Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιος(κ πως) αν ο πρόεδρος το καλοκαίρι,πει ότι το μπάτζετ μας αρκεί να παρω μόνο τον ντομί κ τον ρομέρο, κ πράγματι τους παρει τους 2 αμπαλους, ο πρόεδρος είναι οκ. αν δε σου κάνει,μην πας γήπεδο,αν δε σου αρέσει το θέαμα που βλέπεις, σταμάτα να αγοράζεις από τη μπουτίκ.

αν σου υποσχεθεί όμως ρονάλντο, κ σου φέρει μπόρχα,τότε ρίξτου ντομάτες!

Συμφωνω...Και να μην κανει δηλωσεις τυπου <<θα παμε τελικο τσου λου>> γιατι αυτα δεν τα πιστευει ουτε ο ιδιος...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπράβο Αντε στον καθοδηγητή της τοπικής σου τώρα(lucy σόρρυ αλλά αυτό μόνο από τέτοια ατομα το ακούω)

έχω παρατήσει το ποδόσφαιρο εδω και χρόνια... Δεν έχω καμία σχέση ουτε με τοπικές ουτε με μη τοπικές ομάδες.

btw το ιδιο post εκανα και στο thread του παναθηναικού

Δημοσ.
για ποιο λόγο ο πρωταθλητής της μάλτας να μην είναι υπερηφανος για το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα?

κ στην σκωτία δηλαδή, που επίσης το πρωτάθλημα είναι παρομοιο με το ελληνικό, κ το θέαμα φτωχό, θα πρέπει ο οπαδός της σέλτικ να στεναχωρηθεί που πήρε η ομάδα του το πρωτάθλημα?

διαφωνώ κάθετα με αυτό που είπες!

αν δεν εμπλέκονται τρίτοι παράγοντες (διατησίες κλπ), μια χαρά υπερήφανοι μπορούν να είναι για οποιοδήποτε πρωτάθλημα πήραν στα ίσα από τους αντιπάλους τους, είτε ήταν το πρωτάθλημα επιπέδου 5 στα 10, είτε 3 στα 10, είτε 8 στα 10!

Ποιος(κ πως) ορίζει το άχρηστος,είναι ένα ακόμα θέμα! πριν 40 χρόνια, όταν πέρναμε Χ στην ευρώπη,ήταν άθλος. πριν 5 χρόνια,αν δεν περνούσες επόμενη φάση, ήταν αποτυχία. τα δεδομένα αλλάζουν,η ελληνική αγορά είναι μικρή, κ αν περιμένετε να παίξει ελληνική ομάδα του ποδόσφαιρο της μπάρτσα,με το μπάτζετ της τσέλσι,είστε γελασμένοι.

αν η αποτυχία,ορίζετε εντός των τειχών, τότε ο οσφπ είναι επιτυχημένος λοιπόν (με τα πρωταθλήματα). αν η αποτυχία ορίζετε εκτός των τειχών,ο οσφπ είναι αποτυχημένος. Όμως, ο παο που εκτός των τειχών είχε επιτυχίες για πολλά χρόνια, πήρε την απάντηση ότι δεν προσφέρει θέαμα! Είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα στο να ορισουμε τι εννοούμε κάθε φορά λοιπόν!

για μένα, αν ο πρόεδρος το καλοκαίρι,πει ότι το μπάτζετ μας αρκεί να παρω μόνο τον ντομί κ τον ρομέρο, κ πράγματι τους παρει τους 2 αμπαλους, ο πρόεδρος είναι οκ. αν δε σου κάνει,μην πας γήπεδο,αν δε σου αρέσει το θέαμα που βλέπεις, σταμάτα να αγοράζεις από τη μπουτίκ.

αν σου υποσχεθεί όμως ρονάλντο, κ σου φέρει μπόρχα,τότε ρίξτου ντομάτες!

Αν τώρα,αυτό που είπες,ήταν ότι "η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή", οπότε γιατί χαίρονται οι γάβροι το πρωταθλημά τους που παίρνουν απέναντι σε νεκρούς αντιπάλους, τότε θα μπορούσες να το εκφράσεις καλύτερα,κ να συμφωνούσα εν μερει μαζί σου (όχι όμως σε μεγάλο %)!

