KWSN_Men Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 εσυ δηλαδη χαρηκες με την εμφανιση σας με τη μια ευκαιρια στο 75 και το κολωφαρδο γκολ στο 90?θεωρεις οτι δεν υπηρχε τυχη ? ο προπονητης σου εχει αλλη αποψη παντως Η εμφάνισή μας επιθετικά ήταν κακή. Αμυντικά ήμασταν αρκετά καλοί αλλά με λάθη που ευτυχώς δε στοίχισαν. Αυτό δε σημαίνει ότι το πεναλτάκι δεν το έπνιξε ο Καζναφέρης και ότι το γκολάκι ήταν γκολάκι. Οι περισσότερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ποια η διαφορά του Νίνη που ακόμα και όταν του έκαναν τάκλιν έδινε το χέρι με τον Τοροσίδη που πουλούσε Ολυμπιακοφροσύνη; Αλήθεια, τι διαφορά είχε η φάση του Κώτσιου που πήρε κόκκινη και 4 αγωνιστικές και του Καστίγιο που πήρε κόκκινη με μία αγωνιστική και του Μάριτς που πήρε την κιτρινούλα μόνο;
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Οι περισσότερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. ναι. 1)τετ-α-τετ καστιγιο,λιγο πριν το σουτ απο τη μικρη περιοχη,τακλιν απο το γκουμα. 2)τετ-α-τετ καστιγιο,παει να περασει τον εμπεντε,και του παιρνει τη μπαλα! 3)ο καστιγιο δινει πασα αριστερα στον μαριτς,αυτος απεναντι απο τον εμπεντε,ο οποιος και μπλοκαρει.(αρε και να ητανε ο τζολε εκει,θα σας ελεγα εγω!). 4)λαθος της αμυνας σας στο 55',μπροστα στο τερμα δεξια απο τα 7 μετρα ο ριβαλντο,αντι να το καρφωσει,δινει πισω στον καστιγιο με τακουνακι. 5)πασα τοροσιδη απο το κεντρο στον καστιγιο,σουτ απεναντι απο τον εμπεντε,αριστερα στην γραμμη της μεγαλης περιοχης,μπλοκαρει ο εμπεντε. 6)κεφαλια μπορχα,η μπαλα εγληψε το δοκαρι. 7)στο 75,εγιναν 4-5-6-7 (δεν θυμαμε) σουτ μεσα απο τι μικρη περιοχη του εμπεντε,και στο τελος βγηκε αουτ. πραματικα,λιγες οι καλες φασεις!
1980 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Έτσι, έτσι. Νίκη μέσα έξω οι ανύπαρκτοι. Πόρνη μπάλα. νικησανε οι ανυπαρκτοι και απο πισω και απο εμπρος δηλαδη εντος και εκτος εδρας που λεει ο τσουκαλας. το πεναλτι γαργαρα ε. με εχει πιασει νευρικο γελιο που δεν το αναφερει κανενας.
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 το γεγονος οτι ο ολυμπιακος επιθετικα αποψε ηταν κατω των περιστασεων, και κατω του μετριου, και το γεγονος οτι ο παναθηναικος με 2 ευκαιριες στον αγωνα εβαλε το γκολ και καθαρισε το παιχνιδι δεν σημαινει οτι ουτε κωλοφαρδος ειναι ουτε οτι τον ευννοησε η διαιτησια. ο ολυμπιακος εκανε ευκαιριες πολλες, αλλα φταιει ο ιδιος που δεν καταφερε να τις αξιοποιησει!
vlachaquito Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 τελικα αυτος ο ρεχαγκελ ειναι προπονηταρας...εκανε σχολη ο ανθρωπος..8 αμυνα, 2 να βολωδερνουνε στην επιθεση, προσευχη, και αν κατσει η κολοφαρδια εκατσε... θα μου πεις εδω αυτος πηρε ευρωπαικο, οι αλλοι δεν θα τον ακολουθησουν???
Σκύμνος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 τελικα αυτος ο ρεχαγκελ ειναι προπονηταρας...εκανε σχολη ο ανθρωπος..8 αμυνα, 2 να βολωδερνουνε στην επιθεση, προσευχη, και αν κατσει η κολοφαρδια εκατσε... θα μου πεις εδω αυτος πηρε ευρωπαικο, οι αλλοι δεν θα τον ακολουθησουν??? με το συμπάθειο, αλλά άσχετο το ποστ σου!!!
KWSN_Men Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δεν πειράζει ρε αντικειμενικέ Εργοτελάρα, συμβαίνουν αυτά. Θα περάσει, δεν είναι τίποτα.
dark_banishing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 με το συμπάθειο, αλλά άσχετο το ποστ σου!!! Τι άσχετο !? Αυτό δεν έκανε και ο παναθηναϊκός σήμερα ;
Str Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 να θυμηθουμε πως επαιζε ο ολυπμιακος στο 1ο ματς με την αεκ μετα το γκολ απο τον ουρανο? 8-0-1 δεν επαιζε? τι μιλατε ηθελα να 'ξερα...
Σκύμνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Κατά πρώτον άλλη ποδοσφαιρική φιλοσοφία έχει ο Ότο, άλλη ο Μουνιόθ. Κατά δεύτερον δεν νομίζω να έκανε σχολή ο Ρεχάγκελ. Τρία χρόνια πέρασαν από το θρίαμβο, γιατί δεν ακολουθήσαμε τότε που ήταν και πιο φρέσκο; Κατά τρίτο, πριν το euro εσείς δεν λέγατε κάτι για τσουκου τσουκου μπολ;;;Άρα προϋπήρχε του Οτο... Αυτά για το άσχετο, φίλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.