Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειπαμε εμεις οτι χτυπησαν κανα αγιο ανθρωπο

Δεν εχω επέμβει ενω παρακολουθώ την συζήτηση αλλά είσαι οφ.

Οταν ο δικος σου λεει "χτυπησαν την ζωντανή ιστορία του ελληνικου ποδοσφαίρου" τι μαλακίες λέμε ρε τζίνο τώρα? Προκαλεί την αντίδραση κάποιο.Σαν τον Παπ ενα πράγμα, εγώ έχω ψυχραιμία να μην του απαντήσω καν, αλλος δεν εχει

Και μην μου πεις "ελα μωρε με τον ομνι τωρα" γιατι εδω ειναι σαν τους συνδεσμους "Εμεις δεν θελουμε την βια" αλλα δεν διωχνει κανεις απο μεσα, απο τους ίδιους, αυτους που κανουν τα επισοδεια.Ετσι και δω, μονο ο ρεβιλ του εχει παει κόντρα, οι περισσότεροι σας βολεύει να έχετε τον τρελο του χωριού που λεεί καφρίλες, και να ακούγονται αποψεις που πολλοι θα ήθελαν να πουν αλλά φοβόντουσταν το γιουχο, τελικα τα λεει ο κακομοίρης ο ομνι και τρώει το ντου και έτσι ΚΑΙ οι αποψεις βγαινουν ΚΑΙ μονο ο ομνι την πληρωνει

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπα, μλκια, δεν διαβασα πιο πριν οτι γραφτηκε τετοια κοτσανα. Αν ειπε τετοιο πραμα χωστε αβερτα λοοολ

Δημοσ.

Ο θεοδωριδης απο τοτε που μπηκε προσεληφθη απο τον αντρα της πρωην γυναικας του το μονο που κανει ειναι να προκαλει. Οποτε ανοιγει το στομα του ειναι για να σταξει χολη για αντιπαλο. Δεν νομιζω λοιπον οτι του ηρθε και τοσο ουρανοκατεβατο το σημερινο

Δημοσ.
Οταν ο δικος σου λεει "χτυπησαν την ζωντανή ιστορία του ελληνικου ποδοσφαίρου"

Τι ακριβώς σε πείραξε από αυτά που είπα.Δεν ήταν σπουδαίος παίχτης;Αλλά τι να πεις τώρα με αυτούς που χτυπάγαν διαιτητές και έριχναν καφέδες στο Μάυρο;Τα δικά σας καμώματα ακολουθούν και οι τυράδες.εδώ παίζατε μπάλα στην κατοχή με Γερμανούς θα μας κάνεις και κήρυγμα;Είστε βρώμικοι σαν σωματείο πως να το κάνουμε."Από την πόλη έρχεται ..." το ξέρεις για ποιον το λέγανε επλπίζω.Αλλά τι να ξέρεις να μου πεις εδώ βγήκε κοτζάμ Δέσποινα και είπε ότι το στήσατε το ματσάκι και μόκο όλοι μαζί και το ρεζιλόπαιδο ο Πετράκης που δεν αφήσαν το Μπαρμπή να μιλήσει.

Και μια ερώτηση.η γυναίκα σας απατάει.Τα παιδιά στο σχολείο κοροιδεύουν τα δικα σας γι αυτό το λόγο.Ερχονται τα πιαδιά και σας λένε.Μπαμπα΄η μαμά σε πατάει;.εσείς τι θα τους πείτε για να μην τους πληγώσετε.

Σκεφτείτε τότε γιατί η Δεσποινα δεν είπε τπτ για αυτά που γίνονταν επί χούντας.

Και στην τελική εγώ είπα για τους Λρισαιους.Εσείς τι πετάγεστε σαν συμπλεγματικές σφηνο... για να μας την πείτε.Κοιτάχτε τα χάλια σας που ψηφίσατε κωστάκη για να παρετε κούπα και πάλι βλέπετε τα ερυθρόλευκα.Ούτε για ευρώπη μπορείτε να μιλήσετε πλέον που δεν περνάτε στους 32 του uefa (εμείς ποτέ δεν περηφανευόμασταν).Ασχοληθείτε λίγο και με το Αεκάκι που πάλι θα γει δεύτερο.Αντε παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα

οσο για το τι λέει ο omnislash θα λέω ότι θέλω χωρίς να προσβάλλω κανένα.Οποιος δεν κάνει κέφι ignore και σπίτι του.:twisted:

Δημοσ.

Δεν πατάω το κουμπάκι, φαντάζομαι θα το έχουν πατήσει άλλοι. Είπαμε τα αθλητικά έχουν πιο ελάστική αντιμετώπιση.

