1980 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δλδ είναι αποδεκτό να έχουμε δεύτερο account καβάντζα; ενδεχετε και τριτο αν προσεξα καλα.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δλδ είναι αποδεκτό να έχουμε δεύτερο account καβάντζα; Όχι. Στην προκειμένη, θα μπορούσε απλώς να βγει το μπαν, αλλά κρατήθηκε αυτό το νικ. Δεν μπαίνει και με τα 2.
LL_NEO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Φαντάζομαι ξέρεις και εσύ ότι αυτό το επιχείρημα μπάζει σαν τον κώλο του Γαβαλά, αλλά δε θέλω να σου χαλάσω τη διάθεση και ως εκ τούτου δε θα ρωτήσω το προφανές...
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ελεύθερα. Απευθύνσου στην δημοκρατικότητα μου σύντροφε κατεργάρη!
Alsos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δλδ είναι αποδεκτό να έχουμε δεύτερο account καβάντζα; Για πες μας πιο ειναι το πρωτο account που μπαινω και πιο το δευτερο? το πρωτο account δεν ισχυει πια.. μηπως θες επειδη εφαγα ενα ban να μην ξαναμπω στο site?.. μηπως θυμασαι οτι μαζι "ταπαμε" και φαγαμε ban.. μονο που μονο το δικο μου ηταν μονιμο... οποτε αστο χαλαρωσε... τι ειναι δλδ το ban? virtual death? ωπα σιγα ρε.. Αν μπει το πληκτρολόγιο του omniflash (εξαιτίας αυτών που λέει) και του spooker No2 εκεί που πρέπει, εφαγες 2day ban και ακομα συνεχιζεις να προκαλεις... και μιλας κιαπο πανω.. ωραιος ετσι γερα αγορι μου! sorry σε μερικους που τους χαλασα την πρασινη ουτοπια τους εδω μεσα... θα το ξεπερασετε.. τοση ωρα ειστε οfftopic εδω μεσα και παραπονιεστε για nicks και αγελαδιτσες κτλ κτλ... αυτο δε πειραζει ε? ευχαριστωωωωωωωω
LL_NEO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 δλδ εσύ τι πιστεύεις ότι είναι το Perm ban? Απλός εξαναγκασμός να κάνεις δεύτερο account? Διότι εντάξει ανθρώπινο το "αθώος λόγω βλακείας" αλλά μην πας να μας βγάλεις και όλους τρελούς
Alsos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ακριβως! το ιδιο θα εκανε ο οποιοσδηποτε στη θεση μου.. ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος... the end...
1980 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 δλδ εσύ τι πιστεύεις ότι είναι το Perm ban? Απλός εξαναγκασμός να κάνεις δεύτερο account? μονιμο μπαν σημαινει πολυ απλα οτι δεν σε γουσταρουν οι μοντερατορς σαν χρηστη να ξαναποσταρεις εδω μεσα αν δεν με απατουν τα ελληνικα μου, διοτι δημιουργεις προβλημα. δεν απευθυνομαι σε καποιον απλα λεω πως το λαμβανω εγω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εγώ και αναλόγως του αποτελέσματος την Κυριακή θα επανέλθω. Για να μη με χάνει ο φίλος μου ο blueviper και γιατί τα γέλια με την Ευρώπη και τις μεταγραφές αργούνε ακόμα. Με τι θα ασχολούμαστε; Υ.Γ Τι Ζε Ρομπέρτο, τι Ζε βλάκας. Αυτός που ξέρει μπάλα ξεχωρίζει και από τους 22. Όταν παίζει αυτό το πιτσιρίκι κάνει τους άλλους 21 να μοιάζουν άσχετοι. Μετά από χρόνια φίλε blueviper πήγα στο γήπεδο και μου θύμησα εκείνον τον πιτσιρικά που πήγαινε στο γήπεδο πριν 15 χρόνια για να δει τον Σαραβάκο. Μεγάλη μπάλα ο μικρός. Ασχέτως αποτελέσματων τέτοιους χρειάζομαι για να ξαναπάω στο γήπεδο.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Όχι. Στην προκειμένη, θα μπορούσε απλώς να βγει το μπαν, αλλά κρατήθηκε αυτό το νικ. Δεν μπαίνει και με τα 2. Μάλιστα. Just proves that ass kissing will get you places.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ακριβως! το ιδιο θα εκανε ο οποιοσδηποτε στη θεση μου.. ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος... the end... Το ότι ίσως υπάρχει μια ανοχή σε ορισμένους για λόγους που αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε οι υπόλοιποι (και δε μας νοιάζει αν και έχω περιέργεια), δε σημαίνει πως είναι και ο κανόνας όποιος γίνεται ban να φτιάχνει δεύτερο account. Και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Εγώ τουλάχιστον, αν με έδιωχναν από μια κοινότητα (ηλεκτρονική ή μη), δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρνούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.