Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα ρε παιδι μου, δεν λεμε, για Ευρώπη ειναι ενας καλος "ρολιστας" οπως ειναι ο Φωτσης. Τοχω ξαναπει για τον Μασιγιαουσκας, τοχω ξαναπει για τον Φωτση, ΦΟΒΑΜΑΙ οτι αν δεν γυρισει γρηγορα θα το πω για τον Σπανουλη. ΔΕΝ ειναι παικτες που σε οδηγουν.Ειναι να φτιαξεις μια καλη ομαδα και να εχεις ΚΑΙ τον Φωτση/Μασιγιαουσκας/Σπανουλη. Δεν ειναι στυλ Γιασικεβιτσιους/Διαμαντιδη/Σκολα που χτιζεις πανω τους, δηλ. περνεις τον Σκολα και λες "Θα του φερω ενα καλο σουτερ, ενα ευκινητο 3αρι, ενα σοβαρο ασο κτλ". Ο Μασιγιαουσκας ειναι ο καλος σουτερ που ειπαμε, για διπλα στον Σκολα π.χ. Δεν θα ξεκινησεις απο Μασιγιαουσκας και θα πεις "Να του φερω ενα ριμπαουντερ, να του παρω ενα ασο κτλ"

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. Τον λεμε ετσι αρχικα λογω εμφανισης

2. Τον λεμε ετσι κατα δευτερον διοτι εκανε 1 χρονια καλη ολη κι ολη στην Ταου-και μαλιστα χωρις να πιει νερο απο την πηγη- και μου τον εχετε βγαλει ισαξιο του Τζορνταν.

3. Εχεις δικιο, Λιθουανο σαπακι επρεπε να τον πουμε διοτι και στο ΝΒΑ στα μισα ματς τραυματιας ηταν.Οκ τωρα που τον ειπα σαπακι και οχι τουριστα?

Αρα παραδεχεσε οτι λετε μλκιες :D. Με το συμπαθειο δλδ.

Και επειδη πρεπει να αναλυσω γιατι το λεω αυτο παρολο που ειναι ηλιου φαεινοτερο, να πω οτι :

1. Σχετικα με την εμφανιση, εχετε ενα δικιο, απορω πως ο ολυμπιακος στο συμβολαιο δεν του εθεσε ορους περι πλαστικων και βαφης του μαλιου.

2.Ακομα και ΟΥΤΕ ΜΙΑ καλη χρονια να μην εχει κανει ενας παιχτης, ποτε δεν ξερεις πως θα δεσει σε μια ομαδα. Και μιλαμε για οποιοδηποτε αθλημα. Βλεπε πχ κατι ελληνες ποδοσφαιριστες που φευγουν απο την Ελλαδα ως παλτα (λες να εννοω τον Γκεκα?) και πανε σε αλλες χωρες και γινονται ηρωες (Μαχλας κτλ). Αλλα μιλωντας και για μπασκετ, ενα προχειρο παραδειγμα ειναι ο Ομπερτο που εφυγε απο δω ως ασχετος και διεπρεπει σε μια απο τις καλυτερες ομαδες του NBA (Σε αυτη που ονειρευεται ο Γιαφτοκας).

ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ.

3.Μιας και ρωτησες, εχεις δικιο!!! Δεν λες μλκιες, π@παριες λες.

Σας χαλασε λιγακι που του δωσατε 2.εκ Ευρω και κανει διακοπες.

Ναι πολυ με χάλασε. Να δω τωρα πως θα παρω γαλα για την οικογενεια...Θα πεινασουν τα παιδια μου!

Δημοσ.
Δεν ειναι θεμα ρε παιδι μου, δεν λεμε, για Ευρώπη ειναι ενας καλος "ρολιστας" οπως ειναι ο Φωτσης. Τοχω ξαναπει για τον Μασιγιαουσκας, τοχω ξαναπει για τον Φωτση, ΦΟΒΑΜΑΙ οτι αν δεν γυρισει γρηγορα θα το πω για τον Σπανουλη. ΔΕΝ ειναι παικτες που σε οδηγουν.Ειναι να φτιαξεις μια καλη ομαδα και να εχεις ΚΑΙ τον Φωτση/Μασιγιαουσκας/Σπανουλη. Δεν ειναι στυλ Γιασικεβιτσιους/Διαμαντιδη/Σκολα που χτιζεις πανω τους, δηλ. περνεις τον Σκολα και λες "Θα του φερω ενα καλο σουτερ, ενα ευκινητο 3αρι, ενα σοβαρο ασο κτλ". Ο Μασιγιαουσκας ειναι ο καλος σουτερ που ειπαμε, για διπλα στον Σκολα π.χ. Δεν θα ξεκινησεις απο Μασιγιαουσκας και θα πεις "Να του φερω ενα ριμπαουντερ, να του παρω ενα ασο κτλ"

