Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο την αλλη πιστευω οτι συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις.

Μπορει να παρεις που και που κανα Τουρε αλλα αν και αυτος δεν εχει τους καταλληλους παιχτες να τον πλαισιωνουν θα ξενερωσει και θα φυγει..

Ας πουμε..

Πες οτι ο Σωκ κανει την τρελη μαγκια και δινει 100 μυρια και παιρνει τον Κριστιανο.

Φανταζεσε τωρα τρελο σκηνικο Δεξι χαφ κριστιανο και δεξι μπακ Τασαρας Παντος??

Και σε ποιον να δωσει τη μπαλα ο Κριστιανο?

Στο Φελιξ?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τελικα με αυτον τον ντουντου τι θα γινει θα τον παρετε ως ποτε θα κρατησει αυτο το παραμυθι? πρεπει να ειναι εγκεφαλικα αναπηρος για να ερθει στα 24 -26 ποσο ειναι για να παιξει στην ελλαδα με τα τσεκουρια.

Δημοσ.
τελικα με αυτον τον ντουντου τι θα γινει θα τον παρετε ως ποτε θα κρατησει αυτο το παραμυθι? πρεπει να ειναι εγκεφαλικα αναπηρος για να ερθει στα 24 -26 ποσο ειναι για να παιξει στην ελλαδα με τα τσεκουρια.

Ze Roberto - Καρλος και πολυς μας ειναι. Εφαγα αρκετο κουτοχορτο και για φετος.

Δημοσ.
Ze Roberto - Καρλος και πολυς μας ειναι. Εφαγα αρκετο κουτοχορτο και για φετος.

τι να τον κανετε τον καρλος ρε αφου εχει σπασμενα ποδια παει κλαταρε το αλογο.παλι 33ρηδες θα παρετε και αυτοι δεν εχουν τον χαρακτηρα του ριβαλντο που ειναι επαγγελματιας και τιμαει τα λεφτα που περνει για διακοπες θα ερθουν , ελλαδα ωραιος καιρος ωραιες γυναικες δεν παμε και μια βολτα απο εκει.

Δημοσ.

μα η μαγκια δεν ειναι να κανεις ενα τσααφ και να αρπαξεις ενα παιχτη αλλα να φτιαξεις ομαδα σοβαρη και με σωστη δουλεια. Με 15 εκατομυριακια για μεταγραφες ο ολυμπιακος ξαναγινετε μια φιλοδοξη, νεαρη, ανταγωνιστικη ομαδα. Περα απο τις μλκιες του σωκρταες για τλεικους, κανεις δεν εχει απαιτηση να παρει ο ολυμπιακος το τσου λου του χρονου. Απλα να φτιαξει ομαδα.

Βλεπεις την ρεντιγκ, την βασιλεια, την γουιγκαν, την ζυριχη, την csska, thn shachtar, osasuna.... και απειρα αλλα παρδειγματα οχι ζαμπλουτον ομαδον που πεζουν μπαλα, και καμια φορα κανουν και κανα ξεπετεγμα στην ευρωπη. Γιατι να μην μπορει ο ολυμπιακος να κανει ουτε μια αξιολογη πορεια δηλαδη?? Καθε χρονο καθαριζει κανα 15ρι εκατομυρια μονο απο το τσου λου?? Που τα ξοδευει, στον μπορχα??

Δημοσ.
πρεπει να ειναι εγκεφαλικα αναπηρος για να ερθει στα 24 -26 ποσο ειναι για να παιξει στην ελλαδα

:D

πνευματικά ανάπηροι(με την καλή έννοια :D ) είναι όσοι πίστεψαν ότι ο φρύδιας θα τον φέρει...

Δημοσ.

