adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 γιατι ηταν δικαιο να τιμωρηθει με 3 αγων? μα δεν ειναι θεμα διατησιας θεμα δικαστικης αποφασης ηταν κατα γενικη ομολογια ο καστιγιο πηγε να πληρωσει περασμενες του συμπεριφορες
1980 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 γιατι ηταν δικαιο να τιμωρηθει με 3 αγων?μα δεν ειναι θεμα διατησιας θεμα δικαστικης αποφασης ηταν κατα γενικη ομολογια ο καστιγιο πηγε να πληρωσει περασμενες του συμπεριφορες ακουω την ισπανικη υποχωρηση η μου φαινετε?
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω τι ακους παντως ακομα και η κοκκινη αδικη ηταν στη φαση αυτη οποτε ..........
insomniaK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Όχι οι 3 αγωνιστικές τιμωρία δεν ήταν δίκαιες, αλλά οι 2 ήταν. Στις 2 όμως, δε γίνεται έφεση επομένως του έβαλαν 3 για να εφεσοδικήσει και να παίξει τελικά με τον ΠΑΟ...
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 τελικά δε βγάζω μονο εγω εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας
KWSN_Men Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ο Κώτσιος τι κάρτα είχε φάει και τι τιμωρία είχε μετά;
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 καλα ρε σεις παιζουνε ολες οι ομαδες σας τωρα σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολευ και καθεστε και ασχολειστε με τον Καστιγιο ?
N1ghtW0lf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 καλα ρε σεις παιζουνε ολες οι ομαδες σας τωρα σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολευ και καθεστε και ασχολειστε με τον Καστιγιο ? Εκαστος στο ειδος του, και ο λουμιδης στους καφεδες...
geovard Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ερώτηση προς τούς φίλους Ολυμπιακούς.Λέτε ότι τον Παναθηναικό μπορείτε να τον νικήσετε καί με την δεύτερη ομάδα καί ότι δεν έχει τύχη στο Καραισκάκη κ.λ.π Τότε γιατί τρέχετε στα δικαστήρια γιά Καστίγιο καί πιέζετε καταστάσεις ή γιατί ρωτάτε κάθε στιγμή εναγωνίως γιά τα ιατρικά ανακοινωθέντα γιά Τζόλε καί Ριβάλντο?Μήπως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα?Σαν πολύ αξία δεν νομίζετε ότι δίνετε στον 'ψόφιο' Παναθηναικό? Είναι φανερό ότι ό Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει καλύτερη ομάδα λόγω καλύτερων παιχτών.Η συνεισφορά σ αυτό των προπονητών είναι ελάχιστη.'Ομως στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας ό Ολυμπιακός χρειάστηκε να 'κλέψει' αρκετά. Περισσότερο απ ότι ΑΕΚ καί ΠΑΟ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 πριν λιγο καιρο ακουγα το χελακη να λεει, αναφερομενος στην αεκ μεν, οτι ολη τη χρονια παιζει με αναπληρωματικους, και οτι καθε αγωνιστικη κατεβαζει διαφορετικη ενδεκαδα, και ομως ειναι (ηταν τοτε) στη 2η θεση, πραγμα το οποιο ειναι μεγαλη επιτυχια αν αναλογιστει κανεις την ποιοτητα των ποδοσφαιριστων της, ενω οπως ειπε ο ιδιος, ο ολυμπιακος αναγκαστηκε μια φορα να παιξει με αναπληρωματικους εναντια στα γιαννενα στο καραισκακη και αποκλειστηκε απο το κυπελλο. τεσπα, αυτο που απλα θελω να πω ειναι, οτι οι γαυροι ξερουν (και περισσοτερο η διοικηση), οτι χωρις τα μεγαλα οπλα τους δεν μπορουν να νικησουν με τους αναπληρωματικους.
