Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νομιζω οτι εμεις οι προσκυνημενοι μπορουμε να μιλαμε οπως θελουμε για την ζωντανη ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.οποτε λιγα τα λογια σου.

Δημοσ.

καλα ντρεπομαι λιγο αλλα πιο πολυ πρεπει να ντρεπεται οποιος παει να στησει εταιρεια πληροφορικης με win311 και 286

Δημοσ.

ωπα??????????αυτή την ατάκα,δεν την είχα πιάσει! είδες?λίγο να αφαιρεθώ, χάνω τα καλύτερα! προσκυνημένοι,σηκώστε κεφάλι! πείστηκα ότι ο θεοδωρίδης,δεν είναι λαμόγιο ,ούτε ανήκει στην συνωμοταξία μητροπουλων κλπ!

ΥΓ: συγχαρητήρια στον κόσμο του οσφπ,γιατί με τη χθεσινή του συμπεριφορά, έδειξε ότι δεν είναι πρόβατο,αλλά ότι έχει μάτια κ κρίνει! (δεν λέω ότι το πήρατε άδικα,για να προλάβω κάτι βιαστικόθοδώρες που θα πεταχτούν)...

Δημοσ.

που να δειτε αμα παρουμε εμεις κανα πρωταθλημα διθυραμβους στις εφημεριδες και επεσε η δικτατορια του κροκους και αλλα τετοια αυτο θα ειναι μεγαλυτερη καταντια. εδω οι αλλοι βγαλανε μπλουζακι επειδη νικησανε την μιλαν ρε δεν πανε να πνιγουνε ολοι. και ολες οι εφημεριδες που κραζουνε τον ολυμπιακο ολο τον χρονο σημερα γραφανε για ρεκορ και ιστοριες και διθυραμβους και σε ενα παραθυρακι οτι επεσε γιουχα απο τον κοσμο. για να πουλησουνε φυλα. λαμογια ολου του κοσμου ενωθειτε.

και να φερουνε καναν τραγο να κανει αγιασμο στο οακα γιατι ειναι καταραμενο το γηπεδο γιαυτο χανουμε. ρε ουτε στην ουγκαντα δεν τα λενε αυτα.

ωπα??????????αυτή την ατάκα,δεν την είχα πιάσει! είδες?λίγο να αφαιρεθώ, χάνω τα καλύτερα! προσκυνημένοι,σηκώστε κεφάλι! πείστηκα ότι ο θεοδωρίδης,δεν είναι λαμόγιο ,ούτε ανήκει στην συνωμοταξία μητροπουλων κλπ!

ΥΓ: συγχαρητήρια στον κόσμο του οσφπ,γιατί με τη χθεσινή του συμπεριφορά, έδειξε ότι δεν είναι πρόβατο,αλλά ότι έχει μάτια κ κρίνει! (δεν λέω ότι το πήρατε άδικα,για να προλάβω κάτι βιαστικόθοδώρες που θα πεταχτούν)...

τι εχασες αυτο? ναι οι αλητες της λαρισας τολμησαν να χτυπησουν την ζωντανη ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου που παει με το σπαθι στο χερι και η προσωπικη ζωη του δεν εχει καμια σχεση με τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του. αυτη η τελευταια προταση αποτελει highlight του μπλα μπλα για μενα προσωπικα.

Δημοσ.

Νομίζω Αντρέα πως πέρα από τη γλυκύτατη καραμελίτσα "ενας τίτλος είναι ένας τίτλος" που θα πρόσφεραν σε κάθε περίπτωση γνωστοί κι άγνωστοι, κανένας σώφρων (κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι) οπαδός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κάνει πιρουέτες και τριπλό άξελ από τη χαρά του, για ένα πρωτάθλημα πιο απαξιωμένο κι από το βρακί της Μπεζαντάκου. Άσε τα αρρωστάκια να έχουν τη δόση τους...αυτοί είναι καταδικασμένοι ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

blueviper,βέβαια υπάρχει ένα θεματάκι!

δηλαδή,ότι ναι,οκ,σερνόσουν,αλλά από την άλλη,αυτή την ομάδα,θα την κάνετε κάποια στιγμή μύθο στα παιδιά σας,για τη μπάλα που βλέπατε τότε,που παίρνατε 10 στα 11,κ λιώνατε σίδερα στο πέρασμά σας κλπ...συνηθησμενη πρακτική για όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων!

απο κει κ πέρα, θεωρώ ότι αν ο χοχοχο, είχε πει μετά τα επεισόδια στη λαυριου, αυτούς τους οπαδούς έχουμε,κ αυτούς θέλουμε, η ατμόσφαιρα θα ήταν περισσότερο πανηγυρική,κ μπορεί κ να ελειπαν τα επιτακτικά συνθήματα για μεταγραφές...

