Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α, ο "ΔΑΥΛΟΣ" τον σκοπό του τον πέτυχε, βρήκε φιλελεύθερα πνεύματα τα οποία αναμάσησαν την είδηση, έβαλαν κι ένα τίτλο και η μικρή έγινε γνωστή από την "επίθεση των σκοταδιστών".

Ξαφνικά την αφορίσαμε κι αυτή έτσι;

Το έγραψα και στο άλλο thread, αλλά πέρασε και δεν άγγιξε. Σε ποιο ακριβώς post μου αναφέρω πως υιοθετώ επακριβώς τα όσα ξεστόμισε η μικρή και γίνομαι μονίμως ο αποδέκτης μιας τέτοιας παρατήρησης;

Μην ανησυχείς όμως...οι αφορισμοί αποτελούν προνόμιο κυρίως διάφορων μικρόνοων και δογματικών που διακοσμούν ποικίλλα θρησκεύματα. Για τη δε γούνα "μας", υπάρχουν πολλά σχετικά ράμματα.

Και που να δεις υλικό που έχω για παγανιστές-φιλελεύθερους-δημοκράτες.

Ελπίζω να μην τους αποκηρύξεις αμέσως γιατί τότε θα χάσω το ενδιαφέρον του διαλόγου στα φόρουμς. Σου έρχεται η Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα. Αλλά κι αυτή φαντάζομαι θα την είχαν γράψει τίποτε "σκοταδιστές".

Funny...σατανικά αποβράσματα αυτοί οι δημοκράτες. Ειδικά δε όσοι εκφράζουν αυθεντική εναρμόνιση με τα ιδεώδη του πολιτεύματος...αυτοί είναι κι οι χειρότεροι. Πίσσα και πούπουλα να τελειώνουμε με την πάρτη τους.

Ρε c Αιγέα...να σου στείλω καλύτερα ένα κουκλάκι που τσίμπησα και για την ενός έτους ανηψούλα μου, για να απασχολείσαι; Παίζει 5-6 διαφορετικές μελωδίες και καμιά 10αρια φράσεις, όταν του ζουπάς διάφορα σημεία του σώματος (πλην του πέους). Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν παραμείνω περισσότερο στην παρούσα καρέκλα για να κοκορομαχήσω για όσα εσύ θεωρείς μείζονος σημασίας, θα αντιδράσουν οι αιμορροΐδες μου.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπορουμε ολοι να αρχισουμε να λεμε τετοια παραδειγματα-παραμυθακια...

Το θεμα ειναι? Σε τι οφελει? Τι θα κερδισεις?

Αν επαιρνε κοκκινη ο Γκουμας θα νικαγες δηλαδη? Τοσο σιγουρος εισαι?

Εγω δεν θα ημουν τοσο σιγουρος, γιατι θα επαιζε με 8 ο βαζελος πισω και θα εψαχνε καμια αντεπιθεση για να παρει το παιχνιδι (πραγμα που εκανε και του βγηκε)

δεν το ειπα καν σα δικαιολογια σαν κωμικο το ειπα

αλλα βλεπω οτι εχετε 10 μετρα και 20 σταθμα οπως σας συμφερει

δε θα αλλαζε το παιχνιδι με μια κοκκινη στο 5ο λεπτο ενω στο παιχνιδι με τον Αρη η κιτρινη του Γεωργατου τα εκρινε ολα ..............

οι κοκκινες του τσιριλο καπανταη παλι δεν θα επαιζαν κανενα ρολο

ουτε του ζεβλακωφ............... παρολαυτα ενα αναποδο πλαγιο του Ολυμπιακου εκρινε το πρωταθλημα...................

Δημοσ.

μου φενεται ρε adi οτι αντιλαμβανεσαι πραγματα και καταστασεις ετσι οπως σε συμφερουν εσενα...

1ον) δεν ειπα οτι δεν θα αλλαζε το παιχνιδι, ειπα απλα οτι και ετσι να γινοταν δυσκολα θα κερδιζες αν επαιζες οπως επαιζες...

2ον)στο παιχνιδι με τον Αρη που αναφερεσαι, ο Ολυμπιακος εχανε ηδη με 1-0 ή 2-0 στο ημιχρονο και το γυρισε στο 2ο το παιχνιδι, αν στο 1ο ημιχρονο επαιζε με 10, δυσκολα θα το γυρναγε...

