Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αρκεί να μην καεί ο μικρός...και δεν το λέω, ούτε με εμπάθεια, ούτε με κρυφή ελπίδα. Απλώς έχω βαρεθεί να διαπιστώνω το συχνότατο φαινόμενο της "καύσης των ζωντανών", μέσα από τις υπέρογκες απαιτήσεις που δημιουργούνται, τα πρωτοσέλιδα και τους διθυράμβους, αλλά και την στρεβλή νοοτροπία των ίδιων των πδοσφαιριστών, που νομίζουν πως έπιασαν τον παπά από τα @@ πριν ακόμα βγάλουν ακμή. Και 'γω αυτό ακριβώς φοβάμαι φίλε μου γι' αυτό πάω να τον δω τώρα που προλαβαίνω. Ε, και μετά από τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ μια φορά στους καθιστούς του κέντρου με τους ηλικιωμένους δεν είχε τύχει να χαρώ κανένα παιχνίδι. Αν τον κρατήσει του χρόνου (που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς δηλαδή), θα πάρω δικό μου διαρκείας.
1980 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Πάνε καλά ρε οι άνθρωποι; Στα μικρά ρε γαμώτο; ε ο στρατος παιρνει εντολες απο τον κατασκοπο και εκτελει. αφεντικο τους ειναι. απλα η τρομοκρατια ξεκινησε απο νωρις φετος γιατι αμα κατσει η στραβη και δεν ικανοποιησει την απαιτηση του οχλου ο σοκρατες θα πεσει κορνες με τοσες σφαλιαρες που εχουνε φαει φετος.
Powerline Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ε ο στρατος παιρνει εντολες απο τον κατασκοπο και εκτελει. αφεντικο τους ειναι. απλα η τρομοκρατια ξεκινησε απο νωρις φετος γιατι αμα κατσει η στραβη και δεν ικανοποιησει την απαιτηση του οχλου ο σοκρατες θα πεσει κορνες με τοσες σφαλιαρες που εχουνε φαει φετος. Πλάκα-πλάκα πάντως, εμείς θέλουμε τη νίκη, για να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση και για το γόητρο. Εκεί κάτω όμως, την έχουν ανάγκη! Αν δεν κερδίσουν, θα είναι η πρώτη χρονιά που θα έχουν τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών στα ντέρμπι με εμάς και την ΑΕΚ. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, σε περίπτωση που πάρουμε το διπλό απόψε, αν κινδυνέψουν να χάσουν ΚΑΙ το πρωτάθλημα. Μόνο μην τους ρίξουμε καμιά τεσσάρα, γιατί μου μυρίζει Αλέφαντος!
Steven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Καλά ντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας... Στην Ελλάδα είμαστε, όχι σε καμιά σοβαρή χώρα... Ανατροπές δεν γίνονται... Ανεξαρτήτως αποτελέσματος 99% το έχει πάρει ο Ολυμπιακός... Αν γίνει η συντέλια του κόσμου και το χάσει θα αλλάξω ομάδα:p
Powerline Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Κάνουμε και λίγο χαβαλέ, αλλά έχετε βρεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν να τρέχετε τελυταία στιγμή. Οότε δεν είναι και απίθανο. @1980 Μήπως ήθελαν να σπάσουν τον τσαμπουκά απο τους επόμενους Νίνηδες;
Steven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ναι μωρέ.. Ντάξει και πέρυσι δεν έτραχαν απότι θυμάμαι που έχασαν 2-3 παιχνίδια? Όταν όμοως έκαναν τις πολλές μαλακίες σοβάρεψαν πάλι... Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και δύσκολο να νικήσεις τις μικρομεσαίες ομάδες..... @1980.. Τρέχα μια από το τοπικ της Bayern να απαντήσεις, γιατί μας έβαλες φωτιές με αυτά που είπες..
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 par oti mas esfakse o referee aksizame tin itta Καταρχας, γραφτο με ελληνικα γιατι θα σβηστει Δευτερον, αστο, μια χαρα ηταν η διαιτησια...Πολυ καλη ηταν σημερα.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 otan den mporoume na valoume gkol mprosta sto terma kala na pathoume...par oti mas esfakse o referee aksizame tin itta :mrgreen: :mrgreen: Καταρχας, γραφτο με ελληνικα γιατι θα σβηστει Δευτερον, αστο, μια χαρα ηταν η διαιτησια...Πολυ καλη ηταν σημερα. Αν εξαιρέσεις το πεναλτάκι...
1980 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 χωρις σαλιο. και ο ορισμος του πεναλτυ που εφαγε το κορακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.