Ρε συ kaizer, αυτες τις σκαουτεριστικες αναλυσεις τις εκανες και το καλοκαιρι και για τους Γιαφτοκας και Ντελκ κτλ. Δεν λεω οτι επεσες σε ολες εξω. Σιγουρα για καποιες θα επεσες και μεσα.

Το ζητημα ειναι οτι τοποθετεις αυτα που λες με τετοιο τροπο ωστε να δειχνεις πως αυτο που λες ειναι ΝΟΜΟΣ. Κι'ομως δεν ειναι. Επομενως αφηστε ανοιχτο ενα παραθυρο (και μαλιστα μεγαλο μιας και το τελευταιο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ δειγμα του Ματσε ηταν απιστευτο) για να δειτε τι θα κανει ο Ματσε μολις γυρισει.

Προσωπικα ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Λεω απλα οτι εχει τις προδιαγραφες να γινει ακομα και ηγετης του ολυμπιακου. Απο κει και περα ομως αφηνω και ενα μεγαλο παραθυρο να κανω λαθος. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Δημοσ.

συμφωνουμε.

Αλλα να σου πω κατι??Αυτη τη στιγμη ο ολυμπιακος εχει απο τους καλυτερους στο συνολο τους ψηλους της ευρωπης.Για μενα καλυτερους απο του παναθηναικου.Εχει τον μασιγιαουσκας εχει τον ακερ αν ειχε εναν Διαμαντιδη πχ θα ηταν κομπλε.

Δημοσ.
Αρα παραδεχεσε οτι λετε μλκιες :D. Με το συμπαθειο δλδ.

Και επειδη πρεπει να αναλυσω γιατι το λεω αυτο παρολο που ειναι ηλιου φαεινοτερο, να πω οτι :

1. Σχετικα με την εμφανιση, εχετε ενα δικιο, απορω πως ο ολυμπιακος στο συμβολαιο δεν του εθεσε ορους περι πλαστικων και βαφης του μαλιου.

2.Ακομα και ΟΥΤΕ ΜΙΑ καλη χρονια να μην εχει κανει ενας παιχτης, ποτε δεν ξερεις πως θα δεσει σε μια ομαδα. Και μιλαμε για οποιοδηποτε αθλημα. Βλεπε πχ κατι ελληνες ποδοσφαιριστες που φευγουν απο την Ελλαδα ως παλτα (λες να εννοω τον Γκεκα?) και πανε σε αλλες χωρες και γινονται ηρωες (Μαχλας κτλ). Αλλα μιλωντας και για μπασκετ, ενα προχειρο παραδειγμα ειναι ο Ομπερτο που εφυγε απο δω ως ασχετος και διεπρεπει σε μια απο τις καλυτερες ομαδες του NBA (Σε αυτη που ονειρευεται ο Γιαφτοκας).

ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ.

3.Μιας και ρωτησες, εχεις δικιο!!! Δεν λες μλκιες, π@παριες λες.

Eτσι, ετσι, να βλεπω βρισιες να χαιρομαι.Ειναι προφανες οτι οταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα αρχιζει το υβρεολογιο.

Παμε λοιπον ΧΩΡΙΣ βρισιες, δεν τις εχω αναγκη.

1. Ειναι σχεδον Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο οτι δεν καταλαβαινεις οτι το θεμα της εμφανισης ειναι ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, και πως τα ιδια θα λεγαμε αν ειχε στρατιωτικη εμφανιση. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση η ποιοτητα ενος παικτη με την εμφανιση του.(εξαιρειται ο Μπεκαμ)

