Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αυτές τις κούπες όταν μας σέλωνε ο γερό-Νικόλας (Αναστόπουλος) εγώ τις διέγραφα προσωπικά από τον κατάλογο. Όπως και να 'χει 4 παιχνίδια περιμένουμε να δούμε όλο το χρόνο. Αυτό λένε και τα εισητήρια.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 αυτα τα παιχνιδια για καποιο σκοπο τα δινεις.. γιαυτο και λεγεται Ελληνικο Πρωταθλημα.. αν σε ενδιαφερει μονο το θεαμα βαλε δορυφορικη να χαζευεις ξενα πρωταθληματα...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Γιατί μίλησα εγώ για θέαμα; Την μυτάρα του Παπ να βλέπω στο 90 και ας μην σώσουν να παίξουν ποτέ για το θέαμα. Τα θεάματα μας φάγανε σε πολλά πρωταθλήματα.
Karth Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Οπως και να 'χει, δε θα καθόμουν να σκάσω για τέτοιο παιχνίδι. Χτες έχασα 90 λεπτά από τη ζωή μου άσκοπα. Ούτε καζούρα θα κάνα ούτε περήφανος θα είμουν και ας κέρδισε η ομάδα μου. Πάντως για να πω την αλήθεια ευχαριστήθηκα την νίκη και ας πιστεύω πως καμία από τις 2 ομάδες δεν την αξιζε.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ναι οπως και εγω εχω δει ουκ ολιγες φορες τις μυταρες των Ριβαλντο, Τζορτζεβιτς, Αλεξανδρη, τζιοβανι, ιβιτς και παει λεγοντας.. 30 φορες τα τελευταια 20 χρονια
Freakster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Και επειδή η μπάλα είναι δίκαια, η φουρνιά της Παιανίας πήρε την ολοκληρωτική ρεβάνς στο Euro 2004.Αυτοί οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν. Αυτοακυρωνεσαι αν υποννοεις οτι ο Παναθηναικος πηρε το κυπελλο.. Ηταν και αλλοι εκει.. Σε λιγο θα βγει ο Χαριστεας και θα πει, εγω το πηρα.. Μη καρπωνομαστε συλλογικες επιτυχιες, ελεος.:oops:
Σκύμνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 αΥΤο που μενει στο τελος ειναι οι τιτλοι... Αν και διαφωνώ σχεδόν σε όλα αυτά που γράφεις (και με το υφάκι σου που είναι αισχρό), στο συγκεκριμένο θα συμφωνήσω. Ναι. Εκείνο που τελικά μένει είναι οι τίτλοι. Κάποτε θα ακούσουμε για τη "δοξασμένη περίοδο του θρύλου με πρόεδρο τον μεγάλο Κόκκαλη", όπως έχει μείνει στην ιστορία ο Γουλανδρής....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μπορείς να πάρεις όλην την 22αδα και να κάνεις εξέταση στα παπούτσια του καθενός, έναν προς έναν. Για να μην κοροϊδεύεις τον εαυτόν σου, γιατί ο Γερμανός ήξερε καλά τι έκανε. Μη ξεχάμε βέβαια την συμμετοχή του Νικοπολίδη (δεν είχε παίξει ακόμη ούτε φιλικό με τον Ολυμπιακό) και του Βενετίδη που προφανώς έφερνε τις πετσέτες. Κατά τ' άλλα οι "ΓκουμοΜπασινοΚαραγκούνηδες" και όλη η γενιά των losers επικράτησαν δεόντως. Νομίζω πως αν μιλάμε για τους 9 από τους 11 είναι περριτό να ανακατεύουμε τον... Χαριστέα.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 καπως ετσι παει.... offtopic: και αυτο με το αισχρο υφακι ειναι τελειως ακυρο...μιλαω οπως μιλαει η πλειοψηφια εδω μεσα
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 καλα μεινε εσυ με τη γενικη εντυπωση εμφανισεων πριν 30 χρονια και ασε εμενα να παιρνω κουπες..τις προτιμω Το κακό είναι ότι μάθατε τόσο πολύ στις κούπες πού αδιαφορείτε γιά το... περιεχόμενο της κούπας.Ότι κούπα καί να είναι ας περάσει! Δηλαδή.Αν έπαιζες στην Ισπανία καί κέρδιζες την κούπα θα ήσουν πράγματι βασιλιάς γιατί εκεί όλα σχεδόν τα ματς είναι πολύ δυνατά καί καθοριστικά.