Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλά τις ίδιες εκφράσεις χρησιμοποιησε ο ll neo χτες για μας

αυτή τη φορά θα στο πω σε γλώσσα που θα κατάλαβεις.

With the term "Drapetsonogypsies" I was referring to the Olympiakos supporters who did not show any respect to the one minute silence, despite what they were saying for some time now. The "drapetsonogypsies" term is not, under any circumstances, for all the Olympiakos supporters. Are we clear?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ωραία εγώ τηις χρησιμοποιώ για όλους τους Λαρισαίους που ήταν παρών στο περιστατικό και δεν του ρίξαν σφαλιάρα.Και ο τύπος είχε διαρκείας.Φαντάσου τι τύποι μπαίνουν στα διαρκείας επαρχιακών ομάδων.Τα ίδια δε γίνονταν και στην Ξάνθη με τον Καρεμπέ; Που του πετάγαν ομπρέλα;Και ξαναλέω ότι μόνο οι Λαρισαίοι ήταν αυτοί που κατέστρεψαν το Καραισκάκη.Ψέμα είναι κι αυτό;

τώρα το αν θεωρώ ως σωματείο βρώμικο τον ΠΑΟ δε σημαίνει ότι και οι οπαδοί του είναι το ίδιο.Το ίδιο λέτε και σεις για τον Ολυμπιακό.Η αν δν το λέτε το υπονοείτε

Δλδ τι θέλετε να πω για να είμαι σώφρων;Να του πω μπράβο ;

Εγω προτιμω να βλεπω πιτσιρικια Ελληνες απο την ακαδημια της ομαδας μου παρα να βλεπω τον Ζεβλακοφ και τον Μπορχα.

Το Γιουσκόβιακ το θυμάσαι;Ε γι αυτό έχουμε Ζεβλάκοφ.Το Εκουαδόρ μια φορά πήγε mundial.Εσύ όχι.Είπαμε ως Ελληνες δν έχουμε ταλέντο.Ποιοι παίζουν έξω βασικοί;ο Γκέκας και ο κυργιάκος.Οι άλλοι αναπληρωματικοί.

Δημοσ.

Sorry ομνι αλλα θα ξαναδιαφωνησω.Ρε πουστη μου μια φορα θα συμφωνησουμε,που θα παει.

Ζεβλακοφ.Θεωρω πολυ καλυτερο το Σειταριδη.

Μπορχα.Θεωρω πολυ καλυτερους Σαλπιγγιδη,Γκεκα

Ντομι.Θεωρω καλυτερο τον Σπυροπουλο.

Νε.Θεωρω καλυτερο το Νινη.

Μαριτς.Θεωρω καλυτερο τον Κατσουρανη.

Ειμαι ο πρωταθλητης ελλαδας ρε συ ομνι.Γιατι να μη τους εχω ολους αυτους?

Και σου λεω.Ειναι ακριβοι αυτοι??(Που παπαρια ακριβοι ηταν πριν πανε στον βαζελο η στο εξωτερικο.)Μη τους παιρνεις!!!

Απλα δες τους σαν παραδειγματα για να βγαλεις και συ απο τα σπλαχνα σου παιχτες.Ελεος πια με τον καθε μυρωδια που ερχετε στα 30φευγα στην ελλαδα και κανει διακοπες.Ελεος

Δημοσ.

νομίζω ότι όσον αφορά τον ντομί,δεν είναι εύκολο να βρεθεί χειρότερος παίχτης (αντε,στα ίσα με τον σερ τάκις )!

ο μπόρχα, είναι επιπέδου στράντλι,σίγκουρτσον,αμποάγκουε(1 δις είχε ε!),κλπ. δηλαδή, ΑΣΧΕΤΟΣ!