2. Αρα ο καλυτερος παικτης μας στο ποδοσφαιροειναι ο Αντερσον.1 ημιχρονο με ΑΕΚ επαιξε, ποτε δεν ξερεις....Επισης πηγαινε παρε κανα παικτη απο Γ τοπικο.Ουτε αυτος εχει παιξει, "δεν ξερεις πως θα δεσει".Επιπλεον για καθε Γκεκα που εφυγε και πετυχε υπαρχουν 15 Γητες, Μαλεκοι, Θεοφυλακτοι Νικολαηδηδες, Μιτου,Ζουταουτας κτλ που ΟΝΤΩΣ δεν καναν τιποτα. Αρα το επιχειρημα ειναι σαθρο μεχρι τα θεμελια. Παικτες που παιζανε μια ζωη μετρια και κατι κανανε ειναι ελαχιστοι.Για τον δε Γκεκα, κανε υπομονη ενα χρονο ακομα.Τοτε τον ξανακρινουμε. Για καποιον που προτινει "μην βιαζεστε να βγαλετε καποιον αποτυχημενο" δεν παραβιαζεσαι να βγαλεις καποιον πετυχημενο.Για τον δε Ομπερτο ασχολιαστο. Οταν "διαπρεπει" ενας παικτης με 4,5 π. ΜΟ και 18' συμμετοχης (εκ των 48+τυχον παρατασεις) τοτε ο Μαρκο Γιαριτς με 5,4 ΜΟ σε 21'+ ειναι All Star

3. Απο υβρεολογιο καλά παμε, απο επιχειρηματα εχεις τιποτα ή να το κατοχυρώσουμε υπερ μου απλά εσύ χρησιμοποιησες περισσότερες βρισιες;

Δημοσ.
Ρε συ kaizer, αυτες τις σκαουτεριστικες αναλυσεις τις εκανες και το καλοκαιρι και για τους Γιαφτοκας και Ντελκ κτλ. Δεν
Όπως και για τους Σισκαουσκας, Ντικούδη, Μπετσιροβιτς που δεν νομιζω να σε χαλάνε (ειδικα ο Λιθουανός που πολλοι τον είχαν παρει ελαφρα). Και για τον Ντελκ οτι έλεγα συνεχίζω να το πιστευω. Απλα δεν εχει προσαρμοστει και ισως να μην το κανει, παντως κάνει αυτά που περίμενα(άσχετα αν δεν του βγαινουν)
Το ζητημα ειναι οτι τοποθετεις αυτα που λες με τετοιο τροπο ωστε να δειχνεις πως αυτο που λες ειναι ΝΟΜΟΣ. Κι'ομως δεν ειναι.Επομενως αφηστε ανοιχτο ενα παραθυρο (και μαλιστα μεγαλο μιας και το τελευταιο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ δειγμα του Ματσε ηταν απιστευτο) για να δειτε τι θα κανει ο Ματσε μολις γυρισει.

Καλα, αμα ήταν έτσι, θα ήμουν εγω στους Χιτ και ο Ράιλι να γράφει στο Ινσομνια. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οτι λέω δεν είναι νόμος, εκτιμήσεις είναι. ΟΜΩΣ αυτό που δεν χωνεύω είναι το "καθίστε να δούμε".Το μετα Χριστο προφήτη δεν τον αντέχω γιατι εχει 'παντα δίκιο". Αν έχεις άποψη την λες από πριν, τι περιμένεις, να δεις το αποτέλεσμα για να διαλέξεις την "νικήτρια" πλευρά; Κρίσεις για το αποτέλεσμα πρέπει να αφορούν το αποτέλεσμα και να μην λαμβανονται αναδρομικά. ΕΚΤΟΣ αν δεν εχεις άποψη οπότε σταμάτα να τον υπερασπίζεσαι. Ή αυτό Ή βγες και πες θα πετυχει και αν αποτύχει να δεχτείς τις συνέπειες.

Η άποψη μου είναι λοιπόν ότι ο Μασιγιάουσκας ΔΕΝ κάνει για θεμέλιος λίθος και αν ο Ολυμπιακός επιχειρησει να το κάνει κακό του κεφαλιού του. ΕΑΝ τον βαλει απλώςς σαν ένα καλό γρανάζι σε μια συνολική ¨"μηχανή" κάτι κάνουμε. Και αν του φέρει και κάποιον άλλο για θεμέλιο λίθο ακόμα καλύτερα.

ΕΑΝ τώρα, χτίσει πάνω του και τον κάνει το Α και το Ω και πετύχει, τότε βγείτε και πείτε μου "Έλεγες μαλακίες"

Δημοσ.
Δεν μου κανει εντυπωση η αλλαγη θεματος οταν καταλαβαινουμε οτι λεμε μλκιες.