REVIL, νομίζεις ότι δεν παίζει ρόλο που όλα τα μεγάλα ονόματα σέρνονται στον παναθηναικό?κοιτάζει πίσω του ο βίκτορ,κ βλέπει τον λουκά(!). αριστερά κ λίγο πίσω,τον τζιόλη κ τον μπόβιο. Κ του μένουν 3-4 παίχτες,που μπορούν να δώσουν ή να πάρουν τη μπάλα χωρίς αυτή να ζωντανέψει στα πόδια τους! εεε,δεν είναι κ μάγος! (τυχαίο το παράδειγμα του ΠΡΑΓΜΑΤΙ σακάτη βίκτορ,απλα ενισχύω την αποψη σου περί κριστιάνο)!

(πρόσεθεσε κ την νοοτροπία των οπαδών,ότι αν έρθει ο πχ σοουζα,κ δεν κάνει χατ τρικ σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια=> ότι είναι άχρηστος,ενώ αν προφυλάσσει τα πόδια του στα μικρά παιχνίδια,ή δεν παίζει,είναι σακάτης,ενώ οι ίδιοι οπαδοί αποθέωναν τον ντίνο ράτζα)..

τζίνος,εδώ θα συμφωνήσω,ότι κάπου πρέπει να δικαιολογείται στους ποδοσφαιριστές το εν βρασμώ ψυχής,αλλά όχι την ώρα του αγώνα από τον διαιτητή,ο οποίος οφείλει να αποβάλει τον παίχτη,αλλά μετά,την ώρα του αθλ.δικαστή...

κ λίγα τα λογια σας για τον ντομί μη σας χέσω! από μικρός είχα πάντα για αγαπημένο παίχτη τα αριστερά μπακ! ρομπερτο κάρλος,τάκης φύσσας,κ τώρα ντομι!

Δημοσ.

εγω παντως ειμαι απαισιοδοξος τωρα πια μετα την ελευση του Τακη σαν μονιμου υπερπροπονητη

πιστευω οτι θα τη βγαλουμε παλι με τιποτα παγκοσμιως αγνωστους και στο τσακιρ κεφι (και αν) να ερθει κανα γερικο ονομα για μπουγιο

για να χτυπησεις Ευρωπη θες πολλα εκατομμυρια μεγαλο προπονητη και ανταγωνιστικο πρωταθλημα

οταν βλεπεις τακηδες και καθαριζεις το πρωταθλημα απο την 28η Οκτωβριου μην περιμενεις τιποτα

το ιδιο βλεπω και για τις αλλες ομαδες

χρονο με το χρονο πιστευω θα πηγαινουμε ολο και χειροτερα

Δημοσ.
τι να τον κανετε τον καρλος ρε αφου εχει σπασμενα ποδια παει κλαταρε το αλογο.παλι 33ρηδες θα παρετε και αυτοι δεν εχουν τον χαρακτηρα του ριβαλντο που ειναι επαγγελματιας και τιμαει τα λεφτα που περνει για διακοπες θα ερθουν , ελλαδα ωραιος καιρος ωραιες γυναικες δεν παμε και μια βολτα απο εκει.

Ναι αλλα οι φανελες;;;; Τα διαρκειας για να δουν τη παγκοσμια πρωταθλητρια σε απαρτια; :mrgreen:

Δημοσ.
αλλοι τις ξεκινανε τις συγκρισεις φιλε..

τα βαζελια μια ζωη καφροι του καναπε ητανε και τωρα κλαιγονται επειδη λεει δεν σεβαστηκανε το ενα λεπτο σιγη..αστε μας ρε.. την απαντηση σας την εδωσε μια χαρα ο αλβανος χτες..

Εξακολουθώ να πιστεύω πως κάνεις πλάκα τόσο καιρό με όλες αυτές τις χοντράδες πού λες.Γιατί αν πραγματικά πιστεύεις αυτά πού λες καί έχεις αυτή τη στάση γιά την ανθρώπινη ζωή τότε νομίζω πως δεν μπορεί να σε βοηθήσει το Ινσόμνια αλλά καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχιάτρου.