όσο για περιπτωσεις άλλες,κάποιοι δε μπορούσαν να έρθουν στον οσφπ,όπως πχ ο κατσουράνης,που προτιμούσε να μην έρθει στον οσφπ, τα λεφτά από τις ακαδημίες, που έφυγαν προς άλλους σκοπούς κ κατευθύνσεις (αν θυμάμαι καλά,κάπου είχα ακούσει ότι οτ μπάτζετ του οσφπ για τις ακαδημίες είναι 5ο στην ελλάδα,πίσω από παο-αεκ-ξάνθη-κ φέτος του αρη νομίζω).

για τον σειταρίδη τώρα,σκέψου οτι αντίστοιχα,τέτοιο παιδομάζωμα έχεις κάνει κ εσύ με γιαννακοπουλο,τζορτζεβιιτς κ μαυρογενίδη κλπ.

Στο μόνο που μπορείς να ζηλέψεις την παε του ταρίφα,είναι στα παιδιά που πραγματικά βγάζει από τα σπλάχνα της,(καραγκουνη-κυργιάκο-γκούμα-μπασινά-κοτσώλη-χαλκιά κλπ),ασχετα αν μετά τους τρώει !!!!!!

ομνιλας, έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με το stand up comedy?? Υπόσχομαι ότι θα έρχομαι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδΑ!

Δημοσ.

ll_neo δεν μπορώ προσωπικά να καταλάβω γιατί έπρεπε να σεβαστούν όπως λες αυτοί που ήταν στο volley το ενός λεπτού σιγή.1ον κανείς δεν έβρισε το νεκρό,φώναζαν συνθήματα. Εγώ δεν ήμουν μέσα αλλά και να ήμουν δε θα τον τιμούσα με ενός λεπτού σιγή,μπορεί και να μη φώναζα αλλά θαταν γιατί θα με άφηνε παντελώς αδιάφορο το γεγονός.

Ναι,σέβομαι τη μνήμη του παιδιού που σκοτώθηκε και δεν πρόκειται ποτέ να πιάσω στο στόμα μου το παιδί αφού δεν είναι πια στη ζωή,αλλά sorry δε θα τον τιμάω κιόλας..Δε θα τιμήσω ποτέ τον οποιοδήποτε σκοτωθεί σε επεισόδια(ειδικά τέτοιας μορφής,μακριά απτο γήπεδο,κανονισμένο απο καιρό,με καβάτζες κτλ) και συμμετείχε ηθελημένα.Ψιλο στα τέτοια μου να σου πώ την αλήθεια.Δηλαδή, και γαύρος να ήταν αυτός που σκοτώθηκε γιατί θα έπρεπε να τον τιμήσω?Για μένα τέτοια άτομα που ψάχνονται συνέχεια για σκηνικά(και στη θύρα7 έχουμε πολλούς) δε θάπρεπε ούτε για πλάκα να τα τιμήσουμε.Πάντα σεβασμός στον οποιδήποτε έχασε τη ζωή του,αλλά όχι και τιμή στον οποιονδήποτε... Δηλαδή αν σε κάποιο σκηνικό τέτοιο σκοτωνόταν πχ ο τσουκαλάς(αναφέρω αυτόν γιατί σχεδόν όλοι τον γνωρίζουν) εγώ ή εσύ θάπρεπε να τον τιμήσουμε κιόλας???Ελεος... Ενα συλληπητήρια στην οικογένειά του και μέχρι εκεί.

Εγώ ναι πάντα έλεγα και λέω να τιμούμε τα παιδιά που σκοτωθήκαν τόσο άδικα στη θύρα7, να τιμούμε τα παιδιά του παοκ που σκοτωθήκαν τόσο άδικα στα τέμπη γυρνώντας από ταξίδι που είχαν πάει να δουν την ομάδα τους,να τιμούμε το παληκάρι του παναθηναικού που πριν λίγα χρόνια στο οακα έπεσε απτο διάζωμα σε κάτι πανηγυρισμούς και σκοτώθηκε τόσο άδικα κτλ,αλλά δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Πρόσεχε,δε σου λέω με ποιο σκεπτικό(αν έχουν κιόλας) φώναξαν όσοι φώναξαν,σου λέω το δικό μου σκεπτικό.Κιεπειδή είμαι σίγουρος ότι έστω και λίγοι μπορεί να τοκαναν επειδή το παιδί ήταν βάζελος και εσείς βρίζετε τους νεκρούς μας γιαυτούς και μόνο μπορείς να λες ότι θες,στο θάνατο εξάλλου δεν υπάρχουν συνθήματα ή άλλοι τρόποι για πικάρισμα,ο θάνατος δίνει στεναχώρια από μόνος του.....