Δεν το ξεκίνησα το θέμα, πώς να το αλλάξω; Λίγο γκάου η παρατήρησή σου.

Δημοσ.
Δεν το ξεκίνησα το θέμα, πώς να το αλλάξω; Λίγο γκάου η παρατήρησή σου.

Σε μια συζητηση δεν ανοιγουν και οι 2 δυο το θεμα (τουλαχιστον σε αυτον τον πλανητη). Συνηθως ενας το ανοιγει. Οταν λοιπον ο αλλος απανταει αλλο πραγμα, σημαινει οτι αλλαζει το θεμα.

Επομενως λιγο νταου η παρατηρηση σου.

Δημοσ.
Σε μια συζητηση δεν ανοιγουν και οι 2 δυο το θεμα (τουλαχιστον σε αυτον τον πλανητη). Συνηθως ενας το ανοιγει. Οταν λοιπον ο αλλος απανταει αλλο πραγμα, σημαινει οτι αλλαζει το θεμα.

Επομενως λιγο νταου η παρατηρηση σου.

Ναι, σαν εσένα με τις έξυπνες απαντήσεις που λες ότι λέω μαλακίες.

Το επίπεδο της... εξυπνάδας που σε δέρνει το έχεις δείξει καιρό τώρα. Δεν περιμένα τώρα να σε μάθω.

Σε πειράζει που δεν ασχολούμαι με τον ανύπαρκτο Ματσιγιάουσκας. Δεν πειράζει. Ασχολήσου λίγο με τον Μάσεϊ λοιπόν.

Δημοσ.

1. Ειναι σχεδον Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο οτι δεν καταλαβαινεις οτι το θεμα της εμφανισης ειναι ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, και πως τα ιδια θα λεγαμε αν ειχε στρατιωτικη εμφανιση. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση η ποιοτητα ενος παικτη με την εμφανιση του.(εξαιρειται ο Μπεκαμ)

Ειναι σχεδον Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο , U N B E L I V A B L E και Α Π Ι Σ Τ Ε Υ A B L E οτι δεν καταλαβαινεις οτι στο θεμα της εμφανισης απανταω και γω για πλακα - ειρωνοπλακα!!!!!!^!!!!!!

2. Αρα ο καλυτερος παικτης μας στο ποδοσφαιροειναι ο Αντερσον.1 ημιχρονο με ΑΕΚ επαιξε, ποτε δεν ξερεις

Ποτε δεν ξερεις αν ηταν υγιεις παιχτης τι θα απεδιδε. Απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν προκειται να το μαθεις κιολας.

....Επισης πηγαινε παρε κανα παικτη απο Γ τοπικο.Ουτε αυτος εχει παιξει, "δεν ξερεις πως θα δεσει"

Ντοινγκ ντοινγκ και κοτσανοντοιγκ.

Συμφωνα με τη θεωρεια της εξελιξης, ενας ανθρωπος περναει καποια σταδια για να μεγαλωσει. Θυμισου εκεινο το ωραιο χαριστωμενο σχηματακι που δειχνει την πορεια της εξελιξης.

Ετσι λοιπον και ενας ποδοσφαιριστης απο το τοπικο δεν θα παει στην Barcelona γιατι ποττε δεν ξερεις αλλα θα παει σε μια ομαδα 4ης εθνικης γιατι ποτε δεν ξερεις. Απο εκει αν αποδωσει θα παει σε μια ομαδα 3ης εθνικης γιατι δειχνει πολλα υποσχομενος και ποτε δεν ξερεις και παει λεγοντας.....

Βεβαια καποιοι ποδοσφαιριστες ξεκινανε απο πιο ψηλα και το σταδιο της εξελιξης τους εχει πιο γρηγορη εξελιξη. Επομενως το σχολιο σου ειναι klein mein on the line and it's fine.

Επιπλεον για καθε Γκεκα που εφυγε και πετυχε υπαρχουν 15 Γητες, Μαλεκοι, Θεοφυλακτοι Νικολαηδηδες, Μιτου,Ζουταουτας κτλ που ΟΝΤΩΣ δεν καναν τιποτα. Αρα το επιχειρημα ειναι σαθρο μεχρι τα θεμελια

Αρα η πιθανοτητα ειναι 1/15. Πολυ καλη μου ακουγεται αν υποθεσουμε οτι εστω και μια φορα στη ζωη σου εχεις παιξει Τζοκερ ελπιζοντας οτι θα εισαι ο νικητης μεταξυ 100.000.000 στηλων εχοντας πιθανοτητας 1 προς και δις.