Αλλά να παίζεις στην Ελλάδα καί να κερδάς εσύ τον Ιωνικό την Κέρκυρα καί τον Ηρακλή καί ο άλλος να μην το κάνει σημαίνει ότι οι κούπες στην Ελλάδα είναι γιά το..κρασί. Αντί να πιάσετε τον θείο καί να τού πείτε εε! μπάρμπα.Εδώ δεν πάει άλλο(ή μήπως πάει κι άλλο?) κοίτα τι μπορούμε να κάνουμε εκεί πού φαίνονται τα παληκάρια.Καί εννοώ την Ευρώπη.Αλλά φαίνεται δεν σας πολυενδιαφέρει.Έτσι σας έμαθε ο θείος.Από την κατάκτηση του CL στη διάκριση στο UEFA καί ποιός ξέρει ακόμη τι άλλο θα πεί.Εντάξει εμείς ξέρουμε ότι ο Παναθηναικός έχει πρόβλημα εδώ καί κάποια χρόνια.Εσείς το ξέρετε ότι γεράσατε καί δεν θα υπάρχουν σε λίγο δικαιολογίες?Μεγαλύτερη μλκ δεν υπήρξε από το να σς φέρει πίσω τον Λεμονή.Σκέφτεται πολύ απλοικά ο Σωκράτης γιά να τον ξαναπάρει.Σού λέει ο Σόλιντ δεν σταύρωσε νίκη στην Ευρώπη ενώ ο σερ Τάκις έριξε έξι στην Λεβερκούζεν.Λες καί ο χρόνος σταμάτησε εκεί!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ναι οπως και εγω εχω δει ουκ ολιγες φορες τις μυταρες των Ριβαλντο, Τζορτζεβιτς, Αλεξανδρη, τζιοβανι, ιβιτς και παει λεγοντας.. 30 φορες τα τελευταια 20 χρονια To κακό στην μπάλα είναι ότι υπάρχει αυτό που λέμε "φρέσκα κουλούρια". Δηλαδή οι αναφορές στον Δομάζο θα έβγαζαν γέλιο στην αντίθετη περίπτωση. Και η μυτάρα του Παπ είναι ολόφρεσκη. Ζήσε μ' αυτό.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 θα ζησω μαυτο οπως ζουσες και εσυ τα τελευταια 12 χρονια παραμαζομα και τον εναν τιτλο σε καθε 7 χρονια
Freakster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μπορείς να πάρεις όλην την 22αδα και να κάνεις εξέταση στα παπούτσια του καθενός, έναν προς έναν. Για να μην κοροϊδεύεις τον εαυτόν σου, γιατί ο Γερμανός ήξερε καλά τι έκανε. Μη ξεχάμε βέβαια την συμμετοχή του Νικοπολίδη (δεν είχε παίξει ακόμη ούτε φιλικό με τον Ολυμπιακό) και του Βενετίδη που προφανώς έφερνε τις πετσέτες. Κατά τ' άλλα οι "ΓκουμοΜπασινοΚαραγκούνηδες" και όλη η γενιά των losers επικράτησαν δεόντως. Νομίζω πως αν μιλάμε για τους 9 από τους 11 είναι περριτό να ανακατεύουμε τον... Χαριστέα. Kαι ομως αυτος εκανε ολη τη δουλεια αν το σκεφτεις. Και ο δελλας, y not? Νοοτροπια ειναι αυτη; Δηλαδη w8, αφου εγω υποστηριζω τον ολυμπιακο γιατι δε πηγα στο γηπεδο να γιουχαριζω τη ''πρασινη γενια''; Νομιζα οτι η εθνικη, ηταν πανω απο τα οπαδικα, καπου εξω επεσα. Χαμενες ευκαιρες dammit. Επειδη δε μου αρεσει αυτη η συζητηση που παει να ξανα-ανοιξει προτιμω να απεχω, δες το οπως θες. P.s. δεν εθελοτυφλω, αλλα για μενα η εθνικη ειναι πανω απο τα οπαδικα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Απλώς κάνω μια αναφορά στην ιστορία, καθώς η "πράσινη φουρνιά" θεωρείται γεγονός, όπως και η παντοκρατορία στον χώρο της εθνικής ομάδας από την εποχή που ήταν ακόμη Ελπίδες. Για να μην την αναφέρουμε μόνο όταν μας συμφέρει (losers) Το να μην το αναφέρω καθόλου είναι άκρως αντιδεοντολογικό. Για εμένα κανένας δεν έκανε "όλη την δουλειά", ήταν καρπός ομαδικότητας. Αυτό που λες εσύ είναι μάλλον πιο οπαδικό.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Και επειδή η μπάλα είναι δίκαια, η φουρνιά της Παιανίας πήρε την ολοκληρωτική ρεβάνς στο Euro 2004. Το να μην το αναφέρω καθόλου είναι άκρως αντιδεοντολογικό. Για εμένα κανένας δεν έκανε "όλη την δουλειά", ήταν καρπός ομαδικότητας. Αυτό που λες εσύ είναι μάλλον πιο οπαδικό. ταχεις λιγο χαμενα η μου φαινεται? μπερδευτηκαμε? αποφασισε πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.