3ον)Κοκκινες Τσιριλο-Καμπανταη? Σε ποιο παιχνιδι?

4ον)Ζεβλακοφ κοκκινη στο παιχνιδι με την Αεκ φανταζομαι θα αναφερεσαι, εχω ξαναπει οτι η φαση στην οποια αποβληθηκε ηταν λαθος, αλλα μαλλον ουτε διαβαζεις, ουτε δινεις σημασια, εχει κολλησει το μυαλο σου οτι αδικηθηκες...

5ον) Ποιο αναποδο πλαγιο του Ολυμπιακου εκρινε εναν τιτλο?Ενα πλαγιο?Δυσκολο να το πιστεψω, τι θα αλλαξει με ενα πλαγιο?Θα βαλεις κατευθειαν γκολ?Σοβαρεψου ρε λιγο...

6) Εστω οτι ενα πλαγιο εκρινε εναν τιτλο, ποσες αλλες φασεις τα τελευταια 10 χρονια εκριναν αποτελεσματα διαφορων αγωνων, με συνεπεια να αποκτας απο Δεκεμβρη μηνα ενα σοβαρο προβαδισμα?

Δημοσ.

μαλλον εσεις πρεπει να σοβαρευτειτε και να βαλετε λιγο χερι στους προεδρους σας

καθε χρονο ο Κοκκαλης ριχνει τον πηχη αλλα καθε χρονο ολο και πιο ευκολα παιρνουμε το πρωταθλημα

περισυ πηραμε ολα τα ντερμπυ με 15-3 τερματα

φετος πηραμε μονο ενα και βαλαμε 3.5 αυτογκολ παλι τιποτα δεν καταφερατε απεναντι στα ξοφλημενα γεροντια

και ειδικα εσεις αν δε σταματησετε τις κλαψες και να μαζευετε οποιον ξοφλημενο πεταμε εμεις και ο βαζελος δε νομιζω οτι εχετε κανενα μελλον

Δημοσ.
μαλλον εσεις πρεπει να σοβαρευτειτε και να βαλετε λιγο χερι στους προεδρους σας

σε αυτο θα σταθω, ακομα δεν εχεις μαθει τιποτα...απο τα λεγομενα σου μπορει να το καταλαβει καποιος...

Εμενα ο προεδρος μου δεν με εχει κανει ουτε στρατο του, ουτε δινω μαχες για τα δικα του χατηρια και ουτε ειμαι φανατισμενος μαζι του...

Εσυ τον εχεις κανει θεο, τον αποκαλεις προεδραρα και πιστευεις πως εχεις τον καλυτερο προεδρο του κοσμου...

Αλλα ετσι πιστευατε και παλιοτερα, και με τον Κοσκωτα και με τον Σαλιαρελλη τα ιδια πιστευατε και λεγατε για τους προεδρους σας...

Και ακομα δεν εχετε βαλει μυαλο...

Τουλαχιστον ο Ντεμης δεν εχει φαει λεφτα απο την ΑΕΚ, οπως ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο...10 χρονια Cham.League ειστε, τοσα εκατομμυρια εσοδα εχουν παει στην τσεπη του, και εσεις τον εχετε θεο.

Δικο σας προβλημα ειναι, αλλα η παρλα περι των προεδρων των αλλων να κοπει, να κοιτατε τα του οικου σας καλυτερα, γιατι αυτα καταντησανε το ελληνικο ποδοσφαιρο εκει που ειναι...

Και τον πηχη δεν τον ριχνει ο Κοκκαλης οπως λες, απλα οι αλλες δυο μεγαλες ομαδες της Αθηνας, αρχιζουν να βγενουν απο την χειμερια ναρκη που ειχαν πεσει, και αρχιζουν να δυναμωνουν...

