slim_shady Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Βασικά το μόνο πράγμα που δν ήταν στημένο ήταν το γκολ. Και οι 2 για ισοπαλία το πήγαιναν. Σωστος!!...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Προσέξτε τώρα ανάλυση ή μάλλον απαίτηση τού Λεμονή καί όλων των Ολυμπιακών.Γιατί ρε μλκς Παναθηναικοί παίξατε αναχρονιστικό ποδόσφαιρο καί δεν βγήκατε μπροστά γιά να βρω χώρο να σας χώσω κανα γκολάκι?Ακούτε απαίτηση?Να παίξει ο Μουνιόθ όπως γουστάρει ο σερ Τάκης κατάλαβες?Πρέπει όλοι οι Παναθηναικοί να ζητήσουμε συγγνώμη από τον σερ Τάκη πού παίξαμε σκληρή άμυνα καί δεν μπόρεσε αυτός με το διαστημικό του ποδόσφαιρο να νικήσει.Σας λέω πρέπει να αυτοτιμωρηθούμε γιά το μεγάλο ατόπημα καί την ασέβεια πού δείξαμε προς το πρόσωπο τού Έλληνα Μουρίνιο.Θα προσέξατε διαφορά στο επίπεδο από τις δηλώσεις των δύο τεχνικών.Πάντως εγώ άμα ήμουν Λεμονής καί μόνο πού θα καθόμουν με προπονητή από τη χώρα με το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο θα ένοιωθα περίφημα.Ας κόψει τις δικαιολογίες λοιπόν καί να αφήσει τα μαθήματα καλού ποδοσφαίρου. Φανταστείτε ότι ολόκληρος αντιπρόεδρος της Βουλής καί γνωστός φανατικός γάβρος κύριος Τραγάκης υποπτεύεται λέει στήσιμο τού αγώνα αλλά δεν το ..λέει γιατί υπάρχει καί αθλητικός δικαστής.Τέτοιοι τύποι μας κυβερνάνε.Πιό χούλιγκανς από τούς γνήσιους. Λοιπόν ας σταματήσει το παραμύθι με στημένα καί τέτοια.Δεν γίνονται αυτά σε ντέρμπυ των αιωνίων.Δηλαδή υπολόγισε ο Μπόρχα την κεφαλιά καί έγλειψε η μπάλλα το δοκάρι? Aυτό που αποκαλούν "αναχρονιστικό ποδόσφαιρο" στην ποδοσφαιρική Ευρώπη λέγεται "σύγχρονο ποδόσφαιρο", ενώ υπάρχει η γενική παραδοχή μετά το 2004 πως ο Ρεχάγκελ έδειξε τον δρόμο, ακόμη και από τον Κλινσμαν ή τον Μαραντόνα. Πάντως για την ιστορία το 4-2-4 έχει καταργηθεί από το 1960. Χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης. Με μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν θα παρατηρήσουμε ντέρμπυ που ο ΠΑΟ έπαιξε μονότερμα τον Ολυμπιακό και στο τέλος πήρε από τα 3 το μακρύτερο, ήταν η χρονιά που ο πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος) είχε βγει να κατηγορήσει τον ΠΑΟ εμμέσως πλην σαφώς, πως έκανε "χρήση αναβολικών ουσιών". Φυσικά και δεν ρίχνουμε τόσο το επίπεδό μας. Ο Τραγάκης ως αντιπρόεδρος της Βουλής, ούτε λίγο ούτε πολύ βγήκε να επικυρώσει αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: γαύρος και εξυπνος αποκλείεται. Είναι έννοιες ασύμβατες. Μάλιστα στην περίπτωσή του, νομίζω πως πιο βλάκας, πεθαίνεις.
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ο Τραγάκης ως αντιπρόεδρος της Βουλής, ούτε λίγο ούτε πολύ βγήκε να επικυρώσει αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: γαύρος και εξυπνος αποκλείεται. Είναι έννοιες ασύμβατες.Μάλιστα στην περίπτωσή του, νομίζω πως πιο βλάκας, πεθαίνεις. Ενώ ο Σουφλιάς βρε παιδί μου με το Μετροπόντικα και τις φαιδρότητες που αξίωσε, αποδεικνύεται απαύγασμα πνευματικής οξυδέρκειας και νοητικής υπεροχής. Ασ' το Αιγέα...το παλεύεις, αλλά δε δου κάθεται εκ των πραγμάτων. Χαρισματικά ηλίθιοι υπάρχουν σε όλα τα στρατόπεδα...από ένα σημείο κι έπειτα είναι απλώς ζήτημα marketing. Μήπως όμως τελικά μη έξυπνος είναι κι εκείνος που ισοπεδωτικά χαρακτηρίζει τους πάντες μη έξυπνους;
Powerline Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Mην ασχολείστε με Σουφλιάδες και Τραγάκηδες. Τι περιμέναμε δηλαδή εμείς οι Παναθηναϊκοί να πει ο Σουφλιάς; ή, τι διαφορετικό περίμεναν οι Ολυμπιακοί να πει ο Τραγάκης; Οι άνθρωποι πουλάνε αέρα και τον αγοράζουμε με ψήφους. Σς κάτι τέτοιες φάσεις λειτουργούν σαν πλασιέ. Κοιτάνε να σε κάνουν να τους συμπαθήσεις. Πατάνε με άλλα λόγια πάνω στο φανατισμό, καλώς ΚΑΙ κακώς εννοούμενο, και συγκεντρώνουν γύρω τους στρατιές ψηφοφόρων. Και μετά γίνονται θέμα εντιπαράθεσης στα φόρουμ, αλλά τη δουλειά τους την έκαναν.
