Alsos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ετσι να βαλουμε και ολυμπιακοσημο να μαζεψουμε λεφτα να φερουμε τον ροναλντινιο
KWSN_Men Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 KWSN_Men ξεκολα ολη την ωρα να την λες στον αλλο.. οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση χρησιμοποιησε επιχειρηματα και ασε τις φτηνες ειρωνιες ετσι γινεσαι ΚΑΙ κουραστικος.. ΚΑΙ βαρετος.. ΚΑΙ ιδιος με τον αλλο... Τίτλος τιμής ότι μου την λες εσύ.
mandate Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ετσι να βαλουμε και ολυμπιακοσημο να μαζεψουμε λεφτα να φερουμε τον ροναλντινιο :-D :-D
Critter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παντως για να κανουμε και λιγο πολιτική, οποιος και απο τους 2 και να ειναι η ομαδα του κρατους, τοτε καταλαβαινετε για τι χάλια κρατος μιλαμε .
N1ghtW0lf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει που τσακωνονται οι γαβροβαζελοι για το ποιος ειναι κρατικη ομαδα... και οι δυο ομαδες τα παιρνουν απο τη νετ για τηλεοπτικα δικαιωματα, οκ ο βαζελος απο του χρονου. Οχι αλλο καρβουνο ρε Αλσος...δεν κανει. KWSN_Men ξεκολα ολη την ωρα να την λες στον αλλο.. οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση χρησιμοποιησε επιχειρηματα και ασε τις φτηνες ειρωνιες ετσι γινεσαι ΚΑΙ κουραστικος.. ΚΑΙ βαρετος.. ΚΑΙ ιδιος με τον αλλο... ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χαχαχα ναι το παιδι εχει προβλημα..και ολοι εσεις ειστε τα "μυαλα", εχετε δικιο και ολοι οι αλλοι απλα δεν επιτρεπετε ναι εχουν τις αποψεις τους... ωπα.. πελατης... χαρτομαντηλακι?? αυτη η κλαψα των αεκτζηδων ειναι μοναδικη στον κοσμο! http://www.sport24.gr/html/ent/176/ent.163176.aspτι γινεται ρε γαμωτο? Τραυματιας και ο Χετεμαι... πανω απο 30 τραυματισμοι φετος, αρνητικο ρεκορ....Τις πταιει? Ο Κοκκαλης! στον πατο με τη μουρμουρα - οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα να μην ακουγονται βασικα βαρεθηκα να σε βλεπω να μυξοκλαις.. ακομα να το καταπιεις το οτι χασατε? and last but not least παρτο οπως θες, παρτο οπως σε βολευει... αφου οτι σε βολευει λες... παρτο οπως θες Οχι τιποτα αλλο, αλλα επειδη ειπες εσυ να μην την λεει ο KWSN_Men και να χρησιμοποιει επιχειρηματα. Ελεος...
Sebastienomnia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πως το βλεπετε το ντερμπι την Κυριακη? Εγω διπλο ξερο...Δεν συγκρινονατι οι δυο ομαδες,ειδικα αυτη τη στιγμη...
antreaslam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 έχει πλάκα εδώ μέσα.... τελικά,κατάφεραν όλοι οι scider -tzoni - alsos κλπ αυτού του τόπικ (μη μου πεις,λες να είναι το ίδιο πρόσωπο?), να εξοστρακίσουν τους σοβαρούς γάβρους, κ να μείνουν μόνοι τους,με τα "επιχειρήματά" τους,να αποθεώνουν,τον ομνι,τουν τσουκαλά,τον πράκτορα,με τα επιχειρήματα που γράφει ο πρωταθλητής... congratulations... ΥΓ:είναι όντως αστείο να μιλάει η ομάδα του καραισκάκη,του χαρίσματος ΟΛΩΝ των τόκων,του σαλιαρέλη,του κοσκωτά,η ομάδα που πληρώνεται από τη νετ ήδη (όπως δυστυχώς κ η δική μου ομάδα από του χρόνου),κ να κατηγορεί άλλους για κρατικές ομάδες. ΥΓ2:Το οξύμωρο είναι,οτι δεν τα λέτε μόνο...τα πιστεύετε κιόλας...
cmelegos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Οχι αλλο καρβουνο ρε Αλσος...δεν κανει. Οχι τιποτα αλλο, αλλα επειδη ειπες εσυ να μην την λεει ο KWSN_Men και να χρησιμοποιει επιχειρηματα. Ελεος... Όλα τα λεφτά!!!!!!
Alsos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 @Nightwolf : εχεις προσεξει με τι συχνοτητα τα πεταει ο KWSN? μπραβο σου βρηκες 8 παραθεσεις μου ολες κιολες που τολμησα να ειρωνευτω... μονο εγω εδω μεσα κανενας αλλος.. τα μισα ποστ του αλλουνου ειναι ειρωνιες.. αντε μπραβο ρε μεσα στην πρωτοτυπια εισαι....ρε μηπως και εισαι original? χαχαχα @αntreaslam : καλωστον τον ντεντεκτιβ..ποιοι ειναι οι σοβαροι ολυμπιακοι? αυτοι που συμφωνουν με οτι λες? αστο γιαυριο καλα ειμαστε και ετσι.. @cmelegos: ολα τα μωρα στην πιστα... yeahhhh
omnislash Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ενώ ο antreaslam με τις 488 κούπες στο γυναικείο επί κοντώ είναι σοβαρός βάζελος
KWSN_Men Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 @Nightwolf : εχεις προσεξει με τι συχνοτητα τα πεταει ο KWSN? μπραβο σου βρηκες 8 παραθεσεις μου ολες κιολες που τολμησα να ειρωνευτω... μονο εγω εδω μεσα κανενας αλλος.. τα μισα ποστ του αλλουνου ειναι ειρωνιες.. αντε μπραβο ρε μεσα στην πρωτοτυπια εισαι....ρε μηπως και εισαι original? χαχαχα Δεν έκανα όμως διπλούς λογαριασμούς για να το παίζω έξυπνος σαν εσένα...
Mika Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 omnislash τοσο πολυ σε ενοχλουν οι 488 τιτλοι?
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 omnislash τοσο πολυ σε ενοχλουν οι 488 τιτλοι? το οτι ειναι ζωντανος τον ενοχλει βασικα. οποτε και τα παντα γυρω του. edit: οσο πλησιαζει το ντερμπυ θα πεσει τρελο γελιο εδω μεσα.
omnislash Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 omnislash τοσο πολυ σε ενοχλουν οι 488 τιτλοι? Ναι κοίτα υπαρχουν τίτλοι σε αθλήματα που παίζετε μόνο εσείς. το οτι ειναι ζωντανος τον ενοχλει βασικα. οποτε και τα παντα γυρω του. Χα χα πολύ αστείο Παυλαρα.Αντε πούλα ασπιρίνες:evil:
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι κοίτα υπαρχουν τίτλοι σε αθλήματα που παίζετε μόνο εσείς. Χα χα πολύ αστείο Παυλαρα.Αντε πούλα ασπιρίνες:evil: χωρις παρεξηγηση αλλα οσο λειπει ο ll_neo καποιος πρεπει να σου την λεει. μην χαλασει η παραδοση του μπλα μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.