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο adi32 Εμφάνιση μηνυμάτων

Σωκράτης Κόκκαλης: Κάποτε η Ελλάδα θα πρέπει να αναδείξει έναν Έλληνα προπονητή που θα διαπρέψει και διεθνώς (15/01/2007 14:4

Λογια μεγαλων ανδρων

Καφές, Καψής, Μάριτς, Μπόρχα, Μπουλούτ, Μπαμπαγκίντα

ΛΕΜΕΝΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΝΤΟΜΙ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ

μαζι με Λεμονιδες Λουβαρεους και ΣΙΑ

ΔΡΟΜΟ αλλιως θα εχει κορνε παρτυ

ειδικα αυτος που εφερε τον Μπορχα πρεπει να λιθοβολιστει

εδω και μηνες τα λεμε ρε σεις

μαλλον αλλοι κοιμουνται

και αλλοι ονειρευονται και ακομα πανηγυρίζουν

δεν κοιμηθηκες καλα αποψε φαινεται

και απο οτι φαινεται εχεις σοβαρο προβλημα με τον Ολυμπιακο

δεν ειδα να πειραξει κανεναν Παναθηναικο αυτο που ειπα για το Γκουμα και θιχτηκες μονο εσυ

οποτε βλεπεις ποιος δεν ασχολειται με τα του οικου του

Δημοσ.
Με μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν θα παρατηρήσουμε ντέρμπυ που ο ΠΑΟ έπαιξε μονότερμα τον Ολυμπιακό και στο τέλος πήρε από τα 3 το μακρύτερο, ήταν η χρονιά που ο πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος) είχε βγει να κατηγορήσει τον ΠΑΟ εμμέσως πλην σαφώς, πως έκανε "χρήση αναβολικών ουσιών". Φυσικά και δεν ρίχνουμε τόσο το επίπεδό μας.

Παρ'ολα αυτα τον Παοκ τον κατηγορησατε εστω και εμμεσως για χρηση αναβολικων, ζητωντας εξεταση μετα τον αγωνα σας. Ολοι στις ιδιες λασπες κολυμπαμε, το ελληνικο ποδοσφαιρο, μη το ξεχνατε. :???:

Δημοσ.

Σκαλονι, κλεμπερσον, ντουντου, κασαπα, πεντερσεν, τιαγκο, φαν ντερ μειντε, χανσον, λοπεζ, ζε ρομπερτο, βιντουκα, ντερλει, σεβαντον, καπο, πονγκολ, παντιανι, λουκε, μικολι, παπαδοπουλος, σπυροπουλος..Και αυτα μονο απο τα σημερινα εξωφυλλα των αθλητικων....και ειμαστε ακομα στον μαρτιο...

Δημοσ.
Παρ'ολα αυτα τον Παοκ τον κατηγορησατε εστω και εμμεσως για χρηση αναβολικων, ζητωντας εξεταση μετα τον αγωνα σας.

Καθε ομαδα της σουπερ λιγκ εχει δικαιωμα να ζητησει αυτη την εξεταση 3 φορες μεσα στην χρονια. ουτε η πρωτη φορα ηταν ουτε η τελευταια. δικαιωμα της Παε ηταν και το χρησιμοποιησε.

επειδη ομως Παοκ σημαινει κομπλεξ οι εφημεριδες της Θεσσαλονικης ξεκινησαν μια προπαγανδα με αυτο το θεμα με αποτελεσμα να πεισουν οπως φαινεται μερικους οτι ο Παναθηναικος δεν φερθηκε σωστα, λες και δεν γινονται σε ολο τον κοσμο ελεγχοι doping

Δημοσ.
δεν το ειπα καν σα δικαιολογια σαν κωμικο το ειπα

αλλα βλεπω οτι εχετε 10 μετρα και 20 σταθμα οπως σας συμφερει

δε θα αλλαζε το παιχνιδι με μια κοκκινη στο 5ο λεπτο ενω στο παιχνιδι με τον Αρη η κιτρινη του Γεωργατου τα εκρινε ολα ..............

οι κοκκινες του τσιριλο καπανταη παλι δεν θα επαιζαν κανενα ρολο

ουτε του ζεβλακωφ............... παρολαυτα ενα αναποδο πλαγιο του Ολυμπιακου εκρινε το πρωταθλημα...................

Και ήταν κόκκινη εκείνο το μαρκάρισμα; Κίτρινη ήταν. Και ο Γκούμας γύρισε και του είπε ότι ήταν το πρώτο μαρκάρισμα, που συνήθως όλοι οι διαιτητές αφήνουν σε όλες τις ομάδες το πρώτο, εκτός αν τον σκοτώσει.

Δημοσ.

Μιά ερώρηση.

Λένε οι φίλοι Ολυμπιακοί ότι ο Παναθηναικός έπαιξε στο ντέρμπυ σαν την Καλαμαριά.

Κάι πότε νίκησε η Καλαμαριά στο Καραισκάκη καί δεν το θυμάμαι?