αυτό που χάρηκα,είναι όχι ότι οι ιδιοι οι οπαδοί του σοφπ απαξίωσαν τον τίτλο,αλλά γιατί κατάλαβαν ότι έχει πέσει το επίπεδο πολύ χαμηλά,κ μετέφεραν την παραδοσιακή τους γκρίνια μέσα στη χρονιά, και στο τέλος αυτής!

Δημοσ.

blueviper δε μας τα λες και πολυ καλα.. καταρχην αν ψαχνεις για καραμελιτσα πηγαινε σε ψιλικατζιδικο,εγω χαιρομαι που ο ολυμπιακος κατακτα ενα τιτλο..ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων χαιρονται με μια κατακτηση κουπας. το πρωταθλημα ποδοσφαιρου ειναι ο "μεγαλυτερος" εγχωριος τιτλος που κατακτα μια ομάδα.το οτι κραξαμε τον φρυδια δεν εχει να κανει καθολου με το επιπεδο του ποδοσφαιρου στην ελλαδα.εχει να κανει καθαρα με το θεαμα που απεδωσε η ομαδα που ηταν μηδαμινο. γιαυτο κραξαμε,μπας και φερει τπτ παιχτες της προκοπης και βγαλει τα καβουρια απτην τσεπη. δεν εχω την απαιτηση απτο φρυδια νανεβασει το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα το επιπεδο του ολυμπιακου.

Δημοσ.

Αναλογα ειναι αυτα φιλε.

Αν ανεβει το επιπεδο του ολυμπιακου θα ανεβει το επιπεδο και των αλλων.

απλα πιστευω οτι ο σωκ δε νοιαζεται.φερνει ενα ριμπο και σου λεει.οκ το εκλεισα για τα επομενα 5 χρονια αφου οι αλλοι δεν κανουν μεταγραφες.αλλα ταυτοχρονα τρωμε 4 απτη λυον και 3 απτη ροζεμποργκ στο αλλοτε κολαστηριο.

και μη ξεχναμε τωρα που το θυμηθηκα οτι δεν ημουν εγω αυτος που ελεγε οτι οταν η ομαδα μπει στο καραισκακη θα αξιζει οσο αυτο.Ουτε ελεγα οτι παμε για τελικο τσουλου.

Σε αυτο δλδ δε διαφωνω μαζι σου απλα θελω να τα πω :D

Δημοσ.

στα 11 αυτα χρονια υπηρχαν χρονιες που λιωναμε σιδερα

η κατρακυλα της αποδοσης ειναι τα τελευταια χρονια που γερασε η ομαδα

Δημοσ.
blueviper δε μας τα λες και πολυ καλα.. καταρχην αν ψαχνεις για καραμελιτσα πηγαινε σε ψιλικατζιδικο,εγω χαιρομαι που ο ολυμπιακος κατακτα ενα τιτλο..ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων χαιρονται με μια κατακτηση κουπας.

Δική σου είναι η χαρά καν' την ό,τι θες. Άσε με μονάχα να διαχειρίζομαι και τη δική μου όπως επιθυμώ. Προσωπικά λοιπόν σου δηλώνω πως το φετινό τίτλο τον υποδέχθηκα, όπως θα υποδεχόταν η Πηνελόπη τον Οδυσσέα, μετά από ένα τρικούβερτο γλέντι μέχρι πρωίας με τους μνηστήρες: αδιάφορα!

Να κι αν τον πήραμε, να κι αν δεν τον πήραμε. Κι όχι, δε φταίω ο ίδιος, αλλά η αηδία που αποκάλεσαν Σούπερ Λίγκα και θέλησαν να με πείσουν πως θα φέρει την ανάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου...την είδα: συμμορίες που επί χρόνια τάιζαν οι φωστήρες του ποδοσφαίρου αντικατέστησαν αυτές της Νέας Υόρκης, άνοστο, άχρωμο, άοσμο θέαμα, καφριλίκια ατιμώρητα με τις ευλογίες των παραγόντων, διαιτητοπατέρες σε παράκρουση, ένα ατέλειωτο πανηγύρι υποκρισίας και ρεμούλας. Τι να χαρώ δηλαδή από όλο αυτό; Την ανυπαρξία της ομάδας μου ή μήπως πως οι άλλοι δεν κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι;

Κι η αλήθεια είναι πως είχα όλη την καλή διάθεση να χαρώ, αλλά μου τη στέρησαν τα όρνια και ένας παραπληγικός Ολυμπιακός που κάθε χρόνο είναι κουτσό άλογο και εκθειάζεται ως περήφανος επιβήτορας (μέχρι να τον αναλάβει η Ευρώπη και να μετατραπεί σε ξεπουπουλιασμένο πτηνό). Αυτό είμαστε κι αν δεν το κατονομάσω εγώ που υποτίθεται πως την πονάω την ομάδα, δε θα το κάνει κανένας άλλος. Πόσο μάλλον ο φρύδιας που μας δουλεύει ψιλό γαζί χρόνια τώρα κι έχεις τα τσιράκια του να τρέχουν σαν τους γυμνοσάλιαγκες με τα "προεδράρα μου".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...