Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

antreaslam, καποιο λαγωνικο σαν εσενα και την heineken (την πρασινη) αυτη τη φορα απεδειξε οτι ο ολυμπιακος εχει 525 τιτλους. Για του λογου το αληθες παρε σημερα πρωταθλητη :P

PROTA8LHTHS_b.jpg

Πιστευω οτι δεν εισαι σε θεση να το αμφισβητησεις ακομα και αν εχουν βαλει πρωταθλημα στα ζαρια.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το είδα το εξώφυλλο...Η δική μου απορία είναι γιατί τότε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναγνωρίζει (δε θυμάμαι ακριβώς το νούμερο),περίπου 280-300 από αυτούς?

(Δεν τους έχω δει αναλυτικά τους τίτλους αυτούς critter).

όσο για το τι γράφει η κάθε πράσινη, όπως ξέρεις, τους τίτλους του συλλόγου μου τους ξέρω ΠΟΛΥ πριν να το γράψει η φυλλάδα!

αυτό απλά για να μην επανέρθουμε τρίτη φορά σε αυτό το θέμα.

ΥΓ:η υπογραφή μου αλλάχθηκε ως ένδειξη καλής θέλησης,ενώ δεν παρέβαινε τους κανονισμούς του φόρουμ.

ΥΓ2:Τσουκαλάς for ever λοιπόν (φυσικά δεν πάει αυτό σε εσένα critter)!

ΥΓ3: μια κ μόνη απάντηση,όχι από εμένα,αλλά από άλλους φίλους γάβρους,προς τον serpe-leone κλπ...

ο ένας εκ των 2 εκδοτών του πρωταθλητή,αυτός που δεν λέγεται θέμος, μπορείτε να του πείτε τι ομάδα είναι,γιατί εμένα δε με πιστεύε? (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία,απλά πρέπει να είναι ο μόνος στην ελλάδα που δεν το ήξερε)!

Δημοσ.

Επειδη πραγματικα δεν ξερω, μπορεις να μου στειλεις την πηγη για αυτα που λες σχετικα με τη γραμματεια αθλητισμου? Δηλαδη θελω να δω αν αναγνωριζει και τους 490 τιτλους του ΠΑΟ και τους 525 του ολυμπιακου.

Μπηκα στο site αλλα δεν βρηκα κατι.

Δημοσ.

Καλα το ρεπορταζ του πρωταθλητη εσπειρε!!

-Καταρχας δεν αναφερει σε κανεναν τιτλο χρονολογια (αμφισβητείται αμέσως η εγκυροτητα του ρεπορταζ)

-Γραφει για 3 τιτλους σε μπασκετ γυναικων τη στιγμη που ο Ολυμπιακος δεν ειχε ΠΟΤΕ τετοιο τμημα

-Γραφει για πρωταθλημα Αττικης (!!!???) στο πινγκ πονγκ

-Περιεχει πρωταθληματα νεων και εφηβων (ανεπισημοι τιτλοι που δεν υπολογιζονται ποτε, φυσικα ουτε στους 490 του ΠΑΟ)

-Περιεχει πρωταθληματα κωπηλασιας τη στιγμη που ο Οσφπ δημιουργησε περυσι (!) το αντιστοιχο τμημα

-Σε μερικα αθληματα βγαζει σχεδον διπλασιους τιτλους απο οσους ειναι δηλωμενοι στη γενικη γραμματεια αθλητισμου (πχ ιστιοπλοια τους βγαζει 70 ενω ειναι δηλωμενοι 30)

Δημοσ.

Οι τιτλοι στα βασικα αθληματα στους αντρες ειναι ΟΣΦΠ _ΠΑΟ 143-86

ποδοσφαιρο 59 41

μπασκετ 17 27

Βολλευ 35 18

Πολο 32 0

τωρα αμα καθεστε και μου συγκρινετε τις σκοποβολες και το ταβλι τι να πω

Αν ρωτησετε παντως οποιονδηποτε κατοικο του πλανητη ποια ειναι η καλυτερη ομαδα του κοσμου θα σας πει Μαντσεστερ Ρεαλ Μπαρτσελονα

λογω ποδοσφαιρου και δημοτικοτητας

http://en.wikipedia.org/wiki/Olympiacos

Olympiacos CFP (Greek: Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς - Olympiakos Syndesmos Filathlon Peiraios) is the largest and the most popular Greek multisport club, based in Piraeus, Athens.

Δημοσ.