Αλλά τι θα γίνει με τους κομπλεξικούς που βγαίνουν και βρίζουν (είστε κότες, σφηνόπουτσες μόνο σήμερα); Είπαμε, ο τρελλός του χωριού δίνει χρώμα στο forum, αλλά κατήντησε μουντζούρα η ιστορία.

Προσπαθούμε κάποιοι να μιλήσουμε πολιτισμένα εδώ μέσα, και έρχονται τα ίδια και τα ίδια αρρωστάκια όλη την ώρα, με την ανοχή προφανώς των υπευθύνων, δημιουργούν πολλαπλά accounts, βρίζουν και μετά λένε βάλτε με σε ingore κτλ.

Αν αυτό το forum θέλετε πείτε μας και εμάς να αρχίσουμε να την κάνουμε σιγά σιγά.

Δημοσ.
ακομα ασχολειστε με αυτο το πρωταθλημα της πλακας ?

Eιναι αστειο οτι μπορει να ρωτησεις τον Κριστιανο τι δουλεια κανει και να σου πει "Ποδοσφαιριστης" και καπακια τον Τζιωλη και να σου απαντησει το ιδιο. Εγω θα ντρεπομουν στην θεση τους...

Δεν πατάω το κουμπάκι, φαντάζομαι θα το έχουν πατήσει άλλοι. Είπαμε τα αθλητικά έχουν πιο ελάστική αντιμετώπιση.

Αλλά τι θα γίνει με τους κομπλεξικούς που βγαίνουν και βρίζουν (είστε κότες, σφηνόπουτσες μόνο σήμερα); Είπαμε, ο τρελλός του χωριού δίνει χρώμα στο forum, αλλά κατήντησε μουντζούρα η ιστορία.

Προσπαθούμε κάποιοι να μιλήσουμε πολιτισμένα εδώ μέσα, και έρχονται τα ίδια και τα ίδια αρρωστάκια όλη την ώρα, με την ανοχή προφανώς των υπευθύνων, δημιουργούν πολλαπλά accounts, βρίζουν και μετά λένε βάλτε με σε ingore κτλ.

Αν αυτό το forum θέλετε πείτε μας και εμάς να αρχίσουμε να την κάνουμε σιγά σιγά.

Τετοιες μαλακιες κανεις και δεν σου βρισκω εισητηριο για ΦαιναλΦορ με τιποτα.Καθεσαι και απαντας εστω και τσαντισμενος στον γιωτα.Πας καλα ρε μενελαε?Δεν υπαρχουν αλλα ατομα να μιλησεις?Καθεσαι και μιλας για τον "πως γεννιουνται παιδια βιαστων" και "ολοκληρη Δεσποινα"(αυτη η φραση μπορει να λεχθει μονο για την Δεσποινα στην Ερυθραια με τη φοβερη τιραμισου)

Δημοσ.
Eιναι αστειο οτι μπορει να ρωτησεις τον Κριστιανο τι δουλεια κανει και να σου πει "Ποδοσφαιριστης" και καπακια τον Τζιωλη και να σου απαντησει το ιδιο. Εγω θα ντρεπομουν στην θεση τους...

Τετοιες μαλακιες κανεις και δεν σου βρισκω εισητηριο για ΦαιναλΦορ με τιποτα.Καθεσαι και απαντας εστω και τσαντισμενος στον γιωτα.Πας καλα ρε μενελαε?Δεν υπαρχουν αλλα ατομα να μιλησεις?Καθεσαι και μιλας για τον "πως γεννιουνται παιδια βιαστων" και "ολοκληρη Δεσποινα"(αυτη η φραση μπορει να λεχθει μονο για την Δεσποινα στην Ερυθραια με τη φοβερη τιραμισου)

αν δεν προσεξες υπαρχει καινουργιο αποφθεγμα η προσωπικη ζωη του καθενος

δεν καθοριζει την προσωπικοτητα του. α το εσβησε γιαυτο δεν το βλεπεις.

Δημοσ.
αν δεν προσεξες υπαρχει καινουργιο αποφθεγμα η προσωπικη ζωη του καθενος

δεν καθοριζει την προσωπικοτητα του. α το εσβησε γιαυτο δεν το βλεπεις.

Respec'

Omni in da houz

Δημοσ.
Δεσποινα στην Ερυθραια με τη φοβερη τιραμισου

Του Κωσταντινίδη είναι κλάσεις ανώτερο...

BTW Μιλφείγ δεν εννοείς?

Δημοσ.

