Stoumbos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 60 ΜΠΑΣΚΕΤ 20 ΒΟΛΕΥ 37 ΠΟΛΟ 34 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 57 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ 68 ΣΤΙΒΟΣ 50 ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ 134 ΠΑΛΗ 3 ΠΥΓΜΑΧΙΑ 10 ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ 28 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ 3 ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ 9 ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ 6 ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 7 Συνολο 526 ΚΟΥΠΕΣ
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Stoumbos ,υπάρχει καποια ανάλυση,χρονολογίες κλπ? (έχω την υποψία, ότι πάλι...κάποιος φίλος από εδώ μέσα,πολλαπλασίασε τα accounts του)!
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ενταξει τοτε αν το ακουσες στο ραδιοφωνο ενα βραδυ τοτε αλλαζει το θεμα
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ενταξει τοτε αν το ακουσες στο ραδιοφωνο ενα βραδυ τοτε αλλαζει το θεμα ζητώ συγγνώμη για αυτό,απλά ανέφερα που το άκουσα,δνε είπα πουθενά ότι το έχω ως απόδειξη! αλλά αφού ο αντίλογος μιλάει για τις δικές του κούπες,όπως κ εγώ για τις "δικές μου", θα περιμένα μια ανάλυση τους,κ όχι ότι έχω "724 κούπες σε φιλικά με τον ιωνικό,αλλά τις προσθέτω στις 40 που πράγματι έχω,κ τις κάνω 764"! θα μου άρεσε πάντως,έστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ,να απαντήσεις σε όλα,κ όχι σε ότι θέλεις να απομονώσεις...
omnislash Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εγώ παντως ξέρω ότι στα αθλήματα (αντρικά και όχι γυνακεία) που συμμετέχουμε και οι δυο έχουμε περισσότερες κούπες.Τώρα αν εσείς παίζετε μόνοι σας και βγαίνετε πρώτοι μπράβο σας
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εγώ παντως ξέρω ότι στα αθλήματα (αντρικά και όχι γυνακεία) που συμμετέχουμε και οι δυο έχουμε περισσότερες κούπες.Τώρα αν εσείς παίζετε μόνοι σας και βγαίνετε πρώτοι μπράβο σας Oi titloi tou Olympiakou sokaroun!!!! 526... το προσπαθείς φανατικά να πάρεις τη θέση του από πάνω ε? είσαι νέος εδώ στο ινσόμνια όμως, θέλεις δουλειά ακόμα για να του τη φας! όμνι, εδώ δε σέβεσαι τη γυναίκα που υποτίθεται ότι έχεις δίπλα σου,κ την "απειλείς" με σφαλιάρες αν τολμήσει (το...τσόλι),να κοιτάξει άλλον άντρα, θα σεβαστείς τον γυναικείο αθλητισμό,κ ειδικά αυτόν που όπου έχεις χάνεις,ε΄νω ο αντίπαλος σου έχει 700-800 άτομα σε κάθε παιχνίδι?>?? άστο καλύτερα!!
anthony_88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το link μπορει να δωσει καποιος? Αυτο που εχει το συνολικο αριθμο κυπελλων των συλλογων στην Ελλαδα... Σοβαρα το λεω!
Alsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 526 τιτλοι και περιμενε λιγες μερες να δεις τι θα βγει στον αερα.. επεσε στουμπωμα ε? χαχα
1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Oi titloi tou Olympiakou sokaroun!!!! 526... θεαματικη εισοδος στο hall of fame.....ειδωμεν... βασικα εγω εχω παγωσει απο το κρυο.... επισης για τους τιτλους εγω αμφισβητω και τους δικους μας και τους δικους σας αν δεν τα δω επισημα σε εγραφο του υπουργειου αθλητισμου η κατι αναλογο κατι επισημο ρε παιδι μου δεν πιστευω τιποτα ουτε απο τις δικες μας φυλαδες ουτε απο τις δικες σας.
anthony_88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 To link με τις κουπες ρε adrea, plz an γινεται...
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 εγω εχω ηδη απαντησει αλλα απαντηση σε αυτα που ρωτησα δεν πηρα εκτος αν θες να σου απαντησω στα χαλασμενα νερα τις παραγκες και τα υπολοιπα που προσπαθεις να γυρισεις τη συζητηση ωστε να γινει παλι κ@λ@ς το insomnia ρωτησα πριν αν θεωρειτε οτι εχουν την ιδια αξια ολοι οι τιτλοι πχ Διηπειρωτικο στο πολο ή πρωταθλητριων στο μπασκετ αν εχουν ιδια αξια με κυπελλο το 1940 στη σκοποβολη γυναικων οπου ειχαν μαζευτει 4 κοριτσακια στη γειτονια και φορουσε η καθε μια απο μια φανελλα πρασινη ροζ κιτρινη και σημαδευανε το τενεκεδακι το σκορ, που δεν το αμφισβητει κανεις, στα 4 μεγαλα ομαδικα αθληματα οπου υπαρχει οργανωμενο πρωταθλημα ειναι ΟΣΦΠ -ΠΑΟ 143-86 απο κει και περα αν σου αρεσει να υπερτερουμε εμεις εκει και εσεις να υπερτερειτε στο μπριτζ γυναικων εμενα δε με χαλαει καθολου και ειλικρινα πιστευεις οτι εχει καποιο νομημα ολη αυτη η κουπολογια? (την οποια εχεις ανοιξει μονο εσυ στο ινσομνια)
1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 θα δωσει κανεις επισημα λινκ η θα μιλαμε με δεδομενα την αθλητικη ηχω και τον πρωταθλητη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.