--> Freakster μπαααα σιγα μην την αγοραζα :P

Γενικα σπανια να αγορασω εφημεριδα... καμια καβατζα απο την καφετερια ή το προποτζιδικο και ενημερώνομαι εγκυρα :D

-->adi32 κοιτα εσυ μπορει να υποστηριζεις τον ολυμπιακο στα βασικα αθληματα, στην μπαλλα κλπ.

εγω υποστηριζω τον Παναθηναικο Α.Ο. 1908 και οποιοδηποτε τμημα του.

το αν ειναι ενδιαφερον αθλημα το πινγκ πονγκ ή η σκοποβολη δεν με ενδιαφερει καθολου. απο τη στιγμη που υπαρχουν καποιοι που αγωνιζονται με το τριφυλλι στο στηθος σε αυτο εγω τους υποστηριζω

Δημοσ.

Αυτη η γενικη γραμματεια αθλητισμου δινει και παιρνει. Τελικα θα μου δωσει κανεις τα λινκ να τα δω να γελασω και γω μαζι σας?

Παντως μιας και αναφερθηκε το γυναικειο μπασκετ, ακομα και wikipedia που γραφει πρακτικα μονο για αντρικα αθληματα, αναφερει "Τμήμα του Ολυμπιακού υπήρξε παλαιότερα και το γυναικείο μπάσκετ αλλά πλέον δεν υφίσταται."

Το link δεν το γραφω γιατι ειναι γιγας αλλα οποιος θελει ας πει στην wikipedia.

Πολυ γουσταρω να τη λεω σε απολυτους ανθρωπους που χρησιμοποιουν τη λεξη ΠΟΤΕ.

Φυσικα το αν πηρε πρωταθληματα αυτη η ομαδα δεν το γνωριζω και ουτε εχω και κανα κομπλεξ να κατσω να το μαθω. Εσεις που εχετε συμπλεγματα κατωτεροτητας και θελετε τοσο πολυ να κανετε διαγωνισμο τιτλων στο πινγκ πονγκ και στο στιβο, καντε οτι καταλαβαινετε.

Δημοσ.
απο τη στιγμη που υπαρχουν καποιοι που αγωνιζονται με το τριφυλλι στο στηθος σε αυτο εγω τους υποστηριζω

Τοτε οφειλω να ομολογησω οτι εχετε περισσοτερες κουπες απο μας μιας και ξεχασατε να βαλετε τα πρωταθληματα των boston celtics στο basket (16).

Αμα υπολογισουμε και τις λοιπες ομαδες που εχουν αυτο το σπανιο εμβλημα για σημα, τοτε αντιλαμβανεται κανεις οτι παμε για καταποντισμο.

Δημοσ.
Τοτε οφειλω να ομολογησω οτι εχετε περισσοτερες κουπες απο μας μιας και ξεχασατε να βαλετε τα πρωταθληματα των boston celtics στο basket (16).

Αμα υπολογισουμε και τις λοιπες ομαδες που εχουν αυτο το σπανιο εμβλημα για σημα, τοτε αντιλαμβανεται κανεις οτι παμε για καταποντισμο.

Επίσης εμείς δεν αναγνωρίζουμε το πόλο γιατί οι παίκτες δεν έχουν το τριφύλλι στο στήθος ;) Γι'αυτό τους αφήνουμε και απλήρωτους!!

Και η φατσούλα στο τέλος ήταν για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου!!

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Olympiacos

Olympiacos CFP (Greek: Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς - Olympiakos Syndesmos Filathlon Peiraios) is the largest and the most popular Greek multisport club, based in Piraeus, Athens.

H wikipedia ξερεις πως λειτουργει? οσο ευκολα μπηκε καποιος και εγραψε το συγκεκριμενο το ιδιο ευκολα μπορει ο καθενας να μπει και να το γραψει για οποιαδηποτε ομαδα

Δημοσ.

Olympiacos has the record of winning the treble in two different sports (basketball and water polo) and it is the only Greek club with European titles in 3 of the 4 most popular team sports (basketball, volleyball and water polo).

κι αυτο ψεμματα ειναι μηπως?

ειπα τη γνωμη μου πριν για τις κουπες και την αξια τους ΟΣΦΠ -ΠΑΟ 143-86

εμεις δεν εχουμε αναγκη να βαλουμε υπογραφες και avatar ουτε με κουπες ουτε με τις ηττες του αντιπάλου

θελετε να ειστε καλυτεροι στο γυναικείο αθλητισμο ή στα ατομικα αθληματα τυπου ταβλι κυνηγι και εμεις στα υπολοιπα ? τοτε με γεια σας

Δημοσ.

αυτο ψεμα δεν ειναι και φυσικα απεχει πολυ απο την αλλη φραση (largest greek club) γιατι πολυ απλα ειναι γεγονοτα. το αλλο που ποσταρες πριν ουτε καν εξηγει τι εννοει largest.

