Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 μου περασε δε τρεχει τπτ.. αυτη ειναι η αληθεια.. ΟΛΟΙ καποτε χανουν.. δεν ειμαστε εξαιρεση.. απλα δε σας αξιζε.. ζητω η κωλοφαρδια!
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Γιατί δε μας άξιζε; Επειδή δεν μας έδωσε πέναλτυ; Επειδή ο Ριβάλντο δεν βλέπονταν; Επειδή ο Παπαδόπουλος το πλάσαρε και ο Μάριτς βάρεσε ξερό μύτο; Επειδή δεν κάνατε ουσιαστικά μια ευκαιρία μόνοι σας; Όπως είπα και πριν, δεν πειράζει, θα περάσει αγόρι μου.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 δε τρωω καυτερα.. αυτογκολ και γκολ της "βουρτσας" τρωω
zaxoys Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Όταν χάνει ο ΟΣΦΠ ο αντίπαλος δεν αξίζει ή φταίει η διαιτησία lol Ποδοσφαιρικά τώρα θυμάται κανείς να έχει ξαναπάιξει ο ΟΣΦΠ με 3 αμυντικογενείς μέσους ? (Τοροσίδης-Στολτίδης-Μάριτς)?Εδώ έλεγαν αμαν στα δύσκολα παιχνίδια μέσα στο Καραισκάκη αν πρέπει να βάλει 2ο αμυντικό χαφ ή όχι. Αν συνυπολογίσουμε και οτι και τα 2 μπακ του ολυμπιακού ήταν καθαρά αμυντικοί παίχτες ΄,γ΄'αυτό φτάσαμε ο οσφπ να δυσκολεύεται τόσο να κάνει φάση ακόμα και με τόσο μεγάλη κατοχή (όχι οτι δεν έγιναν φάσεις απλώς οι΄κυριότερες ήταν από λάθη του ΠΑΟ και όχι από οργανωμένες επιθέσεις). Το κακό είναι οτι φάνηκε η γύμνια του πάγκου ,για να κάνει πιο επιθετικό το κέντρο δλδ έπρεπε να αρχίσει με Μπόρχα φορ και κάποιον από τους κοντούς στα χαφ , ο Τάκης απ'οτι φάνηκε ούτε που σκέφτηκε να βάλει πχ τον Παππά
Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 νομιζω σε καλυπτει αυτο.Ο ολυμπιακος δεν εχει ομαδα.Ειναι πολυ απλο. Απο την σημερινη 11αδα ας πουμε οι παιχτες που αξιζαν να φορανε τη φανελα ειναι Νικοπολιδης Σεζαρ Τοροσιδης Στολτιδης Ριμπο Καστιγιο 6 παιχτες απο τους 11. Εγώ, με βάση αυτά που είδα σήμερα, αλλά και σε κάποια άλλα ματς την τελευταία σεζόν, θα έβγαζα απο τη λίστα το Rivaldo. Μεγάλος παίχτης, απο τους λίγους, αλλά ο χρόνος είναι αδυσώπητος με όλους.
revil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 μα τελικα ολοι να ειμαστε προπονητες? Ολοι ρε??? zaxous no offence αλλα οταν βλεπω ποστ με συστηματα θεσεις παιχτων ιδανικες αλλαγες κλπ μου γυριζουν τα αντερα. powerline ο ριμπο ειναι ριμπο. Μια θα σου κανει και ειναι γκολ. Και βρηκες ρε συ σεζον να το πεις που ειναι πρωτος σκορερ Σοβαρα τωρα στο αστειο ελληνικο πρωταθλημα νομιζω οτι μπορει να παιζει μεχρι τα 60
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 μα τελικα ολοι να ειμαστε προπονητες?Ολοι ρε??? εδω ειναι ο αλεφαντος προπονητης δεν θα ειναι και οι μισοι ελληνες? http://en.wikipedia.org/wiki/Nikos_Alefantos
Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Να του στείλουμε ένα PC (του Αλέ) και το Football Manager 2007. Μπορεί να γίνει προπονητάρα μετα
LL_NEO Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 δε τρωω καυτερα.. αυτογκολ και γκολ της "βουρτσας" τρωω Ειδικά απο βούρτσες άλλο τίποτα φέτος. Έχεις αλλάξει 7-8 φορές χωρίστρα...
tzinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 γκαβος Vs στραβος 0 - 1. και να τανε γκαβος vs στραβος 1-0 δεν θα αλλαζε τιποτα. κανεις απο τους 2 δεν βλεπει στα 2μετρα! Ξεχαστε το αποτελεσμα και δειτε οτι για πολλοστη φορα το ντερμπι ηταν μονο λιγο παθος και κλοτσηδια. Μπαλα μηδεν! Αν δεν υπηρχε οπαδικο ενδιαφερον θα αλλαζες καναλι και θα εκανες μυνηση και στην ΝΕΤ που εβαλε τετοιο βαρετο παιχνιδι. Απαραδεκτη μπαλα απο τις δυο μεγαλυτερες ομαδες της ελλαδος. Δυστηχος δεν παιζουμε το ιδιο αθλημα με την υπολοιπη ευρωπη! Για μενα ο ολυμπιακος ας πουμε οτι επαιξε λιγο καλυτερα, ειχε καλυτερη κυκλοφορια, αλλα δεν παυει να εχει μερικους ανικανους μεσα που παντα τα σκατονουν στα δυσκολα. Ο βαζελος πιο εξυπνα μεν, αλλα με τακτικη μικρης ομαδας. για 70 λεπτα ανυπαρκτος για μια ομαδα που θελει πιο πολυ την νικη και θελει να λεγεται μεγαλη ομαδα. Δεν με πειραξε η ηττα, ηρθε απο μια γκελα στο 90, shit happens. Aλλωστε το πρωταθλημα εχει κριθει. Αλλα την δικη σας γκαβομαρα να τη λυσετε μονοι σας. Σε εμας θα ξυπνησει κανεις επιτελους?? ποτε θα φυγουν τα καρκινωματα?? μαριτς, ταραλιδης, μπουλουτ, μπαμπαγκιντα, οκκας, ανατολ, ντομι, ο απιστευτος μπορχα, γεωργατος.......πρεπει να παρουν τον μπουλο. Ειτε λογο ηλικιας, ειτε λογο ανικανοτητας. Τουλαχιστον 8-10 παιχτες ειναι για τα πανυγηρια. Μιλαμε για μεγαλο ποσοστο σε μια ομαδα. Ο μπορχα ειναι ο πιο αμπαλος παιχτης στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου (συμπεραλαμβομενων των ερασιτεχνικων πρωταθληματον). Ποσα λεφτα εχει φαει σε ανικανους αυτη η ομαδα ρε γαμωτο, ελεος. χωσε μενδρινο, φακινο και ματσουκα αντι μαριτς, μπορχα, οκκα. Οχι επειδη ειναι μοδα πλεον οι πιτσιρικοι αλλα ειλικρινα πιστευο οτι δεν μπορει να ειναι και πολυ χειροτεροι απο δαυτους
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ειδικά απο βούρτσες άλλο τίποτα φέτος. Έχεις αλλάξει 7-8 φορές χωρίστρα... ε ναι ρε φιλε, μουδωσες τη βουρτσα που κραταγατε 12 χρονια τωρα
KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 εχω κοψει καιρο να γραφω στον παρον τοπικ απλα με αφορμη ενα ποστ του Αλσος που εχει γενικη εφαρμογη στον αθλητισμο Απο ποτε σε τιμαει οτι "εκανε μαλακια ο ΑΝατολακης"??? Καταλαβαινω οτι εχεις αναγκη να νιωσεις οτι επαιξες φοβερη μπαλα και στην ουσια σε πουλησε ο "ενας" (αιωνιο συνδρομο Εφιαλτη στις Θερμοπυλες ) αλλα εχεις σκεφτει ποτε οτι στην ουσια υποβαθμιζεις την ομαδα σου? Αυτο που λες ειναι οτι στην ουσια εχεις ενα,δυο,τρια γιωτομπαλα στην ομαδα και μαλιστα δεν εχεις κανει κατι ωστε να παρεις καλυτερους. Αυτο σου δινει την ψευδαισθηση οτι μου την ειπες "ειμαι καλυτερος αλλα με εκαψε ο Ανατολακης" αλλα καταληγεις να μου λες οτι εγω εχω καλυτερους απο τον Ανατολακη.Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εμεις λεμε ακριβως τα ιδια για τον Βυντρα ΧΩΡΙΣ να παραγνωριζουμε οτι καποιος φταιει που παιζει ο Βυντρα και οχι καποιος καλυτερος.Οβερ εντ αουτ απο αυτο το τοπικ
zaxoys Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καταρχήν όχι zaxous αλλά zaxoys Το post προφανώς δεν ήταν πρόταση για σύστημα κλπ (και μάλιστα κατόπιν εορτής) Ήταν διαπίστωση οτι ο ΟΣΦΠ έχει πάρα πολύ καιρό να παίξει με τόσο αμυντικογενείς παίχτες ταυτόχρονα και μάλιστα στην έδρα του πράγμα που κάτι δείχνει ...οτι δλδ ο Τάκης τον φοβόταν τον αγώνα Ο Ρίμπο όντως για Ελλάδα κάνει ακόμα ,ειδικά όσο μπορεί και σκοράρει αλλά για ευρώπη η ταχύτητα του είναι απαγορευτική και αν θεωρήσουμε οτι ο ΟΣΦΠ θέλει να παίξει παιχνίδια πχ όπως μέσα στην Μονακό Έγιναν επεισόδια έξω από το γήπεδο στο ημίχρονο?γιατι κάτι τέτοιο έλεγε στις ειδήσεις πριν ο άλφα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.