theos-7- Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Κι η αλήθεια είναι πως είχα όλη την καλή διάθεση να χαρώ, αλλά μου τη στέρησαν τα όρνια και ένας παραπληγικός Ολυμπιακός που κάθε χρόνο είναι κουτσό άλογο και εκθειάζεται ως περήφανος επιβήτορας (μέχρι να τον αναλάβει η Ευρώπη και να μετατραπεί σε ξεπουπουλιασμένο πτηνό). Αυτό είμαστε κι αν δεν το κατονομάσω εγώ που υποτίθεται πως την πονάω την ομάδα, δε θα το κάνει κανένας άλλος. Πόσο μάλλον ο φρύδιας που μας δουλεύει ψιλό γαζί χρόνια τώρα κι έχεις τα τσιράκια του να τρέχουν σαν τους γυμνοσάλιαγκες με τα "προεδράρα μου". αυτό είναι το πρόβλημα,όσον αφορά τη γεύση που σου αφήνει το πρωταθλημα και οχι η γενικοτερη εικονα του πρωταθληματος. κιεγώ γιαυτο χαρηκα αλλα δεν πανηγυρισα. αν ειχες μια ομαδα που θα εριχνε απο 6 και πανω καθε κυριακη και χαιροσουν να τη βλεπεις να παιζει μπαλα,τοτε (είμαι σχεδον σιγουρος)δε θα σενοιαζαν τα προβληματα του πρωταθληματος και θα πανηγυριζες με την ψυχη σου τον τιτλο..
1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 αυτό είναι το πρόβλημα,όσον αφορά τη γεύση που σου αφήνει το πρωταθλημα και οχι η γενικοτερη εικονα του πρωταθληματος. κιεγώ γιαυτο χαρηκα αλλα δεν πανηγυρισα. αν ειχες μια ομαδα που θα εριχνε απο 6 και πανω καθε κυριακη και χαιροσουν να τη βλεπεις να παιζει μπαλα,τοτε (είμαι σχεδον σιγουρος)δε θα σενοιαζαν τα προβληματα του πρωταθληματος και θα πανηγυριζες με την ψυχη σου τον τιτλο.. υπαρχει και ενα θεμα που τα ριχνεις τα εξι.γιατι αν θυμαμαι καλα μετα απο μια συνηθισμενη ηττα στο τσουλου δεν θυμαμαι ποια νομιζω την εκτος με την βαλενθια παλι 4 εριξες την επομενη κυριακη.
theos-7- Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 σιγουρα υπάρχει το θέμα που ρίχνεις τα 6,αλλά αν παίζεις μπάλα ωραία δε το πολυσκέφτεσαι. σιγουρα προτιμάς να τα ριχνεις στην ευρωπη τα 6,δεν αντιλεγω.... αλλά το κύριο είναι το θέαμα που βλέπεις..πχ,με την καλαμαριά βάλαμε 5 αλλά δεν το χάρηκα και τόσο,παιξαμε νοθρά,κάτσανε οι φάσεις και μπηκαν 5.με τον εργοτέλη(παραδειγμα φέρνω) έβαλα 2 αλλά το χάρηκα γιατί είδα μπαλαρα,τρέξιμο,συνδιασμους,ντριπλες γαμάτες κτλ και δεν ήθελα να τελειωσει ο αγωνας...
1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 σιγουρα υπάρχει το θέμα που ρίχνεις τα 6,αλλά αν παίζεις μπάλα ωραία δε το πολυσκέφτεσαι. σιγουρα προτιμάς να τα ριχνεις στην ευρωπη τα 6,δεν αντιλεγω.... αλλά το κύριο είναι το θέαμα που βλέπεις..πχ,με την καλαμαριά βάλαμε 5 αλλά δεν το χάρηκα και τόσο,παιξαμε νοθρά,κάτσανε οι φάσεις και μπηκαν 5.με τον εργοτέλη(παραδειγμα φέρνω) έβαλα 2 αλλά το χάρηκα γιατί είδα μπαλαρα,τρέξιμο,συνδιασμους,ντριπλες γαμάτες κτλ και δεν ήθελα να τελειωσει ο αγωνας... ε δεν ενοουσα να τα ριχνεις στην ευρωπη αυτο πλεον ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας απλα το οτι οταν ριχνεις 4 μετα στην ελλαδα ειναι παγιδα. τιποτα μωρε και οι τρεις πεθαμενοι ειναι με την δικια μου ομαδα πιο πεθαμενη και απο τις τρεις.
theos-7- Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 καλα απο παγιδες αλλο τιποτα,τον ολυμπιακο τον εφαγαν οι φιεστες του μαιου και ξεχναγαμε τις μεταγραφες που θελαμε για σεπτεμβρη...ισως ναταν κιαυτος ενας λογος που δεν πανηγυρισε ο κοσμος...φοβομαστε να πανηγυρισουμε στην ελλαδα(ολοι οι οπαδοι) γιατι τα αφεντικα θα πουν,νταξει ικανοποιημενοι ειναι αυτοι,αστους εκει.... α,δεν παω να βγαλω την ομαδα μου λαδι,εννοειται οτι σερνεται...
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Στο ψυγείο μπαίνει, όπως δείχνουν τα πράγματα, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντούντου. Όπως υποστηρίζει ο ρωσικός Τύπος, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εβγκένι Γκίνερ, ο οποίος του διαμήνυσε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν παραχωρείται. δεν το πιστευω !
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Όσο ο Σώκρατες θα εξακολουθεί να βολέυεται και να είναι ικανοποιημένος με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και μόνο δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτα.Από τη στιγμή που βλέπει οτι και η Αεκ και ο Παναθηναικός εξακολουθούν να είναι χειρότεροι και να μην κάνουν επενδύσεις στον ίδιο ρυθμό θα συνεχίσει και αυτός.Και ήταν πολύ σωστή η αντίδραση των φιλάθλων την περασμένη Κυριακή γιατί ίσως έτσι καταλάβει οτι πλέον ο κόσμος θέλει δεν αρκείτε στον τίτλο και μόνο αλλά θέλει να δει και μια ομάδα που να μπορεί να παίξει ένα στοιχειωδώς καλό ποδόσφαιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.