Freakster Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Freakster ,στείλατε όμως άνθρωπο να παρακολουθήσει τον σαβιόλα! εεε,βέβαια, αν δεν πει τη γνώμη του ένας-2-3-4 σκάουτερ ,πως να αγοράσεις γουρούνι στο σακί? Ρε συ ειχε τραυματιστει κιολας στο παρελθον, τι στο καλο παιχτη με γυαλινα ποδια θα παρουμε; Επαιξε και στον Παναθηναικο περσι , ε μαζευτηκαν πολλα. Καλυτερα Τομασον, εγγυηση :?
antreaslam Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ρε συ ειχε τραυματιστει κιολας στο παρελθον, τι στο καλο παιχτη με γυαλινα ποδια θα παρουμε; Επαιξε και στον Παναθηναικο περσι , ε μαζευτηκαν πολλα. Καλυτερα Τομασον, εγγυηση :? εεε,καλά ,μεταξύ μας τώρα,το να έχει προυπηρεσία στον Παναθηναικό,για κάποιο μαγικό λόγο,σας φτιάχνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ασχετα με την πλάκα,ο τομασσον είναι καλός παίχτης,κ δε νομίζω ότι θα βγει περίπτωση κονσεισάο! απλά,είναι το τι περιμένεις από τον κάθε παιχτη! αν περιμένετε πχ από τον στολτίδη να κάνει το παιχνίδι του ντάβιντς,τότε ο στολτίδης είναι πολύ λίγος!έτσι κ με τον τόμασσον. αν περιμένεις να δεις -επειδή έχιε ένα μεγάλο όνομα κ μια καλή καριέρα από πίσω του-,τον ανρί κ πως αυτός θα είναι στα 30φεύγα του,τοτε θα τον φάει η μαρμάγκα τον δανό...αν πάλι πάρεις ένα σοβαρό περιφερειακό επιθετικό δίπλα του,θα είναι ενα πολύ καλό δίδυμο...
revil Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αν πάλι πάρεις ένα σοβαρό περιφερειακό επιθετικό δίπλα του Αφου και του χρονου με μιχαλη(και φελιξ οταν δε μπορει ο κυπριος)θα παιζουμε
revil Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ελα ρε μαγκες παιχτες του μπασκετ. ελα ρε μαγκα γκερσον.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ρε απο τοτε που γυρισε ο Μασιγιαουσκας εχετε κανει περισσοτερες ηττες... (οπως εχω ξαναπει-τοτε βεβαια καποιοι πηγανε να με φανε- εχετε χτισει λαθος την ομαδα. ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, λαθος εκτελεση. Πχ η κινηση Γκερσον και η κινηση Μασιγιαουσκας ηταν μια χαρα σαν σκεψεις. Ομως δεν στηριχθηκαν σωστα. Τι run-n-gun να παιξει ο Ολυμπιακος με Σχορτσιανιτη, Ζιζιτς-Βασιλοπουλο???Ο Γκερσον το επαιζε με Παρκερ-Μπαστον-Γασικεβιτσιους-Βουισιτς δηλαδη ΚΑΙ παικταραδες ΚΑΙ φοβερα ευλικτη ομαδα. Πως να παιξετε χωρις κλασικο 3αρι???Τι να σου κανει ο Μασιγιαουσκας με πλευ-μεηκερ τον Πεν???Υπαρχει διαφορα μεταξυ του γρηγορου παιχνιδιου και του Βιαστικου παιχνιδιου.Ο Γιασικεβιτσιους ετρεχε την ομαδα αλλα οταν επρεπε να ηρεμησει ηρεμουσε.Ο Πεν σε επιθεση 20'' ειναι τοσο χρησιμος οσο η πετσετες του Ελληνιαδη. Ο φετινος Ολυμπιακος μπορει να κανει σποραδικες επιτυχιες γιατι εχει ατομικα παικτες με ποιοτικα στοιχεια οχι ομως να πετυχει σε χρονικο βαθος μιας περιοδου. Γιαυτο θεωρω οτι πρεπει αμα σας βρουμε τελικο να σας κερδισουμε μια φορα στο ΣΕΦ διοτι σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ μπορειτε να κανετε ζημια, αμα ομως σας κανουμε μια νικη στο ΣΕΦ δεν πιστευω οτι μπορειτε να κανετε 2 διπλα στο ΟΑΚΑ)
revil Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καιζερ εχω την εντυπωση οτι ο ολυμπιακος με 2 πολυ καλους ασσους μια χαρα run n gun θα επαιζε. Καλυτερα να ειχαμε τον ασσο του πανιωνιου παρα τον καραγκιοζη τον πεν. γενικα ειμαι της λογικης οτι εδω που εχει φτασει το μπασκετ μαυρος πλευ μεικερ στην ευρωπη δε μπορει να σταθει.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μα στο ανοιχτο γηπεδο ο Πεν μια χαρα ειναι, το θεμα ειναι οτι πλην αυτου απλα δεν κανει. Με ενα ΒΑΡΒΑΤΟ ασο και με ενα ευελικτο 3αρι (3αρι ομως ετσι?Οχι τον Βασιλοπουλο που τον ονομαζουμε 3αρι γιατι δεν υπαρχει αλλος) και 4αρι τον Βασιλοπουλο μια χαρα θα τρεχατε Ενιγουει, οποια αποψη και να δεχτεις, συμφωνουμε οτι δεν στηριχθηκαν σωστα οι οποις καλες επιλογες του καλοκαιριου