Απλά μην γενικοποείς γιατί σου εξήγησα το σκεπτικό μου,κιεγώ και να ήμουν εκεί δε θα τον τιμούσα με ενός λεπτού σιγή,αλλά σου είπα το λόγο.

Καταλαβαίνεις πιστεύω το σκεπτικό μου και δε νομίζω να διαφωνείς και πολύ έτσι όπως το θέτω...

Δημοσ.
αυτή τη φορά θα στο πω σε γλώσσα που θα κατάλαβεις.

With the term "Drapetsonogypsies" I was referring to the Olympiakos supporters who did not show any respect to the one minute silence, despite what they were saying for some time now. The "drapetsonogypsies" term is not, under any circumstances, for all the Olympiakos supporters. Are we clear?

σεβασμος και ενα λεπτο σιγη για τον τυπακο που πηγε να πλακωθει.. ναι οκ τωρα τρεχουμε

ας κρατησουμε ενα λεπτο σιγη και για τους καμικαζι στο ιρακ τοτε τσαμπα πανε τα παιδια

Δημοσ.

alsos ,γνώμη μου, λιιίγο περισσότερο σεβασμό στο παιδί γιατί απλά δε ζει πια.μην κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις τώρα.

Δημοσ.

αλλοι τις ξεκινανε τις συγκρισεις φιλε..

τα βαζελια μια ζωη καφροι του καναπε ητανε και τωρα κλαιγονται επειδη λεει δεν σεβαστηκανε το ενα λεπτο σιγη..αστε μας ρε.. την απαντηση σας την εδωσε μια χαρα ο αλβανος χτες..

Δημοσ.

Τι διάολο ρε...χρειάζεται παραπάνω από μισή μονάδα IQ για να καταλάβει κάποιος πως η ενός λεπτού σιγή θα έπρεπε να κρατηθεί πρώτιστα για το θάνατο της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού μας;

Άι σιχτίρ με τους κουραδόμαγκες ένθεν κακείθεν.

Δημοσ.
Τι διάολο ρε...χρειάζεται παραπάνω από μισή μονάδα IQ για να καταλάβει κάποιος πως η ενός λεπτού σιγή θα έπρεπε να κρατηθεί πρώτιστα για το θάνατο της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού μας;

σωστή σκέψη...

Δημοσ.

alsos... τους μπουσι-δες σαν τον τυπάκο,και σαν εσένα,που χαίρονται με την απάτη, νομίζεις ότι τους παίρνει κανείς στα σοβαρά???

όσο για το παληκάρι που χάθηκε, ήμουν ο 1ος που είπα ότι δε στανεχωρήθηκα που πέθανε,αλλά όμως,το να μην σέβεσαι το ενός λεπτού σιγή, είναι ΚΑΦΡΙΛΑ, και ναι,μου προκαλεί αηδία! (το αυτό ισχύει για τους -ευτυχς- 10-15 δικούς μας,που στο παιχνίδι με τη διναμό μόσχας,την ώρα του ενός λεπτού σιγής, άρχιζαν να βρίζουν τον οσφπ,αλλά ευτυχως όλο το γήπεδο τους έκανε να το βουλώσουν)!

Δημοσ.

Εντωμεταξυ βαζω στοιχημα πως αν ο παπαδοπουλος ειχε βαλει κατω τον μπουσι και τον ειχε αρχισει στις κλοτσιες θα εκφραζε το μεσο ελληνα παναθηναικο(και ολυμπιακο μη σου πω :D )

Δημοσ.