antreaslam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ομνι παιδί μου, ειλικρινά, είσαι μια από τις αιτίες,που ακόμα κ αν δε μπορώ να ποστάρω, παρολαυτά θα μπω,για να διαβάσω τα απίστευτα ποστ σου! Ακόμα κ στο θέμα της παιδείας, που ουσιαστικά υποστηρίζουμε το ίδιο πράγμα, πρακτικά είμαστε τόσο κοντά, όσο το . . . μ-λ κκε με το λαος! Κ να σε ρωτήσω το εξής: επειδή όπως λες,ήσουν μέσα στη ριζούπολη, θεωρείς ότι πράγματι η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια, που αν συνέβαιναν τα ίδια στη λεωφόρο, θα δεχόταν να παίξει ο οσφπ? (απαντώ μόνος μου. . . σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση! Απλά ο ταρίφας δεν έχει . . .φρυδια)!Δεν είδες παίχτη χτυπημένο ε? Μήπως είδες παίχτη να κάνει προθέρμανση,εκτός μπασινά? Μήπως είδες στις εφημερίδες,πόρτες κ παραθυρα σπασμένα στα αποδυτήρια? Τη φυσούνα σκισμένη,κ τους παίχτες να μπαίνουν σκυμμένοι γιατί έτρωγαν σφαλιαρες κ μπουνιές? Αυτή την είδες? Ειλικρινά, ψάχνω να βρω,για ποιο λόγο συνεχίζω κ ασχολούμαι μαζί σου,αλλά πάντα,καταλήγω στο ίδιο αποτέλεσμα! Ότι μου λείπεις πολύ βρε όταν δε διαβάζω τις φιλοσοφίες σου,όταν δε μου μεταδίδεις τις γνώσεις σου. . . Είσαι για μένα τόσο χρήσιμος, όσο ο γλόμπος στον Κύρο Γρανάζη,είσαι ο προσωπικός μου φάρος!!! Αλσος. . . με χαρακτήρισες ντεντεκτιβ,αλλά δεν το αρνήθηκες. . . (αλλά ακόμα κ να μην είσαι o scider-tzoni,με τα αμίμητα εκπληκτικά που ο ένας υποστηριζε τον άλλο,κλπ, συνεχίζεις κ τους μοιάζεις σε επικίνδυνο βαθμό, κ αυτό είναι κακό)!!!! Σοβαροί ολυμπιακοί(κ γενικότερα,σοβαροί οπαδοί) είναι αυτοί, που ενώ είναι οπαδοί (κάτι απόλυτα θεμιτό), μπορούν να κριτικάρουν, να κατανοήσουν πράγματα κ καταστάσεις, να μην συμπεριφέρονται σα. . . γίδια , να μη γίνονται ασπίδα για ανθρώπους, αλλά για την ίδια την ομάδα, να μην μπαίνουν στη λογική του «αθλητή –επαγγελματία», επειδή αυτό θέλει ο κάθε δημοσιογράφος να μας περάσει (παραδείγματα, τερματοφύλακας-μέλος, στρατους απουστουλακις, αντωνιου,παλτό-πυραυλος, παπανικολάου,οικονομου,μητρόπουλος κλπ...αυτοί δε γίνεται να είναι αποδεκτοί απο τους αντιπάλους. . . αντίθετα με άλλους,πχ ο ράτζα,ο πασπαλιε,κλπ, που δεν το έπαιξαν ποτέ κάτι παραπάνω από ότι ήταν). Σοβαροί ολυμπιακοί(κ γενικότερα,σοβαροί οπαδοί),είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν πλάκα,χωρίς να μπαίνουν στην ειρωνεία,κ που δεν αναπαραγάγουν ότι ακουν κ τους συμφέρει, ξεχνώντας ή αγνοώντας ότι δεν τους βολεύει . . Αυτά από εμένα φίλτατε scider-tzoni007-alsos-klp klp klp…. ΥΓ: θα εξαφανιστώ πάλι για αρκετές ημέρες, μη νομίζετε ότι το κανω γιατί ... φοβάμαι τις απαντήσεις των θηρίων (σε επιχειρήματα),που ανέφερα πιο πάνω...
Alsos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Σοβαροί ολυμπιακοί(κ γενικότερα,σοβαροί οπαδοί),είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν πλάκα,χωρίς να μπαίνουν στην ειρωνεία, κ που δεν αναπαραγάγουν ότι ακουν κ τους συμφέρει, ξεχνώντας ή αγνοώντας ότι δεν τους βολεύει . . Αυτά από εμένα φίλτατε scider-tzoni007-alsos-klp klp klp…. Ας βρεθουν πρωτα σοβαροι παναθηναικοι εδω μεσα..οπου να μπορουν να κανουν πλακα χωρις να μπαινουν στην ειρωνια κ που δεν αναπαραγάγουν ότι ακουν κ τους συμφέρει, ξεχνώντας ή αγνοώντας ότι δεν τους βολεύει . . . . σου βαζω δυσκολα ε? και ναι ρε φιλε τοχουμε πει 10000 φορες ειμαι ο scider.. και δεν εχω πολλαπλους λογαριασμους..το scider ειναι banned για παντα για λογους που δεν ξερω και δε με ενδιαφερουν να μαθω.ενω αλλοι σουλατσαρουν ατιμωρητοι... αν σε φτιαχνει να λες και να γραφεις συνεχεια το ονομα μου εγω παο πασο... μονο μην με ονειρευεσαι κιολας χαχαχα
Σκύμνος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ας βρεθουν πρωτα σοβαροι παναθηναικοι εδω μεσα..οπου να μπορουν να κανουν πλακα χωρις να μπαινουν στην ειρωνια κ που δεν αναπαραγάγουν ότι ακουν κ τους συμφέρει, ξεχνώντας ή αγνοώντας ότι δεν τους βολεύει . . . . σου βαζω δυσκολα ε? Καθόλου δύσκολα δε βάζεις. Είμαι εγώ "ένας σοβαρός παναθηναικός...οπου μπορώ να κανω πλακα χωρις να μπαινω στην ειρωνια κ που δεν αναπαραγάγω ότι ακουω κ με συμφέρει, ξεχνώντας ή αγνοώντας ότι δεν με βολεύει"!!! Δεν θα έλεγα όμως το ίδιο για σένα κρίνοντας πάντα από το ύφος και τα γραφόμενά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.