για να πάρεις μια γεύση του τι σιμαίνει άχρηστος, δες απλα στιν ΕΤ3 ενα ματς απο Β' η Γ' εθνική Αγγλίας και συγκρινέ το με ενα ματς της Α' κατηγορίας της Ελλάδας...

Οσων αφορά το "μη βλέπεις αγώνες" κλπ, απλώς αυτό κάνω... Ο μονος αγώνας π θα δώ είναι κανενα ευρωπαικό ματς....

Απλα δεν μπορώ να κατανοήσω πως μερικοί ασχολούνται τόσο φανατικά με κατι μη ουσιαστικό όπως το ελληνικό ποδοσφαιρο.... Πολλοι μαλιστα μέσω του στοιχήματος το έχουνε κανει επιστήμη το πράγμα... Ελεος ποια....

Υ.Γ. σορρυ για την ορθογραφία μου αλλά δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα να γράφω ελληνικά στο πληκτρολογιο... :mrgreen:

Δημοσ.
για να πάρεις μια γεύση του τι σιμαίνει άχρηστος, δες απλα στιν ΕΤ3 ενα ματς απο Β' η Γ' εθνική Αγγλίας και συγκρινέ το με ενα ματς της Α' κατηγορίας της Ελλάδας...

Οσων αφορά το "μη βλέπεις αγώνες" κλπ, απλώς αυτό κάνω... Ο μονος αγώνας π θα δώ είναι κανενα ευρωπαικό ματς....

Απλα δεν μπορώ να κατανοήσω πως μερικοί ασχολούνται τόσο φανατικά με κατι μη ουσιαστικό όπως το ελληνικό ποδοσφαιρο.... Πολλοι μαλιστα μέσω του στοιχήματος το έχουνε κανει επιστήμη το πράγμα... Ελεος ποια....

Υ.Γ. σορρυ για την ορθογραφία μου αλλά δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα να γράφω ελληνικά στο πληκτρολογιο... :mrgreen:

άλλο σε ρωτάω όμως! ο πρωταθλητής σκωτίας,δικαιούται να πανηγυρίζει?

κατ επέκταση, ο πρωταθλητής μάλτας? ουζμπεκιστάν?

Ή ο πρωταθλητής του μπέιζμπολ στην ελλάδα?

Κ κάτι ακόμα! αν δεν μπορείς να κατανοήσεις κάτι, μπορεί αυτό το κάτι να μην κάνει για σένα, ή να είσαι ανώτερος του,ή κατωτερος του(σε επίπεδο)!

Για παράδειγμα, για ένα απο τα 3 παραπάνω, ποτέ δεν ασχοληθηκα με την μόδα,ή με τα στρατιωτικά θέματα! αυτό δε σημαίνει ότι είμαι χαζός, ούτε ότι είναι πράγματα για χαζούς κ απαξιώ. Απλά δεν τα καταλαβαίνω κ δε μπορώ να αντλήσω ικανοποίηση όπως κάποιοι άλλοι που ασχολουνται με αυτά!

όμως,το να απαξιώνεις του άλλου τη χαρά, γιατί...ΕΤΣΙ, είναι κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνο, παρότι εύκολα θα μπορούσα να το κάνω,μια που δεν είναι η δική μου ομάδα αυτή που παίρνει το πρωτάθλημα.

(έχω την ίδια λογική ακόμα κ για τη γιουροβίζιον...αν ο άλλος θέλει να χαρεί γιατί η παπαρίζου το πήρε,ποιος είμαι εγώ που θα του πει ότι ο θεσμός αυτός είναι γελοίος-κάτι το οποίο πιστεύω? ο καθένας αντλεί ευχαρίστηση από κάπου)!

Δημοσ.
(έχω την ίδια λογική ακόμα κ για τη γιουροβίζιον...αν ο άλλος θέλει να χαρεί γιατί η παπαρίζου το πήρε,ποιος είμαι εγώ που θα του πει ότι ο θεσμός αυτός είναι γελοίος-κάτι το οποίο πιστεύω? ο καθένας αντλεί ευχαρίστηση από κάπου)!

