Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, και αμα το κερδιζε η Λαρισα θα ελεγες οτι καναμε ανταλλαγη, τους δωσαμε το Κυριακατικο για να μας δωσουν το Κυπελλο...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα αφού δεν το πήρε κανένας τελικά το παιχνίδι. Γενικά το σενάριο της ανταλλαγής ακούστηκε ΠΑΡΑ πολύ εδώ στη Λάρισα (οργίασαν οι πάντες δηλαδή).

Αν ο Δώνης ήθελε να πάρει το κύπελλο ο ΠΑΟ, δε χρειαζόταν να κάνει κακό coaching ΚΑΙ σε αυτό το παιχνίδι. Το ακριβώς αντίθετο. Μπορούσε να δώσει μόνο εκείνο (ηλίθιος είναι άλλωστε; Να καρφωθεί τόσο φανερά; ). Σίγα μην έκανε και σχέδιο "θα αγχώσω την ομάδα μου για τον τελικό, ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι θα το πάρει ο ΠΑΟ". Έλεος.

Δημοσ.
Σίγα μην έκανε και σχέδιο "θα αγχώσω την ομάδα μου για τον τελικό, ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι θα το πάρει ο ΠΑΟ". Έλεος.

Ναι μορέ εγώ είμαι καχύποπτος.Και μερικές χιλιαδες ακόμα Ολυμπιακοί.Ακούστε και κανά μπαρμπή να ξεστραβωθείτε

Γιατί ακριβώς να το κάνει αυτό ο Δώνης;

α)Μήπως είναι οπαδός της κρατικής ομάδας;

β)Μήπως καλοβλέπει τη θέση προπονητή στον παγκο της κρατικής ομάδας;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως λέμε ότι θέλουμε; Λες να προσπαθεί να δείξει την αξία του στον ΠΑΟ χάνοντας από αυτόν; Jesus... Είχε δίκιο τελικά ο Αϊνστάιν...

Έχω άλλα 5 επιχειρήματα, αλλά μάλλον μιλάω σε τοίχο.

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά. Δηλαδή όλα κρύβουν από πίσω παρασκήνιο; Μήπως παραείσαστε καχύποπτοι; Αυτή η καταστροφολογία δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης. Δηλαδή η Λάρισα δεν το θέλει το κύπελλο και προτιμάει να σωθεί στο ματς με τον Βάζελο παρά να χρειαστεί το επόμενο ματς. Αυτά για μένα είναι αμπελόφιλοσοφίες που όταν τις κάνουνε εναντίον μας, μας τσατίζουν ενώ τώρα τις λέμε με άνεση.

Δημοσ.

Οτι και να λενε οι υπολοιποι ο Θρυλος ειναι πλεον πρωταθλητης και με την αξια του, ωστοσο χαρηκα που η ΑΕΚ πηε στην 2η θεση και τις ευχομαι ενα κυπελλο του χρονου. Μπορει να ειμαι κοκκινος αλλα πιστευω και σε ομαδες που αξιζουν το κατι παραπανω..

Δημοσ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.

πόσο μάλλον ο τρίτος....

Ας παίξουνε όμως και λίγη μπαλίτσα έτσι για να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Δημοσ.

ενας ξεμωραμενος που βγαινει στο Magic... προεδρος της ΠΕΦΟ ειναι... για να καταλαβεις ειναι αυτος που δεχεται την επιταγη απο τον Παττακο στην φωτογραφια επι χουντας

Δημοσ.
ενας ξεμωραμενος που βγαινει στο Magic... προεδρος της ΠΕΦΟ ειναι... για να καταλαβεις ειναι αυτος που δεχεται την επιταγη απο τον Παττακο στην φωτογραφια επι χουντας

ποιος αυτος ο γερος το φασιστομουτρο? ελεος αυτος ειναι λοβοτομημενος και

λεει συγκεκριμενες λεξεις και εκφρασεις συνεχως. τον εχει προγραματισει ο

κροκους δεν παλευετε.

Δημοσ.
για να καταλαβεις ειναι αυτος που δεχεται την επιταγη απο τον Παττακο στην φωτογραφια επι χουντας

Ισως συχνάζει και στην περιοχή σου.Ουίσικυ με πάγο .. ξέρεις τη συνέχεια.Και κομμένα τα γελάκια :twisted: :twisted: :twisted: Και θέλω και την επίμαχη φωτογραφία αλλιώς σε καταγγγελω για ψευταρά και συκοφάντη.Κάποιοι δεν τρώγεστε με τπτ.:evil: :evil: :evil:

Ρε γμτ όταν εγώ βάζω κάποιον στην ignorwe σημαίνει ότι δε γουστάρω να έχω συναλλαγές μαζί του.Δλδ ας λέει ότι θέλει καρφί δε μου καίγεται.Αυτός γιατί ασχολείται μαζί μου.1980 μπήκες και στ στην ignore για να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.

Δημοσ.
Ισως συχνάζει και στην περιοχή σου.Ουίσικυ με πάγο .. ξέρεις τη συνέχεια.Και κομμένα τα γελάκια :twisted: :twisted: :twisted: Και θέλω και την επίμαχη φωτογραφία αλλιώς σε καταγγγελω για ψευταρά και συκοφάντη.Κάποιοι δεν τρώγεστε με τπτ.:evil: :evil: :evil:

Ρε γμτ όταν εγώ βάζω κάποιον στην ignorwe σημαίνει ότι δε γουστάρω να έχω συναλλαγές μαζί του.Δλδ ας λέει ότι θέλει καρφί δε μου καίγεται.Αυτός γιατί ασχολείται μαζί μου.1980 μπήκες και στ στην ignore για να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.

επιτελους τοσο καιρο το παλευω.

Δημοσ.
[...]1980 μπήκες και στ στην ignore για να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.

Αλλιώς δουλεύει όμως η ignore list. Βάζεις έναν χρήστη εκεί για να μην ξανααχοληθείς ΕΣΥ μαζί του, όχι ΑΥΤΟΣ μαζί σου. Αυτός μπορεί να ασχολείται όσο θέλει μαζί σου, αλλά το καλό ειναι ότι δε θα το μάθεις ποτέ. :-D :-D

Δημοσ.

Και θέλω και την επίμαχη φωτογραφία αλλιώς σε καταγγγελω για ψευταρά και συκοφάντη.Κάποιοι δεν τρώγεστε με τπτ.:evil: :evil: :evil:

Στην αρχη ειπα να ψαξω για την φωτογραφια που στο ινσομνια εχει ποσταριστει 10 φορες τουλ αλλα μετα σκεφτηκα οτι στ@@ μου αν θα με καταγγείλεις και για φόνο

ρητορικο ερωτημα: πως γινεται να με εχει καποιος στην ignore list και να κανει quote τα μυνηματα μου?? και μετα να μου τη λεει που ασχολουμε με την παρτη του?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...