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δε διαφωνώ Powerline...αμφότερους τους έχω γραμμένους κι αντιλαμβάνομαι πλήρως τα συμφέροντα που υπηρετούν...ενίοτε δε, την ανεπάρκεια της φαιάς ουσίας τους και μόνο. Με τις κρίσεις που ξεβράζει ανόητα ο Aigeas στην ανέμπνευστη προσπάθειά του να προσβάλλει τους αλλόθρησκους τα βάζω, γιατί δεν τον διαφοροποιούν από περιπτώσεις τύπου Omnislash κατ' ουσίαν, αλλά μόνο στο φαίνεσθαι. Γιατί λοιπόν να μην πατήσει ο οποιοσδήποτε στην περίπτωση Σουφλιά, για να ονοματίσει άπαντες τους Παναθηναϊκούς απλώς ηλίθιους; Ρητορικό το ερώτημα...κι αναμενόμενη η δικαιολογημένη αντίδραση που θα επιφέρει.
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 προτεινω οι διαφορες να λυθουν σε ενα τραπεζι με μεζεδες και ρακομελα
Powerline Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 προτεινω οι διαφορες να λυθουν σε ενα τραπεζι με μεζεδες και ρακομελα Και δυο εντεκάδες γκόμενες
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ρε συ blueviper συγκρίνεις το αποτυχήμένο ΣΑΦΩΣ αστείο του μπόζου του κουφού με την κοτσάνα που πέταξε ο Τραγάκης; Το μεν ένα είναι για μούτζες λόγω της βλακείας που έδειξε ο υπουργός που αντί να κοιτάξει ο μούργος να αρχίσουν οι εργασίες για το γήπεδο λέει μαλακίες και πουλάει Παναθηναικοφροσύνη, το άλλο αν δεν καλύψεις τον κώλο σου για να το πεις λάου λάου σου τη βγαίνει εισαγγελέας (ναι εντάξει έχει άσυλο)...
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Και δυο εντεκάδες γκόμενες σε πειραζει να τις κανουμε δυο ντουζινες για να καλυφτω εγω με 4? :mrgreen: :mrgreen:
Powerline Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 σε πειραζει να τις κανουμε δυο ντουζινες για να καλυφτω εγω με 4? :mrgreen: :mrgreen: Μια χαρά! Αφου θα χρειαστούμε διαιτητή, επόπτες και τέταρτο να σηκώνει το "ταμπελάκι", όταν δεν θα ασχολούμαστε με άλλα σπορ. :mrgreen:
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ρε συ blueviper συγκρίνεις το αποτυχήμένο ΣΑΦΩΣ αστείο του μπόζου του κουφού με την κοτσάνα που πέταξε ο Τραγάκης; Δε συγκρίνω αυτό, αλλά την οικτρή απόπειρα κάποιου να προσβάλλει ουσιαστικά κάθε γαύρο του forum, βασισμένος στα όσα ανέφερε κάποιος Τραγάκης που τυγχάνει παρόμοιων οπαδικών προτιμήσεων. Χεσμένο τον έχω τον Τραγάκη, όχι όμως και μια συμπεριφορά που ισοπεδώνει κι υποτιμά ανεξαιρέτως. Κι επειδή ακριβώς ο Σουφλιάς (κι ο όποιος Σουφλιάς) επέδειξε τέτοια αποθέματα βλακείας, θα ήμουν τουλάχιστον βλαξ κι ο ίδιος, αν τον χρησιμοποιούσα για να αποδείξω πως ανάλογα συμπεριφέρονται και λειτουργούν κι οι ομοϊδεάτες του. Αυτό κατακρίνω...δεν μπαίνω σε διαδικασία να αποδείξω ποιος εκ των δύο υπήρξε πιο ανόητος. Είναι τουλάχιστον αυτονόητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 blueviper δεν εκτιμάς το χιούμορ μου, πράγμα που ούτως η άλλως θα κάνεις στο βυζαντινό τόπικ με την 15χρονη που τίναξε την γιορτή στον αέρα. Πάντως για την ιστορία ο Σουφλιάς δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση, ένας εργάτης τον πείραξε και του είπε να τον ονομάσει Γιούτσο (έμπαινε Γιούτσο, έμπαινε..), τον πείραξε και λίγο για το ντέρμπυ, και τελικά καταλήξαμε με γνωστά αποτελέσματα. Άμα λες εξυπνάδες σε βάζελο υπουργό τέτοια παθαίνεις. Εξάλλου δεν θα δουλεύει 8 ώρες ο υπουργός με ένα μηχάνημα που επισήμως ονομάζεται "Ριβάλντο". Ουδεμίαν σχέση με την καφρίλα του Τραγάκη. Αν λέει αυτά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, από τον 15χρονο στην πλατεία τι να περιμένεις;
