω για να σε προσβαλω στο γραφω γιατι αυτο βλεπω.

Δημοσ.

Και επισήμως, μετά από το post του χρήστη omni, μπαίνουμε στo κλίμα του derby.

Θα επιστρατευθούν 1500 αστυνομικοί για το γήπεδο, και 10 moderators για το forum οι οποίοι θα δουλεύουν σε βάρδιες.

Θα ανακοινωθούν αύριο-μεθάυριο έκτακτοι κανόνες συμπεριφοράς για αυτή την εβδομάδα, καθώς και για τις 3-4 μέρες μετά το ντέρμπυ. Γενικά να έχετε στο μυαλό σας να μην ξεφεύγετε και να μην προκαλείτε.

Δημοσ.

Ναι, πολύ, τι να σου πω.

Η αλήθεια είναι ότι γελάμε πολλοί μαζί σου.

Και για σένα, ούτε σάλιο δε χαράμιζα.

Χωρίς να θέλω να σε μειώσω ή τίποτα, πραγματικά πρέπει να σε κοιτάξει γιατρός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...