Ωπα σωστος, μιλφεγ (η σωστη ελληνικη προφορα ειναι χωρις το ''ι'' )τουμπανο ε?

Και ναι το τιραμισου του Κωνσταντινιδη γ@μαει, οπως πολυ ασχημα και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟΥ προφιτερολ ομως ειναι πανακριβα ρε αδελφε, δεν παλευεται το ατομο σε τιμες

Δημοσ.

Μα δεν τα έχω με αυτόν, ούτε του απαντάω. Τα έχω με τους υπεύθυνους. Αυτός τόσο καταλαβαίνει ( ; ) τόσο λέει. Γι' αυτό και δεν έκανα αναφορά το μήνυμά του, αλλά το δικό μου.

Δημοσ.
Και ναι το τιραμισου του Κωνσταντινιδη γ@μαει, οπως πολυ ασχημα και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟΥ προφιτερολ ομως ειναι πανακριβα ρε αδελφε, δεν παλευεται το ατομο σε τιμες

Έχει και τιραμισού ο Κωσταντινίδης? Εγώ για το Mille-feuille (χίλια φύλλα αγαπητέ!) τον ήξερα.. Έχω φάει και προφιτερόλ...εκπληκτικό!!... Ξεπέρνουσε και αυτό της Δωδώνης (πριν αλλάξουν τα αφεντικά πριν μερικά χρόνια, τώρα έχει χαλάσει.)

Υ.Γ. Η συζήτηση περί γλυκών είναι μακράν πιο επικοδωμητική από τον σχολιασμό του omni...σωστά?

Μη θυμώνεις Luci, θα σου στείλω κανα bratwurst!;)

Δημοσ.

Ρε kwsn men δε θέλω να μπαίνω στα λημέρια σου αλλά τις ίδιες εκφράσεις χρησιμοποιησε ο ll neo χτες για μας και από τι βλέπω δε σε πειράξαν καθόλου.Επειδή τον σέβομαι ως γηραιότερο μέλος δεν ξαναποστάρω στα αθλητικά για οπαδικά μόνο για μπάλα.

Δημοσ.

Μαγκες θα τα γραψω μια και καλη και θα τα γραψω στο φορουμ του ολυμπιακου επειδη αυτη ειναι η ομαδα που υποστηριζω.

Εχω σιχαθει.τα εχω σιχαθει ολα.Ελληνικο πρωταθλημα???Τι ειναι αυτο?

εχω φτασει πλεον σε ενα σημειο που καλυτερα να δω Χαλιφαξ-Εξιτερ παρα ολυμπιακο και παναθηναικο.

Ρε εχετε καταλαβει ενα πραγμα?Παιρνω πρωταθλημα και ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Δε με νοιαζει αν του χρονου θα ξαναυπαρξει πρωταθλημα.

Τι να περιμενω δηλαδη να δω?

Τον Ντομι να περναει με τελειες ποδοσφαιρικες κινησεις τον αετο της δεξιας πλευρας του παναθηναικου Λουκα Βυντρα?

Η να δω το μεγαλο ποδοσφαιρικο αστρο του Λεωνιδα Καπανταη?

7 εφαγε απο τη Γιουβεντους ο ολυμπιακος?

15 να φαει του χρονου αν ξανακατεβασει τετοια χαλια.

Οσο για τον παναθηναικο..

Αν εσας σας εκφραζει φιλοι παναθηναικοι αυτο που βλεπετε μαγκια σας.

Εγω ομως σαν αιωνιος αντιπαλος ξενερωνω να κοντραρομαι με τετοια χαλια.

Δε τους ειπαμε ρε πουστη μου να φερουν τον Κριστιανο Ροναλντο.

Εγω προτιμω να βλεπω πιτσιρικια Ελληνες απο την ακαδημια της ομαδας μου παρα να βλεπω τον Ζεβλακοφ και τον Μπορχα.

Επισης..

Ρε μαλακες διαιτητες ειστε σοβαροι??

Το πεναλτυ της καλαμαριας το ειδατε?

Το ειδα με κατι φιλους παναθηναικους και ειχαμε λυθει στα γελια.

Ειναι πραγματα αυτα?

Ειδα Γουιγκαν-Τοτεναμ. ΤΡΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Λοιπον για να τελειωνω,μιας και προσκυνημενος,να πω συγχαρητηρια στην ομαδα μπασκετ που επαιξε ωραιο μπασκετ κοντρα στην αεκ και στον Γιαννη το Μπουρουση που πραγματικα τον βλεπω και τον χαιρομαι σε αντιθεση με το Σχορτς που με εχει ξενερωσει οσο δε παει αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...