Η ζωή ενός ανθρώπου ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Καί γιά πες τώρα τι απάντηση έδωσε ο Αλβανός γιατί δεν κατάλαβα?Καί ακόμη πες μου αν χαίρεσαι πού το Ελληνικό πρωτάθλημα κοσμούν τέτοια φρούτα όπως ο..pussy.

Δημοσ.
Ναι αλλα οι φανελες;;;; Τα διαρκειας για να δουν τη παγκοσμια πρωταθλητρια σε απαρτια; :mrgreen:

κοιτα ο καρλος για πολλα χρονια ηταν απο τους αγαπημενους μου παιχτες εδω και δεκα χρονια αλλα δεν ειναι πια ο καρλος. οτι θα πουλησει φανελες και διαρκειας σταναρ μεχρι και φιεστα στο αεροδρομιο που θα καταφτασει, και θα δινει συνεντευξεις οταν παιζετε ευρωπη εκτος εδρας. απλα απορω πως υποτιμουν

τοσο πολυ την νοημοσυνη του κοσμου αυτες οι οπαδικες αλλα αυτο το λεω σαν παρηγορια στον αρωστο γιατι ξερω ενδομυχα οτι υπαρχει τοσο εγκεφαλικα αναπηρος κοσμος που ενθουσιαζετε.

Δημοσ.

μα οι φυλλάδες και το συνάφι τους αυτό κάνουν,εκμεταλλεύονται την καψούρα του άλλου για να πουλάνε και γράφουνε-λένε ότιναναι... αλλά φταίνε εννοείται και αυτοί οι βλακαμάδες που τα πιστεύουν...

Δημοσ.

Τι να πω. Εγω τσιμπησα και φετος (αφου αυτο ειναι αυτο που θελω , παιχτες και ομαδα να παιζει μπαλαρα) σαν το ποντικι που του λες θα του φερεις τυρι.

Τουλαχιστον φετος το πηρα χαμπαρι νωρις (απριλης ειναι ακομα) οτι θα μεινω με αδεια κοιλια, παλι no cheese.

Δεν ειναι οτι τα πιστεψα οσα ακουσα ρε, απλα με εφτιαξε η προοπτικη. (δικαιολογιες)

Δημοσ.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως κάνεις πλάκα τόσο καιρό με όλες αυτές τις χοντράδες πού λες.Γιατί αν πραγματικά πιστεύεις αυτά πού λες καί έχεις αυτή τη στάση γιά την ανθρώπινη ζωή τότε νομίζω πως δεν μπορεί να σε βοηθήσει το Ινσόμνια αλλά καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχιάτρου.

Η ζωή ενός ανθρώπου ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Καί γιά πες τώρα τι απάντηση έδωσε ο Αλβανός γιατί δεν κατάλαβα?Καί ακόμη πες μου αν χαίρεσαι πού το Ελληνικό πρωτάθλημα κοσμούν τέτοια φρούτα όπως ο..pussy.

geo τα ειπαμε τετοιου ειδους ανθρωποι απλα διαλεγουν ενα χρωμα ιδια καστα ειναι μην συνχιζεσε. και οπως εγραψε καποιος αυτος που πεθανε μπορει να θεωρηθει ανεγκεφαλος και καφρος που βρεθηκε εκει αλλα γνωριζετε πολλους ανθρωπους που θα εθεταν τον εαυτο τους σε τετοιο κινδυνο για κατι που αγαπανε τοσο πολυ εστω και αν αυτο δεν ανηκει στις πραγματικες αξιες που αξιζει να θετεις την ζωη σου σε κινδυνο? . δεν συμφωνω απολυτα με αυτη την σκεψη αλλα καπου με προβληματιζει και αυτο θεωροντας οτι αυτο το παιδι οχυρωθηκε μεσα σε συλογικα και χουλιγκανιστικα ιδεωδη για χ ψ λογους που δεν μπορω να γνωριζω αλλα ηταν ενας ανθρωπος που ειχε παθος γιαυτο που αγαπουσε. απλα μια σκεψη που εκανα δεν περιμενω καποιος να συμφωνησει μαζι μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...