Ζεβλακοφ. Για αλλαγη του τοροσιδη δεν ειναι και ασχημος. Αλλα δυστηχος πληρωνεται σαν βασικος, αυτο ειναι το γαμοτο με τους 2ρης διαλογης ξενους.

Μπορχα. Θεωρω πολυ καλυτερους ...........ολους τους εν ενεργεια (και αρκετους ανενεργους) ποδοσφαιριστες απο την δ εθνικη και πανω

Ντομι. Θεωρω καλυτερο ........... σαν του μπορχα αλλα με την διαφορα οτι στην δ εθνικη βρισκεις και χειροτερους, οποτε απο γ εθνικη και πανω.

Νε.Θεωρω καλυτερο.....εδω θα προτεινα λιγη υπομονη, δεν ειναι ασχημος, υγια και θεληση να εχει.

Μαριτς.Θεωρω καλυτερο.............εδω δεν εχει διακρισεις, απο περιφεριακο και πανω οποιοσδηποτε παιχτης θα ηταν καλυτερος.

Βαλε και μπαμπαγκιντα, μπουτινα και εδεσε το γλυκο.

Τι σκατα παιχτες καθεται ο μαλακας ο κακομοιρης ο σωκρατες και πληρωνει. Αλλα καλα να παθει, αφου δεν πλαισιωνει την ομαδα με τα σωστα ατομα, με αυτους τους σκαουτερς, προπονητες...κτλπ ....αυτους τους παιχτες θα σου βρουνε. Δεν χρειαζεται απαραιτητα ενα φορτηγο λεφτα για να βρεις μερικα ταλεντα. Αλλα το να πληρωνεις αχρηστους, αμπαλους παιχτες πλουσιοπαροχα και για βασικους και να τους κανουν αλογα τα γιαννενα και η λαρισα, ε παει πολυ. Εισαι βλακας ρε παιδι μου.

Και αφου αποφασιζει να σκασει λεφτα φετος (λεμε τωρα) για 4-5 μεγαλους παιχτες, ποσα λεφτα θελει να αγορασεις, κυριακο, αμανατιδη, γκεκα, σπυροπουλο, αβρααμ παπαδοπουλο?? Πρεπει να ειναι μαριτς, αριτς κουκουναριτς στο επιθετο για να σκασει φραγκα? Με κανα 8ρι μιλιονια δεν τους παιρνει ολους? Φτιαχνει ξανα ομαδα για 5 χρονια? Παρε και 2 μονο ξενους, αλλα να κανουν διαφορα, και καθαρισες.

Σχετικα με τον παπαδοπουλο, δεν καταλαβαινο πως υπαρχει η δικαιολογγια εν βρασμω ψυχης στην κοινωνια αλλα δεν υφισταται για τους αθλητες. Ποσοι απο εδω μεσα θα καθοντουσαν να σε φτυνει ενα μουνοπανο στη μουρη και να μην γυρισεις να του παιξεις το μπουνιδη επειδη εισαι και καλα ποδοσφαιριστης και σε βλεπει ο κοσμος. Ε΅νταξει δεν μπορουν σε καθε πριτπωση να παρεκτρεπονται, αλλα ο παπ και λιγα του εκανε του μπουσι (και ασχετα απο την εθνικοτητα του, διοτι αμα το παμε ετσι και ο παπ σκατα ελληνας ειναι)

Δημοσ.

διαφωνώ για μπουτινα,δεν είναι κανάς τυχαίος τερματοφύλακας...

επίσης ο φρύδιας δεν είναι κακομοίρης και δεν πολυπληρώνει...και η αγορά παιχτών μια αγορά είναι.παίρνεις ένα φτηνιάρικο ράδιο πχ,μπορεί να βγει σκυλί αλλά πιο πιθανό είναι να τα φτύσει γρήγορα και απλά να τόχεις να το κοιτάς...έτσι και με μπάμπα,ντομί και σια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...