Mika Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Παντως ο Πανιώνιος αξιζει να παρει την τεταρτη θεση... καλη ομαδα και πολυ καλη προσθηκη ο Αρσλαν
revil Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 συμφωνουμε οτι δεν στηριχθηκαν σωστα οι οποις καλες επιλογες του καλοκαιριου Μα ενοειτε ρε καιζερ. αν στηριζονταν σωστα και ειχαμε ενα παπαλουκα ας πουμε και τον λιθουανο που εχετε εσεις τοτε θα ημασταν φαιναλ φορ. α και διαφωνω οτι ο πεν ειναι καλος σε ανοιχτο γηπεδο.Ειλικρινα ρε φιλε δε θυμαμαι ΜΙΑ πασα του πεν σε ανοιχτο γηπεδο για καλαθι. Το μονο που κανει μολις δει ανοιχτο γηπεδο ειναι να αρχισει να τρεχει σα τον φορεστ γκαμπ και στο τελος να φαει την ταπα απο το αντιπαλο 5αρι Να σου δωσω να καταλαβεις τη διαφορα Ριβερς-Γρηγορος ασσος Πεν-Βιαστικος μεχρι δακρυων ασσος
1980 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 εγω διαβασα την προηγουμενη κυριακη στο βημα που ειναι σοβαρη εφημεριδα καποια πραγματα που εκανε ο γκερσον κατα την διαρκεια τις χρονιας και εμεινα καγκελο. ο ανθρωπος ειναι εντελως τσαρλατανος και σας κατεστρεψε κατ΄εμε δεν γινετε μια ομαδα που ερχετε και κερδιζει τον παναθηναικο μεσα στο οακα να ειναι τοσο αχρηστη. εδω τους εκοψε τα βαρη και τις πρωινες προπονησεις τι αλλο θα ακουσουμε.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι η απόδοση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ήταν και σε μεγάλο βαθμό έργο της τύχης. Σε πόσους αγώνες έχει βάλει συνεχόμενα τρίποντα από τα 8 μέτρα ο Πεν;
omnislash Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλά ακόμα ασχολήστε με μπάσκετ;Με τον πλειημεικερ του Μακεδονικού θελέτε να πάρουμε κούπα;κρίμα τα λεφτά του Αγγελόπουλου.Ο Μοράτι του μπάσκετ Περιστατικό ΕΡΑ-ΣΠΟΡ όπως μου το μετέφεραν. Ρεπόρτερ Ολυμπιακού Δε θα ναι γεμάτο το Καραισκάκη Συντονιστής Ε αφού ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός Αφού κύριε συντονιστή ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού να πας σε εισαγγελεά και να τα καταθέσεις.Ως τότε μόκο γιατί εμείς σε πληρώνουμε.Αλλά να μου πεις αντί η διοικηση να κάνει μήνυση έχει κόψει και το λόγο στο μπαρμπή για να τα παν καλά με το σωφέρ.
1980 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι η απόδοση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ήταν και σε μεγάλο βαθμό έργο της τύχης. Σε πόσους αγώνες έχει βάλει συνεχόμενα τρίποντα από τα 8 μέτρα ο Πεν; καλα μεσα ημουν και τραβαγα τα μαλια μου. εδω εβαζε ο μπουρουσης απο τα 8 μετρα δεν θα εβαζε ο πεν? αν και για μενα δεν υπαρχει ο παραγοντας τυχη η ατυχια απλα εκαναν το καλυτερο τους παιχνιδι και εμεις το χειροτερο μας, αλλα οχι να χανει και απο τον πανιωνιο και να τρωει 20αρες μεσα στην εδρα του απο την τσσκα και με κατεβασμενα χερια απο την ταου. εχει καλες μοναδες αλλα ο γκερσον ειναι για μενα εντελως ασχετος με το μπασκετ. επειδη ειχε την μεικτη κοσμου εγινε και προπονητης? εχει κανει ποτε τιποτα καμια αλλη επιτυχια στην ευρωπη αλλη ομαδα απο το ισραηλ περαν της μακαμπι ? η εθνικη τους εχει κανει ποτε τιποτα? απο ποτε μαθανε μπασκετ στο ισραηλ. ειναι και αυτα που ειπατε πας να παιξεις τετοιο μπασκετ με αυτους τους παιχτες αρα εισαι ασχετος και κολημενος που δεν προσαρμοζεσε στα δεδομενα οπως αυτα εξελισονται κατα την διαρκεια της χρονιας αυτο που κανει ο δικος μας δηλαδη. και μολις ειδε τα σκουρα ξαναβαλε στο κολπο τον σχορτσιανιτη που του φερθηκε τοσο ασχημα ολη την χρονια. ειναι σοβαρος προπονητης και ανθρωπος τωρα αυτος?
revil Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Καλά ακόμα ασχολήστε με μπάσκετ; Ναι γιατι σε αντιθεση με σενα εμεις ειμαστε προσκυνημενοι και δε παραταμε ενα αθλημα οταν δε τα παει καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.