N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ο ντεταρι αν δεν κανω λαθος δεν ειχε ερθει επι κοσκωτα ?
1980 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ο ντεταρι αν δεν κανω λαθος δεν ειχε ερθει επι κοσκωτα ? ναι επι κοσκωτα.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Το ιδιο και ο Προτασφ.Ο Φουνες δεν ειμαι σιγουρος για Κοσκωτα ή Σαλιαρελη
omnislash Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αν έχει κουραστεί ας μην μας παραμυθιάζει τουλάχιστον. Και τι θες να πει .Τέρμα οι σπουδαίες μεταγραφές;Θα γίνει χαμός.Θα νοικιασουν Μουτζαχεντίν για να του την πέφτουνε.Και είπαμε επί προηγούμενης κυβέρνησης έπαιρνε δουλειές τώρα του τις καθυστερούνε όχι επειδήγ δεν τον πα΄νε σαν επιχειρηματία άλωστε στον τομέα του έχει μονοπώλιο αλλά επειδή ο μπουχέσας είναι βάζελος και κομπλεξικός Έχουμε πει ότι δεν επιτρέπονται οι χαρακτηρισμοί; ε κόψτε και σες το κρόκους και βλέπουμε
Gabriel Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Το ιδιο και ο Προτασφ.Ο Φουνες δεν ειμαι σιγουρος για Κοσκωτα ή Σαλιαρελη Ο Προτάσωφ,έτσι απλά για την ιστορία,ήρθε επί Σαλιαρέλη (μαζί με τους Λιτόφτσενκο,Σάβιτσεφ)
omnislash Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Τον τελικό στο chl θα τον εδούνε γύρω στο 1 δις κόσμος.Στην Ευρωλίγκα θα τον δούνε οι κάγκουρες Ελληνες και οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ.Μπραβο μπραβο αθηναίε ψηφοφόρε που με τα δικά σου λεφτά πλήρωσε ο δήμος Αθηναίων για να τσεπώσει ο Ασπιρίνας. Οι βάζελοι μου θυμίζουν εμάς πριν καμια δεκαριά χρόνια που επειδή δεν είχαμε σαν χώρα διεθνείς επιτυχίες πανηγυρίζαμε που ο Δήμμας έπαιρνε χρυσό στην άρση βαρών (και μπράβο στο παληκκάρι).Ενα άθλημα που το παρακολουθεί ολόκληρη η υφήλιος :mrgreen:
revil Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Τον τελικό στο chl θα τον εδούνε γύρω στο 1 δις κόσμος.Στην Ευρωλίγκα θα τον δούνε οι κάγκουρες Ελληνες και οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ. Ρε ομνι σορρυ αλλα τι λες?? Επειδη εσυ και προφανως οι κολλητοι σου δε βλεπετε μπασκετακι παει να πει οτι δε το βλεπουν και αλλοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.