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 blueviper δεν εκτιμάς το χιούμορ μου, πράγμα που ούτως η άλλως θα κάνεις στο βυζαντινό τόπικ με την 15χρονη που τίναξε την γιορτή στον αέρα. Πρέπει να μ' αγαπάς ιδιαίτερα, μια κι οι περισσότερες αναφορές σου με αφορούν, μολονότι ουδέποτε εξέφρασα ταύτιση με όσα καταθέτω ως ειδήσεις. Νομίζεις πως τραβάω κανένα ζόρι αν βγάλεις την μικρή ούφο made in Sirius; Χιούμορ πάντως που εν τέλει θίγει τους πάντες κι όχι κάποιους με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (που δεν αφορούν φυσικά τις οπαδικές τους προτιμήσεις), είναι άστοχο, αν όχι ανόητο και το ίδιο. Δεν κατανοώ λοιπόν πως διαφοροποιείσαι από τον κάθε Omnislash, που θα το παίξει -τάχα μου- αστειάτορας, για να καλύψει την επιθυμία του να προσβάλλει. Μήπως να αντιληφθούμε πως δε βρισκόμαστε απαραιτήτως με τους κολλητούς μας, για να αξιώνουμε να δέχονται με ελαφρότητα τέτοιες πλακίτσες; Πάντως για την ιστορία ο Σουφλιάς δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση... Προφανώς η ιστορία θυμίζει σπασμένο τηλεφώνο. Ο καθένας την παρουσιάζει διαφοροποιημένη. Για παράδειγμα, τα όσα διάβασα στην Ελευθεροτυπία μιλούσαν για ένσταση με τα περί Γιούτσου στην αρχική πρόθεση του Σουφλιά να τον ονοματίσει Νίνη. Δε με ενδιαφέρει όμως κι ιδιαίτερα...αν ήταν έτσι, θα είχα φροντίσει να το σχολιάσω, όταν ο The_Edge το κοινοποίησε. Η αναφορά έγινε με πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ουδεμίαν σχέση με την καφρίλα του Τραγάκη. Αν λέει αυτά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, από τον 15χρονο στην πλατεία τι να περιμένεις; Αναλογιζόμενος πως φρόντισες κι ο ίδιος να αντιδράσεις, έχω κατά νου τι να περιμένω κι από τον 15χρονο. Άλλωστε μερικοί επιλέγουν να λειτουργούν με την ωριμότητα του τελευταίου, μολονότι ούτε την ηλικία του διαθέτουν, ούτε καν την αμεσότητα της πλατείας. Οπότε δεν περιμένω τίποτα καλύτερο κι από το παιδάκι, που όσο να 'ναι βράζει και το αίμα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πρέπει να μ' αγαπάς ιδιαίτερα, μια κι οι περισσότερες αναφορές σου με αφορούν, μολονότι ουδέποτε εξέφρασα ταύτιση με όσα καταθέτω ως ειδήσεις. Νομίζεις πως τραβάω κανένα ζόρι αν βγάλεις την μικρή ούφο made in Sirius; Α, ο "ΔΑΥΛΟΣ" τον σκοπό του τον πέτυχε, βρήκε φιλελεύθερα πνεύματα τα οποία αναμάσησαν την είδηση, έβαλαν κι ένα τίτλο και η μικρή έγινε γνωστή από την "επίθεση των σκοταδιστών". Ξαφνικά την αφορίσαμε κι αυτή έτσι; Και που να δεις υλικό που έχω για παγανιστές-φιλελεύθερους-δημοκράτες. Ελπίζω να μην τους αποκηρύξεις αμέσως γιατί τότε θα χάσω το ενδιαφέρον του διαλόγου στα φόρουμς. Σου έρχεται η Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα. Αλλά κι αυτή φαντάζομαι θα την είχαν γράψει τίποτε "σκοταδιστές".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.