Πόρισμα: Πρώτα σκεφτόμαστε καί μετά μιλάμε:confused:

Φυσικά εννοείται ότι έπαιξε αμυντικά.Αλλά πρέπει να ξέρεις τί ζητάς όταν παίζεις έτσι καί να μην πανικοβάλλεσαι σαν την Καλαμαριά ή την Προοδευτική κατ' άλλους.Γιατί δηλαδή αρνείται ο Λεμονής ότι ο Μουνιόθ ήρθε στο Καραισκάκη με αυτό το σκεπτικό?Πρώτα διασφαλίζουμε το μηδέν στην άμυνα καί αν μας κάτσει κάποια καλή επιθετική προσπάθεια έχε καλώς.Έχει δοξαστεί πολλάκις ο Παναθηναικός με φούλ επίθεση και πολλές ευκαιρίες, αλλά πήρε σαν τον Ολυμπιακό από τα τρία το μακρύτερο όπως είπε κάποιος πριν.Καί σε μένα αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο.Αλλά δεν είμαι προπονητής γιά να μπορώ να εφαρμόζω τακτικές.

edit:

Καί κάτι ακόμη.Θα πρέπει οι φίλοι τού Ολυμπιακού να προβληματιστούν πολύ με τον πρόεδρό τους καί τις φιλοδοξίες του γιατί μετά το ντέρμπυ έδειχνε τόσο πολύ στενοχωρημένος περισσότερο καί από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Βρε παίρνεις πρωτάθλημα τόσα χρόνια καί ενώ θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν τα ψηλά σαλόνια εσύ αδιόρθωτος καίγεσαι κάθε φορά να νικήσεις τον αιώνιο μόνο καί μόνο να ικανοποιήσεις τούς οπαδούς(καί εσένα πού είσαι πιό οπαδός απο τούς άλλους) γιατί αυτό περιμένεις όλη τη χρονιά.

Δημοσ.
δεν κοιμηθηκες καλα αποψε φαινεται

και απο οτι φαινεται εχεις σοβαρο προβλημα με τον Ολυμπιακο

δεν ειδα να πειραξει κανεναν Παναθηναικο αυτο που ειπα για το Γκουμα και θιχτηκες μονο εσυ

οποτε βλεπεις ποιος δεν ασχολειται με τα του οικου του

δεν θιχτηκα...σχολιασα απλα, συζητηση κανουμε, και σιγα μην με πειραξει τι θα πεις για την ομαδα του Παναθηναικου, να στο πω απλα ή μηπως θες και να στο ζωγραφισω? Χεστηκα...

Δεν εχω προβλημα με τον Ολυμπιακο, με τον Κοκκαλη εχω, γιατι εχω καταλαβει τι κουμασι ειναι και προσπαθω να βαλω σε εσας μυαλο για να το χωνεψετε και εσεις τωρα που ειναι ακομα νωρις, μετα θα τρεχετε, οπως και με τον Σαλιαρελλη και τον Κοσκωτα...αλλα ειστε ανεπιδεκτοι μαθησεως

Ααα και δεν ειμαι ο μονος που εχει καταλαβει τι ειναι και τι κανει, σχεδον τα 3/8 της Ελλαδας το εχουν καταλαβει, τα αλλα 3/8 αρνουνται να το παραδεχτουν και εχουν μεινει 2/8 που προτιμουν να εχουν κλειστα τα ματια και να τον φωναζουν θεο...

Βγαλτε τα κοκκινα γυαλια, γιατι μετα θα τρεχετε...

Δημοσ.
Τουλαχιστον ο Ντεμης δεν εχει φαει λεφτα απο την ΑΕΚ, οπως ο Κοκκαλης απο τον Ολυμπιακο...10 χρονια Cham.League ειστε, τοσα εκατομμυρια εσοδα εχουν παει στην τσεπη του, και εσεις τον εχετε θεο.

Γεια στο στόμα σου!!!

Δημοσ.

να ʼμαι καλα, αλλα καλο θα ειναι να το καταλαβουν και οι ιδιοι...

με κατι φιλους μου που εκανα παρομοια συζητηση, γαβροι αυτοι...

μου λεγανε, εφτιαξε γηπεδο, εφερε τον ριβαλντο, τον τζιοβανι, τον ζε ελιας κτλ κτλ κτλ...

ειναι να γελας, ουτε καν να κλαις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...