Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εσυ δηλαδη χαρηκες με την εμφανιση σας με τη μια ευκαιρια στο 75 και το κολωφαρδο γκολ στο 90?

θεωρεις οτι δεν υπηρχε τυχη ?

ο προπονητης σου εχει αλλη αποψη παντως

Η εμφάνισή μας επιθετικά ήταν κακή. Αμυντικά ήμασταν αρκετά καλοί αλλά με λάθη που ευτυχώς δε στοίχισαν. Αυτό δε σημαίνει ότι το πεναλτάκι δεν το έπνιξε ο Καζναφέρης και ότι το γκολάκι ήταν γκολάκι. Οι περισσότερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Ποια η διαφορά του Νίνη που ακόμα και όταν του έκαναν τάκλιν έδινε το χέρι με τον Τοροσίδη που πουλούσε Ολυμπιακοφροσύνη;

Αλήθεια, τι διαφορά είχε η φάση του Κώτσιου που πήρε κόκκινη και 4 αγωνιστικές και του Καστίγιο που πήρε κόκκινη με μία αγωνιστική και του Μάριτς που πήρε την κιτρινούλα μόνο;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι περισσότερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

ναι.

1)τετ-α-τετ καστιγιο,λιγο πριν το σουτ απο τη μικρη περιοχη,τακλιν απο το γκουμα.

2)τετ-α-τετ καστιγιο,παει να περασει τον εμπεντε,και του παιρνει τη μπαλα!

3)ο καστιγιο δινει πασα αριστερα στον μαριτς,αυτος απεναντι απο τον εμπεντε,ο οποιος και μπλοκαρει.(αρε και να ητανε ο τζολε εκει,θα σας ελεγα εγω!).

4)λαθος της αμυνας σας στο 55',μπροστα στο τερμα δεξια απο τα 7 μετρα ο ριβαλντο,αντι να το καρφωσει,δινει πισω στον καστιγιο με τακουνακι.

5)πασα τοροσιδη απο το κεντρο στον καστιγιο,σουτ απεναντι απο τον εμπεντε,αριστερα στην γραμμη της μεγαλης περιοχης,μπλοκαρει ο εμπεντε.

6)κεφαλια μπορχα,η μπαλα εγληψε το δοκαρι.

7)στο 75,εγιναν 4-5-6-7 (δεν θυμαμε) σουτ μεσα απο τι μικρη περιοχη του εμπεντε,και στο τελος βγηκε αουτ.

πραματικα,λιγες οι καλες φασεις!

Δημοσ.
Έτσι, έτσι. Νίκη μέσα έξω οι ανύπαρκτοι.

Πόρνη μπάλα.

νικησανε οι ανυπαρκτοι και απο πισω και απο εμπρος δηλαδη εντος και εκτος εδρας που λεει ο τσουκαλας. το πεναλτι γαργαρα ε. με εχει πιασει νευρικο γελιο που δεν

το αναφερει κανενας.

Δημοσ.

το γεγονος οτι ο ολυμπιακος επιθετικα αποψε ηταν κατω των περιστασεων, και κατω του μετριου, και το γεγονος οτι ο παναθηναικος με 2 ευκαιριες στον αγωνα εβαλε το γκολ και καθαρισε το παιχνιδι

δεν σημαινει οτι ουτε κωλοφαρδος ειναι ουτε οτι τον ευννοησε η διαιτησια.

ο ολυμπιακος εκανε ευκαιριες πολλες, αλλα φταιει ο ιδιος που δεν καταφερε να τις αξιοποιησει!

Δημοσ.

τελικα αυτος ο ρεχαγκελ ειναι προπονηταρας...εκανε σχολη ο ανθρωπος..8 αμυνα, 2 να βολωδερνουνε στην επιθεση, προσευχη, και αν κατσει η κολοφαρδια εκατσε... θα μου πεις εδω αυτος πηρε ευρωπαικο, οι αλλοι δεν θα τον ακολουθησουν???

Δημοσ.
τελικα αυτος ο ρεχαγκελ ειναι προπονηταρας...εκανε σχολη ο ανθρωπος..8 αμυνα, 2 να βολωδερνουνε στην επιθεση, προσευχη, και αν κατσει η κολοφαρδια εκατσε... θα μου πεις εδω αυτος πηρε ευρωπαικο, οι αλλοι δεν θα τον ακολουθησουν???

με το συμπάθειο, αλλά άσχετο το ποστ σου!!!:-D

Δημοσ.

να θυμηθουμε πως επαιζε ο ολυπμιακος στο 1ο ματς με την αεκ μετα το γκολ απο τον ουρανο?

8-0-1 δεν επαιζε?

τι μιλατε ηθελα να 'ξερα...

Δημοσ.

Κατά πρώτον άλλη ποδοσφαιρική φιλοσοφία έχει ο Ότο, άλλη ο Μουνιόθ.

Κατά δεύτερον δεν νομίζω να έκανε σχολή ο Ρεχάγκελ. Τρία χρόνια πέρασαν από το θρίαμβο, γιατί δεν ακολουθήσαμε τότε που ήταν και πιο φρέσκο;

Κατά τρίτο, πριν το euro εσείς δεν λέγατε κάτι για τσουκου τσουκου μπολ;;;Άρα προϋπήρχε του Οτο...

Αυτά για το άσχετο, φίλε μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...