Υποθετωντας οτι μιλαμε και για επιχειρησεις, τοτε θα ελεγα οτι αυτο που περιγραφεις λεγεται επιχειρηματικο ρισκο και βασιζεται σε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του καθε ποδοσφαιριστη που πιστευουν οτι θα τους δικαιωσουν.

Για τον δε Ομπερτο ασχολιαστο. Οταν "διαπρεπει" ενας παικτης με 4,5 π. ΜΟ και 18' συμμετοχης (εκ των 48+τυχον παρατασεις) τοτε ο Μαρκο Γιαριτς με 5,4 ΜΟ σε 21'+ ειναι All Star

E!καλα, αυτο για τον ομπερτο περιμενα οτι θα το πεις. Μ.Ο 18' συμμετοχης στο ΝΒΑ και μαλιστα στους spurs ξερεις τι σημαινει? Μπορει να ειναι super αμυντικος και 1002 μπορει. Παντως για να τον αφηνει 18' λεπτα μεσα, σημαινει οτι δεν τον χρησιμοποιει ως σκορερ. Απλη λογικη θελει.

3. Απο υβρεολογιο καλά παμε, απο επιχειρηματα εχεις τιποτα ή να το κατοχυρώσουμε υπερ μου απλά εσύ χρησιμοποιησες περισσότερες βρισιες;

U2 - Dream on

Ναι, σαν εσένα με τις έξυπνες απαντήσεις που λες ότι λέω μαλακίες.

Το επίπεδο της... εξυπνάδας που σε δένει το έχεις δείξει καιρό τώρα. Δεν περιμένα τώρα να σε μάθω.

Σε πειράζει που δεν ασχολούμαι με τον ανύπαρκτο Ματσιγιάουσκας. Δεν πειράζει. Ασχολήσου λίγο με τον Μάσεϊ λοιπόν.

Ελα μωρε τωρα, η λεξη μλκιες σε πειραξε? Κλασικη καθημερινη λεξη. Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω τη λεξη ασυναρτησιες αλλα επειδη γραφουμε σε οπαδικο φορουμ ειπα να ειμαι λιγο καθως πρεπει για τα οπαδικα δεδομενα. Εγω τουλαχιστον δεν το παιρνω κατακαρδα οταν μου το λενε.

Παντως πραγματικα σορρυ αν θιχτηκες.

Τελος να πω οτι το "δεν ασχολουμαι" = δεν λεω ουτε αρνητικα, ουτε θετικα πραγματα. Αρα μαλλον ασχολεισε απο τι στιγμη που λες αρνητικα.;)

Δημοσ.

Επειδη εχω ώρα για χασιμο ξεκινησα να απανταω αλλα μετα ειχε

Ειναι σχεδον Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο , U N B E L I V A B L E και Α Π Ι Σ Τ Ε Υ A B L E
ειρωνοπλακα!!!!!!^!!!!!!

Ντοινγκ ντοινγκ και κοτσανοντοιγκ.
klein mein on the line and it's fine.

ομπερτο
Μπορει
super αμυντικος
(αν και εδω θα κολλαγε ενα "Ε, οταν μιλας με αραδειγματα φροντισε να ξερεις τι λες, γιατι οταν σου απανταει ο αλλος μετα μου αρχιζεις τα μπορει και τα δεν ξερω")

U2 - Dream on

ε, οποτε δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα νοημα.

Λοιπον, πηγαινε για υπνο σαν καλο παιδι γιατι αυριο εχετε "Εμεις κι ο κοσμος μας" τεστακι 1η ωρα και εισαι και λιγο αδιαβαστος και η Πεμπτη να ξερεις δεν ειναι ευκολη τάξη.

Δημοσ.
ΟΜΩΣ αυτό που δεν χωνεύω είναι το "καθίστε να δούμε".Το μετα Χριστο προφήτη δεν τον αντέχω γιατι εχει 'παντα δίκιο". Αν έχεις άποψη την λες από πριν, τι περιμένεις, να δεις το αποτέλεσμα για να διαλέξεις την "νικήτρια" πλευρά; Κρίσεις για το αποτέλεσμα πρέπει να αφορούν το αποτέλεσμα και να μην λαμβανονται αναδρομικά. ΕΚΤΟΣ αν δεν εχεις άποψη οπότε σταμάτα να τον υπερασπίζεσαι. Ή αυτό Ή βγες και πες θα πετυχει και αν αποτύχει να δεχτείς τις συνέπειες.