Πολυ ωραια ατακα φιλε Ανδρεα. +2 :-D

Δημοσ.
ο καθένας αντλεί ευχαρίστηση από κάπου)!

Κοίτα αλλο εγώ να αντλήσω ευχαρίστηση γιατί ξεπαρθένιασα την αρχιγκόμενα του χωριού και άλλο γιατί 10 νοματαίοι νικήσαν άλους 10.

Δημοσ.
Κοίτα αλλο εγώ να αντλήσω ευχαρίστηση γιατί ξεπαρθένιασα την αρχιγκόμενα του χωριού και άλλο γιατί 10 νοματαίοι νικήσαν άλους 10.

10 vs 10???

ΑΘλημα???

Εκτος αν δεν πιανονται ο Λουκας και ο Ντομι οποτε πασο

Δημοσ.

Ανακοίνωση για το χαμό του Σημαντήρη

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάγκου Σημαντήρη, που φόρεσε ως ποδοσφαιριστής την ερυθρόλευκη φανέλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ξαφνική απώλεια του θρυλικού, Γιάγκου Σημαντήρη, του μεγάλου διεθνούς αμυντικού της δεκαετίας του 60', μέλους της ομάδας που ενίκησε τη Σάντος του Πελέ, με τίτλους και διακρίσεις, γέμισε θλίψη τον Σύνδεσμό μας. Ο Γιάγκος Σημαντήρης είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του".

Για πάντα μαζί μας...

Δημοσ.
Κοίτα αλλο εγώ να αντλήσω ευχαρίστηση γιατί ξεπαρθένιασα την αρχιγκόμενα του χωριού

Αυτό είναι του Spielberg ή του Lucas;

Δημοσ.
άλλο σε ρωτάω όμως! ο πρωταθλητής σκωτίας,δικαιούται να πανηγυρίζει?

κατ επέκταση, ο πρωταθλητής μάλτας? ουζμπεκιστάν?

Ή ο πρωταθλητής του μπέιζμπολ στην ελλάδα?

Κ κάτι ακόμα! αν δεν μπορείς να κατανοήσεις κάτι, μπορεί αυτό το κάτι να μην κάνει για σένα, ή να είσαι ανώτερος του,ή κατωτερος του(σε επίπεδο)!

Για παράδειγμα, για ένα απο τα 3 παραπάνω, ποτέ δεν ασχοληθηκα με την μόδα,ή με τα στρατιωτικά θέματα! αυτό δε σημαίνει ότι είμαι χαζός, ούτε ότι είναι πράγματα για χαζούς κ απαξιώ. Απλά δεν τα καταλαβαίνω κ δε μπορώ να αντλήσω ικανοποίηση όπως κάποιοι άλλοι που ασχολουνται με αυτά!

όμως,το να απαξιώνεις του άλλου τη χαρά, γιατί...ΕΤΣΙ, είναι κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνο, παρότι εύκολα θα μπορούσα να το κάνω,μια που δεν είναι η δική μου ομάδα αυτή που παίρνει το πρωτάθλημα.

δεν λεω φυσικά ότι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος είναι χαζός... Απλα παρουσίαζω κ μια άλλη άποψη, την οποία εγώ έχω υιοθετήσει κ προσπαθώ να σε κάνω (όχι εσένα προσωπικά) να δεις και να παραδεχτείς κάποια πράγματα. Απο εκει κ περα, δικαίωμα σου να κανεισ ότι θεσ και να πιστεύεις ότι θες. Εγω είπα απλά την γνώμη, δεν θεώρησα ποτέ ούτε ότι είμαι ανώτερος ούτε τπτ τέτοιο. Ισως παρεξήγησες την πρόθεσή μου.

Πάντως το ότι απα3ιό να δω κ να ασχοληθώ με το ελληνικό ποδόσφαιρο, σαν ενα τρόπο διαμαρτηρίας για την ποιότητα του, είναι αυτό που επέλεξα να κανω.

Δημοσ.

Ωραια ονοματα και κυριως προσιτα, ακουγονται για φετος..

Ποτε θα μαθω να κραταω μικρο καλαθι; :P

Φερε Μιλιτο, καποιον αμυντικο μεσο, καποιον απο τα δεξια και τρεις τεσσερις αμυντικους και δεσαμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...