Το να καποιος βαζει στην υπογραφη του τους τιτλους της ομαδας του δεν ειναι απαραιτητα απο αναγκη. Μπορει να το κανει απλα γιατι ειναι υπερηφανος που σε 100 χρονια ιστοριας θα συμπληρωσει αισιως 500 τιτλους.

Το να διαχωριζεις τους τιτλους της ομαδας σου σε σημαντικους και ασημαντους το βρισκω λαθος αλλα αφου θελεις να υποστηριζεις μονο τα 4 βασικα αθληματα εμενα δεν μου πεφτει λογος

Δημοσ.

δηλαδη εννοεις οτι ολοι οι τιτλοι εχουν την ιδια αξια?

πχ το πρωταθλημα Ελλαδος στο ποδοσφαιρο (ομαδικο αθλημα που ασχολουνται 10εκατομ ανθρωποι) ειναι το ιδιο με το πρωταθλημα γυναικείας σκοποβολης (ατομικο αθλημα που ασχολουνται 100ατομα) ?

Δημοσ.
κι αυτο ψεμματα ειναι μηπως?

ειπα τη γνωμη μου πριν για τις κουπες και την αξια τους ΟΣΦΠ -ΠΑΟ 143-86

εμεις δεν εχουμε αναγκη να βαλουμε υπογραφες και avatar ουτε με κουπες ουτε με τις ηττες του αντιπάλου

θελετε να ειστε καλυτεροι στο γυναικείο αθλητισμο ή στα ατομικα αθληματα τυπου ταβλι κυνηγι και εμεις στα υπολοιπα ? τοτε με γεια σας

αφού δε σας ενδιαφέρει τελικά το να έχετε περισσότερους τίτλους ως σύλλογος,γιατί δε μας αφήνετε στην αυταπάτη μας?

κ γιατί αφου σας ενδιαφέρει το πόλο κ το βόλλευ κ το μπάσκετ, κόβεται λιγότερα εισητήρια από εμάς? ( ενδεικτικά κ μόνο, τη χρονιά στην Α2 στο πόλο, δεν είχε σχεδόν σε κανένα παιχνίδι κάτω από 500 άτομα)!

Επίσης, ο γυναικείος αθλητισμός,γιατί ακριβώς δε μετράει?

Αν δεν είχατε ανάγκη τις ήττες του αντιπάλου δε θα βγαίνατε χιλιάδες κόσμος στους δρόμους να πανηγύρισετε την ήττα μας από τον άγιαξ!

Ούτε θα συνεχίζατε να αμφισβητείτε την πορεία του ουεμπλευ!

Κ αφού αρχίζεις κ κόβεις κ ράβεις τους τίτλους όπως σε συμφέρει, μπορείς να αρχίσεις κ άλλα τέτοια ωραία! Στο πόλο επειδή σε όλη του την ιστορία σας έχουμε πάρει ενα Χ μονο, οι τίτλοι σας διπλασιάζονται! Στο ποδόσφαιρο,όταν για να φτάσετε στον τελικό περνούσατε από τα μεγαθήρια της προο κ του ιωνικού, προ καθιέρωσης εθν.πρωταθλήματος, οι τίτλοι σας επί 1,5. Στο μπάσκετ, επειδή ο ιωαννίδης (ήταν ή δεν ήταν τελικά αλήτης,δεν μας το ξεκαθάρισε ο οσφπ) έδινε κ χαλασμένα νερά, κ ο τσανίδης χόρευε στα δυναμιτάκια, οι τίτλοι σας επί 1,3, κ τέλος, στο βόλλευ, επειδή ο γκιούρδας είναι πιο ομορφο παιδί από τον πανταλέων, οι τίτλοι σας επί 1,1. Αρα, έχετε 421 παραπάνω τίτλους, κ μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε την εφημερίδα του ορίτζιναλ πουλόπουλου!

ΥΓ:Κρίτερ, αυτό που ανέφερα,δεν το είδα σε λινκ της γγα, αλλά σε ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο,στην εκπομπή του καραλή,όταν ήταν στον σπορτάιμ φμ, που το είχε ψάξει γιατί αμφισβητούσε τους τίτλους του Παο. Κ επίσης, φαντάζομαι ότι ΑΝ είναι αλήθεια ότι περιλαμβάνει τους τίτλους εφήβων κλπ,καθώς κ τμημάτων που δεν υπήρξαν,τότε το ρεπορτάζ είναι "έκθετο"!

(αν δεν περιλαμβάνει χρονολογίες,είναι έτσι κ αλλιώς πάντως)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...