Παγκοσμιως οι ανωνυμες εταιριες, και οχι μονο, ειναι επιχειρησεις. Οπως λοιπον και στο χρηματηστηριο και στα επιχειρηματικα ρισκα που παιρνει η καθε επιχειρηση, τα δεδομενα που επεξεργαζονται, εχουν ως εκροη τις ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. Πανω σε αυτες βασιζονται και κανουν ολες τις κινησεις τους.ΠΟΤΕ δεν μπορεις να ξερεις εκ του ασφαλους το αποτελεσμα σε μια επιχειρηματικη κινηση.

Εισαι 100% λαθος οταν υποστηριζεις οτι το "καθιστε να δουμε" ειναι λαθος. Ειναι απολυτως σωστο και ειναι παγια τακτικη οοοολου του επιχειρηματικου κοσμου. Οπουδηποτε στον κοσμο υπαρχουν μπιζνες και επενδυσεις.

Η άποψη μου είναι λοιπόν ότι ο Μασιγιάουσκας Δ

"Η αποψη μου" = η εκτιμηση μου. Επομενως και συ εκτιμησεις κανεις. Πεσμου πια μεταγραφη που δεν στηριζεται σε εκτιμησεις? Και τον Ριναλντινιο να παρεις μονο εκτιμηση μπορεις να κανεις οτι θα σπειρει. Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Εκτος αν εχεις καποιο τροπο να βλεπεις το μελλον οποτε και τοτε ασπαζομαι την αποψη σου οτι μεταγραφες θα κανω οτι ειναι σιγουρο το πραγμα.

Δημοσ.

Ρε συ, πας καλα?

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι λεω???

Κανε οσες εκτιμησεις θες.Ομως ΚΑΝΤΕΣ τις γαμημενες!! Μην λες "κατσε να δουμε". Βγες και πες ΠΡΙΝ δεις, τι πιστευεις οτι θα γινει.Αντρικια.Και δεξου τις καλες ή κακες συνεπειες. Αν δεν μπορεις να εκτιμησεις πες "Δεν εκτιμω, δεν μπορω".

ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ οτι οι εκτιμησεις μου ειναι σιγουρες.ΟΜΩΣ εχω το θαρρος πιστευω εφοσον μπορω να τις τεκμηριωσω να τις κανω πριν δω "εξελιξεις".Γιαυτο λεγονται εκτιμησεις. Αλλιως θα ημουν σαν τους Τουρκους που στον Β Παγκοσμιο θεση επισημη πηραν ΑΦΟΥ ειδαν που παει ο πολεμος

Δημοσ.
Ή αυτό Ή βγες και πες θα πετυχει και αν αποτύχει να δεχτείς τις συνέπειες.

Φιλε μου, οι λογικες ή μαυρο ή ασπρο που συνεχιζεις να υπερασπιζεσαι δεν ειναι τις δικιας μου λογικης.

ΟΧΙ δεν μπορω να πω οτι θα πετυχει ή θα αποτυχει. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ΜΠΟΡΕΙ να πετυχει ή οτι ΜΠΟΡΕΙ να αποτυχει (το ιδιο με αλλη εκφραση). Απόλυτος δεν μπορω να ειμαι. Αφου εσυ θες να εισαι απόλυτος, μεινε απόλυτος.

Το μονο που μπορω να κανω και το οποιο συμβαδιζει με τη λογικη που εξεφρασα και στο τελευταιο μου ποστ, ειναι να πω τη γνωμη μου με πιθανοτητες.

Για μενα λοιπον εφοσον ο Ματσε ξεπερασει σωματικα τον τραυματισμο του, κανει κανονικα ολη την προετοιμασια το καλοκαιρι και παιξει και καμμια 15αρια επισιμα παιχνιδια, κατα 70% θεωρω οτι θα αποτελεσει βαρομετρο στην αποδοση του ολυμπιακου με το μπασκετ που εχει επιλεξει να παιζει ο Γκερσον.

Περισσοτερο απολυτος απο αυτο το 70% δεν μπορω να ειμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...